فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حضرت آیت الله خامنه ای: در انتخابات شرکت کنید، انتخابات متعلق به شماست
🔸دلسوز مردم، مردم را از شرکت در انتخابات منع نمی کند.
🆔 @hvasl_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نظر یک تاریخ پژوه در مورد سریال "می خواهم زنده بمانم" که در فیلیمو منتشر می شود:
اگر اسرائیل میخواست در مورد دهه شصت فیلم بسازد از این بهتر میشد
🆔 @hvasl_ir
✅ از قاب شبکه پنج سیما؛
💢 حضور حاج قاسم در پشت صحنه یک فیلم سینمایی را به تماشا بنشینید
📌 مستند «آن روز» که به روایت حضور حاج قاسم سلیمانی در پشت صحنه فیلم سینمایی «بیست و سه نفر» مربوط است، ساعت ۲۰ امشب پنجشنبه ۶ خرداد روی آنتن شبکه پنج سیما می رود.
http://hvasl.ir/news/345754
🆔 @hvasl_ir
✅ در قالب دوره ای آموزشی بیاموزید؛
💢 «تنها مسیر» برای زندگی بهتر در کلام حجت الاسلام پناهیان
📌 چهارمین دوره مجازی «تنها مسیر» برای رسیدن به زندگی بهتر بر اساس دیدگاه های استاد پناهیان از سوی مؤسسه سخن سدید برگزار و ثبت نام تا 11 خردادماه ادامه می یابد.
http://hvasl.ir/news/345289
🆔 @hvasl_ir
✅ اولویتهای فرهنگی در دولت سیزدهم
1⃣ ازآنجاکه با یک سلسله «مشکلاتِ فرهنگیِ مزمن» روبرو هستیم که سه یا چهار دهه، همچنان تداوم یافتهاند، باید چهارچوبِ کلّیِ حرکت دولتِ پیش رو، مبتنی بر «تحوّل» باشد؛ یعنی باید این دولت در پیِ «جهشِ مبتکرانه» باشد و شالودهشکنی کند و سازوکارها و رویّهها را دگرگون سازد. در غیرِ این صورت، همچنان چالشهای فرهنگی ادامه خواهند یافت و متراکمتر و انباشتهتر نیز خواهند شد. این امر، باید بهعنوان یک «پیشفرض بنیادی» در سیاستهای فرهنگیِ دولتِ پیشِ رو در نظر گرفته شود و هرگز به لایهای فروتر و رقیقتر از آن بسنده نشود. دولت باید در قلمروی فرهنگ، «تغییرِ بنیادی» ایجاد کند و مسیرِ «بازاندیشیِ جدّی و غیرمحافظهکارانه» را نسبت به گذشته در پیش بگیرد.
2⃣ مسألۀ اصلی این است که اغلبِ دولتها نسبت به فرهنگ، احساسِ «مسئولیّت» نمیکردند و در عمل، به نظریۀ «دولتِ اقلّی و بیطرفِ فرهنگی» باور داشتند. ازاینرو، تلاش داشتند که عرصۀ فرهنگ را به حالِ خود «رها» کنند و به این بهانهها که «فرهنگ را نمیتوان مدیریّت کرد»؛ «فرهنگ را باید به اصحاب فرهنگ، واگذار نمود»؛ «افکارِ عمومی، بهترین فیلتر هستند»؛ «فرهنگ را باید مردمی کرد و به مردم سپرد»؛ «دولت باید از تصدیگری در فرهنگ بپرهیزد»؛ و ...، از زیرِ بارِ تکالیفِ فرهنگیِ خویش شانه خالی کنند. دولتِ پیشِ رو، باید این قبیل گزارهها را کنار بزند و بهراست، در پیِ «هدایتِ فرهنگیِ جامعه» باشد و از تمامِ ظرفیّتها و امکانهای ساختاریِ خویش در این راستا بهره بگیرد.
3⃣ بسیاری از ضعفها و لغزشهای فرهنگیِ ما، برخاسته از «نفوذِ سبکِ زندگیِ غربی» است و این نفوذ نیز از راههای مختلفی صورت میگیرد. تا زمانیکه «راهها» و «مسیرها»ی آشکار و پنهانِ این نفوذ بسته نشوند و غرب بتواند در قالبِ «جهانیشدن» و «ارزشهای واحدِ جهانی» و «سندهای فرهنگیِ بینالمللی»، خود را به ما تحمیل کند، شاهدِ حرکتِ پیشروانه و شتابان نخواهیم بود و صدمات و لطماتِ فرهنگی خواهیم داشت. ازاینرو، دولت باید «منافذِ فرهنگی» را شناسایی و مسدود کند و حریمها و حصارهای فرهنگی را پُررنگ نماید تا «رخنههای فرهنگی» پدید نیایند.
4⃣ از سالهای پایانیِ دهۀ شصت و در اثرِ سیاستهای اقتصادیِ دولتِ سازندگی، جامعه درگیرِ «اشرافیگری» و «دنیاطلبی» و «فزونخواهی» شد و موجی اجتماعی در امتدادِ «حرص» و «آز»، پدید آمد. این امر، ابتدا در سطحِ «حاکمیّت» و «کارگزاران» تحقّق یافت و سپس به «جامعه» و «مردم» نیز سرایت پیدا کرد. در طولِ دهههای گذشته، روندِ یادشده در مسیری فزاینده قرار داشته است و فضایی که آلوده به «غلبۀ پول» و «مادّینگری» است، رواج یافته است. این وضع را نیز باید دگرگون نمود و جامعه را به «زهدِ انقلابی» و «نخواستن به، برای خویش» و «ایثار» و «فداکاری» و «قناعت» و «کمخواهی»، تشویق کرد.
5⃣ فضای مجازی نیز همچون فضای واقعی، عرصۀ «حکمرانی» است و نباید به حالِ خود «رها» شود و تدبیر و طرّاحیِ آن به «بیگانگان» واگذار گردد. این سخن بدیهی، همواره با «غرضورزی» و «تحریفگری» روبرو بود و کسانی تلاش کردهاند بهعنوانِ دفاع از «حقّ دسترسیِ آزاد به اطّلاعات» و «گشودگیِ ارتباطات» و «بسطِ تعاملات»، از مدیریّت و سیاستگذاری و تنظیم بگریزند. دولتِ پیشِ رو، باید به این روندِ نامعقول پایان دهد و در عین پاسداشتِ «آزادیهای اجتماعی» و «حریمِ خصوصی» در فضای مجازی، قواعدِ موجّهی را طرّاحی و اجرا کند.
6⃣ بدون آنکه دربارۀ وضعِ «حجاب»، مبالغه و تنگنظری شود باید گفت در طولِ دهههای گذشته، حجاب در بخشهایی از جامعه، روندی «نزولی» را طی کرده و کار به آنجا رسیده که بعضی از زنان و دختران در حریمِ جامعه، «کشفِ حجاب» میکنند. روشن است که «تظاهرِ به بیحجابی» و «شکستنِ بیپروای مرزهای اخلاقی»، پیامدهایی فراتر از خودِ عمل دارند و به درنوردیدنِ «خطوطِ قرمزِ» بیشتری خواهند انجامید. ازاینرو، دولتِ آینده باید از امکانها و بضاعتهای ساختاریاش برای «معکوسکردنِ این روند» و «غالب و حاکم کردنِ فرهنگِ حجاب»، استفاده کند. «بیتفاوتی» و «نظارهگری»، نهفقط گرهی را نمیگشاید، بلکه وضع را بدتر و نامساعدتر میکند و بهتدریج، «ضدّارزشها» را جایگزینِ «ارزشها» میسازد. بیشترِ کسانی که چنین رفتاری دارند، گرفتارِ «ناآگاهی» هستند و از احکامِ دینی، شناخت و اطّلاعِ دقیقی ندارند. بدینجهت، اگر با «زبانِ خوش» و در چهارچوبِ «مواجهۀ صمیمانه و همدلانه»، دعوت به حجاب شوند، چهبسا بدونِ هیچگونه اصطکاک و تنشی، سبکِ پوششِ خود را تغییر دهند.
✍ مهدی جمشیدی
🆔 @hvasl_ir
#هواشناسی
افزایش دما تا ۱۲ درجه در اغلب نقاط کشور
⛈در استانهای اردبیل، آذربایجان شرقی و همچنین ارتفاعات البرز مرکزی، خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی بارش پراکنده پیشبینی میشود.
🌤در استانهای واقع در سواحل خزر، شمال غرب، غرب، دامنه جنوبی البرز و مرکز کشور افزایش نسبی دما بین ۷ تا ۱۲ درجه پیشبینی میشود.
☀️آسمان تهران صاف و در برخی ساعات وزش باد پیشبینی میشود.
🆔 @hvasl_ir
فیلمهای سینمایی امروز تلویزیون
🔸«جیببرها به بهشت نمیروند» ساعت ۱۰ از شبکه سه
🔸«بازی سیاست» ساعت ۱۰ از شبکه افق
🔸«کلارا و بچه خرس» ساعت ۱۱ از شبکه نمایش
🔸«اشیا از آنچه در آینه میبینید به شما نزدیکترند» ساعت ۱۳ از شبکه نمایش
🔸«انولا هولمز» ساعت ۱۳:۳۰ از شبکه پنج
🔸«گو گری» ساعت ۱۳:۳۰ از شبکه شما
🔸«نیکو زنبوره» ساعت ۱۴ از شبکه کودک
🔸«قایقساز» ساعت ۱۵ از شبکه نمایش
🔸«تختی» ساعت ۱۶ از شبکه یک
🔸«سی نابغه» ساعت ۱۷ از شبکه نمایش
🔸«راز سیاوش» ساعت ۱۸ از شبکه امید
🔸«تحفهها» ساعت ۱۸:۳۰ از شبکه افق
🔸«هفت دلاور» ساعت ۱۹ از شبکه نمایش
🔸«استیو جابز» ساعت ۲۰:۳۰ از شبکه چهار
🔸«شب واقعه» ساعت ۲۱ از شبکه نمایش
🔸«بازی تقلید» ساعت ۲۳ از شبکه نمایش
🆔 @hvasl_ir
بشار اسد رئیسجمهور ماند
🔹رئیس پارلمان سوریه: بشار اسد با کسب بیش از ۹۵ درصد آرا، در انتخابات ریاست جمهوری این کشور پیروز شد.
🔹۱۴ میلیون و ۲۳۹ هزار شهروند سوریه در انتخابات ریاست جمهوری شرکت کردند و بشار اسد توانست ۱۳ میلیون و ۵۴۰ هزار رای بهدست بیاورد.
🔹محمود مرعی هم توانست ۴۷۰ هزار رای معادل ۳.۳ درصد آرا کسب کند و عبدالله سلوم عبدالله نیز ۲۱۴ هزار رای معادل ۱.۵ درصد آرا را بهدست آورد.
🆔 @hvasl_ir
حلقه وصل
💌 امکانات کمکی خدا برای سختترین امتحان #پیام_معنوی #علیرضا_پناهیان 🆔 @hvasl_ir
🔴 اگر جاافتاده بود که مبنای مشارکت «تکلیف» است نه «حق»، امروز نمیگفتند «مشارکت کم است، چون دعوای جناحی نیست!»
🔴 ما فکر میکردیم شرکت در انتخابات یک تکلیف الهی است، نگو انگیزۀ انتخابات، شرکت در یک جنگ و دعواست که اگر دعوا نباشد کسی برای تماشا نمیآید!
🔴 حالا اگر جنگ و دعوا باشد، معمولاً چهکسی میبَرد؟ هرکسی محکمتر فحش بدهد یا تیکه بیندازد. آیا چنین کسی، بهتر کار میکند؟!
🔻علیرضا پناهیان در همایش مبلغین - ۱۴۰۰.۰۳.۰۵
➖در جامعۀ ما رسماً توسط برخی فرقههای سیاسی تلاش شده که سیاست از دیانت جدا بشود و سالها کار کردهاند که در این کشور گفته نشود «شرکت در انتخابات یک تکلیف است».
➖شهید سید محمد باقر صدر، که تنها کسی است که امام برای او سه روز عزای عمومی اعلام کرد، میفرماید تفاوت آزادی در اسلام با آزادی در غرب این است: در غرب آزادی را یک «حق» میدانند، اما آزادی در اسلام یک «تکلیف» است! تو وظیفهات است که خودت را آزاد بکنی. دوزخ الهی منتظر تو خواهد بود اگر اجازه بدهی آزادیت را مستکبران و زورگویان عالم ببرند و بدزدند. این در اسلام «تکلیف» است ولی در غرب «حق» است، و بعد ایشان میفرماید: وقتی گفتند حق است، یعنی آدم میتواند از حق خودش صرفنظر کند.
➖در کشور ما برای بسیاری از مردم جا انداختند که انتخابات حق است و نه تکلیف، تا در موقع خودش بگویند ما از این حق صرفنظر میکنیم، یا ما دلمان نمیخواهد از حقمان استفاده کنیم، یا ما دلمان میخواهد از این حقمان اینجوری استفاده کنیم. حوزۀ علمیه و ما طلبهها هم موفق نبودیم جلوی این تحریف بزرگ را بگیریم.
➖اینقدر موضوع حق را در مقابل تکلیف قرار دادند تا تکلیف به محاق برود و اصلاً دِمُده بشود، و بیکلاسی تلقی بشود که کسی بگوید «انتخابات تکلیف الهی است». حتی انتخابات را یک تکلیف اجتماعی و عقلانی هم نمیخواهند معرفی کنند تا در فرهنگ سیاسی جامعه دلبخواهیها در انتخابات تعیینکننده باشد.
➖ضرورت انسانی و الهی شرکت در انتخابات را انکار و پنهان میکنند و انتخابکردن را امری عقلانی معرفی نمیکنند، تا بتوانند به موقع، با عوامفریبی در انتخاب مردم تأثیر بگذارند و منافع ملت را چپاول کنند. اینها پایههایی است که باید درست بشود.
➖انتخابات را در ذهن مردم طوری جا انداختند که انگار طرف میخواهد رنگ لباسش را انتخاب کند! مگر شما در انتخاب مرجع تقلید میتوانید دلبخواهی از روی قیافه یا هنر سخنوریِ او انتخاب کنید؟
➖الان طوری شده که میگویند «اگر تنوع در نامزدها نباشد، مشارکت پایین میآید» بله تنوع اثر دارد ولی به چه قیمتی؟ آیا واقعاً باید افراد بدون صلاحیت با انواع ترفندهای دروغ و دغل وارد بشوند تا مشارکت افزایش پیدا کند؟! ما فکر میکردیم شرکت در انتخابات یک تکلیف الهی است، نگو انگیزۀ انتخابات، شرکت در یک جنگ و دعواست که اگر دعوا نباشد کسی برای تماشا نمیآید!
➖حالا اگر جنگ و دعوا باشد، معمولاً چهکسی میبَرد؟ هرکسی محکمتر فحش بدهد یا تیکه بیندازد. اما مگر کسی که محکمتر فحش بدهد و بدتر تیکه بیندازد، بهتر کار میکند؟! دیدید که مملکت را این جماعتِ تیکهبینداز و عوامفریب به چه روزی رساندند.
➖اگر در مناظرهها، تیکه انداختن و فحشدادن، بیشتر از «داشتنِ برنامه» نقش دارد و مناظرهگری مهمتر از داشتن برنامه است، پس ما هنوز به انتخابات حقیقی نرسیدهایم. اگر حتماً و حتی با زیر پا گذاشتن قانون، باید همۀ فرقههای سیاسی در انتخابات حضور داشته باشند، پس هنوز به انتخابات مطلوب و صحیح نرسیدهایم.
➖در یک جامعه سالم، برای یک انتخابات حقیقی، اصلاً تبلیغات زیادی مضر است، اغواگری هم ممنوع است، چهرسد به دوقطبیسازیهای کاذب که بدتر از همه است. انتخابات حقیقی، انتخاباتی است که بستر انتخاب صحیح برای مردم پدید بیاید.
➖اگر در جامۀ ما جابیفتد که اصل شرکت در انتخابات یک تکلیف است، آنوقت دچار خیلی از این چالشها نمیشویم، مثلاً اینکه الان برخی میگویند «از همۀ فرقههای سیاسی حضور ندارند!»
➖خب همۀ فرقههای سیاسی آدمهای دارای صلاحیت میفرستادند! آیا نمیتوانستند کسانی را بفرستند که عزیزترین کسانشان مقیم کشورهای استکباری نباشند؟ این دیگر تقصیر نظام که نیست! مردم که نباید تاوانش را پرداخت کنند!
➖اصل مشارکت و مسئلۀ انتخابات نباید تحت تاثیر جنگ و دعوای فرقههای سیاسی مخرب قرار بگیرد. انگیزۀ مشارکت باید یک انگیزۀ سالم انسانی و الهی باشد تا جامعه به سعادت و به منافع خودش برسد.
#انتخابات
#علیرضا_پناهیان
🆔 @hvasl_ir
🟡 برنامههای #انتخاباتی نامزدهای ریاست جمهوری در #رسانه_ملی - امروز جمعه ۷ خرداد
🔻"سید امیرحسین قاضیزاده هاشمی" ساعت ۱۹:۱۵ در برنامه «با دوربین» شبکه یک
🔻"محسن رضایی" ساعت ۱۷ در برنامه «انتخاب و فرهنگ» رادیو فرهنگ
🆔 @hvasl_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸تحول ایجاد خواهد شد
🎥رئیسی، نامزد انتخابات ریاست جمهوری در کهف الشهداء: مردم با امید در انتخابات شرکت کنند، هیچ کس غایب نباشد.
🆔 @hvasl_ir
#انتخابات۱۴۰۰
از ۷ کاندیدای ریاست جمهوری چه خبر؟
🗳 قاضیزاده هاشمی گفته به هر زوج جوون ۵۰۰ میلیون میدم و اگه رئیسجمهور بشم دستور تشکیل فوری صندوق رفاه جوانان رو تا قبل از اسفند ۱۴۰۰ صادرمیکنم.
🗳 رئیسی گفته تورم یکرقمی با افزایش تولید و برنامهریزی امکانپذیر هست. اون که دیروز به بیمارستان میلاد تهران رفته بود و با مردم و کادر درمان بیواسطه حرف میزد گفته میتونیم هزینه درمان رو نصف کنیم.
🗳 محسن رضایی هم گفته یارانه رو به ۴۵۰ هزار تومن میرسونم، تو دولت من یارانه پنهان ساماندهی میشه. بنزین و گازوئیل به دهک ثروتمند با قیمت واقعی و به دهکهای دیگه با قیمت ترجیحی فروخته میشه.
🗳 همتی گفته ۴ سال بیشتر رئیسجمهور نمیمونم، دولتِ اقتصادی تشکیل میدم. معیشت و رفاه، مهمترین مشکل مردمه و دلیلش سیاستهای غلط، تحریمها و سیاسی کردن تصمیمهای اقتصادیه.
🗳 جلیلی هم گفته نباید مردم برای گرفتن اقلام ضروری صف بکشن. وقتی دولت میخواد در شرایط خاص، گوشت مرغ توزیع کنه، بهجای بهصف کردن مردم، میتونه با استفاده از شبکه مویرگی فروشندگان خرد به توزیع کالاهای اساسی در شرایط خاص بپردازه.
🗳 مهرعلیزاده گفته میتونیم تو کشور اقتصاد رقابتی رو حاکم کنیم، با بگیر و ببند اقتصاد کنترل نمیشه، اقتصاد باید مثل آکواریوم، شفاف باشه و مردم ببینند کسی که ادعای کار اقتصادی میکنه، واقعا کار اقتصادی انجام میده یا فساد میکنه.
🗳 زاکانی هم با اشاره به شایعات درباره تابیعت دخترش گفته دخترم فارغ التحصیل دانشگاه شریف بود و به توصیه اساتیدش برای تحصیل در رشتهای که در ایران نبود مدت یک سال و نیم در سوییس درس خوند و بچهش اون زمان به دنیا اومد و پس از پایان تحصیلش از یک سال پیش تو ایران زندگی میکنه. نوهام با افتخار شناسنامه ایرانی داره.
🆔 @hvasl_ir
حلقه وصل
✅ #کرونا/ آخرین آمار کرونا در ایران 🔻مبتلایان جدید: ۹۹۹۴ نفر 🔻مجموع بیماران: ۲۸۷۵۸۵۸ نفر 🔻جانباختگا
✅ #کرونا/ آخرین آمار کرونا در ایران
🔻مبتلایان جدید: ۱۰۲۵۳ نفر
🔻مجموع بیماران: ۲۸۸۶۱۱۱ نفر
🔻جانباختگان جدید: ۱۸۴ نفر
🔻مجموع جانباختگان: ۷۹۵۶۸ نفر
🔻مجموع بهبودیافتگان: ۲۴۱۰۲۵۲ نفر
🔻مجموع واکسن تزریق شده: ۳۶۳۷۳۷۳ دُز
#آمار_روزانه
🆔 @hvasl_ir
📣 حال سید حسن نصرالله کاملا خوب و مساعد است
🔺 معاون دبیرکل حزب الله لبنان: حال دبیرکل حزب الله کاملا خوب و مساعد است. وی چند روز قبل دچار بیماری شد و دو یا سه روز برای معالجه و بهبودی کامل نیاز داشت.
🔺 اما از آنجا که دوستداران سید حسن نصرالله منتظر سخنرانی ایشان در روز ۲۵ می بودند اگر سخنرانی نمی کرد سوالات زیادی به وجود می آمد بنابراین بهتر بود که ایشان سخنرانی می کردند تا همچنان در کنار دوستدارانش که منتظر سخنرانی او بودند بماند.
🔺 دبیرکل حزبالله اخیراً در معرض یک عارضه جسمانی قرار گرفت که ایجاب میکرد استراحت کند، اما مسالهای بیشتر از این نیست.
🆔 @hvasl_ir
#مولایم_مهدی_جان♥️
قصد آن دارم که جان خویش قربانت کنم
همچو مجنونی که قربانی به قرآنت کنم
منجی عالم بیا دنیا سراسر غم گرفت
جمعه ای با سیل اشکم غرق بارانت کنم
واله و حیران به کوی و دشت می گردی چرا
با دعای عهد خود هم قصد پیمانت کنم
همچو یوسف کرده ای ما را به غم ها مبتلا
یوسفا کی با دعایم سوی کنعانت کنم
بر سر عهدی نماندم،چون برای دلبری
گو چرا باید که اشک چشم به مژگانت کنم
همچو حرّی گشته نادم سر به زیر در نزدتان
زاده ی زهرا بگو تا کی،که عنوانت کنم
💔 #جمعه_های_دلتنگی
🌷 #اللهم_عجل_لولیک_الفرج
🆔️ @hvasl_ir
4_5875478676396575840.pdf
5.33M
🔰خط حزبالله ۲۹۰ | سیاستی عین دیانت
🔻 شمارهی دویست و نودم هفتهنامهی خط حزبالله با عنوان «سیاستی عین دیانت» منتشر شد.
🔹️خط حزبالله در گزارش این هفتهخود، نگاهی به ضرورت رعایت اخلاق در صحنهی انتخابات داشته است.
👈 با آغاز دوره تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری، در این شماره نشریه شرح حدیثی از رهبر انقلاب درباره لزوم پرهیز از عیبجویی و طعنهزنی و جدل بیهوده برای اولینبار منتشر شده است.
🔸️ این شمارهی خط حزبالله توصیههای کلیدی رهبر انقلاب به نمایندگان مجلس در جریان ارتباط تصویری روز گذشته را بازخوانی کرده است.
🌷 شمارهی این هفتهی خط حزبالله به روح مطهر شهید مدافع حرم حاج عبدالله اسکندری تقدیم میشود.
🆔 @hvasl_ir
🔻 انتشار برای اولین بار
🔰 شرح حدیث اخلاق توسط رهبر انقلاب
⛔ از جدل بیهوده و و عیبجویی و طعنهزنی پرهیز کنیم
🔹يا اَباذَرٍّ! لا تَكُن عَيّاباً وَ لا مَدّاحاً وَ لا طَعّاناً وَ لا مُمارياً.
🔸پیامبر (ص) به اباذر فرمود: ای اباذر! عیبجوی این و آن نباش! که مدام انسان این و آن را تعییب کند، عیب این را بگیرد، عیب آن را بگیرد، عیب آن [دیگری] را بگیرد عیّاب یعنی کثیرالتّعییب؛ بعضیها این جور هستند دیگر؛ مرتّباً در فکر این هستند که یک عیبی از کسی پیدا کنند و آن را ذکر کنند...
🔸نقطهی مقابلش هم این است: مدّاحِ این و آن نباش! همین طور مدام تعریفهای زیادی، بیش از حد؛ این هم مَنهی (نهش شده) است در این روایت. مدح زیادی هم همین جور است، حالا یک وقت انسان منصفانه در مقامی که لازم است تمجیدی از کسی میکند امّا اینکه همین طور مدام مدح یکی را بکند یا مدح همه را بکند یا مبالغهآمیز دربارهی کسی حرف بزند و مدح بکند، ممنوع است؛ بخصوص مدح صاحبان قدرت و ثروت که عیب آن و زشتی آن خیلی بیشتر هم هست.
🔸طعنهزن به این و آن [نباش]. طعنهزنی غیر از عیبجویی است. کارهای افراد را طعنه میزند، یک چیزی را در یک کسی مستمسک قرار میدهد. میبینیم دیگر این روزها طعنه زدن به این و آن متأسّفانه رایج است بخصوص در این مطبوعات و روزنامهها و مانند اینها. یک کسی یک حرفی زده که مثلاً یک خردهای به نظر مبالغهآمیز میآید؛ این را به یک شکلی، [مثلاً] مسخرهآمیز تیتر کنند در روزنامه و بزرگ کنند.
🔸️ و اهل جدل هم نباش. «ممارات» یعنی مجادله کردن، مباحثههای بیخودی؛ سر یک چیزی کوچکی یا بحث علمی یا بحث غیر علمی مدام سر و کله زدن و مدام بحث کردن و مدام استدلال کردن و مانند اینها. خب همهی حرفهای دنیا را میشود یک دلیلی برایش ذکر کرد، و بر همهی دلیلهای دنیا هم میشود یک اشکالی ــ وارد یا ناوارد ــ وارد کرد؛ این [یکی] به آن اشکال کند، آن به این اشکال کند؛ تمامشدنی نیست. ۱۳۸۵/۵/۱۵
🔺️ منتشرشده در شماره جدید نشریه خط حزب الله
🆔 @hvasl_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥بدون تعارف با خانواده سردار حجازی در چهلمین روز شهادت
🔹روایت زندگی سرداری خستگی ناپذیر از جانبازی در جبهه های دفاع مقدس تا فداکاری در جبهه های مقاومت
🆔 @hvasl_ir
#هواشناسی
🔸پیش بینی جوی آرام و افزایش دما تا پایان هفته در بیشتر مناطق کشور
🔹در شمال و شمال شرق کشور دمای هوا تا 10 درجه افزایش مییابد.
🔹بارش پراکنده و وزش باد در مناطقی از آذربایجانهای غربی و شرقی، اردبیل و سمنان
☀️ آسمان تهران صاف تا قسمتی ابری و در بعد از ظهر وزش باد پیشبینی میشود.
🆔 @hvasl_ir
حلقه وصل
📰 دکه حلقه وصل 📸 صفحه نخست روزنامههای پنجشنبه ۶ خردادماه 🆔 @hvasl_ir
📰 دکه حلقه وصل
📸 صفحه نخست روزنامههای شنبه ۸ خردادماه
🆔 @hvasl_ir
حلقه وصل
🟡 برنامههای #انتخاباتی نامزدهای ریاست جمهوری در #رسانه_ملی - امروز جمعه ۷ خرداد 🔻"سید امیرحسین قا
🔴 برنامه تبلیغاتی امروز نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری از رسانه ملی
🔸سعید جلیلی ساعت ۱۹ در رادیو جوان برنامه های خود را تشریح خواهد کرد
🔸سیدابراهیم رئیسی ساعت ۱۶ از رادیو اقتصاد، درباره برنامه دولت آینده خود با مردم گفتگو خواهد کرد
🔸بخشی از دیدگاه های محسن مهرعلیزاده درباره دولت آینده اش، ساعت ۹ صبح از رادیو اقتصاد پخش خواهد شد
🔸عبدالناصر همتی ساعت ۱۹:۱۵ از شبکه یک سیما ، برخی برنامه های خود را تشریح خواهد کرد
🔸علیرضا زاکانی و سیدامیرحسین قاضی زاده هاشمی امروز در رسانه ملی برنامه ندارند
🆔 @hvasl_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قاآنی: صهیونیستها، به خانههایتان در اروپا برگردید
فرمانده سپاه قدس:
🔹پیام مقاومت به فرزندان فلسطین این است که از حالا باید برای اداره کل سرزمین فلسطین برنامهریزی کنید.
🔹رژیم صهیونیستی بدون تردید باید به زمانی بیاندیشد که این سرزمین دیگر در اختیار آنها نیست.
🔹قبل از اینکه خانههایی که در اروپا و کشورهای دیگر فروخته و به فلسطین آمدهاید، گرانتر شود، به خانههایتان بازگردید.
🔸برادران ما در فلسطین خیلی از تاسیسات زیربنایی را که میتوانستند در رژیمصهیونیستی بزنند، نزدند چون در آیندهای نزدیک خودشان از آن استفاده خواهند کرد.
🆔 @hvasl_ir