.
♻️ مستر! به شما نه تنها دیکته شده بود که بگویید موشک نسازید، بلکه دیکته شده بود تا در برابر بسیاری دیگر از اقدامات نظام هم چرا بگذارید و در افکار عمومی علامت سؤال ایجاد کنید:
چرا رسانهها علیه برجام مطلب مینویسند؟
چرا رسانهها اعضای تیم مذاکرات هستهای را نقد میکنند؟
چرا مانور نظامی برگزار میشود؟
چرا آزمایش موشکی داشتیم؟
چرا روابط نظامی با روسیه بهبود یافته است؟
چرا قرارداد ۲۵ ساله با چین امضا کردهایم؟
چرا علیه امریکا و اروپا موضعگیری میکنیم؟
چرا FATF و پالرمو امضا نمیشود؟
چرا دنبال انتقام خون قاسم سلیمانی هستیم؟
چرا در سوریه و عراق و یمن دخالت میکنیم؟
چرا مجلس علیه خروج امریکا از برجام مصوبه دارد؟
چرا مرگ بر امریکا گفتید؟
چرا اسرائیل را تهدید به پاسخگویی به حملات احتمالیاش کردید؟
چرا محکومان امنیتی (تروریست) اعدام شدند؟
🔺برای دیدن یادداشتهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
https://eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
دستورالعمل کنترل بازار املاک «آزمایشی» اجرا میشود
🔹رئیسجمهور در جلسه شورایعالی مسکن بر ساماندهی مسکن و اجارهبها بهمنظور جلوگیری از سوداگری و قیمتسازی در بازار مسکن تاکید و دستور اضافه شدن اراضی بلاتکلیف به ظرفیت ساخت مسکن را صادر کرد.
🔹در این جلسه مقرر شد دستورالعمل تنظیم و کنترل بازار املاک و مستغلات به شرط اخذ نتیجه مطلوب در اجرای آزمایشی، به شکل سراسری در کل کشور اجرا شود./تسنیم
🌹 حوزه انقلابی
╭┅───────────┅╮
🕌 @howzehenghelabi
╰┅───────────┅╯
45.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 مطالبه مردمی خودجوش امت حزبالله شهرستان #بابلسر نسبت به وضعیت اسفبار عفاف و حجاب و اعتراض به #لایحه به اصطلاح عفاف و حجاب! قوه قضائیه
🌹 حوزه انقلابی
╭┅───────────┅╮
🕌 @howzehenghelabi
╰┅───────────┅╯
هدایت شده از جواد جاویدنیا
نقد لایحه دوفوریتی حمایت از فرهنگ عفاف و حجاب.pdf
369.2K
🔴جناب اژه ای! تدوین کنندگان لایحه حمایت از عفاف و حجاب را دریابید
🔹نقد حقوقی لایحه دوفوریتی حمایت از فرهنگ عفاف و حجاب به همراه متن لایحه
✍️تدوین: دکتر جواد جاویدنیا قاضی دادگستری
20 خرداد 1402
🔸پشت پرده حقوقی فاجعه بار لایحه
🔹خیانتی ناخواسته یا آگاهانه به نام حمایت از عفاف و حجاب ؟
🔸اگر می خواهید از عدم رعایت حجاب شرعی جرم زدایی کنید، شجاعانه و مستقیم این امر را مطرح کنید، نه به نام حمایت
🔹از انتشار عکسهای نامناسب در متن مقاله عذرخواهم. اما باید بدانند که با این لایحه کدام مصداق از عدم رعایت حجاب شرعی مورد حمایت قرار گرفته و قانونی خواهند بود و حتی ضابطان امر به معروف جز تذکر زبانی حق اقدام دیگری علیه آنها ندارند و در صورت تصویب این لایحه از این پس باید با چه چهره هایی از کارمند و فروشنده مواجه شویم بدون اینکه حق تذکر را داشته باشیم
🔸نتیجه مستقیم تصویب این لایحه، محدودسازی اختیارات دستگاه قضایی و نیروی انتظامی در برخورد با عدم رعایت حجاب شرعی، اباحه گری نسبت به اکثریت مصادیق آن، تبدیل کشف حجاب و نیمه برهنگی به تخلف، آزادی بیش از پیش سلبریتیها و چهره های معروف و کارمندان و مدیران دستگاههای دولتی و مسئولان واحدهای صنفی در ارائه خدمات به افراد فاقد حجاب شرعی، بی اثر کردن قانون حمایت از آمران نسبت به عدم رعایت حجاب شرعی و در یک کلام خیانت در فرهنگ عفاف و حجاب است.
👈جناب اژه ای تدوین کنندگان این لایحه و به ویژه تفکر پشت آن را دریابید. البته اگر حقیر را به سبب عجب و غرور یا به تعبیر بهتر استقلال قضایی و نهراسیدن از بیان حق سلب صلاحیت نکنند.
💠✍️ #دکتر_جاویدنیا
🆔 @Dr_Javidnia
⚡️راه حل مسئله تورم به زبان ساده
👌تورم و گرانی (غلاء السعر) ریشه در اختلال های متعدد میان طرف بایع و طرف مشتری دارد و نباید راه حل علاج آن را بر اساس پیشنهادهای معیوب اقتصاد کلان مبنی بر تثبیت قیمت ارز، کاهش میزان نقدینگی و... دنبال کنیم: برخی از علت های غلاء السعر مبتنی بر مفاهیم فقه المکاسب به شرح زیر است:
الف: وقوع اختلال شدید در تحقق طبقه بندی صحیح از مشاغل و دور شدن مردم از مشاغل صحیح ۱- کشاورزی، ۲- باغداری، ۳- دامداری، ٤- خياطي و ٥- تجارت عمومی (عدم تحقق مشاغل برتر، ایران را از حیث تأمین غذا و لباس در حد ۲۲ میلیون تن در سال به خارج وابسته نموده است.)
ب: ترجیح الگوی تولید صنعتی و کارخانه ای به الگوی تولید محله ای و خانواده محور -خصوصاً در حوزه غذا- به افزایش تورم مصرف کننده انجامیده است. در الگوی تولید صنعتی قیمت ها به عنوان تابعی از سود سرمایه دار تعریف می شود و افسانه رقابت و شورای معیوب رقابت، قدرت رقابت با سود کلان سرمایه دارها را ندارد. (اجرای قانون مترقی احیای موات و توزیع عمومی زمین رایگان میان مردم و ساخت دار واسعه از زیرساخت های مهم تولید غیر متمرکز و بالتبع کاهش قیمت ها است.)
ج: توزیع متمرکز و مگامال های معیوب یکی از علت های اصلی تورم و گرانی و احتکار در کشور است. برای حل مشکل افزایش قیمت ها، دولت و واقفین باید هزینه توزیع کالا در کشور را از طریق ساخت بازارهای موقت صفر کنند. بازار موقت مکانی ثابت دارد ولی بهره برداری از آن به صورت روزانه و رایگان است و براساس تحقیقات میدانی مدرسه فقهی هدایت، زمینه ساز توزیع ارزان حدود ۵۰۰ قلم از کالاهای مرتبط با معیشت خانوار است!
د: عدم جریان عقود اسلامی در مبادلات مردمی و تسعیرهای متعدد حکومتی و استفاده از پول اعتباری، از دلایل مهم غلاء السعر و تورم محسوب می شود. البته از منظر تحقیقات مدرسه فقهی هدایت، "موضوعات ثلاثه بند د از بسته فقهی مهار تورم" در شرایط تولید و توزیع متمرکز و تحقق طبقه بندی مدرن از مشاغل قابلیت اجرای حداقلی دارد. (مدیریت غلاء السعر از منظر فقه، راه حل های تکمیلی دیگری هم دارد.)
👌 مکرراً گفته ایم: دو اقدام واگذاری ۱۰ میلیون قطعه زمین رایگان ۱۰۰۰ متری و ساخت گسترده بازارهای موقت در محل های ثابت، در یک دوره زمانی ۲ ماهه، ضمن توسعه امیدواری در مردم ایران، اژدهای هفت سر تورم در ایران را به صورت جدی مدیریت خواهد کرد! به عبارت بهتر: مدیریت تورم از مدیریت انتظارات تورمی (بخوانید: امیدوار کردن مردم به حل مشکلات اقتصادی) آغاز می گردد و هیچ اقدامی مانند اجرای قانون مترقی احیای موات و ساخت دار واسعه و ساخت بازارهای موقت، قدرت امید آفرینی و مدیریت سریع انتظارات تورمی را ندارد.
👌متأسفانه برخی از طلاب و اساتید مانند آقای علوی بروجردی به جای عبرت گیری از اجرای نظریات اقتصاد کلان در ایران و پذیرش استنباط های ضابطه مند جدید در حوزه مکاسب و اقتصاد، مردم و مسئولین را به اجرای نظریات و استدلالهای معیوب اقتصاددان های بی سواد غربی (مانند فریدمن) ارجاع می دهند.
حجت الاسلام علی کشوری (دبیر شورای راهبردی الگوی پیشرفت اسلامی ) - بازخوانی بسته فقهی تحلیل و مهار تورم - بامداد پنج شنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۲ - قم مبارک
#تحلیل_های_نجات_بخش_فقه_المکاسب
#تبادل_بایع_و_مشتری
#الگوی_فقهی_تحلیل_تورم
https://eitaa.com/olgou4
🌹 حوزه انقلابی
╭┅───────────┅╮
🕌 @howzehenghelabi
╰┅───────────┅╯
May 11
🪓قانون شلاق برای کشفحجاب🪓
قانونی که به فراموشی سپرده شده است
🔗ماده ۶۳۸- هر کس علنا در انظار و اماکن عمومی و معابر تظاهر به عمل حرامی نماید، علاوه بر کیفر عمل به حبس از ده روز تا دو ماه یا تا (۷۴) ضربه شلاق محکوم میگردد و در صورتی که مرتکب عملی شود که نفس آن عمل دارای کیفر نمیباشد ولی عفت عمومی را جریحهدار نماید فقط به حبس از ده روز تا دو ماه یا تا (۷۴) ضربه شلاق محکوم خواهد شد ...
📍درد ما این هست که سیره برخی مسولین محترم قوه قضاییه و قضات محترم نادیده گرفتن این قانون است در حالیکه هنوز این قانون نسخ نشده است.
🌹 حوزه انقلابی
╭┅───────────┅╮
🕌 @howzehenghelabi
╰┅───────────┅╯
🔻 سفره مردم...
🌹 حوزه انقلابی
╭┅───────────┅╮
🕌 @howzehenghelabi
╰┅───────────┅╯
آیت الله فقیهی در درس خارج و در مخالفت با لایحه حجاب: لایحه حجاب ریشه ای نیست و نتیجه ای ندارد.|مسئولان باید ماده فساد را از بین ببرند نه اینکه صرفا کارهای روبنایی کنند. | با جریمه فرد بی حجاب، او می گوید اگر پول می خواستید زودتر می گفتید خودم به شما صد تومان می دادم!
🔹ما در بحث پیش گیری از ظلم گفتیم که دفع المنکر واجبٌ، حذف ماده الفساد، ما در جامعه بیش تر می گوییم امربه معروف و نهی از منکر . ما می گوییم بالاتر از این : دفع المنکر واجب است. ما می گوییم دفع منکر واجب است.
🔹حوزه های علمیه وظیفه دارند دفع منکر کنند. وزارت فرهنگ ما و وزارت آموزش و پرورش ما باید کار کنند و بچه ها را خوب تربیت کنند که گناهی در جامعه وجود پیدا نکند، فرهنگ غربی در جامعه وجود پیدا نکند. نه اینکه بگذاریم وجود پیدا بکند بعد بگوییم آقا چرا این گناه را انجام داد.
🔹این فرهنگی هست که بچه های ما با آن تربیت شدند در مدارس ، این فرهنگ غربی است که در مدارس حاکم بوده است. متأسفانه در این چهل سال هم با این فرهنگ مبارزه نشده است. فرهنگ ما هنوز همان فرهنگ است. درس های ما هنوز همان درس هاست.
🔹دفع المنکر نکردیم ما فقط رفع المنکر کردیم. ما ماده فساد را از بین نبردیم ما باید ماده فساد را از بین ببریم . وزارت فرهنگ و آموزش و پرورش موظفند عقاید اسلامی و فرهنگ اسلامی را به بچه ها یاد بدهند.
🔹باید علل گناه را پیدا کرد و با علت ها مبارزه کرد. نگذاریم که گناه در جامعه وجود پیدا کرد نه اینکه وقتی وجود پیدا کرد بیایید شما لایجه حجاب درست کنید و بگویید صد تومان جریمه اش می کنیم. دویست تومن جریه اش می کنیم. این چه لایحه ای است که درست کرده اید؟
🔹با صد تومن جریمه می خواهید جلوی گناه را بگیرید؟ از هزارتا بی حجاب یکی را پیدا می کنید که می خواهید جریمه اش کنید، او می گوید اگر پول می خواستید زودتر می گفتید خودم به شما صد تومان می دادم!
🔹آیا این گونه می خواهید با فساد مبارزه کنید؟ باید این درخت فساد را بکنید بندازد جلویش نه اینکه بگذارید فساد ایجاد بشود بعد برایش جریمه درست کنید و بگویید تخلف است. به نظر می آید این کارها ریشه ای نیست و نتیجه ای هم ندارد.
🌐جهت مشاهده این خبر در خبرگزاری حوزه کلیک کنید.
@mohsenfaghihi
🌹 حوزه انقلابی
╭┅───────────┅╮
🕌 @howzehenghelabi
╰┅───────────┅╯
حوزه انقلابی
آنچه دیدم روایت میکنم وزیر انقلابی دولت رئیسی که آبرویش را برای حل معضل کشف حجاب گذاشته است #وزیر_کش
🔴 دستور وزیر کشور در پی انتشار تصاویر زنان بدون حجاب در سالن وزارت کشور
در پی انتشار تصاویری از برگزاری یک همایش در سالن همایش های وزارت کشور که در آن برخی زنان کشف حجاب کرده بودند، وزیر کشور ضمن ابراز ناراحتی شدید از حرمت شکنی بوجود آمده دستور دادند که سریعا پیام عذرخواهی از مردم ایران منتشر شود و
با پیمانکار مراسم مربوطه برخورد بشود و نیروهای حراست مجموعه نیز توبیخ گردد و
سالن نیز تا اطلاع ثانوی تعطیل بشود.
گفتنی است که وزارت کشور در جریان ماهیت و نوع همایش برگزار شده نبوده است.
🌹 حوزه انقلابی
╭┅───────────┅╮
🕌 @howzehenghelabi
╰┅───────────┅╯
هدایت شده از خانه صنعتکاران ایران
♦️ طبق آمار رسمی دولت انگلیس ۹۲ درصد از فوت شدگان کرونا ۳ دوز واکسن دریافت کرده بودن ! البته معنی این فاجعه رو بعید میدونم شما بفهمید آقای عبدی
@Europe_313
🖌#یادداشت_روز
🔹نگرانی جدی درباره لایحه حجاب (#حسین_شریعتمداری)
۱- سه روز قبل (پنجشنبه ۱۸ خرداد ماه) نسخه نهایی لایحه عفاف و حجاب منتشر شد. آقای سید محمد حسینی، معاون محترم پارلمانی رئیسجمهور ضمن ارسال نسخه نهایی لایحه عفاف و حجاب برای ریاست محترم مجلس شورای اسلامی، خطاب به ایشان آورده است «به پیوست نسخه نهایی لایحه حمایت از فرهنگ عفاف و حجاب تقدیم میگردد، مستدعی است دستور فرمائید این نسخه جایگزین متن قبلی گردد».
نسخه نهایی اگرچه در مقایسه با نسخهای که قبلاً منتشر شده بود، تفاوتهایی دارد و در آن تغییراتی داده شده است که باید مثبت ارزیابی شود ولی متاسفانه در «جانمایه» لایحه که قرار است خروجی آن پیشگیری از پدیده پلشت و عفتسوز بیحجابی باشد، تغییر چندانی دیده نمیشود و کارآمدی لایحه را کماکان در هالهای از تردید و ابهام باقی میگذارد. تا آنجا که بیم آن میرود تصویب و اجرای آن با نتیجه مطلوب فاصله زیادی داشته باشد. در این باره ابهاماتی هست که امید است با توضیح و روشنگری مسئولان ذیربط روبهرو شده و در صورتی که ابهامات را وارد میدانند، اصلاح کنند. بخوانید!
۲- پیش از این طی یادداشتی در کیهان ۱/۳/۱۴۰۲ با استناد به متن قبلی لایحه یاد شده به چند نکته در نقد آن پرداخته و نتیجه گرفته بودیم که این لایحه برخلاف عنوانی که دارد برای مقابله با پدیده خانوادهبرانداز بیحجابی از کارآمدی لازم برخوردار نیست. بیشترین تاکید ما در این زمینه بر ماده اول و دوم لایحه بود. ماده دوم خوشبختانه در نسخه نهایی اصلاح شده ولی ماده اول که جانمایه لایحه است، در متن نهایی نیز بدون تغییر مانده است. و اما، در بخشی از یادداشت مورد اشاره آورده بودیم:
«... بر اساس قوانین موجود، کشف حجاب در اماکن عمومی «جرم مشهود» است و مقابله با آن وظیفه قانونی و تعریف شده ضابطان قضایی (اعم از نیروی انتظامی و بسیج و...) است. توضیح آن که جرم مشهود به جرایمی گفته میشود که در آن عمل مجرمانه (در اینجا کشف حجاب) در مکان عمومی رخ بدهد یا بهگونهای باشد که وقوع جرم توسط نیروی انتظامی یا مردم دیده شود و یا وقوع جرم و متهم آن، محرز و آشکار باشد. مطابق قوانین موجود (که بدیهی نیز هست) مأمورین انتظامی به محض اطلاع از وقوع یک جرم مشهود باید به مقابله با آن برخیزند و از وقوع آن جلوگیری کرده و در صورت لزوم، مجرم را همراه با مستندات جرم به مراجع قضایی تحویل بدهند»...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/266693
🌹 حوزه انقلابی
╭┅───────────┅╮
🕌 @howzehenghelabi
╰┅───────────┅╯