هدایت شده از اکبر ابدالی
🚫 ۱۰ نکته مختصر در باب #بازاریابی_شبکهای
#قسمت_سوم
7️⃣ این تلقی که با این بازاریابی میتوانیم اجناس باکیفیت را با قیمت پایینتر به اطرافیانمان برسانیم نیز از دیگر اغواگریهای این سازوکار بازاریابی است. چرا که اولا هیچ دلیل فنی و اقتصادی بر ارزانتر و باکیفیتتر بودن کالاهای این شبکه وجود ندارد و تولیدکنندگان خرد و محلی فراوانی هستند که کالاها را ارزانتر و باکیفیتتر در اختیار مشتری قرار میدهند. ثانیا این بازاریابی چون بر سوء استفاده از اعتماد خانوادگی و محلی بنا شده است مصرف افراد را بیشتر از حالت عادی میکند و آنها را بر آن میدارد که برای رونق کسب و کار دوست و هم محلی و برادر و خواهر خود که مشغول بازاریابی است خرید بیشتری انجام دهند و نتیجتا پول بیشتری را حوالۀ مرکز کنند. لذا هزینۀ بیشتری را بر خانوارها اعمال میکند.
8️⃣ بازاریابی شبکه ای نهایتا زمینه را برای فروش #کالاهای_خارجی فراهم میکند. چرا که با بیشتر شدن مصرف کنندگان و عبور آنان از یک تعداد مشخص، تولیدکنندگان ایرانی، هرچه هم که بزرگ باشند، قدرت تأمین کالا را نخواهند داشت و ناچار توسط حلقۀ اصلی بازاریابی حذف میشوند. پیش از این نیز بنگاههای خرد و محلی و خانوادگی حذف شده بودند. و این نشان میدهد که این بازاریابی نه یک کسب و کار #استارتاپی ساده که یک نظام توزیع عظیم در جهت ایجاد سرمایهداری توزیعی بینالمللی است.
9️⃣ نتیجۀ این بازاریابیها، چیزی چز افزایش شکاف طبقاتی و از بینبردن قدرت خرید در طبقات پایین اجتماع و حذف نظامات تولید خرد و خانگی و محلی نیست. اتفاقی که بازاریابی شبکه ای آن را جهت تکمیل #دهکده_جهانی_اقتصاد با محوریت شرکتهای بزرگ چندملیتی ایجاد کرده و به محرومیت و استثمار و کارگری میلیونها نفر خواهد انجامید.
🔟 اما اینکه آیا این هدف محقق میشود یا خیر به میزان اقبال ملتها به این نظام توزیع باز میگردد.
⏪ توصیه نهایی: خود و خانواده و ملت خود را دچار یک فقر درازمدت نکنید. فقری که در ابتدا نمیتوانید آن را به وضوح ببینید. کما اینکه یک معتاد نمیتواند عاقبت خود را به این راحتی ببیند و باور کند.
قسمت اول یادداشت👇
https://eitaa.com/mashgh626/707
قسمت دوم یادداشت👇
https://eitaa.com/mashgh626/709
👈 نوشته دکتر حمیدرضا مقصودی با اندکی تغییر و تصرف در متن
🆔 @mashgh626
9.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 آقای لاریجانی! شما با مدیریت دیکتاتوری، تریبونها را بستید و نگذاشتید وکلای ملت در مجلس حرف جامعه را مطرح کنند. شما باعث شدید مردم برای رساندن صدایشان به مسئولان ناچار به تجمعات خیابانی شوند.
سخنان طوفانی حجت الاسلام نصرالله پژمانفر (وکیل المله مشهد) در صحن علنی مجلس
@howzehenghelabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صدای دشمن از حنجره پروانه سلحشوری!
رسانههای بیگانه و فعالان اپوزیسیون با استقبال از مواضع اخیر نماینده لیست امید در مجلس یازدهم، وی را مورد تمجید قرار دادند
هیچ دستاوردی در مجلس نداشتند ولی خودشون رو مسئول اتفاقات اخیر نمیدونن و تازه اعتراض هم میکنن که چرا مسئولین هیچکاری انجام نمیدن 😐
@howzehenghelabi
### سخنان طوفانی امام جمعه پردیسان قم درباره اصلاح طلبان
اصلاح طلبان منافق می گویند چرا به ما منافق می گویند؟
این سند 77 امضایی، سند حقانیت خطبه های ما است. این مزخرفات چیه بافتید؟ این امضاها چیه؟ برای نجات آمریکا است؟ برای تطهیر آمریکا است؟
می گویید برای نجات از مشکلات اقتصادی بروید توی اردوگاه آن ها! این درسته خائن ها؟ یا راه انقلاب و مقاومت درسته؟
با این ها تعامل و سازش بکنید مثل گاو شیرتان را می دوشند و بعد ذبحتان می کنند. لذا ما چاره ای نداریم جز تداوم مقاومت.
کسی با طناب پوسیده شما وارد چاه نخواهد شد. شما عکس قائم مقام مرحوم را دوباره دارید احیا می کنید. همان هایی که احمد و امام را حذف کردند.
شما برای نجات نظام سلطه، ضعیف تر از آن هستید که بخواهید انقلاب را یک شبه تحویل بدهید.
امام گفت ما این انقلاب را به کسانی نخواهیم داد که آن را یک شبه تحویل دشمن بدهند.
شما 77 نفر برای نجات نظام سلطه قیام کرده اید. شما ناجیان بسیار ضعیف و آماتور آمریکا هستید، و ما منادیان سقوط نظام سلطه هستیم و مطمئن باشید این حرکت، از ظلمت به سوی نور است، و حرکت اصلاح طلبان منافق، از نور به سمت ظلمت است. چون طاغوت، ولیّ آن ها شده.
این ها از روی حسادت و عداوت که چرا این آقا رهبر شده و آن آقا رهبر نشده، همان حسادتی که به امیر المؤمنین شد. از روی حسادت، عداوت می ورزند و دشمن را کمک می کنند که بدترین سیئه است.
# آیت ا... قوامی، نماز جمعه 98/9/29
@howzehenghelabi
🔴 بروید سراغ کارهای نشدنی
🔹امام خامنهای:بروید سراغ کارهای نشدنی، تا بشود. تصمیم بگیرید بر برداشتن کارهای سنگین، تا بردارید. «و لا یخشون احدا الّا اللَّه». خب، رنجهایش چه؟ ...جوابش این است که:
"و کفی باللَّه حسیبا"
@howzehenghelabi
هدایت شده از طلبه نیوز
واکنش آقای غروی به سخنان سردار جعفری: میخواهند از انقلاب دفاع کنند، اما نتیجه عکس میدهد
🔴عضو جامعه مدرسین ضمن سکوت نسبت به اعتراضات اصلاح طلبان به شورای نگهبان در واکنش به سخنان سردار جعفری گفت: شورا کار خود را انجام میدهد ولی کسی که مسئولیت دارد یا از نهادی اظهارنظر میکند، باید بداند به دنبال سخنانش، تحلیلهای زیادی مطرح میشود و اینگونه اظهارات، آسیبی برای خود شورای نگهبان است.
این دیدگاه آقای غروی در حالی است که اگر اصلاح طلبان و منتقدین به شورای نگهبان حمله کنند و پیشنهاد و راهکار مختلف ارائه دهند و حتی جلسه بروند اشکالی ندارد اما اگر یک فرد انقلابی مطلبی بگوید، آسیب به شورای نگهبان است!
در سالهای اخیر هجمه های مختلفی از طرف اصلاح طلبان به شورای نگهبان وارد شده است که نظر شما را فقط به برخی از آنها به صورت تیتر وار جلب می کنم:
انتخابات فرایند سالمی ندارد، باید بین اصلاحطلبان و شوراینگهبان اعتمادسازی صورت گیرد، اصلاحطلبان باید با شورای نگهبان مذاکره، اگر شورای نگهبان به رفتار خودش مبنی بر رد صلاحیت ها ادامه دهد، ما دیگر در انتخابات شرکت نمی کنیم، شورای نگهبان در بوجود آمدن این ناکارآمدی نقش دارد و اجازه نمی دهد چهره های مختلف وارد این عرصه شوند، در شورای نگهبان بیشتر نظر فرد خاصی اعمال می شود، در شورای نگهبان نظر آیت الله جنتی بسیار اعمال می شود.
شما هم دعوتید به #حجره 👇👇
https://eitaa.com/HOJREH14
هدایت شده از طلبه نیوز
اتهام سیاسی کاری #مباحثات به آیت الله اراکی!
🔴کانال #مباحثات تحت مدیریت #احمد_نجمی به بهانه صدور حکم ریاست حمید شهریاری بر #مجمع_تقریب و جایگزینی او با آیت الله محسن اراکی، طی یادداشتی یکی از آسیبهای جدی امر تقریب را 'دخالت دادن مسائل و معیارهای سیاسی' در آن دانست و چنین آورد:
متاسفانه عملکرد خاص و سلیقهای متولیان این مجمع در دوره اخیر نه تنها باعث رد اینگونه ادعاها نشد بلکه آن را تقویت هم کرد.
رویکرد سیاسی ریاست سابق این مجمع و برخی از منصوبان وی امری بدیهی و حق طبیعی آنان است. اما زمانی که این مشرب در نهادی مانند تقریب مذاهب اعمال شود آسیبهای جبرانناپذیری خواهد داشت.
در این سالها تبلیغ و شناساندن تقریب به افرادی محدود شده بود که کاملا مطابق با منش سیاسی مسئولان وقت باشند و کسانی در دائره تقریب میگنجیدند که دقیقا همان نگاه سیاسی متولیان را داشته باشند.
نتیجه این رفتار آن شده بود که چهرههایی منادیان و حامیان تقریب هستند که نهتنها حامی جدی انقلاب بلکه همفکر فلان جریان سیاسی خاص باشند.
نتیجه این اقدام نادرست عملا تایید همان تفکر و تبلیغ منتقدان تقریب بود و ظاهر امر آن شد که تقریب وسیلهای برای استحکام قدرت سیاسی جمهوری اسلامی ایران است!
در حالیکه امر مسلم تقریب بسیار فراتر از باورهای سیاسی توصیهی ائمه، و سیرهی سلف و بزرگانی همچون آیات عظام بروجردی و میلانی و دهها عالم و فقیه است.
شما هم دعوتید به #حجره 👇👇
https://eitaa.com/HOJREH14
هدایت شده از اندیشه مقاومت
.
🔹 رفتن روحانی با کدام رویکرد
♻️ استیضاح مسئولانه یا استعفای طلبکارانه
🔰 حمید رسایی: مدتی است بحث استعفای حسن روحانی، یکی از موضوعات مورد توجه برخی از رسانهها و چهرههای سیاسی کشور شده است. عدهای آن را از سر خیرخواهی مطرح و برخی چون روحانی را مسبب وضع فعلی میدانند، معتقدند که او باید برود. اما سئوال این است که چرا موضوع رفتن روحانی مطرح شده است؟
بدیهی است که وقتی افکار عمومی تا این اندازه درگیر موضوعی میشود، یعنی جامعه مشکلی را حس میکند و عدهای راهحل برون رفت از این مشکل را در نبودن این دولت و رییس آن میبینند یعنی معتقدند این دولت، خودش اصل مشکل است و برای حل مشکل، باید آن را از سر راه برداشت.
مثل بیماری که علت بیماری او قرار داشتن غده ای در شریان اصلی انتقال خونش است و اکثر ناظرین به این نتیجه رسیدهاند که راه حل درمان و عبور از این بیماری، فقط برداشتن غده است. منتهی بحث در شیوه برداشتن این غده سرطانی است.
🔹 کدام رویکرد مطلوب است
در حال حاضر دو نظر وجود دارد. عده ای استعفای روحانی را مطرح میکنند که عمدتا حامیان حسن روحانی و دولتش هستند. مدل مطلوب این جماعت، «استعفای طلبکارانه» است، استعفای همراه با مظلومنمایی، استعفایی برای فرار از پاسخگویی. قطعا این کار به نفع کشور نیست.
استعفای طلبکارانه و همراه با مظلومنمایی ریشه این غده سرطانی را باقی میگذارد و حتما پس از بازسازی، مجددا رشد خواهد کرد و مشکلساز خواهد شد.
در مقابل عدهای به «استیضاح مسئولانه» معتقدند. ما معتقدیم حسن روحانی باید پاسخ بدهد و برود نه اینکه با مظلومنمایی این جایگاه را ترک کند. روحانی تا الان شش سال، فرصتهای کشور را در راهی که بارها تجربه شده و شکست خورده بود، ذبح کرده. روحانی با سیاستهای غلطلی که به کار گرفت، مردم را به جایی رسانده که میگویند نمیتوانیم دو سال دیگر هم بودن این دولت را تحمل کنیم برای همین هم لحظه شماری میکنند تا روحانی زودتر برود.
🔹 تفاوت دو نگاه در کجاست
تفاوت نگاه استعفای طلبکارانه با استیضاح مسئولانه، در این است که روحانی با رای ملت آمده با رای ملت هم باید برود. مردم یا باید این دولت را تا سال ۱۴۰۰ تحمل کنند و در انتخابات ریاست جمهوری بعدی به فرد دیگری رأی بدهند یا باید در انتخابات مجلس، به ترکیبی از نمایندگان در سراسر کشور و خصوصا تهران رأی بدهند که از حسن روحانی حساب بکشند.
علاوه بر موضوع مظلونمایی و فرار از پاسخگویی یا حسابکشی و حاکم بودن نگاه مردم، پروژه استعفای روحانی، همسو با پروژههای اجرا شده در لبنان که فرار سعد حریری از پاسخگویی را به دنبال داشت و پروژه اجرا شده در عراق که استعفای عادل عبدالمهدی و آشوبهای داخلی را حاکم کرد، خواهد بود. بدیهی است که با استعفای رییس دولت، هرج و مرج حاکم میشود لما استیضاح یعنی نظر مردم که در رأی نمایندگان آنها جاری است.
مشخص است که چه کسانی در بوق استعفای روحانی میدمند. دقیقا حامیان دیروز او این روزها دنبال استعفای رییس دولت بنفش هستند چون نمیخواهند پاسخگوی عملکرد دولت مورد حمایتشان باشند.
طبعا جریانی که دنبال پروژه استعفاست، این اقدام را قبل از انتخابات مجلس در اسفند ماه نیاز دارد تا بلکه با این اقدام، انتخابات به تأخیر بیفتد و از شکست قطعیای که محصول عملکرد دولت فعلی و مجلس هم جهت و همسوی اوست، عبور کند و بتواند در فرصت اضافی خود را بازسازی کند.
🔹 رویکرد مجلس فعلی و دیدگاه رهبر انقلاب
اینکه چرا مجلس فعلی چنین اقدام را نمیکند، مشخص است. بدیهی است که مجلس فعلی نه میتواند روحانی را استیضاح و برکنار کند و نه به چنین اقدامی معتقد است.
این مجلس، شریک جرم دولت روحانی است. تا الان همسو و هم پیمان او بوده. تا جایی که برخی معتقدند روحانی اصلی علی لاریجانی بود. مجلس فعلی مثل عروسکی میماند که دولت، دست و پایش را تکان میداد.
در پاسخ به کسانی که معتقدند رهبر معظم انقلاب مخالف این اقدام هستند، باید گفت، قطعا ایشان مخالف تغییر دولت بدون دخالت مکانیزم رای ملت و بواسطه استعفا هستند همانطور که سال قبل در پاسخ به مطالبه استعفای روحانی توسط برخی چهره های مشهور، آن را اعلام کردند.
اما اینکه مردم در انتخابات پیش رو، مجلسی با رویکرد متفاوت از دولت روحانی انتخاب کنند، دولت فعلی هم همچنان مطالبات به حق مردم را مانند شش سال گذشته بر زمین بگذارد و اقدامی نکند و مجلس بخواهد به وظیفهاش عمل کند و رهبری مخالفت کنند، من اینطور احساس نمیکنم. همانطور که رهبر انقلاب در قامت رییس جمهور وقت با استغفای طلبکارانه میرحسین موسوی در سال 67 مخالف بودند اما با استیضاح مسئولانه بنیصدر به ده دلیل موافق بودند که اتفاقا آن دلایل، امروز بر عملکرد روحانی صادق است. البته نقشه راه نهایی طبعا در سایه مواضع خیرخواهانه امام جامعه تعیین میشود.
🔻 حمید رسایی🔻
@feghvaenghelab