هدایت شده از KHAMENEI.IR
📢 میرزا کوچکخان یک روحانی بوده است
🔻 رهبرانقلاب: میرزا کوچک - همین طور که اشاره کردید - یک روحانی است، یک طلبه است. البتّه من شنیده بودم، نقل شد برای ما از سالها پیش که ایشان مرحوم میرزای شیرازی را درک کرده، لکن خیلی باورکردنی نیست.
🔸️ این را مرحوم پدرم نقل میکرد از مرحوم آ سیّد علیاکبر مرعشی - که شوهر خواهر پدر ما بود، یعنی باجناق مرحوم شیخ محمّد خیابانی بود - که او از بزرگان علمایی بود که منزوی بود در تهران؛ او گفته بود که #میرزا_کوچک درس میرزا را درک کرده.
🔹️ به نظرم نمیآید این خیلی قابل تأیید باشد، زیرا که سنّ میرزا کوچک در وقتی که میرزای شیرازی از دنیا رفته، چهارده پانزده سال بیشتر نبوده، بعید به نظر میرسد که ایشان توانسته باشد درک کند مرحوم میرزای شیرازی را؛ لکن در اینکه طلبه بوده، در اینکه روحانی بوده، هیچ شکّی نیست؛ در حوزهی خودِ رشت، بزرگانی هم در آن وقت بودهاند که میتوانسته از آنها استفاده کند، در این هیچ تردیدی نیست.
🔺️ بنابراین منشأ حرکت میرزا کوچک خان یک منشأ صددرصد دینی و اعتقادی است. ۱۳۹۱/۰۸/۲۹
🔍 #پیشنهاد_مطالعه| بیانات رهبرانقلاب در دیدار اعضای ستاد برگزاری کنگره بزرگداشت میرزا کوچکخان جنگلی را بخوانید👇
http://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=21663
هدایت شده از خبرگزاری حوزه
🔻رهبرمعظمانقلاب:
🔹 میرزا کوچک یک روحانی است، یک طلبه است.
● آن صبغهی مردمی و نجابتی که در کار مرحوم میرزا کوچکخان جنگلی هست، در هیچ کدام از این دو سه کار دیگری که همزمان در آن دوره اتّفاق افتاد در سرتاسر ایران، نظیر ندارد.
● منشأ حرکت میرزا کوچکخان یک منشأ صددرصد دینی و اعتقادی است.
● میرزا کوچکخان بهخاطر پایبندیاش به اسلامْ جذب تفکّر مارکسیستی نشد
● میرزا کوچکخان یک واحد مینیاتوری از نظام اسلامی و جمهوری اسلامی را در رشت و در همان محدودهی خاصّ خودش بهوجود آورده است. ۱۳۹۱/۰۸/۲۹
🗓 یازدهم آذرماه سالگرد شهادت میرزا کوچکخان جنگلی
@HawzahNews
هدایت شده از دروس
شعارِ «هفتۀ وحدتِ عقیم» را به شعورِ «هفتۀ اعلام و اجرای رفع تبعیض» تبدیل کنید
♨️ بیانیهای چالشی که در محافل حوزوی و متخصصان دینی، خبر چندانی از آن نیست.
🔷 کاک حسن امینی، که خود را حاکم شرع مردمی کردستان نامیده، به مناسبت برگزاری هفتۀ وحدت (٤ آذر) بیانیه صادر کرده و مدعی تبعیضهایی علیه اهلسنت شده.
📝 محتوای اجمالی این بیانیه:
💠 تبعیضها کار را به جایی رساند که سال ۹۶ رهبری انقلاب در پاسخ به نامۀ مولانا عبدالحمید امام جمعۀ زاهدان چنین نوشتند:
«همۀ ارکان جمهوری اسلامی موظفند بر اساس معارف دینی و قانون اساسی هیچگونه تبعیض و نابرابری بین ایرانیان از هر قوم و نژاد و مذهبی روا ندارند.»
💠 از اول انقلاب تاکنون، وزیر، معاونِ رئیس جمهور، استاندار، فرماندۀ نیروی انتظامی، ارتش، سپاه، سفیر، از میان اهلسنت انتخاب نشده.
💠 زبان مادری اقوام در کنار زبان فارسی تدریس نمیشود
💠 عدم تشکیل دادگاههای ویژۀ روحانیت در مناطق اهلسنت توسط قضات اهلسنت.
💠 در سازمانها و نهادهای تحت نظارت مستقیم رهبری نیز میتوان به عدم حضور علما و حقوقدانان اهلسنت در شورای نگهبان، مجمع تشخیص مصلحت نظام، عدم انتخاب نمایندگان رهبری در استانها (علیالخصوص مناطق سنی نشین)، مدیریت عالی ارگانهای نظامی، انتظامی، نهادهای امنیتی مثل وزارت اطلاعات، مدیران کل دادگستری و مسئولیتهای مهم قضایی اشاره کرد.
🌐متن کامل در تصویر و: yon.ir/bSJ4N
❌ نقد و بررسی این بیانیه را در گروه «مباحثه» مطرح فرمایید:
eitaa.com/joinchat/2096758795C7d1021dbbc
🆔 ایتا: Eitaa.com/dph110
🆔 تلگرام: T.me/dph110
هدایت شده از کانال نه به جریان غربگرا
اگه یاد بگیریم در کنار هم و با یک هدف در یک تشکیلات جمع بشیم و فعالیت کنیم یقینا هیچ سدی در برابر ما دوام نمیاره ....
🔸️ #یدالله_مع_الجماعه با وحدت ما حول #ولایت معنا پیدا میکند ...
#بصیرت
#چهل_سال_پر_افتخار
@s_a_razavi
✅شما هم #بدون_سانسوری شوید👇
http://eitaa.com/joinchat/404946944Ceab6f2b794
قبلا این مصاحبه طولانی جناب متولیان را برای برخی دوستان فرستاده بودم. نظر به تحرکات 6 ساله لیبرال ها در دولت و مجلس از یکسو و تحرکات برخی حوزویان متنسک یا مسئله دار از دیگر سو و طراحی چندباره توطئه تفرقه شیعه و سنی از سوی سوم در همراهی با نقشه 30 ساله دشمن موسوم به 2020 که سال 98 بناست سومین پرده از فتنه بزرگتری را بعد از فتنه های 78 و 88 رقم بزنند و جهت هوشیاری نیروهای حزب الله و حوزوی و دانشگاهی ولایی این فایل را مجدد ارسال می کنم تا نیروهای آتش به اختیار و مسوولان فرهنگی و حوزه با توجه بیشتری به ابعاد فتنه اکبر پیش رو بتوانند حرکت های خبیثانه یا جاهلانه عناصر فتنه گر را خنثی کنند. لطفا بازنشر دهید و دین خود را به انقلاب شهیدان قدری ایفا نمایید
#مثلث_شناخت_و_آگاهی
#در_مدار_انقلاب
❗️دوستان خود را به کانال کلام انقلابی دعوت نکنید❗️
https://eitaa.com/Kalam_Enghelabi
.
هدایت شده از محمدتقی اکبرنژاد
♨️اینکه عمه ی فلان راوی کیست را می دانیم اما هنوز به فکر اقتصاد اسلامی نیفتاده ایم!
🔹به مناسبت سالروز شهادت "شهید مدرّس"_رحمة الله علیه_
🔳شهید مدرّس:
🔸هیچ کدام از علمای بزرگ ما، به فکر این نیفتاده که به اقتصاد اسلامی سر و صورتی دهند و قوانینی، حتی به صورت اجتهاد برای آن درست کنند. در صورتی که در علم کلام ، ما هزاران جلد کتاب داریم که چنین است و چنان نیست.
🔸همه راویان حدیث را با همه خانواده شان می شناسیم و می دانیم: عمه ی فلان راوی، متعلقه ی خاله زاده ی فلان روای دیگر بود. ولی از یک آیه، یا حدیث، درباره ی مساله مالیه و به اصطلاح اقتصاد، تفسیری مطمئن و قانونی صحیح نداریم.
📚نوسازی و تحول ص.120
🆔 @feghahat
سایت مؤسسه فقاهت و تمدن سازی اسلامی👇
🌐feghahat.com
#مجموعه_صوتی
♨️♨️ نگاهی به دریا
(آشنایی با مکتب علمی-عملی #امام_خمینی)
🔰استاد علی فرحانی
💠💠💠💠💠
👈01- آشنایی با نظام فکری امام خمینی
🆔yon.ir/VzpoR
👈02-منطق تولید علوم انسانی
🆔 yon.ir/scg10
👈03-مزیت نظام اجتهادی امام خمینی
🆔 yon.ir/gJ9dd
👈04- نگاهی به شاخصه های نظام اجتهادی امام خمینی
🆔 yon.ir/siAYB
👈05-امام خمینی، الگوی همه جانبه
🆔 yon.ir/5nK8X
👈06-امام خمینی و علامه طباطبایی دو روح در یک بدن
🆔 yon.ir/3OX7c
👈07-تحلیل فاعل بالقصد از منظر امام خمینی
🆔 yon.ir/crfCr
👈08-تطور و تکامل علم اصول از ابتدا تا امام خمینی و تحلیل نامه امام خمینی به آیت الله قدیری
🆔 yon.ir/oZniI
👈09-چگونگی رسیدن انسان به کمال از طریق شرع
🆔 yon.ir/cAhuv
👈10- چرا مناهج می خوانیم؟
🆔 yon.ir/tT6Oy
👈11- چرا می گوییم امام و علامه
🆔 yon.ir/9sebj
👈12- فلسفه اجتهاد از منظر امام خمینی
🆔 yon.ir/m0bfl
👈13- دستگاه استنباطی صحیح
🆔 yon.ir/sb37b
👈14- دستگاه مستقل استنباطی
🆔 yon.ir/vLUqG
👈15- مشارب مختلف فکری فقهی در حوزه علمیه
🆔 yon.ir/07F1a
👈16- کاری که امام در تربیت انسان ها کرد
🆔 yon.ir/gmBFE
👈17- فقه امام، جمع بین عقل و نقل است
🆔 yon.ir/x943s
👈18- اهمیت باب الفاظ اصول و ابتکارات امام
🆔 yon.ir/qz9dp
👈19- امام صاحب یک مکتب فکری کامل
🆔 yon.ir/bz2ko
👈20- اهمیت دوران دفاع مقدس در تحلیل شخصیت امام
🆔 yon.ir/GIDHH
👈21- امام را باید شناخت
🆔 yon.ir/toSr0
👈22- از ابتکارات اصولی امام
🆔 yon.ir/J3FwW
👈23- بیان امام در خطابات تقنینی شارع
🆔 yon.ir/s1Dhk
💠💠💠💠💠
📌 می توانید فایل های این مجموعه را از کانال #پشتیبان_المرسلات در #ایتا نیز دانلود کنید.
👇👇👇👇
🆔 https://eitaa.com/p_almorsalat/291
💢💢💢💢💢
#پای_درس_استاد
#در_مدرسه_امام_خمینی
💢💢💢💢💢
📌 با #المرسلات همراه باشید
👇👇👇👇
🆔 http://eitaa.com/joinchat/1705705472C63999eac19
10- امور حاکمیتی و امنیت ملی، همه جای دنیا منحصر و غیر قابل واگذاری است. دولتها حتی در اقتصاد هم راه را بر رقبای خارجی میبندند تا فناوری و محصول داخلی بتواند جان بگیرد و قدرت رقابت پیدا کند. هیچ دولت ملی مسئولیتپذیری به بهانه کیفیت پایین محصول یا خدمات داخلی، دست محصول خارجی را باز نمیگذارد. اگر دولت در موضوع خودرو که غیرامنیتی است، ریسک نمیکند و میل به حفظ انحصار و عواید ناشی از آن (با وجود کیفیت پایین) دارد، چرا در زمینه شبکه اطلاعات و پیامرسانها که به امنیت ملی گره خورده، سخاوتمندانه عرصه را به شبکههای بیگانهای سپرده که اغلب به سرویسهای جاسوسی و وزارت خارجه یا وزارت جنگ دولتهای متخاصم مرتبطاند؟
11- برخی مدیران بیحمیت ما اگر در ژاپن و کره جنوبی مدیر بودند، حتما مورد شماتت عام و خاص و مجازات قرار میگرفتند؛ چنانکه پروفسور «هاجون چَنگ» (شهروند کره جنوبی، استاد دانشگاه کمبریج از سال۱۹۹۳) درکتاب «نیکوکاران نابکار» مینویسد: «صادرات کره جنوبی در دهه 1950 تنگستن و ماهی بود و شرکت سامسونگ ماهی و سبزیجات صادر میکرد... در دهه 1970، برنامه ایجاد صنایع سنگین در دستور کار قرار گرفت. در مدارس به ما میآموختند که وظیفه میهنی ما حکم میکند کسانی را که سیگار خارجی میکشند، گزارش کنیم. اینها خائن به شمار میرفتند. پدر دوستی که سیگار خارجی میکشید، به عنوان غیرمیهنپرست و بیاخلاق - اگر نه تبهکار- آماج حملات زهرآگین قرار میگرفت... حالا کُره صادرکننده خودرو و گوشیهای شیک در دنیاست. برخی میگویند این ناشی از پیروی از فرامین اقتصاد نئولیبرال است. واقعیت، مغایر این ادعاست. کره دههها برخلاف منطق تجارت آزاد جهانی، از حمایتهای تعرفهای و یارانهای برای تقویت بخش خصوصی استفاده کرد تا صنایع بتوانند در برابر رقابت بینالمللی دوام بیاورند. دولت روی ارز کمیاب کنترل مطلق اعمال کرد و تخلف ازآن میتوانست «مجازات مرگ» در پی داشته باشد... ژاپن زمانی خودروی بنجل تولید میکرد و با شکست روبهرو شد، بسیاری گفتند شرکت تویوتا باید به همان تولید ماشینهای ساده نساجی و ابریشم برگردد و بعد 25 سال ناتوانی، تولید خودرو را رها کند. اما دیگران گفتند هیچ کشوری بدون ایجاد صنایع مهم به جایی نرسیده. حالا تویوتا نه تنها از ورشکستگی درآمده بلکه برند لکسوس را در دنیا تولید میکند».
12- براستی اگر کره ایها و ژاپنیها میگفتند چرا بهجای بنز و شورولت باید ماشین زمخت و بیکیفیت وطنی سوار شویم، هیوندای و تویوتا نشان برتر دنیا میشدند؟ آیا مدیران آنها نمیتوانستند ژست مخالفت با انحصار، آزادی رقابت و انتخاب آزادانه را با گشودن دروازهها بگیرند؟
پیامرسان و شبکه ملی ارتباطات در حکم آب و غذا و امنیت یک ملت است اما اگر حکم خودرو و لوازم خانگی را هم داشت، باید مورد حمایت انحصاری قرار میگرفت. زیرساخت داخلی که برای گسترش پیامرسانهای خارجی اختصاص یافت، اصالتا باید در خدمت پیامرسانهای ایرانی
قرار میگرفت اما عملا، یارانه سیاست خصمانه دشمنان را تأمین کرد!
محمد ایمانی
تلگرام و دوگانه توسعه- پیشرفت(یادداشت روز)
1- حکمتی در خود نهفته داشت که مقتدای انقلاب با پرهیز از به کارگیری اصطلاح رایج «رشد و توسعه»
(ترجمه Development and Growth) از عبارت «الگوی اسلامی- ایرانی» پیشرفت استفاده کردند. طبق مدل مصطلح رشد و توسعه والت «ویتمن روستو» و نظایر وی در میان افسران ناتوی فرهنگی، قله و مقصد و حد یقف توسعه، نظام سرمایهداری غرب است، همان که در ابعاد سیاسی- تمدنی به عنوان لیبرال-دموکراسی و تئوری «پایان تاریخ» مطرح شد. با ورود در این قالب توسعه، شما عملا قواعد دیکته شده حریف را میپذیرید. میپذیرید طبق منویات آنها، چه چیزی برای شما مجاز یا ممنوع است. قبول میکنید که اولا معیار موفقیت، تبدیل شدن به اقمار آنهاست؛ ثانیا پیشرفت، یک «مسابقه» مانند مسابقه دو نیست که هوس کنید از رقیب غربی جلو بزنید. شما باید زیر سایه آنها بلکه چند فرسخ عقبتر، در ماراتن توسعه بدوید و آنها هستند که باید تشخیص دهند حق بهره مندی از انواع فناوریها را ولو بومی باشد، دارید یا خیر.
2- برخلاف مدل فریز شده توسعه که کشور را در حالت «عقب مانده در حال توسعه» با سقف پرواز کاملا محدود نگاه میدارد، سنگ بنای الگوی بومی پیشرفت، داشتن شخصیت و استقلال در انتخاب مسیر، و سرعت، سقف و گستره موفقیت است. بر همین مبنا مدیریت در دو مدل
«توسعه گرا» و «پیشرفت محور»، هویت کاملا متفاوتی دارند. اولی فاقد شخصیت مستقل و دومی مبتنی بر استقلال شخصیت است. مدیریت توسعه محور، ذاتا در تناقض با روح مدیریت (تشخص و استقلال در انتخاب مسیر و سرعت پیشرفت ملی) است و چون جمع نقیضین محال است، بنابراین چنان مدیریتی، اصالتا مدیریت نیست بلکه طفیلی و معلول روحی است. دشمن در جنگ تمدنی، قائل به روش غرق مصنوعی از طریق جنگ نرم و هوشمند (مجازی) است؛ القای فلاکت و ناتوانی و لزوم تسلیم در جنگ تمدنی.
3- قبیح و نپذیرفتنی است افراد ضعیف النفس، قافیه باخته و دارای معلولیت روحی، ادعای پیش آهنگی در مدیریت حرکتهای ملی را داشته باشند. به این گزارهها نگاه کنید؛ «اگر شما (آمریکاییها) با ما توافق نکنید، مردم ایران در انتخابات جور دیگری انتخاب میکنند؛ همچنانکه قبلا موجب بازنشسته شدن من شد»، «آمریکا کدخداست»، «آمریکا ظرف پنج دقیقه میتواند توان نظامی و دفاعی ما را نابود کند»، «خزانه خالی است»، «مجبور بودیم توافق کنیم، اگر توافق نمیکردیم، جنگ میشد»، «با توجه به تحولات مربوط به دنیای ارتباطات، به هیچوجه دیگر این اختیار را نداریم که بگوییم کدام یک از این تحولات و دستاوردهای ناشی از آن خوب است یا بد، حلال است یا حرام»، «ما نمیتوانیم پیامرسان و شبکههای ملی اطلاعات و ارتباطات پیشرفته داشته باشیم؛ مجبوریم سر سفره خارجی بنشینیم»، «ما فقط پخت آبگوشت بزباش را بلدیم و باید مدیر را از خارج بیاوریم»، «ما نمیتوانیم مستقلا با پولشویی مبارزه کنیم؛ برای این کار باید از منویات FATF تمکین کنیم». آیا اقتدار روحی و عزت نفس در این گزارهها میبینید؟
4- رهبر انقلاب اخیرا فرمودند: «جنگ نرم همهجانبه دشمن، قابل انکار نیست. با اینحال، برخی آن را انکار میکنند و این خود نیز بخشی از جنگ نرم است. برخی بیتفاوت از برابر این حادثه ملّی میگذرند، برخی هم با دشمن همراهی و به او کمک میکنند؛ آنها مسئولیّتناپذیر و اینها دشمنشیفتهاند. در مقایسه با نیروهای مسلّح در جنگ سخت، میتوان گناه این دو دسته را تشخیص داد». ایشان همچنین در جمع یکصد هزار بسیجی فرمودند: «دشمن از ابزار رسانه استفاده میکند برای اثرگذاری بر افکار عمومی. امروز از تلویزیون، از رادیو، از اینترنت، از شبکههای اجتماعی، از انواع و اقسام وسایل فضای مجازی، علیه افکار عمومی ما استفاده میشود؛ این را کسانی که مسئولیّت این بخش از کشور را -بخش ارتباطات را- دارند، درست توجّه کنند. ما در جلسات حضوری هم به اینها تذکّر دادهایم، تأکید کردهایم، حالا هم میگوییم؛ توجّه کنند که آنها ابزاری نشوند برای اینکه دشمن راحت بتواند سلاح خودش را علیه این مردم به کار ببرد».
5- ما از ساندویچی و کلهپزی و بقالی و قصابی گرفته تا پزشکی و مهندسی، انواع نظارتهای صنفی و بهداشتی را برای سلامتی جسم مردم داریم اما به سلامت روح و روان و فکر که میرسیم، برخی مدیران ادعا میکنند همه، عقل و تشخیص و اختیار دارند و نیازی به قانون و نظارت بر فضای مجازی نیست! خب اگر واقعا این گونه است، همه قوانین محدودکننده و بازدارنده را از کف خیابان و اتوبان تا محیطهای کار و زندگی بردارند و جنگل درست کنند. برخی از همین مدیران، زیارت اربعین میروند، برای مدافعان حرم و شهیدان توئیت میزنند و خادم افتخاری امام رضا علیهالسلام میشوند اما درباره فضای مجازی، غیرمسئولانه رفتار میکنند. باید از این طیف پرسید اگر با امام زمان علیهالسلام مواجه شوند و حضرت از علت بیعنانی این فضای هار و وحشی که قتلگاه حیا و شرافت و فضیلتهاست، بپرسند، آیا رویشان میشود سر بلند کنند و بگویند من مسئول صیانت از این شاهراه خطیر هستم؟!
6- چه ظرفیتها، استعدادها و زندگیها که در اثر لجام گسیختگی فضای مجازی تباه میشود و چه تهدیدها که از همین معبر ساخته میشود. تاسف بار اینکه «مدیران بسترساز تباهی» و «طعنه زنندگان درباره ناکامی فیلترینگ یا گسترش هنجار شکنی برآمده از ولنگاری مجازی»، هر دو در یک اردوگاه قرار دارند. از یک سو تسهیلات سیستماتیک برای گسترش آلودگی و هنجارشکنیهای بعدی تدارک میشود و سپس طیف مکمل، روی همین هنجارشکنی برای القای عدم توفیق انقلاب مانور میدهند. طی هفتههای اخیر، برخی مدیران حامی پیامرسانهای خارجی و جفاکار در حق پیامرسانهای داخلی، از عدم موفقیت فیلترینگ تلگرام ابراز ذوقزدگی کرده و ضمنا آدرسهای گمراهکننده دادند. آنها مدعی شدند «تئوری حمایت از پیامرسانهای داخلی یا فیلترینگ پیامرسان خارجی شکست خورد. وقت گرفتن تصمیم شجاعانه فرا رسیده» و «فیلترینگ پیامرسان، نقض حق آزادی مردم است؛ لذا دولت با نقض حق شهروندی مردم و فیلترینگ تلگرام مخالف است». همزمان، شبکه دولتی انگلیس تحلیلی با عنوان «ناکامی پروژه پیامرسانهای داخلی در ایران» منتشر کرد.
7- به چند اظهار نظر پرتناقض مسئولان دولتی در مقاطع مختلف درباره فیلترینگ تلگرام توجه کنید؛ وزیر ارتباطات: «با فیلترینگ تلگرام موافقم اما در شورای ملی فضای مجازی فقط یک حق رای دارم»، «فیلترینگ، مسیر رشد پیامرسانهای داخلی نیست»، «تصوری که برخی موافقان فیلتر تلگرام از پیامرسانهای داخلی ساختند، واقعی نبود؛ ما از همان ابتدا اعلام کردیم که ظرفیت این پیامرسانها ۱۵ میلیون نفر است» و «نباید پیامرسانهای ایرانی را با نمونههای مطرح آنها در دنیا مقایسه کرد». رئیس مرکز ملی فضای مجازی: «از همان ابتدا که سیاست خروج از انحصار تلگرام را داشتیم، برای دوران گذار، پذیرفتیم که تلگرامهای نسخه فارسی چند ماهی فعال باشد. با آخرین مهلتی که به آنها دادیم، تا ۱۵ شهریور باید به یک پیامرسان ۱۰۰ درصد بومی تبدیل شوند»، «هاتگرام و طلاگرام تا پایان آذر ماه مهلت دارند» و «هاتگرام و تلگرام طلایی پس از پایان آذر مسدود نمیشوند».
8- واقعیت این است که تسهیلات داده شده به تلگرام در پنج سال گذشته، به پیامرسانهای داخلی اختصاص داده نشد. به تعبیر سرپرست معاونت امور فضای مجازی دادستانی «وقتی در مقابل ۳۰۰۰ سِرور تلگرام، تعداد انگشتشمار سرور و یا در مقابل ۳۰۰ گیگ پهنای باند تلگرام، پهنای باند ناچیز ۳۵ گیگابایتی و یا در مقابل نیازمندی ۳۰۰ میلیارد تومانی جهت تأمین زیرساختهای فنی، تنها وام ۵ میلیارد تومانی در اختیار پیامرسانهای داخلی قرار میدهند، مانند آن است که یک جاده خاکی در اختیار این پیامرسانها قرار داده باشد و انتظار داشته باشد با پیامرسانهای خارجیای که اتوبان چهاربانده با تمام تجهیزات در اختیار دارند رقابت کنند». واقعیت دیگر این است که تلگرام در واقع هرگز فیلتر نشد چرا که هاتگرام و طلاگرام را در دسترس قرار دادند. با این شگرد،
21 میلیون نفر را (۱۵ میلیون و ۲۷۲ هزار نفر از طریق طلاگرام و پنج میلیون و ۷۴۷ هزار نفر از طریق هاتگرام) مجددا تشویق به ماندن در تلگرام کردند! هم ماموریت را دور زدند و هم سرگرم دو قطبیسازی و مظلومنمایی شدند!
9- سیاست ادعایی «خروج از انحصار تلگرام»، بیصداقتی است وگرنه باید برای صیانت از منافع ملی، سیاست منع پیامرسان خارجی را برای حمایت از پا گرفتن پیامرسانهای بومی به اجرا میگذاشتند. آنچه برعهده مدیران ذی ربط بود و گرفتار حیله «یوم السبتی»
(شکارچیان شنبه/ دور زدن ماموریت) شد، بستن بیبهانه تلگرام بهخاطر انواع خسارتهای فرهنگی، امنیتی، اقتصادی و سیاسی بود که نمونه آن را دولت در آشوبافکنی دی 96 و سپس در التهاب بازار سکه و ارز (به شهادت آقایان کرباسیان، سیف و نوبخت) دید. دولت پس از فتنه دی ماه، سراغ فیلترینگ رفت اما گویا برخی مدیران، خود را زیادی مدیون تلگرام میدانستند.
وقتی نظام عدالت اسلامی تئوریزه و نهادینه نشود یعنی جامعه اسلامی توسط نهادهای علمی اش حوزه و دانشگاه هنوز نه فهم شده و نه به رسمیت شناخته شده است. ظاهرا نرم افزار اداره نظام اسلامی هم مانند هرکالایی قابل وارد کردن است تا خلسه روحانی و چرت روشنفکری ارباب فکر پاره نشود.
اعلام توقف سند 2030 و اجرای بیسروصدای برخی بندهای آن
سند ضدفرهنگی موسوم به 2030 متوقف شده یا در حال اجراست؟!
روزنامه رسالت ضمن طرح این سؤال و با انتشار چند جدول آموزشی دستگاههای دولتی مینویسد: نسخه پیچیده شده فرهنگ منحط غرب برای استحاله و نابودی فرهنگ اصیل ایرانی و اسلامی، آموزش و پرورش و تربیت و تعلیم ما که قرار بود لیبرالیسم را در همه ابعاد اخلاقی و آموزشی و پرورشی ما حاکم کند و دولت در پذیرش آن غفلت و در امضاء آن خبط و خطای بزرگی را مرتکب شده بود با نهیب مقام معظم رهبری متوقف اعلام شد. آیا این سند در عمل به گونهای دیگر در حال اجراست؟ توجه و تدقیق در مراتب فاصله بین حرف و عمل دولت را در این رابطه به داوری و قضاوت مخاطب خواهد نشانید.
هیئت وزیران به پیشنهاد معاونت رئیسجمهور در امور زنان و خانواده به استناد اصل 138 و در اجرای ماده 3 آییننامه تشکیل ستاد ملی زن و خانواده موضوع مصوبه به مورخ 90/6/21 شورای عالی انقلاب فرهنگی طی 4 بند و 2 تبصره داشته است.
جدول مورد اشاره در مصوبه آموزشهای خانواده حین ازدواج و پس از ازدواج را هم شامل میشد که حاوی نکاتی نه تنها مورد ایراد بلکه مورد تایید عامه هم میتواند باشد اما آن چه که در این مقال مورد ایراد است مربوط به آموزشهای قبل از ازدواج، گروه هدف جوانان دانشجو و غیردانشجو میباشد.
علاوه بر مصوبه فوق دولت طی مصوبهای دیگر به همان استناد و تاکید بر مصوبه مورخ 90/6/21 شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوبهای را در سه بند تصویب و تکالیفی را برای وزارت ورزش و جوانان- وزارت آموزش و پرورش و وزارت کشور مقرر کرده است.
در لابهلای این برنامهها بحث حضور زنان در ورزشگاهها به عنوان تماشاگر که در مورد برخی از ورزشها مثل فوتبال و کشتی مورد مخالفت مراجع و اندیشمندان قرار گرفته، گنجانیده شده است. اما مصوبه سوم بحث عدالت جنسیتی در 4 بند در اجرای مصوبه شماره 90/7056 مورخ 90/6/21 شورای انقلاب فرهنگی اصدار یافته است.
سخن این است که آیا شورای عالی انقلاب فرهنگی که دولت به ماهو معاونت امور زنان آن بانی صدور این گونه مصوبات شده در مورد حضور زنان در ورزشگاهها یا موضوعی به نام تفکیک امور جنسیتی تصمیمی اتخاذ کرده که مصوبه با استناد به آن چنین تصمیماتی را با چالش اصل 138 اتخاذ نموده است؟
آیا در شرایطی که کاهش پول ملی و نرخ برابری ریال در برابر دلار از مرز 10 هزار تومان هم گذشته و قوتلایموت و معیشت مردم را برهم زده و امنیت غذایی میلیونها کودک و زن و بچه مردم را تهدید میکند، مشکل مردم بحث تفکیک جنسیتی است؟
پسران و دختران آماده به ازدواج چه کسانی هستند و کدام گروه هدف را تشکیل میدهند؟ که در برنامه آموزش خانواده حین ازدواج در لابهلای جدول مصوبه شماره 84440 گنجانیده شدهاند، دانشجو یا دانشآموز کدامیک یا هر دو؟
با رجوع به مصوبه مورخ سال 90 شورای عالی انقلاب فرهنگی مشاهده میشود که اولا مصوبات دیگری داشته که باید به آن استناد شود ثانیا ستاد ملی زن و خانواده ستادی متشکل از هیئت وزیران نیست بلکه این ستاد اعضاء دیگری دارد که عضو دولت نیستند که باید بر تصمیمات متخذه در این سه مصوبه مهر تایید بزنند. ثالثا وظایف این ستاد در 5 مورد احصاء شده که اولین آن تنظیم سیاستهای اجرایی و آییننامه اجرایی به منظور تحقق سیاستها، دستورات و اوامر مقام معظم رهبری است آیا برنامههای تدوین شده در این سه مصوبه در راستای دستورات و اوامر مقام معظم رهبری است؟
هدایت شده از خبر مهم 🇮🇷
🔴 طیبی نژاد رییس ستاد روحانی در قم به اتهام زمین خواری بازداشت شد.
هدایت شده از گرجی همدانی
#خاطرات_رهبر_انقلاب۳۱
هوش و فهم فوقالعاده
بنده همراه آقایان، محقق داماد، مومن، تقدیری و وافی در درس آیتالله مرتضی حائری شرکت میکردیم. ایشان گاهی بیست دقیقه تا نیم ساعت دیرتر به درس میآمدند. برای ما مبهم بود که چرا آقا دیر به درس میآیند. بعدها روشن گردید که آقای حائری در منزل خود یک بحث دیگری دارند و آن درس نیز تنها برای یک نفر است. کسانی که به استاد نزدیکتر بودند؛ با تفحص فهمیدند که آن شخص آیتالله خامنهای هستند.
آقای حائری در منزل به معظمله درس خارج میگفتند. آقای تقدیری به من گفت: روزی به استاد گفتم: شما برای یک نفر، جمعی را معطل نگه میدارید. آقای حائری به من گفت: سید، بسیار خوش فهم است!
حجت الاسلام والمسلمین سید محمد تقی محصل همدانی.
پرتوی از خورشید. صفحه۴۵
#خاطرات
#سید_علی_خامنه_ای
#تبیین
💐💐💐
شنبه هفته اینده ۱۷ اذر
به مناسبت روز 🍃دانشجو(۱۶ آذر)🍃
و در آستانه ۲۷ آذر
روز🌿 وحدت حوزه و دانشگاه🌿 ،
از شورای مرکزی بسیج دانشجویی های دانشگاه های استان تهران دعوت به عمل می آید تا با حضور در مدرسه 🌹فیضیه🌹 بعد از نماز مغرب و عشاء به سخنرانی و هم اندیشی با طلاب بپردازند
و جلسه شبکه سازی نیز در ضمن آن و بعد از آن برگزار میگردد.
لطفا جلسه فوق را تبلیغ بفرمایید
💚💚
معاونت تحلیل و بررسی ✅بسیج مدرسه فیضیه✅
@howzehenghelabi
هدایت شده از نشریه عبرتهای عاشورا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴درود خدا بر این امام جمعه ولایتمدار و شجاع؛ ای کاش همه ائمه جمعه همینقدر مطالبات رهبری رو از تریبون های نماز جمعه فریاد میزدن
♦️ ببینید، صحبتهای انقلابیِ حجت الاسلام سید ابطحی امام جمعه معزز شهرستان ایرانشهر : اون کسی که بینی امریکارابخاک میمالد تو ودولت تونیست. به این روشنگری توجه ......
عالیه👌
#نشرحداکثری
🌍 eitaa.com/ebratha_ir ایتا
🌍 sapp.ir/ebratha.org سروش
قابل توجه ستادهای ازدواج سنتی و صنعتی! و ایضا خواستگاران جویای نیمه گمشده. بنظر می اید این طرح وساطت در ازدواج بتواند به شما کمک کند. https://www.farsnews.com/news/13970912001017/%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D8%A7%D9%BE%D9%84%DB%8C%DA%A9%D8%B4%DB%8C%D9%86-%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%B7%D9%87-%D8%A7%D8%B2%D8%AF%D9%88%D8%A7%D8%AC-%D9%85%DB%8C%E2%80%8C%D8%B4%D9%88%D8%AF
هدایت شده از آمادگان
گردشگر آمریکایی دو هفته آمده ایران و این ویدئو رو از تجربه سفر خودش منتشر کرده! می گوید:" حقیقت محض را می گویم"
"زهرا کشوری"
هدایت شده از آمادگان
📈 گزارش بانک مرکزی نشان میدهد متوسط هزینه ناخالص سالانه هر خانوار ایرانی در ۵ سال دولت حسن روحانی، دو برابر شده و از سالانه حدود ۲۱٫۶ میلیون تومان و ماهانه حدود ۱.۸ میلیون تومان در سال ۹۱ به سالانه ۴۲.۱ میلیون تومان و ماهانه ۳.۵ میلیون تومان رسیده است.
🆘 @Roshangari_ir
هدایت شده از آمادگان
⚔ اگر ما جنگ ندیده بودیم خدا با ما راحت تر برخورد می کرد...
⚠️ یک دوره ای فرماندهانی داشتیم که چون آسمانی بودند، حتی یک امتیاز به دشمن ندادند. حالا اگر امروز فرماندهان بخواهند امتیاز بدهند...
#حجت_الاسلام_قاسمیان
🆘 @Roshangari_ir
هدایت شده از آمادگان
🔺رتبه ایران در #تولید_علوم مختلف در جهان👌
▪️رتبه جهانی ایران در سرعت رشد تولید علم: چهارم
▪️رتبه جهانی ایران در تولید علم: پانزدهم
#پیشرفت
🆘 @Roshangari_ir