✅ جنگ جهانی دوم از نگاه هالیوود؛
📌 چرا دولت آمریکا نیازمند پرداختن هالیوودی به جنگ جهانی دوم است؟
🔴جنگ جهانی دوم به خاطر درگیری مستقیم آمریکا در آن، برای هالیوود از اهمیت زیادی برخوردار است؛ البته دلیل دیگر این اهمیت، پایان خونین آن بودکه به نوعی با بمباران اتمی، برای اولینبار توسط آمریکا، در ژاپن اتفاق افتاد. در دو دهه اخیرفیلمهای هالیوودی زیادی...
http://hvasl.ir/content/41404
🆔 @hvasl_ir
✅ حلقه وصل بررسی می کند؛
📌 آیا فیلترینگ راه حل برون رفت از معضلات فضای مجازی است؟
🔴 مدتی است که از مسدود شدن پیام رسان تلگرام می گذرد ، هر چند این موضوع مخالفان و موافقان و بازخوردهای مثبت و منفی را به همراه داشت ، اما پیام رسان های داخلی و بومی و جایگزین، هنوز نتوانسته اند مخاطبان این پیام رسان را با خود همراه کنند. اما چند وقتی است که زمزه های مسدود شدن شبکه اجتماعی دیگری در خبرها به گوش می رسد. حال باید شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز به سرنوشت تلگرام مواجه می شود یا خیر.
❓ با توجه به بروز شایعاتی مبنی بر فیلترینگ اینستاگرام، بنظر شما در دوران پیشرفته مجازی این روزها، آیا فیلترینگ راه حل برون رفت از معضلات فضای مجازی است؟
🚩فیلترینگ درمان مقطعی است و باید پیام رسان های بومی تولید کرد
🚩 امکانات و ابزارهای پیام رسان ها و شبکه های اجتماعی باید بشدت محدود شوند
🚩فیلترینگ میتواند معضلات را برای همیشه از بین ببرد
🚩بجای محدود کردن و فیلترینگ باید فرهنگ استفاده مردم از این پیام رسان ها افزایش پیدا کند
🚩با توجه به وجود فیلترشکن های دردسترس عموم، هیچ راه حل قابل قبول و منطقی وجود ندارد
🚩باید به خانواده ها و خصوصا والدین آموزش های لازم برای استفاده فرزندان داده شود
برای شرکت در این نظر سنجی به لینک زیر مراجعه کنید.
👇👇👇👇👇👇👇
http://hvasl.ir/content/41410
🆔 @hvasl_ir
✅ نوشتاری پیرامون اهداف ایجاد شبکه های اجتماعی در جهان؛
📌 بهای استفاده از اینستاگرام چیست؟
🔸 در اینستاگرام شاهد انواع فعالیت ها از سیاسی و اجتماعی گرفته تا اقتصادی و تجاری هستیم. فضایی با دسترسی بسیار آسان به هر آنچه که برای گذران وقت به هر نحوب مورد نیاز است. کاربران فعال آن زندگی و هویتی مجازی دارند، که گاها با هویت واقعی آنان اختلافی از زمین تا آسمان دارد. و این تناقض خود ریشه پیدایش معضلات و مشکلات فراوان اجتماعی و فرهنگی است. اینستاگرام با قراردادن امکانات متفاوت، پرقدرت و آن لاین بصری تا خصوصی ترین محافل شخصی افراد هم نفوذ کرده و تقریبا برای افرادی که تعهدات اخلاقی، انسانی و مذهبی شان سست است، دیگر هیچ حریم خصوصی ای قائل نیست.
🔸 اطلاعات مهمترین و گرانترین محصولیست که برای رسیدن به قدرت به عنوان برترین شاخصه سیاسی و اجتماعی، بشر باید آن را در اختیار داشته باشد. ازین روبه جرات می توان گفت مهمترین هدف این شبکه ها پایش اطلاعات و افکارسنجی فردی و اجتماعی جوامع مختلف است. اینستاگرام با ایجاد فضای مناسب و مطابق با فرهنگ های مختلف و سلایق گوناگون، بستری را فراهم نموده که مخاطبان در آنجا افکار و عقاید خود را در قالب های مختلف به نمایش بگذارند. این حجم از اطلاعات که در اختیار این شبکه قرار می گیرد مورد پایش و بررسی قرار خواهد گرفت و در واحدهای مختلف اجتماعی و در دسته بندی های متفاوت سنجیده و بررسی می گردند. و در ساده ترین حالت، برای استفاده در اختیار سرویس های جاسوسی، نهادهای امنیتی و اجتماعی قرار خواهندگرفت.
🔸 تغییرات اجتماعی متاثر از فعالیت در اینستاگرام در ایران هم بسیار ملموس است. برخی از کاربران با اظهار نظرها، انتشار تصاویر، فیلم ها و استوری ها سعی برآن دارند تا اخبار و معضلات سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و ... را با بیان نموده و در آگاه کردن اقشار جامعه از این موارد نقش داشته باشند. این اظهارات در بیشتر مواقع بر مبنای سلایق فردی و جناحی تنظیم می گردد. در برخی مواقع هم این اخبار صحیح پیش از آنکه به دست رسانه های ملی برای انتشار برسد در این فضا منتشر می گردد و پیش از صحت سنجی و یا روشن شدن ابعاد خبر با بازخورد های متفاوت مخاطبین مواجهه می گردد.
🔸 اصولا یک خبر یا جریان تا قبل از اینکه صحتش از سوی رسانه های مورد اطمینان ملی مورد تایید و یا رد قرار نگرفته باشد، در این فضا به سرعت انتشار یافته و تاثیر ضمنی و وضعی خود را بر اذهان عمومی وارد می سازد. اظهار نظرغیر عقلانی یک سلبریتی در جریانی سیاسی و اقتصادی آنچنان تغییرات اجتماعی ناپایداری را به راه خواهد انداخت که این موضوع را به تیتر یک رسانه های بزرگتر تبدیل خواهد کرد و گاها مقامات قضایی باید برای برطرف کردن اثر سوء این رفتار وارد عمل گردند. گروه های منظم و مدون با برنامه های از پیش تعیین شده توانسته اند در این فضا بر بحران های اقتصادی بیافزایند و حتی نرخ طلا و ارز و خودرو و ... را تغییر دهند.
🔸 حال که مسولین امر با واکاوی این معضلات تصمیم به فیلترینگ این شبکه گرفته اند قطعا باید پاسخ درخوری برای اعمال فیلترینگ در برابر ملیونها کاربر آن داشته باشند. آیا برایند فعالیت اینستاگرم در ایران به زیرساخت های امنیتی و اجتماعی آسیب وارد نموده است؟ و یا تاثیر مستقیمی بر رفتار اخلاقی و اعتقادی مخاطبین داشته است؟ اینها نمونه ای از سوالاتیست که مسولین باید به آنها پاسخ دهند تا به اغنای مخاطبان این شبکه بزرگ اجتماعی بپردازند.
🆔 @hvasl_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ لاکچری ترین دستفروش تهران را بشناسید؛ ملقب به بی سواد، پیشرو در ترویج کتاب خوانی!
#کتاب_خوانی
#دست_فروشی
🆔 @hvasl_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴 ویژه
📹 ببینید| سخنرانی رهبرانقلاب درباره سیرهی امام صادق(علیهالسلام).
٦٨/٠٣/١٢
🆔 @hvasl_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▶️ مستند #سید_روح_الله درباره فعالیت های یکی از فعالان جبهه فرهنگی انقلاب دوشنبه ۱۸ تیر ساعت ۱۹ از #شبکه_افق
🆔 @hvasl_ir
✅ زمستان آینده، بحران لحاف خواهیم داشت!
🔴 مجتبی لشکربلوکی: هر کدام از ما شروع می کنیم به خریدن لحاف برای زمستان آینده (رفتار هیجانی) وقتی به بازار می رویم می بينیم که فروش لحاف دو برابر شده است (باور تقویت شده). بنابراین ما به جای یک لحاف دو لحاف می خریم (رفتار غیرمنطقی واکنشی) و وقتی برمی گردیم خانه اخبار را گوش می کنیم که مردم برای خریدن لحاف هجوم آورده اند (طوفان باورهای جمعی غلط) بنابراین احساس می کنیم که لحاف کم خریده ایم پس دوباره مراجعه می کنیم به بازار برای خرید.
🔴 در ادبیات آینده پژوهی و تفکر استراتژیک مفهوم جالبی وجود دارد به نام «پیش گویی کامبخش» یا خود محقق شونده. پیش گویی کامبخش نوعی از پیش نگری است که به طور مستقیم یا غیرمستقیم باعث بوقوع پیوستن خودش می شود.
🔴 بگذارید مساله ملی «گذار از تحریم ها» را از این منظر نگاه کنیم؛ تحریم ها دو بعد دارند. یک بعد تحریم ها، «محدودیت های سخت اقتصادی» است؛ شامل محدودیت هایی که در نظام بانکی، بیمه ای و تجاری ما ایجاد می شود. اما بعد دوم و مهم تر تحریم ها، «بازی های نرم روانی» است. ممکن است محدودیت های اقتصادی یک کشور را از پای نیاندازد اما بازی های روانی حتما چنین خواهد کرد.
🔴 در بعد دوم تحریم ها، تصویر از آینده را مخدوش تر، مبهم تر و سخت تر از آن چه هست ارایه می دهند (باور: به ما القا می کنند هوا بس ناجوانمردانه سرد خواهد بود!). هر کدام از ما شروع می کنیم به خریدن لحاف برای زمستان آینده (رفتار هیجانی) وقتی به بازار می رویم می بينیم که فروش لحاف دو برابر شده است (باور تقویت شده). بنابراین ما به جای یک لحاف دو لحاف می خریم (رفتار غیرمنطقی واکنشی) و وقتی برمی گردیم خانه اخبار را گوش می کنیم که مردم برای خریدن لحاف هجوم آورده اند (طوفان باورهای جمعی غلط) بنابراین احساس می کنیم که لحاف کم خریده ایم پس دوباره مراجعه می کنیم به بازار برای خرید. می بینیم که لحاف در بازار نیست. چه می کنیم؟ به بازار سیاه روی می آوریم. لحاف را با قیمت سه برابر معمولی می خریم و در انبارهایمان تلنبار می کنیم.
🔴 تحریم جدی است. دولت مردان باید برای «محدودیت های سخت اقتصادی» راه حل های عملی اطمینان بخش طراحی، اعلام و اجرا کنند. اما جدای از آن تک تک ما نباید در دام بازی های نرم روانی و بحران لحاف بیفتیم!
🆔 @hvasl_ir