هدایت شده از پذیرش مدرسه علمیه خاتم الانبیاء (ص)بابل
8.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ارزش طلبگی...
برم دانشگاه یا طلبه بشم🤔
سربازی حضرت ولی عصر
مدت افتخار: ابدی...
@paziresh_khatam
هدایت شده از معاونت پژوهش مدرسه علمیه خاتم الانبیاء(ص) صدر بابل
📚 فراخوان حمایت از طرحهای پژوهشی در راستای نیازهای جامعه
📝 معاونت پژوهش حوزههای علمیه از طرحهای علمی پژوهشی مساله محور حمایت مالی میکند.
💢 در ۲۱ کمیته علمی: فقه و اصول، علوم سیاسی، علوم تربیتی، علوم اجتماعی، عرفان، اخلاق، روان شناسی، هنر، رسانه، حقوق، تفسیر، حدیث، تاریخ، انقلاب اسلامی، اقتصاد، ادیان، ادبیات، مدیریت، فلسفه، کلام
🌐 تارنما: www.pazhuhesh.ir
📝 ارسال طرح: hdabirkhane@hemail.ir
▫️▫️▫️▫️▫️▫️
@riismc I معاونت پژوهش
#معاونت_پژوهش
مدرسهعلمیهخاتمالانبیاء(ص) صدربابل
@pazhoheshkhatambabol
👆👆👆👆👆
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 گزارش استهلال ماه شعبان المعظم ۱۴۴۳ ه.ق
🔍 بخوانید👇
https://farsi.khamenei.ir/news-content?id=49699
هدایت شده از KHAMENEI.IR
✍🏻یادداشت حضرت آیتالله خامنهای درباره #مناجات_شعبانیه
🔻بسمالله الرحمنالرحیم
#دعا، وسیلهی مؤمن و ملجأ مضطر و رابطهی انسان ضعیف و جاهل با منبع فیاض علم و قدرت است، و بشر بیرابطهی روحی با خدا و بدون عرض نیاز به غنی بالذات، در عرصهی زندگی سرگشته و درمانده و هدر رفته است؛ «قل ما یعبؤا بکم ربیّ لولا دعاؤکم».
🔹بهترین دعا آن است که از سرمعرفتی عاشقانه به خدا و بصیرتی عارفانه به نیازهای انسان انشا شده باشد، و این را فقط در مکتب پیامبر خدا (صلّیاللَّهعلیه والهوسلّم) و اهلبیت طاهرین او - که اوعیهی علم پیامبر(ص) و وراث حکمت و معرفت اویند - میتوان جست. ما بحمداللَّه ذخیرهیی بیپایان از ادعیهی مأثورهی از اهلبیت (علیهمالسّلام) داریم که انس با آن، صفا و معرفت و کمال و محبت میبخشد و بشر را از آلایشها پاکیزه میسازد.
🔹مناجات مأثورهی ماه شعبان - که روایت شده اهلبیت (علیهمالسّلام) بر آن مداومت داشتند - یکی از دعاهایی است که لحن عارفانه و زبان شیوای آن، با مضامین بسیار والا و سرشار از معارف عالییی همراه است که نظیر آن را در زبانهای معمولی و محاورات عادی نمیتوان یافت و اساساً با آن زبان قابل ادا نیست.
🔹این مناجات، نمونهی کاملی از تضرع و وصف حال برگزیدهترین بندگان صالح خدا با معبود و محبوب خود و ذات مقدس ربوبی است. هم درس معارف است، هم اسوه و الگوی عرض حال و درخواست انسان مؤمن از خدا.
🔹مناجاتهای پانزدهگانه که از امام زینالعابدین حضرت علیبنالحسین (علیهالسّلام) نقل شده، گذشته از خصوصیت بارز دعایی مأثور از اهلبیت (علیهمالسّلام)، این مزیت را داراست که به مناسبت حالات مختلف #مؤمن، مناجاتها را انشا فرموده است.
🔺خداوند به همه توفیق استفاضه و خودسازی به برکت این کلمات مبارک را عنایت فرماید. آمین. ۶۹/۱۰/۱
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از مدرسه علمیه خاتم الانبیاء(صدر)بابل
#گزارش_تصویری
📷 درس اخلاق
با حضور #حجتالاسلامحسینی
استاد حوزه و دانشگاه
🕌 مدرسه علمیه خاتم الانبیاء (صدر) بابل
🗓 ۱۲ اسفند ۱۴۰۰
هدایت شده از مدرسه علمیه امام حسین "علیه السّلام"
▪️رحلت شيخ "محمد حسن نجفي" مؤلف و فقيه گرانقدر شيعه(1266ق)
✍ آيت اللَّه شيخ محمد حسن نجفي معروف به صاحب جواهر در سال 1200 ق، در نجف اشرف ديده به جهان گشود. وی پس از طي مقدمات، در نوجواني به درس خارج فقه و اصول راه يافت و خوشه چين حلقه ي درس آيات عظام شيخ جعفركاشف الغطاء، سيدمهدي بحرالعلوم، سيدجواد عاملي و شيخ موسي كاشف الغطاء گرديد.
✅ او در 25 سالگي به درجه ي اجتهاد رسيد و از همان سال نگارش كتاب گرانقدر "جواهر الكلام" را آغاز كرد. جواهر الكلام، اين دائرة المعارف فقه شيعه، ثمره ي 32 سال تلاش شبانه روزي او می باشد.
✅ وي كه در حوزه ي نجف، كرسي تدر يس داشت شاگردان فراواني تربيت نمود كه حضرات آيات سيدحسين كوه كمري، شيخ جعفر شوشتري و ملاعلي كني از آن جمله اند. صاحب جواهر تا آخرين لحظات عمر به تأليف مشغول بود.
✅ او در اواخر عمر تصميم به شرح كتابي ديگر گرفت، امّا پيمانه ي عمرش به سرآمد. او در پايان عمر، زمام امور ديني را پس از خود به شاگرد فقيه و فرزانه اش شيخ مرتضي انصاري سپرد.
✅ سرانجام اين عالم كم نظير در 66 سالگي در نجف اشرف وفات يافت و پس از تشييعي باشكوه، بدن مطهر او را در مقبره اي كه خود جنب مسجدش در نجف آماده كرده بود، به خاك سپردند.
❇️حوزه علمیه امام حسین علیه السلام سفیران هدایت گتاب
@safirn_gatab
هدایت شده از پنجره🇮🇷
(خدایا)! این ماه پیامبر تو است ، ماه شعبان که آن را با رحمت خود پوشاندی
هَذَا شَهْرُ نَبِیِّکَ سَیِّدِ رُسُلِکَ شَعْبَانُ الَّذِی حَفَفْتَهُ مِنْکَ بِالرَّحْمَةِ وَ الرِّضْوَانِ مفاتیح ، صلوات ماه شعبان مروی از امام سجاد علیه السلام
ماه شعبان منه از دست قدح کاین خورشید
از نظر تا شب عید رمضان خواهد شد
(حافظ)
ممکن است پرسیده شود که می معنوی در ماه رمضان ادامه دارد چرا حافظ آن را تا رمضان دانست؟
جوآب این است که ماه شعبان آخر سال معنوی است و وقت جایزه آخر سال است اما ماه رمضان اول سال است و ماه کار است نه جایزه ( علامه جوادی آملی)
⏬⏬⏬
https://eitaa.com/MohammadGelayeri