eitaa logo
مدرسه علمیه حضرت معصومه س جم
628 دنبال‌کننده
8.7هزار عکس
2.3هزار ویدیو
310 فایل
کانال فرهنگی بصیرتی حوزه علمیه حضرت معصومه سلام الله علیها جم لینک کانال: https://eitaa.com/howzeh1399 ✅راه های ارتباطی با خادمین خود درکانال @CANCELER99 https://eitaa.com/Tb3248 https://eitaa.com/gomnam66 @Mersad99
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حتما ببینید بسیار کاربردی 🔴کمربندتو سفت ببند! : ♻️در بین پوشش های مختلف بدن، در اولویت است. ✅تاثیر حذف کمربند بر و بروز بیماریهای مختلف از جمله ، و ✅پوشش کمر برای عموم ضروری، اما برای زنان ضروری تر است...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✅ کلاه پوشش اندام های ضروری بدن اندام هایی که معمولا غذای جذبی بیشتر جذبشان می شود؛ در سَر،‌ملاج و پیشانی باید گرم شود .همان ناحیه ای که خاخام ها یک کلاه کوچکی می گذارند یا عرقچین گذاشته می شود. در اندام ها ؛ شانه و کمر. در پاها؛ مچ، ساق پا و در نهایت زانو. کلاه در شب برای مَرد ضروریست ،‌چون شب هوا سردتر شده و جذب سرما بیشتر می شود پس حتما باید پوشش داشته باشد. مردان گاهی باید پوشش سر داشته باشند اما زنان باید دائما پوششِ سر داشته باشند. روی شانه ها هم باید پوششی حداقل مانند شال داشته باشند. وقتی سردی در بدن زیاد می شود اول شانه ها را می گیرد و بعد سَر را در تمام اقوام دنیا در سراسر دنیا همه کلاه داشته اند هم‌ مناطق سردسیر و هم گرمسیر. مثل عمامه ی هندی ها که از عمامه های ما خیلی بزرگتر است در حالیکه هند گرمسیر است. در سیبری ،‌آمریکا و سرخپوست ها همه کلاه داشته اند. از زمانی که مردم در سراسر دنیا کلاه ها را از سر برداشته اند؛ بیمار های سرد در دنیا مانند: آلزایمر ، سینوزیت، مننژیت، و...توسعه پیدا کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✅پکیج آشپزخونه بهشتی 🔅گرداوری وتهیه طلاب مدرسه علمیه حضرت معصومه سلام الله ❤️ خانوم خونه ❤️ یادمون_باشه غذای خونه رو نذری درست کنیم با وضو، بسم الله گفتن، ذکر و دعا خوندن، نذر اهل بیت علیهم السلام ... 🍱در حین طبخ غذا آیه 35سوره نور (الله نورالسموات والارض) تا (کل شیی علیم) بخونید هم غذاخیلی خوشمزه میشه هم محبت بین افراد خانواده زیاد میشه هم نورانیت دل میاره هم اخلاق خانواده بیشتر میشه!!!! https://eitaa.com/howzeh1399
هوالرزاق یک غذای گیلانی هست به نام آش کدو گیلانیا بهش میگن ✅ مواد لازم برای ۵ نفر برنج یک پیمانه کدو نیم کیلو شیر دو لیوان شکر قهوه ای یا عسل،گلاب،زعفران به مقدار لازم گل محمدی و دارچین به مقدار لازم برای تزیین ✅ابتدا برنج خیس میکنیم با کمی نمک میذاریم حدود یک ساعت یا بیشتر استراحت کنه. ✅بعد با حدود ۳ لیوان آب میذاریم روی حرارت ملایم. ✅کدوهارو ریز خورد میکنیم پوستشو میگیریم به برنج اضافه میکنیم.میتونیم کدورو از قبل بپزیم و پوره کنیم و به برنج اضافه کنیم یا رنده کنیمش. ✅این غذارو باید زیاد هم بزنیم که سر نره و میتونیم یک ملاقه چوبی توش بذاریم که از سر رفتنش جلوگیری کنه ✅برنج که پخت و خودشو باز کرد شیر بهش اضافه میکنیم. ✅بعد از حدود ۱۰دقیقه شکر اضافه میکنیم.هم میزنیم تا قوامش زیادشه.باید مرتب هم بزنیم که ته نگیره. ✅یک مقدار که جا افتاد گلاب و زعفران اضافه میکنیم و بعد از ۵ دقیقه از روی حرارت برمیداریم. ✅بعد توی کاسه میکشیم و با دارچین و گل محمدی تزیین میکنیم. https://eitaa.com/howzeh1399
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✅کدو حلوایی که یکی از منابع غنی پتاسیم و بتاکاروتن است، در روزهای سرد زمستان جزو خوراکی‌های اصلی گیلانیان مورد استفاده قرار می‌گیرد.
کدو از جمله گیاهان جالیزی است، یکی از منابع غنی پتاسیم و بتاکاروتن (ماده پیش ساز ویتامین A) بوده که به دلیل درصد بالای فیبر موجود در آن، خواص آنتی اکسیدانی و کالری کم (۲۰ کالری در هر ۱۰۰ گرم)، جزو مطلوب‌ترین خوراکی‌ها برای افراد مختلف است. علاوه بر قسمت گوشتی کدو حلوایی، از تخم‌های این محصول نیز علاوه بر استخراج روغن برای مصارف درمانی، به عنوان یکی از خوشمزه‌ترین تنقلات استفاده می‌شود. تخم کدو با دارا بودن اسیدهای چرب اشباع نشده امگا- ۶ و امگا-۹ از انسداد عروق و رسوب چربی در شریان که منجر به سکته قلبی می‌شود جلوگیری کرده و به دلیل دارا بودن فیبر و املاح، و ویتامین‌های محلول در چربی (ویتامین های A، D، E) یکی از غنی‌ترین منابع غذایی محسوب می‌شود. https://eitaa.com/howzeh1399
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا