🔰اهمیت فضای مجازی به اندازه اهمیت انقلاب است
رهبر معظم انقلاب
💠ما در /شبکه مجازی اشارَت/ به دنبال آن هستیم تا حضوری هدفمند و جریانساز با محتوائی متفاوت و ناب در فضای مجازی داشته باشیم
تولیدات ما شامل...
🔸استوری موشن
🔸عکسنوشته
🔸نکات بصیرتی و تحلیلی
🔸کلیپ کوتاه
🔸و همچنین برگزاری جلسات بصیرتی مجازی
🔷ما را در جهت تحقق مطالبات رهبر معظم انقلاب در خصوص فضای مجازی همراهی کنید.
"قرارگاه شهید سلیمانی"
🌐
https://eitaa.com/joinchat/1109590064C5096e43e9d
هدایت شده از خبر مهم 🇮🇷
🔴 خبرهای ضد و نقیض حاکی از انفجار نزدیک یک زاغه مهمات در شرق تهران است!
🔥 @mahramaneh1
هدایت شده از خبر مهم 🇮🇷
🔻 تکمیلی/
🔴 انفجار مخزن گاز؛ منشا صدای مهیب در شرق تهران
🔹 انفجار در منطقه شرق تهران مربوط به انفجار یک مخزن گاز صنعتی در حاشیه یکی از مراکز وزارت دفاع بوده و هیچ ارتباطی به تاسیسات نظامی واقع در منطقه فوق ندارد.
🔻 سخنگوی وزارت دفاع در گفتگو با شبکه خبر: حادثه انفجار خسارت جانی نداشته است.
🔹عبدی سخنگوی وزارت دفاع: یک مخزن گاز در منطقه پارچین منفجر شد که آتش حاصل توسط عوامل آتش نشانی خاموش شد.
🔹این حادثه هیچ خسارت جانی نداشته است.
🔥 @mahramaneh1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 روایت آیت الله مصباح یزدی از سعه صدر و صبر عجیب رهبر انقلاب در برابر خیانت های هاشمی رفسنجانی
@Sabeti ✅
@howzehenghelabi
⬅️درسهایی از ۱۷ سال پرونده هستهای
مهدی محمدی کارشناس سیاسی:
قسمت اول :
«چندان خوشایند نیست اما معلوم نیست خیلی هم بد باشد. پس از ۱۷ سال که از آغاز پرونده هستهای ایران میگذرد، دوباره در نقطهای قرار گرفتهایم که گویی این پرونده مجددا در حال آغاز شدن است. ژوئن 2020 از این حیث چندان تفاوتی با ژوئن 2003، یعنی زمانی که آژانس در دوره مدیرکلی «البرادعی» اولین قطعنامه را علیه ایران صادر کرد، ندارد. بازیگران هم تقریبا شبیه هم هستند: یک نهاد بینالمللی که از خود ارادهای ندارد و به عنوان «سگ نگهبان» قدرتهای بزرگ عمل میکند، دولتی در داخل ایران که غربیها را از خودشان هم قویتر میداند و یک برنامه امنیت ملی که توقف یا کند شدن آن به اولویت غرب مبدل شده. برخی چیزها هم البته متفاوت است: شرایط بینالمللی بویژه مناسبات میان قدرتهای بزرگ هیچ شباهتی به سال 2003 ندارد؛ بر اثر تجربه برجام، مدل اعتمادسازی به طور کامل اعتبار خود را از دست داده، برنامه هستهای ایران اگر چه بر اثر برجام آسیب دیده اما بسیار بزرگتر از چیزی است که سال 2003 بود و از همه مهمتر، تجربه 7 سال همکاری فنی با آژانس و مذاکرات سیاسی با غربیها، پیش روی ما است که باید ببینیم چیزی از آن آموختهایم یا نه.
من چند درس را واجد اهمیت بنیادین در هر گونه طرحریزی برای آینده میدانم.
1️⃣درس اول این است که تا جایی که به ایران مربوط میشود، آژانس یک نهاد پروندهساز است نه یک نهاد حل مسأله. تحقیقا ایران هرگز -تاکید میکنم هرگز- از طریق صرف همکاری فنی و حقوقی با آژانس نتوانسته هیچ مسألهای را حلوفصل کند. وظیفه آژانس همواره این بوده که پرونده را قطورتر کند تا ایران را به سمت معاملهای که مطلوب غربیهاست سوق بدهد. نه سال 2003 و نه الان، داستان غیر از این نیست. معاملههای سیاسی با ایران هم که عمدتا زیر عنوان اعتمادسازی انجام شده، نه با هدف رسیدن به یک توافق مرضیالطرفین، بلکه با هدف گرفتن مولفههای قدرت ایران از آن و فراهم کردن زمینه برای فشارهای بیشتر و امتیازخواهیهای افزونتر در موضوعات گستردهتر انجام شده است. از توافقات تهران، بروکسل و پاریس در فاصله سالهای 2004-2003 تا برجام، این قواعد صادق است. اساسا توافقهای بزرگتر با ایران با هدف «ایجاد یک زیرساخت تغییر از درون و رسیدن به معاملههای بعدی درباره ارکان قدرت ملی ایران» انجام میشود نه با هدف حل مسأله، احیای اعتماد یا استیفای حقوق ایران. این اصول و درسها در رفتار اخیر آژانس به نحو بسیار بارزتری قابل رهگیری است. آژانس برای نخستین بار به اطلاعات پنهان جاسوسی (نه حتی اطلاعات فاش شده) استناد کرده و خواستار دسترسی به مکانهایی است که هدف از آن چیزی جز تبدیل شدن آژانس به بخشی از سیستم جمعآوری اطلاعات موساد نیست. آژانس همان جای سابق ایستاده؛ سوال این است: جایگاه ما چه تغییری کرده؟
2️⃣درس دوم این است که تا قدرت تولید نکردهاید مذاکره نکنید. از سال 2003 تاکنون ایران تنها زمانی توانسته موضوعی را حلوفصل کند یا امتیازی از طرف مقابل بگیرد که اهرم قدرتی در دست داشته و با آن طرف مقابل را از هزینه فشار بیشتر یا عدم توافق ترسانده است. من بارها گفتهام ـ و این اصل هنوز هم صادق است ـ که پرونده هستهای ایران اساسا یک معامله وحشت است و هر طرف به میزانی که بترسد و نگران شود امتیاز خواهد داد و فقط هم امتیاز همین ترس را خواهد داد نه چیز دیگر. این موضوعی است که در پرونده منطقهای، حاجقاسم سلیمانی بخوبی درک و پیادهسازی کرده بود و میگفت آموخته است که آمریکاییها در منطقه فقط به یک چیز پاسخ میدهند و آن ترس است. همین حالا هم لازم نیست باب مذاکره بسته شود اما مذاکره زمانی مفید خواهد بود که طرف مقابل درک کند در موضع قدرت هستید والا اگر مذاکره به معنای «ابزاری برای جلوگیری از فشار بیشتر» تحلیل شود، فقط به فشار بیشتر خواهد انجامید.
ادامه در پست بعد👇
@howzehenghelabi
قسمت دوم :
3️⃣درس سوم این است که به رفتار خصمانه باید هزینه تحمیل کرد. ایران لااقل در 2 مقطع 84 تا 87 در موضوع هستهای و از اردیبهشت تا دیماه 98 در موضوعات هستهای و منطقهای، نشان داد توان فوقالعادهای برای تحمیل هزینه به رفتارهای خصمانه طرف مقابل دارد. در هر 2 مورد، نتایج فوقالعاده بوده است؛ در اولی در زمانی حدود 2 سال، اروپا خط قرمز غنیسازی صفر را کنار گذاشت و در دومی استراتژی مقاومت فعال ایران، همه بازیگران را به التماس واداشت تا اینکه آشوبهای مشکوک بنزینی در آبان 98 معادله را تغییر داد. متقابلا هر وقت ایران در هزینهمند کردن رفتارهای خصمانه دشمنان خود کوتاهی کرده - حالا به نام اعتمادسازی یا صبر استراتژیک یا هر چیز دیگر- فشارها به نحو بیسابقه تشدید شده است. راهبرد فشار حداکثری ترامپ اگر فقط یک منشا داشته باشد همین است که دولت آقای روحانی با اعتماد سادهدلانه به اروپا، هزینه خروج از برجام را لااقل به مدت یک سال برای آمریکا صفر کرد.
4️⃣چهارمین درس این است که همیشه به جای اتفاقی که جلوی چشمتان است به گام بعدی نگاه کنید. پدیدههای راهبردی همانهایی نیستند که به نظر میرسند و معنای واقعی آنها را تنها زمانی میتوان درک کرد که آنها را به عنوان بخشی از یک روند تحلیل کنید و گام بعدی را حدس بزنید. سوال مهمی که الان باید به آن جواب داد این است: گام بعدی آمریکا و اروپا چیست؟ همین که این سوال را به طور جدی بپرسید ناگهان مسأله ساده میشود. آمریکا مسیر تحریمهای شورای امنیت را تا انتها رفته، در آژانس اجماع ندارد، حتی اگر پرونده دوباره به نیویورک ارجاع شود، مقاومتهای بیسابقه سیاسی از جانب روسیه و چین و دیگر اعضا مقابل آن وجود خواهد داشت و از همه اینها مهمتر اینکه تشدید تنش با ایران قبل از انتخابات نوامبر به هیچ وجه به نفع آمریکا نیست. وقتی اینگونه به مسأله نگاه کنید درخواهید یافت که فقط کافی است دستگاه محاسباتی خود را از هضم شدن در دستگاه محاسباتیای که طرف مقابل میخواهد ایجاد کند مصون نگه دارید. آن وقت میتوانید تصمیمهای بسیار مهم بگیرید و محاسبهای واقعی از هزینهها و فواید آن داشته باشید.
5️⃣و درس آخرـ و شاید مهمترین درس ـ این است که عامل داخلی همیشه مهمترین فاکتور در طرحریزی راهبردی غرب علیه ایران است. همیشه یک عامل داخلی (یا شبکه همکار) در ایران وجود داشته که فشار را تبدیل به نتیجه میکند، دشمن را قویتر از آنچه هست جلوه میدهد، جامعه را شرطی میکند، سعی میکند توان داخلی را ضعیف جلوه بدهد، جلوی اجماع داخلی مقابل دشمن را میگیرد و نفع سیاست داخلی خود را در مصالحه با آمریکا میبیند. آمریکاییها به این عامل داخلی، محاسبات، طرحریزیها و انگیزههای آن، اشراف کافی دارند و بر اساس آن برنامهریزی میکنند. همیشه بزرگترین خسارتها زمانی وارد شده که عامل داخلی موفق شده بخشهایی از جامعه و نظام را با سیستم محاسباتی غرب تنظیم کند. توافقات 84-82 از دل محاسبات خاص دولت خاتمی بیرون آمد، تحریمهای فلجکننده پس از 89 محصول فتنه بود، برجام از دل انتخابات ریاست جمهوری 92 و شرطیسازی جامعه بیرون آمد و حالا هم چون دولت روحانی پالسهای ضعف پیدرپی به غرب ارسال کرده، دشمن به فکر فشار بیشتر افتاده است. داخل را مدیریت کنید، خارج خود مدیریت میشود».
* وطن امروز
@howzehenghelabi
🔻منوچهر محمدی، کارشناس عالی مسائل بینالملل:
⭕️ ۵۰ میلیون کارتن خواب در آمریکا وجود دارد
◻️ثروت این کشور در اختیار ۵ درصد از مردم است
◻️اروپاییها در جریان حمله به آمریکا جنایات بسیاری علیه سرخ پوستان روا داشتند.
◻️۲۰ میلیون آفریقایی که عمدتا مسلمان بودند را به آمریکا منتقل کردند که در بین راه ۱۰ میلیون نفر از آن ها نابود شدند.
◻️در یک جنگ تنها ۳۰۰ هزار نفر از برده ها کشته شدند.
◻️در آمریکا کلیسا، مدارس، اتوبوس و دیگر مراکز سفیدها با سیاهان جدا است.
◻️انتخاب فردی به عنوان رئیس جمهور در آمریکا در اختیار مردم نیست، بلکه ساختار حاکم رئیس جمهور را تعیین می کند.
◻️در آمریکا وقتی یک فرد از دنیا می رود، ثروت او بین تمام فرزندان تقسیم نمیشود، بلکه به فرزند بزرگتر تعلق می گیرد.
◻️ فروپاشی آمریکا هزاران مرتبه بدتر از فروپاشی شوروی خواهد بود، شوروی دارای یک تمدن قوی و زبان و مذهب فاخر بود، به طوری که بعد از شوروی روسیه درآمد، اما در این کشور چیزی به نام #ملت و وطن وجود ندارد و هر قومیتی که به این کشور آمده، کمیته ای درست کرده است.
◻️ همان نقشی را که گورباچف در شوروی بازی می کرد، امروز ترامپ در آمریکا بازی میکند، یعنی یک تاجر پول پرست دیوانه انتخاب کردند تا شاید بتواند مسائل اقتصادی را حل کند.
◻️ این کشور بعد از آمدن ترامپ بیمه های سلامت را از بین برد و بقیه باید بمیرند.
◻️ اکنون ۴۶ میلیون نفر در آمریکا #بیکار هستند و باید بیمه بیکاری بگیرند، بعد از مدتی اگر کار پیدا نکردند باید بمیرند.
خبرگزاریحوزه
@howzehenghelabi
هدایت شده از قاسم روانبخش
📔 نشریه فرهنگ پویا شماره ۴۳ خود را با موضوع بلاها، حکمتها و رسالت ما منتشر کرد.
📄 #مقاله کارآمدی #فرهنگ_اسلامی و ناکارآمدی #فرهنگ_غربی در مواجه با #کرونا، به قلم بنده را می توانید در صفحات ۸۹ تا ۹۵ این نشریه بخوانید.
📥نسخه PDF این نشریه در کانال نشریه فرهنگ پویا در ایتا به آدرس:
https://eitaa.com/farhang_puya/6431
موجود است.
✅ #روانبخش
http://eitaa.com/joinchat/2315059211Cdc06065a5f
🔻1⃣کمپین درخواست تداوم إجابت مطالبه رهبر ایران از نخبگان در برگزاری کرسی های آزاد اندیشی
تشکر از آقای حجت الاسلام رفیعی برای این خط شکنی و جهاد فرهنگی ،در دوره ای که سیلی از شبهات و مطالب مستهجن در فضای مجازی ذهن و دل ها را آلوده کرده ،
👌لینک کمپین تشکر از آقای رفیعی برای خطشکنی در موضوع کرسیهای آزاداندیشی
https://www.farsnews.ir/my/c/29016
2⃣ کمپین مناظره حاج آقا امینی خواه و آقای حسن آقا میری
♦با این مناظره ها جوانان، تشنه بصیرت ومعرفت افق آرمان خواهی را پیدا خواهند کرد.
👌 لینک حمایت از کمپین برگزاری مناظره حجتالاسلام امینیخواه با آقامیری
https://www.farsnews.ir/my/c/29018
✅شایسته است برای سنخیت بیشتر بین موضوع و هدف از پیام رسان های بومی مانند گپ استفاده شود
🔰https://eitaa.com/joinchat/307429376Ccb9b7c02da
هدایت شده از اکبر ابدالی
♨️ کالای «ایرانی» در پروژهی «آمریکایی» به همت یک «افغانی» ایران دوست!
📌 تلاش رسانههای غربی برای اختلاف افکنی میان کشورهای محور مقاومت از جمله دو ملت افغانستان و ایران، آب در هاون کوبیدن است. این پیوندها ریشه دار تر از این حرفهاست ...
🔰https://eitaa.com/joinchat/307429376Ccb9b7c02da
⭕️ #آبشخور_گرانی_و_فشار_سیاسی_یکی_است،
این را مردم میدانند که
#ام_الفساد_ارباب_شماست_ملت_گول_نمیخورد.
⭕️ #جریانی_که_ناموس_و_وطن_و_غیرت_برایش_معنا_ندارد، با گران کردن #دلار و #ارز به مردم و #نظام #فشار می آورد که با #اربابشان #آمریکای_بدعهد و تروریست و جنایتکار مذاکره کنند.
⭕️ اینها #دقیقا_همانند_منافقین_تروریست دهه 60 هستند که با #ترور و کشتار، به مردم و نظام فشار می آوردند که تسلیم جریان #منافقین و #لیبرالهایی شوند که در اسناد لانه جاسوسی آمریکا #رابط_خوب_آمریکا نامیده شدند و #سند_رسوایی آنها از #لانه_جاسوسی_امریکا در آمد.
#منافقین_امریکایی
#منافقین_از_خدا_بیخبر
#لیبرالها_رابط_خوب_امریکا #سند_رسوایی
#لانه_جاسوسی_امریکا
#دقیقا_همانند_منافقین_تروریست
#جریانی_که_ناموس_و_وطن_و_غیرت_برایش_معنا_ندارد.
#آبشخور_گرانی_و_فشار_سیاسی_یکی_است
#ام_الفساد_ارباب_شماست_ملت_گول_نمیخورد.
🔰https://eitaa.com/joinchat/307429376Ccb9b7c02da