کوپه مطربها در «به وقت روایت»
عراقیها، اسرای مجروح و بدحال را از افراد سالم جدا میکردند. من و چند نفر از اسرای بدحال را از بقیه جدا و سوار وانت تویوتا کردند. نمیدانستیم کجا میرویم. بعد از یک ساعت، ماشین، جلوی یک ساختمان ایستاد. روی سردر آن نوشته شده بود: مستشفی العماره. یکی از بچهها که عربی بلد بود، گفت: اینجا، بیمارستان العماره است.با شنیدن کلمهٔ بیمارستان خوشحال شدم. پیش خودم گفتم: الآن زخمهایم را مداوا میکنند و دردم کمتر میشه.
سرباز عراقی، بهزور لگد و مشت، از پشت ماشین پیادهمان کرد. توان نداشتم روی پاهایم بایستم.»
📖 برشی از کتاب «کوپه مطربها» خاطرات آزاده جانباز مجید رنجبر به قلم امیرمحمد عباس نژاد که در دومین نشست #به_وقت_روایت نقد و بررسی خواهد شد.
◽️به وقت روایت عنوان مجموعه نشستهای نقد و بررسی آثار مکتوب منتشر شده در حوزه اسارت است که به همت #دفتر_هنر_و_ادبیات_اسارت برگزار میشوند.
🗓️سهشنبه ۱۹ تیر
⏰ساعت ۱۰
🏢سالن صفارزاده
🆔 @hozehonari_ir
از دانشنامهای سیاسی تا ژانرهای سینما
کتابهای حوزه هنری در جایزه کتاب سال شایسته تقدیر شدند
🔷دو کتاب منتشر شده از انتشارات #سور_مهر و دانشگاه سوره ، در چهلویکمین #جایزه_کتاب_سال جمهوری اسلامی ایران، شایسته تقدیر شناخته شدند.
🔷 از «دانشنامه زندان سیاسی دوره پهلوی» انتشارات سوره مهر، تألیف گروه نویسندگان که توسط دفتر ادبیات انقلاب گردآوری شده است، در بخش موضوع کلیات گروه دایرهالمعارفها تقدیر شد.
🔷 محققان در این دانشنامه، به ارائه توضیحات درباره موضوعات و مسائل مختلف مرتبط با زندانهای سیاسی در دوره پهلوی پرداختهاند.
بازه زمانی دانشنامه زندانهای سیاسی پهلوی از کودتای سید ضیاءالدین طباطباییدر اسفند ۱۲۹۹ آغاز میشود و تا ۲۲ بهمن ۱۳۵۷ ادامه دارد.
در این پژوهش حدود ۶۰۰ مدخل از منابع مکتوب و شفاهی موجود استخراج و پس از مطالعه کتابها و خاطرات شفاهی مرتبط با زندانهای سیاسی، طی نشستهای مکرر با کارشناسان و نخبگان این موضوع مشخص شدهاند و ترتیب الفبایی در آن لحاظ شده است.
🔷 همچنین در موضوع هنر و گروه هنرهای نمایشی، «کتاب ژانر سینما: زیباییشناسی و کارکردهای ژانر» تألیف وحیدالله موسوی و محمد شهبا که از سوی #دانشگاه_سوره منتشر شده، شایسته تقدیر در چهلویکمین جایزه کتاب سال شد.
حوزه هنری انقلاب اسلامی
از دانشنامهای سیاسی تا ژانرهای سینما کتابهای حوزه هنری در جایزه کتاب سال شایسته تقدیر شدند 🔷دو ک
🔷 این کتاب در ۷ فصل نوشته شده و به ژانر در مطالعات سینمایی ساحتهای ژانری فانتاستیک امر شگفتانگیز، امر روزمره، اسطوره تاریخ و... پرداخته است. وحیداله موسوی و محمد شهبا این کتاب را با تکیه بر آرای نظریه پردازهای گوناگون ژانر نوشتهاند این نویسندهها به ابعاد گوناگون ژانر پرداخته اند؛ همچنین اثر پژوهشی حاضر ۱۶ ژانر سینمایی را بررسی کرده که از میان آنها میتوان به ژانرهای «وسترن»، «گنگستری»، «کمدی اسکروبال»،
«موزیکال» و «ملودرام» اشاره کرد.
🆔 @hozehonari_ir
مسأله شهر؛ معماری بومی ایران
🔸 #پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی چهل و دومین نشست #مسأله_شهر را با عنوان: معماری بومی، ضرورت و کاربست در کشاکش نوستالژی و مسأله ایران را برگزار میکند.
◽️ مهمان نشست: دکتر سیاوش صابری کاخکی، عضو پیوسته و رییس کمیته معماری بومی ایکوموس ایران
◽️ دبیر نشست : سیدفاضل سجادی، معمار و پژوهشگر شهر
🗓 دوشنبه ۱۸ تیر
⏰ساعت ۱۷ تا ۱۸:۳۰
🏢پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی، سرای شهید آوینی
📌 حضور برای عموم آزاد است.
📡 پخش زندۀ نشست از [اینستاگرام] و [ آپارات]
🆔 @hozehonari_ir
«سینما رو به آینده» در پردیس آزادی
🔹 سلسله نشستهای «سینما رو به آینده» با حضور صاحبنظران و سینماگران از امروز ۱۷ تیر برگزار میشود.
🔹این سلسله نشستهابه همت #سازمان_سینمایی_سوره و با اجرای امیرقادری منتقد و کارشناس سینما طی چهارشب در سالن شهر هنر پردیس سینمایی آزادی تهران برپا میشود.
🔹این نشستها با حضور کمال تبریزی، ابوالحسن داوودی، فرزاد موتمن، سیدضیا هاشمی، منوچهر شاهسواری، بهروز افخمی، محمدحسین فرحبخش، آزیتا موگویی، محمدرضا عباسیان، هادی مقدمدوست، روح الله سهرابی، سید مهدی جوادی، سیدمحمد حسینی، مهدی سجادهچی، حبیب ایلبیگی، امیررضا مافی، سجاد نوروزی، عباس نادران، بابک خواجه پاشا، سعید رجبی فروتن، محمد ساسان، به واکاوی راهکارها و ایدههای تازه برای مدیریت #سینما در آینده میپردازد.
🗓۱۷ تا ۲۰ تیر
⏰۱۷ تا ۱۹
🏢سالن شهر هنر پردیس سینمایی آزادی تهران
📌 حضور در این سلسله نشستها برای عموم آزاد است.
🆔 @hozehonari_ir
🗓 برنامههای #امروز_حوزه_هنری
🔸دوشنبه هجدهم تیر ۱۴۰۳
🆔 @hozehonari_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴یا اباعبدالله:
بیعلت روشنی هرجا دیدیم یک پارچه سیاه ، یادت کردیم
🎥ببینید |شعرخوانی احمدبابایی در محفل شعر عاشورایی «#رندان_تشنه_لب»
🆔 @hozehonari_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آزادگان عالم همه در خیمه حسین اند
◼️ مراسم تکیه هنرمندان استان #گلستان ، سرزمین برادری
◼️همراه با اجرای هنرهای ،آیینی خاطره گویی روایت عاشورایی ، تعزیه، پرده خوانی، نقالی شعر و سرود و آیینهای عزاداری اقوام .....
🗓️سهشنبه ۱۹ تا ۲۶ تیر به مدت ۸ شب
⏰ ساعت ۲۰
🏢گرگان، رو بهروی امامزاده نور ، مدرسه تاریخی تقوی ها
🆔 @hozehonari_ir
چگونه در روایت بینالمللی راویان اربعین شرکت کنیم؟
🔷 فراخوان هشتمین همایش بینالمللی تئاتر مردمی پیادهروی اربعین « #روایت_راهیان» به همت #مرکز_هنرهای_نمایشی حوزه هنری انقلاب اسلامی و حوزه هنری انقلاب اسلامی استان خوزستان منتشر شد.
🔷 این همایش شامل دو بخش ایران و عراق است. قیام عاشورا، وقایع تاریخی مربوط به محرم الحرام ۶۱ هجری، فرهنگ عاشورا و انقلاب اسلامی (مختص بخش ایران)، شخصیت امام حسین (ع) و یاران باوفایش، مدافعان حرم (شهدای مشترک ایران و عراق) سرداران شهید حاج قاسم سلیمانی – ابومهدی مهندس، روایتها و داستانهای تاریخی و معاصر در رابطه با پیادهروی اربعین از موضوعات هشتمین همایش بینالمللی تئاتر مردمی پیادهروی اربعین «روایت راهیان» با رعایت اولویت است که در قالبهای اجرایی تعزیه (شبیهخوانی)، نمایش موکبی، نقالی، پردهخوانی، نمایش خیابانی، مقتلخوانی، سرود، شعرخوانی و هنرهای تجسمی تولید شدهاند.
🔷 در بخش ایران همه گروههای اجرایی که با موضوعات و قالبهای مطرح شده، آمادگی اجرا در منطقه مرزی شلمچه، چذابه، مهران،خسروی و باشماق را داشته باشند میتوانند با ارسال سه نسخه از فیلم اثر خود به دبیرخانه این رویداد به نشانی مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری انقلاب اسلامی واقع در خیابان سمیه، نرسیده به حافظ یا در صفحه مجازی revayat_rahiyan@ در این بخش شرکت کنند. زبانهای قابل پذیرش آثار در این بخش فارسی و عربی است.
حوزه هنری انقلاب اسلامی
چگونه در روایت بینالمللی راویان اربعین شرکت کنیم؟ 🔷 فراخوان هشتمین همایش بینالمللی تئاتر مردمی پی
آخرین مهلت ارسال فیلم آثار ۶ مردادماه است که با اعلام نتایج ارزیابی در ۱۱ تیرماه آثار راهیافته به بخش ایران:از ۱۶مرداد (۱ صفر) تا ۲۶ مرداد( ۱۱ صفر ) و آثار راهیافته به بخش عراق: از ۲۶ مرداد (۱۱صفر) تا ۴ شهریور (۲۰ صفر) به اجرا در میآیند.
📌در مورد جزئیات برگزاری این همایش در [پایگاه خبری حوزه هنری] بیشتر بخوانید.
🆔 @hozehonari_ir
«لوپتو» به کازان روسیه رسید
🔷 انیمیشن سینمایی «لوپتو» به کارگردانی عباس عسکری و تهیه کنندگی محمدحسین صادقی محصول #مرکز_انیمیشن_سوره در بخش رقابتی بیستمین دوره جشنواره جهانی فیلم کازان روسیه حضور دارد.
🔷 بیستمین دوره این جشنواره از ۶ تا ۱۱ سپتامبر ۲۰۲۴ برابر با ۱۶ تا ۲۱ شهریور سال جاری در شهر کازان کشور روسیه با شعار «از گفتوگوی فرهنگها به فرهنگ گفتوگو» برگزار میشود.
🔷 این انیمیشن روایتگر داستان پدر علی، آقای کمالی است که با ایده همسرش کارگاهی را راه انداخته است. افرادی که در این کارگاه حضور دارند اسباببازی میسازند و از این طریق حالشان بهتر میشود. کارگاه اسباب بازی تحت تأثیر خرابکاریهای یک فرد بسته میشود و چالشها و تلاشهای علی و پدرش در جهت حفظ این حال خوب تماشایی است. در جریان این داستان شاهد تقابل امید و ناامیدی بین شخصیتهای مختلف داستان هستیم.
🔷 درباره حضور این انیمیشن در جشنواره جهانی فیلم کازان روسیه در [لینک] بیشتر بخوانید.
🆔 @hozehonari_ir
نمایشگاه ۵ دهه آثار ممتاز هنرهای تجسمی در حال برگزاری است:
حماسه عاشورا به روایت شعر و تصویر در «روضه بهشت»
🔷 نمایشگاه « #روضه_بهشت» در گالری عالی #حوزه_هنری در حال برگزاری است و آثار ۵ دهه از هنرمندان برجسته و ممتاز حوزه هنرهای تجسمی، الهام گرفته از حماسه عاشورا را به مخاطبان و عزاداران حسینی ارائه میکند.
🔷 نمایشگاه «روضه بهشت» مجلس پنجگانهای است که هر ده روز یکبار به یک شاخه از هنرتجسمی با موضوع عاشورا میپردازد. در مجلس نخست ده تابلوی نقاشی، در مجلس دوم ده اثر پوستر و گرافیک، مجلس سوم ده اثر خوشنویسی، مجلس چهارم ده اثر نگارگری و مجلس پنجم آثار حجمی خواهد بود.
🔷 مجلس اول نمایشگاه گروهی «روضه بهشت» شامل ۱۰ تابلوی نقاشی از مرتضی اسدی، ایرج اسکندری، کاظم چلیپا، حسین خسروجردی، حبیباله صادقی، غلامعلی طاهری، عبدالحمید قدیریان، مصطفی گودرزی، مرتضی گودرزی دیباج و حسین یاقوتی است.
🔷 سیدشهابالدین شکیبا قائم مقام مرکز هنرهای تجسمی درباره نقاشیهای که در کنار ابیاتی از شاعران روی دیوار گالری عالی جای گرفتهاند، میگوید: این ابیات به واسطه همکاری دفتر هنرهای تجسمی و مرکز آفرینشهای ادبی حوزه هنری انتخاب شده است. به طوری که برای هر تابلو دو بیت شعر آیینی مطابق با مضمون و موتیفهایی که درون اثر است و با موضوع نقاشی همخوانی دارد، انتخاب شده است.
حوزه هنری انقلاب اسلامی
نمایشگاه ۵ دهه آثار ممتاز هنرهای تجسمی در حال برگزاری است: حماسه عاشورا به روایت شعر و تصویر در «رو
🔷 این نمایشگاه، تا ۲۶ تیرماه هر روز از ساعت ۹ تا ۱۹ در نگارخانه ابوالفضل عالی حوزه هنری واقع در خیابان سمیه، نرسیده به خیابان حافظ در معرض دید عموم قرار میگیرند و روز ۱۱ محرم مجلس دوم این نمایشگاه آغاز میشود.
📌در مورد این نمایشگاه در [پایگاه خبری حوزه هنری] بیشتر بخوانید.
🆔 @hozehonari_ir
در«مردمک» زندگی را از فیلتر چشمان نویسنده، ببینید
🔷 نمیدانم شوق دیدار مادر بود یا آن حرفی که به هم زدند یا ... هرچه بود من که شکایتی نداشتم. آن بالا برای خودم نشسته بودم و هوا میخوردم و به ماشینهای کناری که با چشمهای گرد و دهانهای باز به ما اشاره میکردند لبخند دلبرانه تحویل میدادم. دستهای کوچکم را محکم به میلههای باربند گره کرده بودم و با هر حرکت ماشین به چپ و راست تا نیمه روی هوا بلند میشدم و برمیگشتم و آنقدر خوشم امده بود که دیگر هیچ شهربازی کوچک و بزرگی برایم رنگ نداشت.
📖این بریده ای از کتاب «مردمک» خاطراتی از بهناز نادری است که در انتشارات #سوره_مهر منتشر و راهی بازار نشر شده است.
🔷 بهناز نادری در «مردمک» با ۲۲ داستان کوتاه، خودنگارهای به نمایش گذاشته که بیانگر ارتباطش با دنیای درون و بیرون بوده و چکیدهای از زیست و تجربه شخصی اوست که که با عنصر تخیل گره خورده و تبدیل به داستانک شده است.
🔷 هر ۲۲ داستانک با عناوین «من یک ... هستم» انتخاب شده که به فراخور هر داستان این نقطهچین پر میشود. برای مثال «من یک زرافه هستم» و یا «من یک قالی کرمون هستم.»
🔷«مردمک» لحظات ویژهای از مسیر زندگی نویسنده است که که در آن جهان و مردمانش از فیلتر چشمانش عبور کرده، به یاد مانده، ثبت شده و حالا به مدد کلمات به تصویر کشیده شده است.
🔷 این کتاب را میتوانید از [انتشارات سوره مهر] تهیه کنید:
🆔 @hozehonari_ir
🗓 برنامههای #امروز_حوزه_هنری
🔸سهشنبه نوزدهم تیر ۱۴۰۳
🆔 @hozehonari_ir
دورهی جامع فیلمنامهنویس در« عین»
🔹 مدرسه فیلمنامهنویسی #عین دورهی جامع فیلمنامهنویسی را در دو سطح پایه (دوره مقدماتی) و تخصصی (دوره پیشرفته)برگزار میکند.
🔸دوره مقدماتی ویژه هنرجویانی که درس تاریخ سینمای جهان را گذرانده و یا در حال گذراندن هستند.
🔸کلاس مبانی فیلمنامهنویسی استاد علیرضا اسحاقی :
◽️شنبه و سهشنبه ساعت ۱۳ تا۱۵ (ویژه خواهران) ۱۲ جلسه (۶ هفته)
◽️شنبه و سهشنبه ساعت۱۶ الی ۱۸ (ویژه برادران) ۱۲ جلسه (۶ هفته)
🔸کلاس مبانی فیلمنامهنویسی استاد عباس هادیان :
◽️یکشنبه ساعت ۸:۳۰ الی ۱۲:۳۰ (مشترک خواهران و برادران) ۶ جلسه (۶ هفته)
🔸از برگزیدگان این دوره برای حضور در دوره پیشرفته با دو گرایش فیلمنامه کوتاه (تیزر، نماهنگ، کوتاه) و فیلمنامه بلند (سینمایی و سریال) دعوت به عمل میآید.
🔸 ثبتنام از طریق [تارنمای مرکز آموزش حوزه هنری]
📌هزینه ثبت نام؛ ۳۰۰ هزار تومان بصورت ودیعه (در صورت رعایت مقررات آموزشی و عدم غیبت، وجه عودت داده خواهد شد)
🆔 @hozehonari_ir
آزمون استخدامی حوزه هنری
🔹 با توجه به مجوزهای صادره از سوی سازمان اداری و استخدامی کشور و به منظور تأمین نیروی انسانی مورد نیاز در دستگاههای اجرایی کشور، #حوزه_هنری انقلاب اسلامی نیز در طی برگزاری آزمونی فراگیر اقدام به جذب همکار میکند.
🔹شروع ثبتنام در این آزمون ۱۴ تیرماه و پایان آن ۲۳ تیرماه است. زمان دریافت کارت ورود به جلسه آزمون ۹ مرداد است.
🔹 شرایط و ضوابط عمومی و اختصاصی برای استخدام در دوازدهمین امتحان مشترک فراگیر دستگاههای اجرایی کشور به شرح دفترچه راهنمای پیوست اعلام میشود.
⭕️ [دفترچه راهنما]
⭕️ [منابع آزمون]
✍️ [ثبتنام]
🆔 @hozehonari_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴 بر سر نی زلف رها کردهای
با جگر شیعه چهها کردهای
#محمدرضا_آغاسی
■ نام اثر: شام غریبان
■ نگارگر: استاد حسن یاقوتی
■ابعاد: ۱۰۰ *۱۵۰ سانتیمتر
■ تکنیک: رنگ روغن روی بوم
🆔 @hozehonari_ir
در چهلودومین نشست «مسأله شهر» مطرح شد:
ضرورت تشکیل شبکه عظیم علاقمندان برای مکتوب شدن معماری بومی
🔷 صابری کاخکی ، عضو پیوسته و رییس کمیته معماری بومی ایکوموس، در چهلودومین نشست #مسأله_شهر با موضوع «معماری بومی؛ ضرورت و کاربست» ، معماری بومی را امری معقول و به شدت اقتصادی دانست و گفت: معماری بومی از نظر زندگی آزاردهنده نیست و نهایت آرامش را به بیننده القاء میکند. معماری بومی رنگ ناهنجار در پوسته و نماها ندارد و به مسائل سازهای و ساختار هم توجه دارد.
🔷 صابری در ادامه اظهار داشت: شناخت بوم در شهرسازی موکول به تولید دانش است و تولید دانش به فهم و مطالعه ارتباط دارد و این کار هم در این سرزمین با ویژگیها و اقلیمهایی که دارد، سختی است.
🔷 رییس کمیته معماری بومی ایکوموس ایران، همچنین تشکیل شبکه عظیم از کسانی که در مکانهای مختلف زندگی میکنند و علاقمند به شناسایی معماری بومی این سرزمین هستند را برای مکتوب شدن معماری بومی و تبدیل آن به دانش ، امری ضروری دانست.
🔷 سلسله نشستهای «مسأله شهر» با محوریت معماری به همت#پژوهشکده_فرهنگ_و_هنر_اسلامی هر دو هفته یک بار، در سرای شهید آوینی حوزه هنری برای عموم برگزار میشود. این نشست برای دانشجویان و پژوهشگران و علاقمندان معماری مفید خواهد بود.
📌مشروح گزارش این نشست را میتوانید در این [لینک] بخوانید.
🆔 @hozehonari_ir
سه سالهای که غم او به عمر نوح رسیده
◼️ #میلاد_عرفانپور، شاعر و مدیر مرکز آفرینشهای ادبی #حوزه_هنری، تازهترین سروده خود را در صفحه شخصیاش در فضای مجازی منتشر و آن را به پیشگاه حضرت رقیه (س) تقدیم کرد.
■ متن کامل این شعر در ادامه میآید:
چنین حکایت تلخی که دیده و که شنیده
سه ساله ای که غم او به عمر نوح رسیده
شنیده قصه ی مادربزرگ را و ندانم
که نازدانهی زهرا چه از «کشیده» کشیده
سه ساله ای که دمیده ست روضه های غریبی
به بازویش که ،شکسته به قامتش که خمیده
عزیز جان حسین است و روی خار مغیلان
چقدر این سو و آن سو فرار کرده دویده
آنکه کشیده ست معجر از سر طفلان
بمیرد شکسته بادا دستی که گوشواره کشیده
سه سالهای که خودش زینبی ست با همه خردی
تمام رنج سفر را به جان خویش خریده
رقیه آیهی عشق است و امشب از سر شنیده
آیهی قرآن ولی بریده بریده
پس از تحمل شام بلا و رنج اسیری
بابا به حیرت است که خورشید او به طشت دمیده
از این شب- این شب دوری- به صبح دیدن بابا
گذشته و نگذشته، رسیده و نرسیده
🆔 @hozehonari_ir
یک بسته محرمی منتشر شد
از «پنجرههای تشنه» تا «یک آیه یک نمایش» را در سماوا بشنوید
🔷گروه فرهنگی هنری #سماوا بسته صوتی پیشنهادی خود، برای روزهای سوگواری امام حسین (ع) را به مخاطبان ارائه کرد.
🔷در ابتدای این لیست نسخه صوتی کتاب «پس از بیست سال»با صدای داوود حیدری به چشم میخورد. این رمان به قلم سلمان کدیور از انتشارات شهرستان ادب است. این کتاب به سراغ ریشههای انحراف در جریانهای سیاسی صدر اسلام رفته و سعی دارد به سؤالی بزرگ و قدیمی مبنی بر «چرا حتی آنان که میدانستند حسینبن علی (ع) برحق است، او را کشتند؟» پاسخ دهد.
🔷 دومین پیشنهاد، نسخه صوتی کتاب «پنجرههای تشنه» با صدای عبدالله روا، نوشته مهدی قزلی از نشر #سوره_مهر است. این کتاب روایت سفرنامه و شرح خاطرات قزلی از همراهی با کاروان حمل ضریح ساخته شده برای حرم حضرت امام حسین (ع) از قم تا کربلا است.
🔷 پیشنهاد بعدی مجموعه پنججلدی «یک آیه یک نمایش» از نشر مهرک ویژه رده سنی کودک و نوجوان است که با صدای جمعی از گویندگان و هنرمندان از جمله مهدی طهماسبی، علی عبدلپور اصل، امیر زندهدلان و پدرام شهرآبادی صوتی شده است.
حوزه هنری انقلاب اسلامی
یک بسته محرمی منتشر شد از «پنجرههای تشنه» تا «یک آیه یک نمایش» را در سماوا بشنوید 🔷گروه فرهنگی هن
🔷 آخرین کتاب، کاری از انتشارات سورهمهر به نام «مسکوی کوچک افغانستان» است که فضهسادات حسینی خوانش آن را بر عهده داشته است.
این اثر به قلم معصومه حلیمی، شرح زندگی و مشقتهای بانویی اهل افغانستان است که به دلیل وضعیت متلاطم زندگی در زادگاهش، دائم در میان کشورهای افغانستان و پاکستان و ایران در سفر است و ابتدا اعضای خانوادهاش را در جنگهای افغانستان از دست میدهد و در ادامه، احمد تنها پسرش را هم در راه دفاع از حرم حضرت زینب (س) فدا میکند.
🔷 علاقمندان میتوانند نسخه صوتی این کتابها را از سکوهای اینترنتی [طاقچه] ، [فیدیبو] و [کتابراه] تهیه کنند.
🆔 @hozehonari_ir
حوزه هنری انقلاب اسلامی
ده مجلس تعزیه در حوزه هنری 🔹 همزمان با ایام سوگواری اباعبدالله الحسین و در دهه اول #محرم ده مجلس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ببینید| گزارش رسانه ملی از مجلس#تعزیه در حوزه هنری
◼️این مجالس تعزیه به همت #مرکز_هنرهای_نمایشی حوزه هنری به مدت ۱۰ شب از هفدهم تا بیست و ششم تیر از ساعت ۱۷ در تماشاخانه مهر برپا میشود.
🆔 @hozehonari_ir