هدایت شده از حوزه مجازی
🌐رصد رسانه ها
تیتر مشترک روزنامه های کشور از سخنان مقام معظم رهبری اما بسیاری از روزنامه های دیگر تیتر فرعی را به سخنان رهبری اختصاص داده اند که جای تعجب دارد!
@howzehmajazi
تعداد بیسواد ها وحشتناک است؛ اسدالله علم ، نخست وزیر پهلوی روزنامه اطلاعات ، 18 آذر 1341، میزان با سوادی در گروه سنی 15 سال به بالا سال 1357: ایران: 36% میانگین جهانی: 69% در سال 1395: ایران 86% میانگین جهانی: 82% البته الان تعداد تحصیل کرده ها وحشتناک است
@howzehmajazi
May 11
دوره آموزش سخنرانی چند رسانه ای این بار با گرایش کلیپ سازی در موبایل
برای مشاهده جلسات اول دوم روی لینک های زیر کلیک فرمایید:
🔴 جلسه اول
https://aparat.com/v/u327k
🔴 جلسه دوم
https://aparat.com/v/SwrTN
🔴 جلسه سوم
https://aparat.com/v/qOzBJ
فایل تمرین جلسه سوم افکت آتش
https://aparat.com/v/JvqPI
آدرس کانال آپارات
https://www.aparat.com/Hosein_naghizade
آدرس کانال ایتا
https://eitaa.com/hnaghizade
@howzehmajazi
خودآگاهی شرط اول ازدواج آگاهانه
طلاق یکی از مهمترین آسیب های اجتماعی در عصر حاضر است که در بسیاری موارد ریشه در ازدواج های غلط دارد ازدواج های ناآگاهانه، احساسی با عشق های توهمی یا تحمیلی بدون شناخت لازم وداشتن مهارت اولیه ازدواج صورت گرفته است.
برای ازدواج موفق از کجا باید شروع کنیم؟
بهتر است بدانیم کسی که هنوز شناخت خوبی نسبت به خود ندارد غالبا نمی تواند ازدواج خوب و دل نشینی داشته باشد. ازدواج زمانی ارامش بخش است وامید را در انسان زنده می کند که من بدانم از این زندگی مشترک چه می خواهم برای چه چیزی تلاش می کنم در اصطلاح روانشناسان عدم خود اگاهی در ازدواج ، نشاط وامید واری را از زندگی سلب می کند و بعد از مدتی زندگی را کسل کننده وتکراری جلوه می دهد وزوجین این باور را از دست می دهند که در کنار یکدیگر به خوشبختی وآرامش نمی رسند و امان از روزی که این آرامش وخوشیختی را در زندگی اطرافیان به مشاهده می نشینند.
قران هدف از ازدواج را در آیه 21 سوره روم چنین معنا می کند: وَمِنْ آیَاتِهِ أَنْ خَلَقَ لَكُم مِّنْ أَنفُسِكُمْ أَزْوَاجًا لِّتَسْكُنُوا إِلَیْهَا وَجَعَلَ بَیْنَكُم مَّوَدَّةً وَرَحْمَة یعنی یکی از نشانه هایی خداوند این است که از جنسن انسان همسری را آفریده برای اینکه زوجین به آرامش برسند وبعد از این ارامش، خداوند مودت و محبت را بواسطه انتخاب آگاهانه در بین آنها قرار می دهد.
اما جوانی که خودآگاهی های اولیه را نسبت به خود ندارد، نمی داند واقعاچه شخصیتی دارد آستانه تحمل او تا کجاست وچه زمانی از کوره در می رود اصلا خود را چگونه توصیف می کند
معمولا جوانان وقتی قرار است خود را توصیف کنند به حقائق نمی پردازند و خود واقعی وفعلی خود را به تصویر نمی کشند بلکه بیشتر خودی را بیان می کنند که دوست دارند باشند واحساس می کنند وقدرت رسیدن به آن را دارند.
امروزه در روانشانسی دینی وغربی مهمترین خودآگاهی را خود آگاهی قبل از ازدواج می دانند فردی که خود را از لحاظ اعتقادی ،اخلاقی،ظاهری،سلیقه ای، فرهنگی، اقتصادی، خانوادگی، سیاسی، اجتماعی، تحصیلی، هوشی و خصلت های شخصیتی اعم از درون گرا و برون گرا بودن خوب شناسایی کند و بر اساس محدودیت هایی که دارد و نقاط ضعف و نقاط قوت خود به را بشناسد آگاهانه تر می تواند از زندگی وازدواج چه می خواهد وبهتر می تواند همسر مطلوب خود را که در کنار او به آرامش برسد پیدا کند.
در روایات اسلامی توصیه به ازدواج آگاهانه بسیار توصیه شده و آن را یک وظیفه اخلاقی برای تمام اقشار جامعه فرض کرده است
این باور ورسالت دینی درمرحل اول نیاز به بسترسازی فکری اعتقادی وفرهنگی دارد که خلا آن در رسانه ملی واقعا حس می شود وبه بعد از آن هم اندیشی وهمدلی دلسوزان انقلاب را تا سرمایه واقعی این مرزوبوم بتوانند از انتخاب خود احساس خوشبختی کنند وسطح اولیه رضایتمندی از زندی در آنها شکل بگیرد.
سیدپیمان هژبری
@howzehmajazi
کرونا در کربلا سفید شد
شهرک سید الاوصیا که مخصوص قرنطینه بیماران کرونایی در کربلا بود خالی از بیمار کرونایی اعلام شد
پ ن: با توجه به مراسمات اربعین در عراق و اوجش در روز اربعین در کربلا، اگر تا هفته اینده آمار کرونا در عراق و به طور خاص کربلا به طور فزاینده ای رشد نکند، میتواند زمینه بسیار خوبی برای پژوهشهای تجربی باشد
موضوعاتی نظیر: بررسی رابطه ایمان راسخ و عمیق و باور اجتماعی به یک چیز و بیمار نشدن یا تقویت ایمنی بدن و....
@howzehmajazi
شاخصهای نظام حکومتی پیامبر
🔸شاخص اول : ایمان و معنویت است.انگیزه و موتور پیش برنده حقیقی در نظام نبوی، ایمانی است که از سرچشمه دل و فکر مردم میجوشد و دست دست و بازو و پا و وجود آنها را در جهت صحیح به حرکت در می آورد . پس شاخصه اول، دمیدن و تقویت روح ایمان و معنویت و دادن اعتقاد و اندیشه درست به افراد است ، که پیغمبر این را از مکه شروع کرد و در مدینه پرچمش را با قدرت بالا برد.
🔸شاخص دوم :قسط و عدل است.اساس کار بر عدالت و قسط و رساندن هر حقی به حقدار، بدون هیچ ملاحظه است.
🔸شاخص سوم : علم و معرفت است. در نظام نبوی پایه همه چیز دانستن و شناختن و آگاهی و بیداری است. کسی را کورکورانه به سمتی حرکت نمی دهند؛ مردم را با آگاهی و معرفت و قدرت تشخیص، به نیروی فعال _نه نیروی منفعل_بدل می کنند.
🔸شاخص چهارم:صفا و اخوت است. در نظام نبوی ،درگیریهای برخاسته از انگیزه های خرافی، شخصی ،سود طلبی و منفعتطلبی مبغوض است و با آن مبارزه می شود. فضا، فضای صمیمیت و اخوت و برادری و همدلی است.
🔸شاخص پنجم : صلاح اخلاقی و رفتاری است. انسانها را تزکیه و از مفاسد و رذائل اخلاقی، پیراسته و پاک میکند ؛انسان با اخلاق و مزکّی میسازد ؛(و یزکّیهم و یعلّمُهُمُ الکتاب و الحکمة). تزکیه ،یكي از آن پایههای اصلی است ؛یعنی پیغمبر روی یکایک افراد، کار تربیتی و انسان سازی میکرد.
🔸شاخص ششم : اقتدار و عزت است.جامعه و نظام نبوی، توسریخور، وابسته،دنباله رو و دست حاجت به سوی این و آن دراز کن نیست؛ عزیز و مقتدر و تصمیمگیر است ؛صلاح خود را که شناخت ،برای تامین آن تلاش میکند و کار خود را پیش میبرد.
🔸شاخص هفتم: کار و حرکت و پیشرفت دائمی است. توقف در نظام نبوی وجود ندارد؛ به طور مرتب، حرکت، کار و پیشرفت است.اتفاق نمی افتد که یک زمان بگویند؛ دیگر تمام شد؛ حالا بنشینیم استراحت کنیم! این وجود ندارد .البته این کار، کار لذت آور و شادی بخشی است؛ کار خستگیآور و کسل کننده و ملول کننده و به تعب آورنده ای نیست؛ کاری است که به انسان نشاط و نیرو و شوق می دهد.
@howzehmajazi
6.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اگر کسی از صلح امام حسن(ع) حرف بزنه، اما از خیانت یارانش حرف نزنه، خودش خائنه!
@howzehmajazi