هدایت شده از اندیشه مقاومت
🔸مسیر تهران ـ نطنز رو اگه انسان هفتهای یک بار تردد کند، خیلی خستهکننده خواهد بود. آقا مصطفی هفتهای دو یا سه بار این مسیر رو میرفت و برمیگشت.
🔹روزهگرفتن در سایت نطنز هم خیلی سخت بود؛ هوا آنقدر گرم میشد که لبها ترک برمیداشت و خون میآمد. همه اینها نشاندهنده سختیهای ایشون بود ولی هیچ وقت از سختیها نمیگفتن.
🔸یک بار پیش آیتالله خوشوقت رفته بودن و از ایشون پرسیده بودن که "ظهور چقدر نزدیکه؟"
آقای خوشوقت فرموده بودن "این بستگی داره که شما در نطنز چه کار میکنید."
🔹یک بار که خیلی گلایه کردم، مصطفی فرمایشهای آقای خوشوقت رو گفت، من دیگه گلایه هم نکردم. چون احساس میکردم اگه بخوام جلویش رو بگیرم، جلوی امام زمان(ع) ایستادم.
#شهید_مصطفی_احمدیروشن
راوی: همسر شهید
🔻پینوشت: حقوقدانانی که به دنبال رضایت غرب بودند، ظهور امام زمان(عج) رو به تاخیر انداختند...
@feghvaenghelab
هدایت شده از قرارگاه اساتید وطلاب انقلابی حوزه علمیه قم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 ببینید| قسمتی از مستندی که از شبکه ۵ انگلیس پخش شده است
🔴 فیلمی از زنان مسیحی بریتانیا در شهر منچستر مربوط به ۱۰۰ سال پیش که نشان میدهد زنان مسیحی حجاب کامل داشتند❗️
#پوییش_حجاب
#ثائر
@gharar_at
هدایت شده از مدرسه انقلاب ۱
🌹حمایت عملی از #تولید_ملی
📌 بنده خدا تمام داراییاش را گذاشته بود و یک کارگاه صنعتی راه انداخته بود. هم کار تولیدی میکرد هم خرج زندگی ده پانزده نفر کارگر را میداد. میتوانست پولش را بگذارد توی بانک و سودش را بگیرد؛ راحت و بیدردسر. نه نگرانی وصول شدن چکهایش را داشت نه دستمزد کارگرانی که باید سر ماه میداد.
💠 بابا وقتی فهمید خیلی خوشش آمد. دلگرمی بهش میداد و حمایت میکرد ازش. بعضی وقت ها که موعد چکش میرسید و دستش خالی بود نمیگذاشت لنگ بماند. همه جوره تلاش میکرد چرخ کارگاهش بچرخد. میدانست کاری که او کرده چه ارزشی برای اقتصاد کشورمان دارد.
📋 خاطره از شهید حاج حسین همدانی، شهادت در حلب سوریه❤️
#شهدا_و_اقتصاد_مقاومتی را اینجا بخوانید👇👇
🆔 @darseenghelab
هدایت شده از قرارگاه اساتید وطلاب انقلابی حوزه علمیه قم
💢آیا دولت پیشنهادات حقارتآمیز غرب را میپذیرد؟
🔹🔸رسانه دولت خبر داد: طرح صدقه فرانسه به ایران در قبال دائمی شدن محدودیتهای هستهای و معامله بر سر قدرت موشکی و منطقهای!/ پشت پرده سفر ظریف به پاریس چیست؟
♦️درحالی محمدجواد ظریف بار سفر برای دیدار با مقامات فرانسه را بسته است که بسته پیشنهادی این کشور درست در مقابل شروط رهبرانقلاب و خطوط قرمز کشور است.
@gharar_at
مرحوم شیخ جعفر کاشف الغطاء (رضوان الله تعالی علیه) به گمان زیاد آنطور که از مقدمهی کتاب برمیآید کتاب کشف الغطاء را برای ادارهی دستگاه فتحعلی شاه نوشته و در کتاب جهاد خود، از فتحعلی شاه به عنوان سلطان مسلمین اسم میآورد و مسائلی را ذکر میکند؛ این، ناظر به حکومت زمان بوده است.
مرحوم میرزای قمی (رضوان اللّه علیه) برای جنگهای ایران و روس در زمان فتحعلی شاه، رسالهی جهادش رسالهی عباسیه را به اسم عباس میرزا نوشت؛ چون مسائلی بود که دولت در آن زمان با آنها سروکار داشت. البته میرزای قمی در این قضیه خیلی زیرکانهتر از مرحوم کاشف الغطاء با آن دستگاه برخورد کرده است؛ چون در اینجا بوده و از نزدیک اوضاع را میدیده و میدانسته که چگونه باید با آنها رفتار کند؛
اما مرحوم کاشف الغطاء (رضوان اللّه علیه) دستگاه را قدری بهتر از واقعیت آن دیده است؛ که حالا خود این بحث دیگری است. بنابراین، آن روزی هم که علما از دستگاه جدا بودند، اینطور نبود که بکلی بیتفاوت باشند؛ آن هم وضع امروز نمیتواند باشد؛ امکان ندارد باشد.
۱۳۷۰/۱۱/۳۰
بیانات در دیدار جمعی از فضلای حوزهی علمیهی قم
هدایت شده از قرارگاه اساتید وطلاب انقلابی حوزه علمیه قم
🔴 رئيسجمهور نا آگاه؟!
#روحانی در مرقد مطهر امام خمينی و بمناسبت آغاز هفته دولت: آمار ديروز مركز آمار اين واقعيت را نشان ميدهد كه تورم ماهانه نسبت به قبل كاهش يافته است!!
اين اظهارات رئيسجمهور درحالی است كه طبق اعلام مركز آمار نرخ تورم مرداد ١٣٩٨ برای خانوارهای كشور به ٤٢.٢ درصد رسيده كه نسبت به ماه قبل ١.٨ درصد افزايش داشته است!
@gharar_at
آسید حسن چطوری؟😳
مرحوم آقای آسیّد حسن تهامی که از علمای بزرگ کشور ما و ساکن بیرجند بود، رفته بود در بیرجند مانده بود؛ ملّای خیلی بزرگی بود، اگر در قم یا نجف میماند، حتماً مرجع تقلید میشد؛ مرد بسیار دانایی بود. ا
یشان خودش برای من نقل کرد؛ گفت آنوقتی که عراقیها با انگلیسها میجنگیدند -در [سال] ۱۹۱۸؛ قریب صد سال پیش- یکی از مراجع وقت، یک نوکری داشت که خیلی مرد خوبی بود، با طلبهها گرم میگرفت، صحبت میکرد، با همه آشنا بود، با همه رفیق بود؛ اسمش را هم ایشان میگفت؛ من یادم نیست.
گفت بعد که انگلیسها غلبه پیدا کردند و عراق را تصرّف کردند و آخرین جا نجف بود که وارد نجف شدند، خبر رسید به طلبهها که این نوکر فلان آقا، یک افسر انگلیسی است! گفت من باور نکردم؛ گفتم مگر میشود چنین چیزی؟
بعد میگفت در بازار حُوِیش -بازار معروفی است در نجف- داشتم میرفتم، دیدم هفت هشت ده نفر افسر انگلیسی و نظامی انگلیسی سوار اسب دارند میآیند -آنوقت با اسب رفتوآمد میکردند- یک افسری هم جلویشان است؛ خب، من کنار واایستادم که اینها بیایند رد شوند؛
وقتی رسیدند به من، دیدم آن افسری که جلو بود، از آن بالا گفت: آقای آسیّد حسن، حالت چطور است! نگاه کردم دیدم بله، همان آقایی است که نوکر فلان مرجع بود؛ سالها ما این را میدیدیم....
رهبرمعظم انقلاب، ۱۳۹۴/۰۹/۰۴
بیانات در دیدار فرماندهان گردانهای بسیج
هدایت شده از اندیشه مقاومت
@Farsna (2).mp3
1.94M
🎙خاکریز فرهنگی
🔹کلیپ صوتی از بیانات اخیر رهبرانقلاب در دیدار رئیس جمهور و اعضای هیئت دولت درباره مسئلهی فرهنگ
@feghvaenghelab
هدایت شده از روزنه
تحلیل مقام معظم رهبری از فتنهگریهای دشمن علیه #مرجعیت بعد از ارتحال #آیةاللَّهالعظمی_اراکی/بخش اول
#حافظه_تاریخی/۲۳-۹-۷۳
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
🔸از اوایل بیماری مرحوم آیةاللَّهالعظمی اراکی، دشمنان چند مطلب را در تبلیغات خودشان دنبال میکردند. اینها میخواستند با این تبلیغات و حرفهایشان، یک #فضای_ذهنی در این کشور بهوجود آورند.
البتّه اینها را دست کم نگیرید؛ #تبلیغات_دشمن، بسیار مهم است. نگاه نکنید که ملّت ایران، عکسِ هرچه دشمنان میگویند، عمل میکند. در دنیا اینطور نیست.
مردم عادی ملّتها، #تحت_تأثیر_حرفهای_رادیوها قرار میگیرند. اینها معتقدند که میشود یک نظام را با رادیو سرنگون کرد و یک نظام را با رادیو بر سرِ کار آورد! معتقدند با رادیو و با تبلیغات میشود کاری کرد که آحاد ملّتی بر سرِ یک آدم خوب بریزند و تکّهتکّهاش کنند و میشود یک انسان ناشایسته را بر سرِ کار آورد!
🔸 #تبلیغات_چی_های_دنیا چنین اعتقادی به تبلیغات و زبان و رادیو و تلویزیون دارند. البتّه اینها درست فهمیدهاند؛ جایی که ایمان و آگاهی نباشد، همینطور است. اینها در دنیا بهوسیلهی رادیو و تلویزیون، بسیار کارها کردهاند، ولی در ایران نتوانستهاند #هیچ_غلطی بکنند؛ به خاطر اینکه مردم، مؤمن بودهاند.
🔸در اوایل بیماری مرحوم آیةاللَّه العظمی اراکی، میخواستند چند مطلب را به مردم بگویند؛
یک مطلب این بود که وانمود کنند مرجعیّت دیگر آن شأن و مکان همیشگی را ندارد. گذشت زمانی که یک مرجع تقلید از دنیا میرفت و ایران تکان میخورد؛ اکنون دیگر مرجع اینقدر اهمیّت ندارد. این مطلب را در بیاناتشان در همین رادیوهای بیگانه، مکرّر تکرار میکردند.
🔹در گوشه و کنار دنیا چند نفر از #آخوندهای_بیسواد یا #فراری و #بدنام و #روسیاه را هم پیدا کردهاند و اسمشان را «آیةاللَّه» گذاشتهاند! میکروفونها را جلو دهن آنها میبرند، #پولی هم در #مشتشان #میگذارند؛ آنها هم دهن باز میکنند و هرچه اینها میخواهند، میگویند. آنها کیستند؟ یا بیسوادانی از خدا فرار کرده و از اسلام گریخته و پشت کرده به ملّت و فراری اند، یا #آدمهایی_بد_دل_و_خبیث! میخواهند از زبان آنها چیزهایی را به خورد مردم بدهند. میپرسند: «آقا! مرجعیّت مثل سابق در ایران اهمیّت دارد؟» آنها هم میگویند: «نه آقا، مرجعیّت دیگر تمام شده است و مردم به مرجعیّت چندان اهمیّت نمیدهند» و از این حرفها.
میخواستند این مطلب را در ذهن مردم جا بیندازند. قصدشان این بود که موقعیّتِ مرجعیّت را که یک موقعیّت عالی و الهی است و در اعماق جان مسلمین دارای تأثیر و نفوذ است، پایین بیاورند. چون از مرجعیّت چوب و تودهنی خوردهاند، #خواستند_از_مرجعیّت_انتقام_بگیرند، نه از یک مرجع خاص. این، یکی از مطالبی است که تبلیغات دشمن، طىّ چهل روز بیماری آن بزرگوار دنبال میکرد.
🔸مطلب دومی که میخواستند در ذهن مردم جا بیندازند، این بود که «در سطح کشور ایران، دیگر کسی نیست تا مقام مرجعیّت را در دست گیرد؛ آن علمای بزرگ و آن ریشههای قوی دیگر تمام شدند؛ آیةاللَّهالعظمی اراکی آخریشان بود و تمام شد.» این مطلب را میخواستند جا بیندازند و در این باره مفصّلاً حرف زدند.
سومین مطلب این بود که خواستند وانمود کنند ملّت ایران از روحانیّت زده شده است و علاقهای به روحانیّت ندارد. خواستند بگویند: در گذشتهها - در اوایل انقلاب و قبل از انقلاب - روحانی برای مردم بسیار عزیز بود، ولی امروز دیگر ملت ایران اعتنایی به روحانیون ندارد! این مطلب را هم میخواستند جا بیندازند. این سه مطلب.
البتّه حرفهای دیگری هم میزدند که به مواردی از آن اشاره خواهم کرد.
🔸روز وفات آن بزرگوار، تهران منقلب شد؛ ایران منقلب شد. ما خبرها را داشتیم. با اینکه جنازه در تهران بود، به هر شهر و دیاری که میرفتید، میدیدید مردم در مساجد و در مراکز عمده و در بقاع متبّرکه اجتماع کردهاند. آن روز تهران حقیقتاً یک روز استثنایی را گذراند. تهرانیها که بودند و دیدند؛ دیگران هم از تلویزیون مشاهده کردند. البّته من به شما عرض کنم که دوربین نمیتواند آن واقعیت را نشان دهد. واقعیت، بسیار عظیم بود.
من جوانانی را دیدم که سنّشان یک پنجم یا یک چهارم سنّ آن بزرگوار بود و مثل ابر بهار اشک میریختند. شما جوانان برای چه گریه میکردید؟ چرا؟ چه علّتی داشت؟ شما که آن پیرمرد صدوسه ساله را یکبار هم در عمرش ندیده بودید. اصلاً تا سه، چهار سال پیش که او را نمیشناختید. علما و بزرگان و حوزهها میشناختند؛ شما که او را نمیشناختید.
@rozaneebefarda
ادامه در پست بعد👇
هدایت شده از روزنه
تحلیل مقام معظم رهبری از فتنهگریهای دشمن علیه #مرجعیت بعد از ارتحال #آیةاللَّهالعظمی_اراکی/بخش دوم
#حافظه_تاریخی/۲۳-۹-۷۳
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
🔹خانمها و آقایان! گذشته از ۲۵۰۰ سال پادشاهی ایران - که ادّعایش را میکردند و ما خبر درستی از آن نداریم؛ خودشان هم خبر نداشتند و حرفی میزدند - آنچه در طول یکی دو قرن اخیر، زیر سایهی سنگین و شوم پادشاهان پهلوی و قاجار بر این مملکت گذشت، پدر ملّت را درآورد! ایران از عظمت و عزّت تاریخی خود ساقط شد؛ از کاروان علم عقب افتاد؛ از کاروان تمدّن عقب افتاد؛ در سیاست عقب افتاد؛ در اقتصاد عقب افتاد و منابع حیاتیاش را از دست داد.
مردم اینها را از سلطنت دیدند.
چه کسی آنها را نجات داد؟ چه کسی آنها را بیدار کرد؟ آن مرد روحانىِ بزرگ.
🔹مردم، پیشکسوتی و پیشقدمی روحانیون را دیدهاند. مردم علمای واقعىِ دین را دوست دارند. هر وقت در این مملکت یک نغمهی آزادىِ واقعی بوده است، رهبرش روحانیون بودهاند. این تاریخ است. تاریخی که روحانیون ننوشتهاند؛ تاریخی که دشمنان روحانیون نوشتهاند، امّا در آن به این حقیقت اعتراف کردهاند. در مراسم تشییع و عزای مرحوم آیةاللَّه العظمی اراکی این را مردم نشان دادند. بنابراین تبلیغات دشمن نقش بر آب شد. تبلیغ کردند که در جامعهی ایران، دیگر کسی وجود ندارد که شایستهی مرجعیّت باشد.
🔸مردم در مقابل چشم خودشان دیدند که ناگهان #فهرستی_از_علمای_شایستهی #مرجعیّت از طرف #خُبرههای_فن منتشر شد.
#کسانی_که_میتوانند_بشناسند و حوزهها دست آنهاست و قوام حوزهها به آنهاست؛ #میتوانند_بگویند که #چه_کسی_شایستهی_مرجعیّت_است.
🔸 البتّه آقایان فقط پنج، شش نفر را معیّن و معرّفی کردند. چنین مصلحت دانستند که پنج، شش نفر را بگویند؛ دیگر صد نفر را که نمیشود گفت. امّا من به شما عرض کنم، امروز اگر بخواهیم در حوزهی علمیّهی قم کسانی را که لایق مرجعیّتند، بشماریم، از صد نفر هم بیشترند؛ فقط در همین حوزهی علمیّهی قم. تنها شش نفرشان آن بزرگانی بودند که خبرههای فن اسم آوردند؛ ولی فقط آنها نیستند.
دو نفر دیگرشان را هم جامعهی روحانیت مبارز اسم برد؛ ولی فقط آنها نیستند. علمای شایستهی مرجعیت، حداقل صد نفرند.
🔸میگویند: آقا، ریشههای کهن و نسل علمای بزرگ تمام شد. شما چه میفهمید علمای بزرگ کیاند و حوزهها چیستند؟ #سیاستمداران_انگلیس_و_امریکا و #خبرگزاریهای_دنیا #نمیتوانند واضحترین مسائل ملّت ما را بفهمند و تحلیل کنند. اگر میتوانستند بفهمند، اینقدر از ملّت ایران شکست نمیخوردند! پس قادر به تحلیل نیستند. آن وقت وارد اظهار نظر در امر حوزهها میشوند که از پیچیدهترین مسائل است.
🔹 #اهل_حوزه #میدانند #چه_کسانی_لیاقت_دارند و #چه_کسانی_ندارند.
شما چه میفهمید که نسل علمای بزرگ برافتاده یا برنیفتاده است؟
🔸بعد از رحلت امام، چهار مرجع درجهی یک از دنیا رفتهاند. البتّه تعداد بیشتر بوده است، امّا آن چهار نفر را میگوییم که بسیار معروف بودند. مرحوم آیةاللَّهالعظمی اراکی، مرحوم آیةاللَّه العظمی گلپایگانی، مرحوم آیةاللَّه العظمی خویی و مرحوم آیةاللَّه العظمی مرعشی؛ این چهار نفر. غیر از مرحوم اراکی که به هنگام رحلت، سنّشان صدوسه سال بود، بقیه حول و حوش نود سال سن داشتند. یعنی در سال ۱۳۴۰ که مرحوم آیةاللَّه العظمی بروجردی از دنیا رفت، این آقایانِ نود ساله، حول و حوش شصت سالگی بودند. هنگام ارتحال، نود سالشان بود؛ پس سی و سه سال قبل از آن، در سنین بین پنجاه و هفت، هشت سال تا شصت و دو سه سال به سر میبردند.
🔹همیشه همینطور است. آن روز که مرحوم آقای خویی، مرحوم آقای گلپایگانی و مرحوم آقای مرعشی به عنوان مرجع معرّفی شدند، سنّشان از برخی کسانی که امروز به عنوان مرجع معرّفی شدهاند، کمتر بود و بعضی هم تقریباً همسنّ اینها بودند. از چه رو بیخود دهن میجنبانید که نسل علمای حوزه تمام شد؟ شما چه میدانید علمای حوزه کهاند و نسلشان کدام است؟ چرا بیخود اظهار نظر میکنید؟ این هم یک مطلب.
🔸مطلب دیگر اینکه شروع کردند کسان خاصّی را به اسم معرفی کردن که فلان کس از همه بالاتر است. بنا کردند برای مردم مسلمان حکم دادن و فتوا صادر کردن! مردم در امر مرجعیّت، از همه جا سختگیرترند. حقّش هم همین است.
🔸 من هم به شما عرض میکنم: عزیزان من! #در_امر_مرجعیّت_سختگیر_باشید. مبادا #احساسات، شما را به سمتی بکشاند.
سختگیر به همان طرق شرعی که وجود دارد، باشید. شاهد عادل بطلبید؛ آن هم نه یکی؛ آن هم نه هر شاهد عادلی. دو شاهد عادل خبره و این کاره، که بشناسند. آنها باید شهادت بدهند که فلان کس جایز التّقلید و شایستهی تقلید است تا بشود از او تقلید کرد.
@rozaneebefarda
هدایت شده از حوزه توییت (توییتر طلاب)🇵🇸
👓 #مدرس_ماهر با پول بیت المال و همراه با مسئولان جمهوری اسلامی همه جا میره و با کلی آدم معروف دیدار می کنه، اون وقت به حزب اللهی ها میگه وابسته به نهاد قدرت!
وابسته به قدرت تویی بقیه ادات رو در میارن!
💬 حسین مرادی
#فرید_مدرسی
#مدرس_ماهر
@HozeTwit
هدایت شده از اندیشه مقاومت
ابوترابی عضوکمیسیون قضایی مجلس: "نفتکش گریس۱ که توقیف شد ازطریق لو رفتن اطلاعات آن ازسوی نفوذیهای وزارت نفت بود و دشمن اشراف کامل بر این وزارتخانه پیدا کرده"
عجیب نیست، وقتی دولت اساسا نفوذ را تهدید نمیداند و تازه دنبال بستن راههای دورزدن تحریم است تا بجای ایستادگی، تنازل کنیم.
@feghvaenghelab
هدایت شده از اندیشه مقاومت
⭕️در #بانک_سرمایه چه می گذرد؟
✍️محمد امینی رعیا
🔹بانک سرمایه وضع عجیبی دارد! عمده تسهیلاتی که داده از جنس تسهیلات کلان است که در مجموع 14.5 هزار میلیارد تومان میشود و تقریبا همه اش معوق شده، یعنی پس ندادند! این بانک در مجموع 13 هزار میلیارد تومان تسهیلات مشکوک الوصول دارد...
🔹به دلیل این همه تسهیلات معوق، درآمد بانک سرمایه از تسهیلات پرداختی و سود آن تنها 500 میلیارد تومان است؛ در حالی که چون مقدار زیادی سپرده با سود بالا جذب کرده تا ورشکستگی اش را بپوشاند، باید 3500 میلیارد تومان سود سپرده بدهد! یعنی 3 هزار میلیارد تومان شکاف!
🔹ابربدهکاران:
#محمدرضا_جهانبانی 1990 میلیارد تومان 26 اسفند سال 94 در یک روز!!!
#حسین_هدایتی 1600 میلیارد تومان 92 و 94
#سامان_مدلل 1000 میلیارد تومان 92 و 93
#ریخته_گران 880 میلیارد تومان 91 و 94
#حسن_شاملویی 770 میلیارد تومان 92
و ...
(ص84 صورت مالی)
🔹بانک مرکزی منتظر چیست؟ بانک سرمایه 18 هزار میلیارد تومان زیان انباشته دارد که نسبت به سال 96 حدود 7 هزار میلیارد تومان بیشتر شده! یعنی روزی 20 میلیارد تومان که به خاطر تعلل بانک مرکزی ایجاد شده، لذتش را وام گیرنده ها میبرند و هزینه اش را مردم میدهند!
🔹مگر میشود یک بانک با 400 میلیارد تومان سرمایه نزدیک به 13 هزار میلیارد تومان تسهیلات بدهد و جالبتر اینکه همه اش هم معوق شود و طی این مدت چندساله هم کسی کاری بهش نداشته باشد؟ 18 هزار میلیارد تومان هم زیان بالا بیاورد و کماکان به فعالیتش ادامه دهد!
@feghvaenghelab
هدایت شده از اندیشه مقاومت
🔴اسلام با سلاح حجاب در حال فتح اروپاست
▪️دولت انگلیس با تمام ابزارهایش از جمله منوتو، بیبیسی، مزدوران پولکی و ... تلاش میکند #حجاب را از سر بانوی مسلمان ایرانی بردارد؛ غافل از اینکه اسلام با سرعت بسیار بالایی مخصوصاً به خاطر تز «حجاب» در حال فتح انگلیس است!
اسلام سریعترین دین در حال رشد در انگلیس است.
-
@feghvaenghelab
هدایت شده از روزنه
تضعیف کفایه تضعیف حکومت اسلامی و تضعیف ولی فقیه است!!!
حاشیه نگاری بر اظهارات عجیب یک مدرس سطوح عالی/صفحه ۱از۳
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
یکی از اساتید سطوح عالی در گفتگو با رسانه اقماری دفتر تبلیغات، در مقام دفاع از کتاب شریف کفایه، در ادبیاتی متفاوت و عجیب چنین گفته اند:
🔸تمام هموغم بنده این است و عاجزانه از اساتید حوزه و مسئولین امر و شورای مدیریت و طلاب درخواست میکنم قدر این کتابها را بدانند و این کتابها را در کلاسها تضعیف نکنند.
🔸تا برای این کتابها عدل و جایگزینی پیدا نشده و آن عدل هم امتحان خودش را پس نداده است، این کتابها بهترین کتابهای موجود است. شما به #سیره #عقلای_عالم مثل غربیها و … توجه کنید که برای کتب خود چقدر ارزش و اعتبار میدهند. ما اقیانوسی از کتب فقهی و اصولی داریم. آنوقت خود ما این کتب را مورد خدشه قرار دهیم. کار اشتباهی است.
🔸کسی که اصلاً معلوم نیست درست کفایه را خوانده است یا نه و اصلاً درس خارج شرکت کرده یا نه و اصلاً آیا بهواقع و حقیقت علم اصول رسیده است یا نه این کتابها را مورد وهن و توهین قرار بدهد؟ خیلی اشتباه است.
🔹کفایه در علم اصول، کتاب مادر است. حتی اگر برای کفایه عدلی هم پیدا شود باز از روی همین کتاب مادر نوشته میشود.
🔸پس باید قدر این کتب را بدانیم و اهمیت این کتب را برای طلاب شرح دهیم. وقتی طلاب اهمیت این کتابها را ندانند، نسبت به خواندن آن کتابها دلسرد میشوند. استادی هم که خواندن این کتابها را لازم نمیداند، معلوم است که به حقیقت و عمق اصول پی نبرده است. کسی که اصول و رسائل و کفایه نمیداند، نمیتواند تفسیر بنویسد. کسی که مثلاً مسئله ترتب یا شبهه مفهومیه در عام و خاص، اقل و اکثر و متباینین که آیا اجمال آن به عام سرایت میکند یا نمیکند یا فرق اطلاق شمولی با اطلاق بدلی را نمیداند، چگونه میخواهد قرآن را تفسیر کند؟
🔹از ابتدای قرآن تا انتهای آن با مطالب اصولی کار داریم. یک مفسر اگر اصول بلد نباشد، چگونه تفسیر مینویسد و چگونه به خود چنین جرئتی میدهد. علم اصول در فهم فلسفه و تفسیر و در تمام علوم دخالت دارد. در فقه هم که مشخص است و اصلاً اصول ابزار فقه است و اگر نباشد استنباط فقیه، لنگ میماند. لذا این کتب احترام دارد.
🔸آن نیت خالصی که علما داشتند و شبانهروز برای حوزه زحمتکشیدهاند با آن سختیهایی که در آن روزگار بوده است، باعث شده ما در کنار این اقیانوس قرار بگیریم. علمای سابق خیلی زحمتکشیدهاند تا این میراث به ما رسیده است. علمای سابق برای نوشتن یک کتاب و تهیه کاغذ، یک ماه روزه استیجاری میگرفتند تا با پول آن کتابی را تهیه کنند. زحمات زیادی کشیده شده است و این زحمات موردعنایت خدای متعال و امام زمان سلاماللهعلیه بوده است. این بزرگان سالها زحمت میکشیدند و این کتب، چکیده و خروجی این فقها از حوزه نجف است و لذا باید این کتب را تقویت کرد.
🔹تائید و تقویت این کتابها، تقویت حوزههاست و تقویت حوزهها تقویت حکومت اسلامی است و تضعیف این کتب، تضعیف حوزهها و تضعیف حوزهها، تضعیف روحانیت و حکومت اسلامی است که در صدر آن ولیفقیه قرار دارد.
🔶حاشیههای روزنه
با حفظ احترامات عالیه استاد ارجمند و اذعان به ابهام در انگیزههای مبهم رسانه منتشر کننده این قبیل سخنان به صورت یکطرفه و با عدم درج نظرات مخالف آن، نکاتی به شرح ذیل قابل ذکر است:
۱)مسأله تغییر کتب درسی حوزه علمیه یکی از ملزومات اولیه #تحول_حوزه است که از مطالبات قدیمی #ولی_فقیه است که ظاهرا استاد محترم به طرز هنرمندانهای تقویت کتب موجود را به تقویت ولی فقیه گره زده اند!
اگر مقدمه عقلیه تغییر متون موجود، نقد و طرح گفتمان جایگزینی آن باشد، و در صورتی که ایشان نقد کتب موجود را مساوی با تضعیف آن بدانند، بر اساس لوازم کلام ایشان، ولی فقیه، چیزی را مطالبه کرده اند که موجب تضعیف حکومت اسلامی و ولایت فقیه است!
طبعا ایشان بهتر می دانند که لازمه تغییر کتب و تولید متون جدید، آغاز فرایند نقد علمی کتب فعلی است و نقد هرگز مساوی با تضعیف نیست.
۲) در کلاس درسی، تضعیف کتب معنا ندارد چه اینکه اگر استادی صلاحیت اولیه تدریس ندارد که از ابتدا کرسی تدریس نباید در اختیار قرار داد اما چنانچه صلاحیت تدریس یک متن را دارد، نمی توان او را از نقد آن منع کرد. چنین برخوردهایی مناسب فضای آزاد و حریت علمی نیست که از مرکز مدیریت خواسته شود اساتید در کلاس درس هم حق نداشته باشند کلمه ای در نقد متن درسی شان حرف بزنند، نتیجهای جز خمود و رکود و رخوت نخواهد داشت.
ادامه حواشی در پیوندهای ذیل:
https://eitaa.com/rozaneebefarda/1846
https://eitaa.com/rozaneebefarda/1847
@rozaneebefarda
هدایت شده از پیرو
💥 خبر اول می آید یا ساخته می شود؟
🔷 خبر اول، مهمترین خبر واقعی است یا خبری است که توسط رسانه ها ساخته می شود؟
👤 چه کسی تعیین می کند من باید به چه خبری بیندیشم؟
🔶 و کدام موضوع، دغدغه روز من شود!؟
♦️ رسانه ها یا حقیقت؟
👤 چه کسی تعیین می کند خبر اول چیست؟
#️⃣ #پیرو #کشمیر #سگ_کشی
🌐 @Peirovir
هدایت شده از طلبه نیوز
🔴 حجت الاسلام والمسلمین #مقتدایی عضو شورایعالی حوزه و عضو جامعه مدرسین و صاحب نظریه مخالفت با #روحانی، مخالفت با امام زمان(عج) است، در افتتاحیه حوزه اشرافی امام حسن مجتبی(ع) لواسان متعلق به حجت الاسلام #ناطق_نوری حضور یافت!
💢شما هم دعوتید به #حجره 👇👇
https://eitaa.com/HOJREH14
هدایت شده از قرارگاه اساتید وطلاب انقلابی حوزه علمیه قم
🚩حضور دو نماینده بازداشتی در جلسه علنی مجلس
🔹فریدون احمدی عضو هیئترئیسه کمیسیون صنایع و معادن مجلس و محمد عزیزی نمایندگان بازداشتی مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز(یکشنبه، 3 شهریور) حضور یافتند
🔹این دو نماینده که چندی پیش به اتهام اخلال در بازار خودرو از سوی دستگاه قضایی بازداشت شده بودند، روز گذشته(شنبه، 2 شهریور) با قید وثیقه 10 میلیارد تومانی آزاد شدند.
@gharar_at
📣 آیین رونمایی از سه جلد کتاب شرح نهجالبلاغه اثر رهبر معظّم انقلاب اسلامی حضرت آیتالله العظمی خامنهای (مدّظلّهالعالی)
🔻 نبوّتها در نهجالبلاغه (درسهای سال ۱۳۵۹)
🔻 منشور حکومت علوی (درسهای سال ۵۲ و ۵۳)
🔻 راه روشن مدیران (دیدارهای با هیأت دولت در ماه مبارک رمضان از سال ۱۳۷۲ تا ۱۳۹۵)
🎙 سخنران : آیتالله اعرافی
⏱ زمان: دوشنبه ۴ شهریور ۹۸
ساعت ۱۷:۳۰ تا ۱۹
💢 مکان: سالن اجتماعات مدرسه علمیه دارالشفاء
@qom_khamenei_ir
🎙دو اشکال اساسی حوزه
💡حوزه دو اشکال اساسى دارد که یکى از آنها حتماً در گذشته نبوده و متعلّق به امروز است و دیگرى هم به احتمال زیاد، این گونه است. امّا اشکالى که حوزهى ما، دیروز آن را نداشت و امروز دارد، این است که👈 حوزهى دیروز از دنیاى زمان خود عقبتر نبود؛ بلکه جلوتر هم بود.
📌شما نگاه کنید در آن روز علماى ما چقدر محصول علمى و فقهى و کلامى براى مردمِ زمان خودشان دارند. همان عدّهى کمى که در گذشته بودند، کارهاى بزرگى انجام دادند. اگر در نیشابور یا بلخ یا هرات یا طوس که اقصى نقاط دنیاى اسلام نسبت به بغدادِ آن روز بود، چند نفر شیعه زندگى مىکردند و سؤال فقهى یا کلامى داشتند، «شیخ مفید» آنان را از بغداد هدایت و راهنمایى مىکرد. یعنى «شیخ مفید» از زمان خودش عقب نبود.
🔹یا در زمان «شیخ طوسى»، اگر دشمنِ مکتبِ اهل بیت مىگفت : «أن لا مصنَّفَ لکم»؛ شما کتاب و تصنیف ندارید، «شیخ طوسى» خودش به تنهایى وارد میدان مىشد و بزرگترین کتاب رجالى را تلخیص مىکرد و اختصاصاً یک کتاب و فهرست رجالى دیگر مىنوشت. یعنى بدون معطّلى، رجال «کشّى» را تلخیص کرد، رجال خود را نوشت و فهرست «شیخ» را هم نگاشت💥
💦هنوز پاسخ در خانهى اشکال کننده بود که مىگفت فقه ندارید؛ ناگهان یک کتاب عظیم پرفرع پر تحقیق - به حسب سطح تحقیق آن روز - مبسوط از آب در مىآمد. اگر «محمدبن زکریاى رازى»، چهار کلمهى الحادى بر زبانش جارى مىشد، فوراً «سید مرتضاى رازى» در ردّ او کتاب مىنوشت و نمىگذاشت حرف او بىجواب بماند.
❄️اگر فلان نویسندهى معاند اهل بیت، کتابى مىنوشت و حقایق و اعمال شیعه را مسخره مىکرد، بلافاصله «عبدالجلیل رازى قزوینى» حقّش را کف دستش مىگذاشت و کتاب «النقض» را مىنوشت. بنابراین، هرکسى که در زمینههاى فقهى و کلامى - بخصوص - چیزى به شیعه مىگفت، شیعه با قدرت و قوت، به زبان علمى به او جواب مىداد و سخن تلخِ رقیب و حریف و معاند را به خانه نمىبرد.
💎تا اواخر هم وضعیت این گونه بوده است. در هند یک نفر پیدا شد و کتاب «تحفهى اثنى عشریه» را که بر ضدّ و ذّم شیعه و در قدح اهل بیت است، نوشت. «سید حامد حسین»، کتاب «عبقاتِ» به آن عظمت را در جوابش نگاشت و آنطور که به نظرم مىرسد، شاید حدود ده ردّ بر کتاب «تحفهى اثنى عشریه» نوشته شده است.
⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️
اما امروز، این گونه نیست. 👈امروز، حوزهى علمیه از زمان خودش خیلى عقب است. حساب یک ذرّه و دو ذرّه نیست. مثل این است که دو نفر سوار بر اسب، در وادى اى همراه یکدیگر بروند و یکى اسبش از دیگرى تندروتر باشد و آنکه اسبش کندروتر است، بعداً به اتومبیل دست پیدا کند. طبیعى است آنکه اسبش تندروتر است، به گرد او هم نمىرسد.
🔹الان وضعیت این گونه است. در حال حاضر، امواج فقه و فلسفه و کلام و حقوق، دنیا را فرا گرفته است. ما وقتى به خودمان برگردیم، خیلى فاصله داریم.
💢حتّى در «اخلاق» هم این گونه است. یکى از اَعلام حوزه (عَظماللَّه بقائه) - که الان در اینجا تشریف دارند - چند سال قبل از این، سفرى به انگلستان کرده بودند و در آنجا کتابخانهاى را دیده بودند. به من فرمودند: «یک طبقه از این کتابخانه، کتب اخلاقى بود که فرنگیها در چند سالِ اخیر نوشتهاند»! در آن چند سال، حوزهى علمیهى قم، چند کتاب اخلاق بیرون داده بود؟ یک هزارم آن؟ یک ده هزارم آن؟
💦 گمانم هنوز هم کمتر از این مقدار است! این تازه اخلاق است که مىدانید غرب با اخلاق، چندان سرآشتى ندارد. البته کتب اخلاقى آنها بیشتر، فلسفهى اخلاق و ردّ اخلاق و بیان اخلاقِ غیرمعنوى و اخلاق مادّى است. ما بعد از «معراج السعادة» و «جامع السعادات»، در حوزه هایمان، چه کتابى نوشتیم؟ البته بعدها در چند سال اخیر، چند کتاب اخلاق نوشته شده است؛ چیزى که بشود به عنوان یک کتاب علمى ارائه کرد
🎙بیانات رهبر انقلاب در دیدار جمعی از نخبگان حوزوی، ۱۳۷۴/۰۹/۱۳
به حوزه انقلابی بپیوندید👇👇👇
@howzehenghelabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ خلاصهی آنچه دولت روحانی در ۶ سال با کشور کرد...
🎙 بخشی از صحبتهای یاسر جبرائیلی در مناظره با اکبر ترکان مشاور سابق رئیسجمهور:
💬 مردم با افزایش ۱۲۷ درصدی اجارهبها دست و پنجه نرم میکنند و به حاشیه شهرها پناه میبرند و دولت همچنان برنامهای برای اخذ #مالیات_از_خانه_های_سرمایه_ای در کشور ندارد. ۶ سال از عمر دولت گذشته و دولت با شعار #مسکن_مهر مزخرف است آجر روی آجر نگذاشتهاست. اینها که ربطی به تحریم ندارد!
💬 نقدینگی از مرز ۲,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰ تومان گذشته؛ ارزش پول ملّی کاهش پیدا کرده و دولت به جای حمایت از تولید و اصلاح نظام بانکی به دنبال #کارهای_نمایشی مثل حذف صفر از پول ملّی است. رکورد تورم در ۲۴ سال اخیر توسط این دولت شکسته شدهاست.
💬 تولید کنندگان دچار مشکل اند ولی دولت به دنبال تشکیل وزارت بازرگانی است. رکورد #شکاف_طبقاتی در ۱۶ سال گذشته شکسته شدهاست.
💬 ۱,۹۰۰,۰۰۰ شاغل بیکار شدهاند و جریان رسانهای دولت به دنبال این است که زنان مردم را سوار دوچرخه کند.
🔴 میخواهم به جریان لیبرال تبریک بگویم بابت مهارت بینظیرش در فریب افکار عمومی و رأیگرفتن از مردم!
🔴به کمپین #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
هدایت شده از بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی
💢دادستان دلسوز
⚫️به مناسبت شهادت شهید لاجوردی
🔆محمدعلی امانی فرزند مرحوم حاج سعید امانی، از یاران و همکاران #شهید_سیداسدالله_لاجوردی میگوید:
🔹«یادم هست که فردی اظهار میکرد که #کمونیست است و در زندان هم بسیار بر این مسأله تأکید داشت. شهید لاجوردی به او میگفت که تو در واقع #مسلمان هستی و ظاهرا این ادعا را میکنی. شاهد بودم که حدودی دو ماه، ساعتها پس از اتمام کارش در زندان میماند و با او صحبت میکرد و همه ادلههایی را که به او ثابت میکرد که مسلمان است، برایش مطرح میساخت و گاهی تا پاسی از شب با او صحبت میکرد.
🔸او پس از صحبتهای زیادی که با شهید لاجوردی داشت، به این اعتقاد رسید که مسلمان است و شهادتین گفت. شهید لاجوردی تا زمانی که آن فرد به این اعتقاد نرسید، همه توانش را به کار گرفت تا او را به مسیر اصلی برگرداند و همه وقتش را میگذاشت و برایش هیچ فرقی نمیکرد که در موقعیت دادستانی هست یا جای دیگر، در دوره تصدی #دادستانی_انقلاب، هر هفته برای زندانیها مراسم مختلف مذهبی داشتیم.»(روزگار قائممقامی ص178-177)
✳️پینوشت:
مدعیان آزادفکری از #اصلاحطلب و #اعتدالی همواره نظام را متهم می کنند به اینکه انحرافات عقیدتی و سیاسی را با عکس العمل سخت و خشونت بار پاسخ می دهد. اما تاریخ پرافتخار نظام اسلامی نشان داد که #جریان_انقلابی در کشور؛ لاجوردیها را دارد که حتی برای مجرمان (ولو مجرمان امنیتی) نیز دلسوزی می کند و تلاش می کند با کار فکری-فرهنگی آنان را به مسیر صحیح بازگرداند.
◀️آری؛ جریان انقلابی لاجوردی ها را دارد و البته #جریان_ضدانقلاب و به اصطلاح روشنفکر نیز #اکبرپونزها را داشته که جواب انحرافات اجتماعی را با پونزچسبانی می دادند.
جریانات #غربزده و شبه روشنفکر بهتر است پیش از متهم نمودن #جبهه_انقلاب؛ تاریخ را مطالعه کند تا دانسته یا ندانسته خطاهای هم قطاران خود را به دیگران نسبت ندهد.
@Bonyadtarikh
بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی-قم.
هدایت شده از بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی
💢کوتاه در مورد عافیتطلبیهای جریان غربزده
🔹« #اللهيار_صالح ( از مسؤولین رضاخانی و عضو #جبهه_ملی ) در سال 1316 بنا به فرمان #رضاخان در رأس هيأتى سفرى به #شوروى كرد و در مرداد 1320 نيز از سوى رضاخان مأمور شد كه به امريكا سفر كند.
🔸او به همراه دكتر #تقى_نصر و #حسين_نواب بر آن شد كه از راه خراسان، زاهدان و هندوستان به سوى #آمريكا حركت كند. نامبردگان در سوم شهريور 1320 به مشهد رسيده بودند كه خبر هجوم #متفقين به ايران و سقوط رژيم رضاخان را دريافت كردند؛ با اين وجود به مسافرت خود به سوى امريكا ادامه دادند و در آن روزگار سيهبارى كه ايران در اشغال بيگانگان بود و ملت ستمديدۀ ايران با گرسنگى و نادارى دست و پنجه نرم مىكردند و شمارى از شدت گرسنگى جان مىباختند، اللهيار صالح و همراهان او در #نويورك زيستند تا اوضاع ايران آرام شد...
🔹اللهيار صالح آنگاه كه فرمان وزارت دارايى را از سوى محمدرضا پهلوى به وسيلۀ سفير ايران در امريكا دريافت كرد به ايران بازگشت.»(نهضت امام خمینی ج3 ص67)
✳️پینوشت:
کارنامه #جریان_غربزده؛ موسوم به #روشنفکر در ایران نشان میدهد که سران آن برخلاف ادعاهای خوشجلوهشان نه #آزادیخواه بودند و نه #ملیگرا . آنها بر محور قدرت حرکت میکردند و گاه چکمهبوس رضاخان دیکتاتور بودند و گاه دستبوس فرزندش محمدرضا و در هنگام خطر نیز مردم خود را تنها میگذاشتند و در آمریکا مشغول زندگی خود میشدند و وقتی خونها ریخته میشد و خطرها برطرف میشد به وطن بازمیگشتند و مسؤولیتی میگرفتند و تعیشی میکردند.
◀️غربزدگان فعلی نیز فرزندان همان #ماسونها و شبهروشنفکران رضاخانیاند. کسانی که در اوج #مبارزات_انقلابی سر از دانشگاههای #آمریکا و #اسکاتلند درمیآورند و در کوران جنگ نهایتا سمتی در سازمان ملل و نهادهای بیخطر میگرفتند.
❇️کشور ما در چند دهه اخیر صحنه تقابل دو جریان عمده است: جریان راحتطلب غرباندیش و جریان مسلمان، فداکار و وطندوست. امید است با بصیرت هرچه بیشتر جریان دوم در عرصههای حساس تقنینی و اجرایی و... حضور یابد و پیشرفت اسلامی و ملی را بیش از پیش تضمین کند.
@Bonyadtarikh
بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی-قم.