احترام به پدر و مادر
امام صادق علیه السلام:
لَمَّا أَقْبَلَ يَعْقُوبُ إِلَى مِصْرَ خَرَجَ يُوسُفُ ع لِيَسْتَقْبِلَهُ فَلَمَّا رَآهُ يُوسُفُ هَمَّ بِأَنْ يَتَرَجَّلَ لِيَعْقُوبَ ثُمَّ نَظَرَ إِلَى مَا هُوَ فِيهِ مِنَ الْمُلْكِ فَلَمْ يَفْعَلْ فَلَمَّا سَلَّمَ عَلَى يَعْقُوبَ نَزَلَ عَلَيْهِ جَبْرَئِيلُ فَقَالَ لَهُ يَا يُوسُفُ إِنَّ اللَّهَ تَبَارَكَ وَ تَعَالَى يَقُولُ لَكَ مَا مَنَعَكَ أَنْ تَنْزِلَ إِلَى عَبْدِيَ الصَّالِحِ إِلَّا مَا أَنْتَ فِيهِ ابْسُطْ يَدَكَ فَبَسَطَهَا فَخَرَجَ مِنْ بَيْنِ أَصَابِعِهِ نُورٌ فَقَالَ لَهُ مَا هَذَا يَا جَبْرَئِيلُ فَقَالَ هَذَا آيَةٌ لَا يَخْرُجُ مِنْ صُلْبِكَ نَبِيٌّ أَبَداً عُقُوبَةً لَكَ بِمَا صَنَعْتَ بِيَعْقُوبَ إِذْ لَمْ تَنْزِلْ إِلَيْهِ.
هنگامى كه جناب يعقوب ع به طرف مصر روى آورد يوسف ع به منظور استقبال پدر از شهر خارج گرديد و وقتى پدر را ديد قصد كرد براى او پياده شود ولى نظر به پادشاهى و مقام خويش كه نمود پياده نشد و زمانى كه بر يعقوب ع سلام داد جبرئيل نازل شد و به او گفت: اى يوسف: خداوند تبارك و تعالى به تو مى فرمايد: از فرود آمدن در مقابل بنده صالح من تو را باز نداشت مگر آن مقام و پادشاهى كه تو دارى، دستت را بگشا. يوسف دست گشود، و از بين انگشتانش نورى خارج شد.
يوسف پرسيد: اين چه بود؟
جبرئيل گفت: اين علامت آن است كه از صلب تو هرگز پيامبری خارج نخواهد شد و علتش كارى است كه تو نسبت به يعقوب نمودى و در مقابلش پياده نشدى.
📚 علل الشرائع ؛ ج1 ؛ ص55.
🆔 @huoooo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌠 امشب را ساده از دست ندهید
📌سه خصوصیت مهم شب عرفه
🎙مرحوم آیت الله آقا مجتبی تهرانی
🆔 @huoooo
امام صادق علیه السلام:
اگر کسی نگران رسیدن بلایی باشد و پیش از رسیدن آن دعا کند، خداوند هرگز آن بلا را به او نرساند.
📚 وسائل الشیعه/ج7/ص4.
🆔 @huoooo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اهمیت روز عرفه از زبان آیتالله فاطمینیا رحمه الله
🆔 @huoooo
حکایت
شیخ جواد انصاری همدانی و سید هاشم حداد رحمهما الله کنار ستون نور ولایت بالای کره زمین
آقای بیاتی میگویند:
مرحوم آیة الله انصاری (ره) به من دستوری داده بودند که باید روزها آن را در خلوت انجام دهم و آن دستور مدّتش یک اربعین بود و چند روزی بیشتر نمانده بود که پایان پذیرد، در حال انجام آن عمل مکاشفهای رخ داد که:
خود را بر روی کرۀ زمین احساس کردم و تمام نیمکرۀ جنوبی و نیمکرۀ شمالی را میدیدم، و بر آن سیطره داشتم، در قطب کره شمالی ستونی از نور بود بسیار عجیب و زلال و درخشان و آرام بخش که آن عبارت بود از ولایت کلیّه، و باید تمام مردم کره، خود را بدان برسانند. بسیاری از افراد روی زمین در ظلمت بسر میبردند و در نیمکرۀ جنوبی دور از شعاع آن قطب نورانی زندگی میکردند و آنها اکثریّت اهل جهان را تشکیل داده بودند. آنها هر چه حرکت میکردند در ظلمات بود؛ چنان تاریکی آنها را فراگرفته بود که هیچ چیز را نمیشناختند. بعضی وقتی میخواستند به جلو بیایند دورتر میشدند. برخی از آنها چنان در تعفّن غوطهور بودند که انسان قدرت تماشای آنها را نداشت. عجیب اینجاست که آنها هم همگی خواستار نور بودند و میخواستند خود را به قطب برسانند.
و امّا نیم کرۀ شمالی که نورانی بود، در آنجا افراد متفاوت بودند: بعضی با سرعت رو به بالا و قطب میآمدند امّا در وسط راه توقّف میکردند، بعضی آرام و آهسته میآمدند، (روی این نیمکره شمالی أقلیّت روی زمین بودند که به صورت دستهها و گروهها، گروه گروه دور هم مجتمع بودند) بعضی مقداری راه آمده امّا پشیمان شده و متحیّر بودند، بعضی مانند اسب سوار و یا با سرعت بیشتر رو به بالا میرفتند؛ خلاصۀ امر اینکه: تمام این افرادِ واقع در منطقۀ نور نیز هر کدام شکل و شاکلۀ خاصّی داشتند.
هرچه به بالا میرفتیم افراد کمتر میشدند تا نزدیک قطب چند نفری بیشتر به چشم نمیخوردند که میخواستند وارد ستون نور شوند.
امّا من خودم نفهمیدم به چه وسیله این راه را طیّ کردم، گویا روی هوا با سرعتی همینطور چرخ میخوردم و بالا میرفتم تا رسیدم به کنار قطب، دیدم در آنجا دو نفر ایستادهاند: یکی حضرت آیة الله انصاری و دیگری حضرت آقای حدّاد است! من همینکه بدان محل رسیدم فوراً آیة الله انصاری مرا گرفت و در داخل ستون نور پرتاب کرد.
عجیب عالَمی بود از عظمت و اُبّهت و سکون و اطمینان و حیات و قدرت و احاطه بر ماسوی! در آنجا ارواح چهارده معصوم بدون شکل و صورت و بدون تعیّن بودند! چنان مرا لذّت و بهجتی دست داد که تا حال که دهها سال از آن میگذرد مزۀ آن در زیر دندانهای من و در کام من باقی است.
من در آنجا غرق در تحیّر و بُهت بودم و مستغرق در لذّت ولایت که ناگهان مرحوم آقای انصاری (ره) به شانۀ من زدند و فرمودند: بس است تا اینجا که رفتی! برخیز برویم، ساعت قریب ظهر است!
📚 مطلع انوار ج1.
🆔 @huoooo
پيغمبر صلّى الله عليه و آله:
حَمَلَةُ اَلْقُرْآنِ هُمُ الْمَحْفُوفُونَ بِرَحْمَةِ اللَّهِ الْمَلْبُوسُونَ بِنُورِ اللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ يَا حَمَلَةَ اَلْقُرْآنِ تَحَبَّبُوا إِلَى اللَّهِ بِتَوْقِيرِ كِتَابِهِ يَزِدْكُمْ حُبّاً وَ يُحَبِّبْكُمْ إِلَى خَلْقِهِ يُدْفَعُ عَنْ مُسْتَمِعِ اَلْقُرْآنِ شَرُّ الدُّنْيَا وَ الْآخِرَةِ وَ يُدْفَعُ عَنْ تَالِي اَلْقُرْآنِ بَلْوَى الْآخِرَةِ وَ الْمُسْتَمِعُ آيَةً مِنْ كِتَابِ اللَّهِ خَيْرٌ مِنْ ثَبِيرِ ذَهَبٍ وَ لَتَالِي آيَةِ كِتَابِ اللَّهِ خَيْرٌ مِنْ تَحْتِ اَلْعَرْشِ إِلَى تُخُومِ الْأَرْضِ السُّفْلَى .
1. رحمت خدا حاملان قرآن را احاطه كرده است.
2. لباس انها نور خدا است.
3. اى حاملان قرآن دوست خدا شويد با بزرگ داشتن كتاب او كه در این صورت حب خدا نسبت به شما زياد می شود و شما را محبوب خلق خود گرداند.
4. دفع مىشود از شنونده قرآن شر دنيا و اخرت.
5. دفع مىشود از خواننده آن بلاء آخرت.
6. کسی که به ایه ای از قران گوش فرا دهد بهتر است از کوهی از طلا.
7. همانا كه از براى تلاوت کننده يك آيه از كتاب خدا بهتر است از زير عرش تا منتهاى لایه زیرین زمين.
📚 جامع الأخبار، صفحه 40.
🆔 @huoooo
حکایت
یکی از اولیای الهی فرموده است:
«فى خلافِ النّفس على دوام الأوقات بركةٌ، و قد ساعدتُ نفسى مرّةً فى خطوة، فما أمكننى تدارُكها إلى سنين.»
پيوسته و در تمام اوقات مخالفت كردن با نفس بركت و خير بسيارى دارد، همانا من يك بار نفس خويش را در برداشتن گامى كمك كردم، ولى تا سالها نتوانستم آن را تدارك كنم.
📚 پاسداران حريم عشق ؛ ج2 ؛ ص114.
🆔 @huoooo
رَسُولُ اللَّهِ ص:
الْمَرْءُ عَلَى دِينِ خَلِيلِهِ وَ قَرِينِهِ.
انسان بر كيش دوست و رفيق خود است.
📚 الكافي (ط - الإسلامية) ؛ ج2 ؛ ص375.
🆔 @huoooo
پیامبر اعظم صلی الله علیه و آله و سلم:
إنَّما جَعَلَ اللّهُ الأضحى لِشبَعِ مَساكِينِكُم مِنَ اللَّحمِ فَأطعِمُوهُم؛
خداوند عيد قربان را برنهاد تا مستمندان از گوشت سير شوند؛ پس از گوشت قربانى به ايشان بخورانيد.
📚 ثواب الأعمال، ص ۵۹.
🆔 @huoooo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امام زمان عجل الله فرجه الشریف از یکی از یارانشان گله کردند که چرا دیر به خدمت ما رسیدی؟
🎙 استاد انصاریان.
🆔 @huoooo
پيامبر (ص) فرموده اند:
أَطْوَلُكُمْ قُنُوتاً فِي دَارِ الدُّنْيَا أَطْوَلُكُمْ رَاحَةً يَوْمَ الْقِيَامَةِ فِي الْمَوْقِفِ.
كسانى كه در دنيا قنوت طولانى تری دارند از همه شما در موقف قيامت داراى راحتی بيشتری هستند.
📚 روضة الواعظين و بصيرة المتعظين (ط - القديمة) ؛ ج2 ؛ ص328.
✍️ مرحوم فاطمی نیا می فرمودند: در طول دادن قنوت [به همراه حضور قلب] اسراری هست که با عمل کردن به آن، به آن پی برده می شود.
مرحوم آیت الله محمد حسین بهاری رضوان الله تعالی علیه که از شاگردان ملا حسین قلی همدانی و از شاگردان میرزا جواد اقای ملکی تبریزی بود، ایشون گفت که نماز صبح میرزا جواد آقای تبریزی خیلی طول می کشید، به خاطر قنوت طولانی، می گوید قنوتش آنقدر طول می کشید که بالاخره سلام نماز را که میگفت ده دقیقه بعد از آن آفتاب می زد، از ابتدای اذان صبح نماز شروع می شد تا ده دقیقه به طلوع آفتاب طول می کشید.
ظاهرا اینکه ایشون نماز صبح را طول می داده به خاطر آن روایتی بوده است که می فرماید میزان کثرت ثواب نماز طول قنوت است، هرچه قنوت طویلتر باشد ثواب نماز بیشتر است.
🆔 @huoooo
امام صادق علیه السلام:
مَنْ قَالَ أَلْفَ مَرَّةٍ لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِيِّ الْعَظِيمِ رَزَقَهُ اللَّهُ الْحَجَّ فَإِنْ كَانَ قَدِ اقْتَرَبَ أَجَلُهُ أَخَّرَ اللَّهُ أَجَلَهُ حَتَّى رَزَقَهُ الْحَجَّ.
هر کس هزار مرتبه
« لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِيِّ الْعَظِيمِ »
بگوید خداوند حج را روزیش می کند و اگر اجلش فرا رسیده باشد، اجلش را به تاخیر می اندازد تا حج را روزیش بگرداند.
📚 جامع الأخبار(للشعيري) ؛ ص55.
🆔 @huoooo
امیر المؤمنین علیه السلام:
امْتَاحُوا مِنْ صَفْوِ عَيْنٍ قَدْ رُوِّقَتْ مِنَ الْكَدَرِ.
از چشمه زلال آب برداريد كه تيرگى ندارد.
✍️ مراد اين است كه علوم را از ائمّه عليهم السّلام کسب کنید كه سهو و خطائى در علوم ايشان نیست و بمنزله چشمه اند كه صاف باشد و آميخته به تيرگى نباشد.
📚 تصنيف غرر الحكم و درر الكلم ؛ ص43.
🆔 @huoooo
امیر المؤمنین علیه السلام:
ظلّ السّلطان كظلّ الرّحمن.
سايه سلطان(عادلی که پایبند به احکام خدا است) همانند سايه خداى رحمان است.
📚 نثر اللآلئ / ترجمه شيخى ؛ النص ؛ ص84.
🆔 @huoooo
پيغمبر اكرم- صلّى اللَّه عليه و آله- فرمود:
مَنْ آذَى مُؤْمِناً وَ لَوْ بِشَطْرِ كَلِمَةٍ جَاءَ يَوْمَ الْقِيَامَةِ مَكْتُوباً بَيْنَ عَيْنَيْهِ آيِسٌ مِنْ رَحْمَةِ اللَّهِ وَ كَانَ كَمَنْ هَدَمَ الْكَعْبَةَ وَ الْبَيْتَ الْمُقَدَّسَ وَ قَتَلَ عَشَرَةَ آلَافٍ مِنَ الْمَلَائِكَةِ.
كسى كه مؤمنى را اذيّت كند و لو به کمتر از یک كلمه، روز قيامت بيايد در حالى كه بين دو چشم او نوشته شده كه او مأيوس از رحمت خدا است و مانند كسى است كه خانه كعبه و بيت المقدس را خراب كرده است و ده هزار ملائكه را كشته است.
📚 إرشاد القلوب إلى الصواب (للديلمي) ؛ ج1 ؛ ص76.
🆔 @huoooo
حکایت
یکی از اولیاء الهی می فرمود:
هر كس شكر نعمت كند، نعمتش زياد كنند؛ و هر كس شكر مُنعم (یعنی خداوند) كند، معرفت و محبّتش افزون كنند.
✍️ شکر نعمت به این است که نعمت را در راه خودش مصرف کنی و شکر خدا این است که در مقابل این نعمت الحمد لله بگوئی.
📚 پاسداران حريم عشق ؛ ج2 ؛ ص107.
🆔 @huoooo
فرزندان امام زمان طاهر هاشم قاسم ابراهیم.docx
22.7K
فرزندان امام زمان عج(طاهر، قاسم، هاشم، ابراهیم علیهم السلام)
📚 نجم الثاقب.
📚 العبقری الحسان.
پیامبر صلی الله علیه و اله:
أربع لا يدخل بيتا واحدة منها إلا خرب و لم يعمر بالبركة: الخيانة و السّرقة و شرب الخمر و الزّنا.
چهار چيز است كه هر يك از آنها در خانه اى داخل شود ان خانه خراب شود و به بركت آباد نگردد:
1. خيانت.
2. دزدى.
3. شرابخوارى.
4. زنا.
📚 نهج الفصاحة؛ ص203.
حضرت رسول صلى اللَّه عليه و آله:
مَنْ قَالَ مِائَةَ مَرَّةٍ سُبْحَانَ اللَّهِ وَ الْحَمْدُ لِلَّهِ وَ لَا إِلَهَ إِلَّا اللَّهُ وَ اللَّهُ أَكْبَرُ كُتِبَ اسْمُهُ فِي دِيوَانِ الصِّدِّيقِينَ وَ لَهُ ثَوَابُ الصِّدِّيقِينَ وَ لَهُ بِكُلِّ حَرْفٍ نُورٌ عَلَى الصِّرَاطِ وَ يَكُونُ فِي الْجَنَّةِ رَفِيقَ خَضِرٍ ع.
هر كس بگويد صد بار
سبحان اللَّه و الحمد للَّه و لا اله الا اللَّه و اللَّه اكبر
اسم او در ديوان صدّيقان نوشته شود و برای او ثواب صدیقین است و به هر حرفى برای او نورى بر صراط می باشد و در بهشت رفيق خضر عليه السلام می باشد.
📚 جامع الأخبار(للشعيري) ؛ ص53.
🆔 @huoooo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای سلامتی امام زمان صدقه بدهیم هر چند مقدار کم باشد تا ...
🆔 @huoooo