هدایت شده از بیداری ملت
89.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 فیلم کامل گفتوگو سیدیاسرجبرائیلی در برنامه جهانآرا با موضوع #مهار_تورم
♻️ شرح کاملی از شرایط تورمی و دلایل آن به همراه ارائه راهکارهایی برای مهار تورم در ۸۰ دقیقه
_ دلاریزه شدن اقتصاد ایران
_ آدرسهای غلط اقتصادی امروز
_ بلای جهانیسازی قیمتها در ایران
_ گرانفروشی و دلاریفروشی مواد اولیه ایرانی
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
از اکو ایران زیر مجموعه هلدینگ رسانهای #دنیای_اقتصاد و استاد دانشگاه شریف چه توقعی دارید؟!
اینها سالهاست هزینه میکنند که #پروتکلهای_استعمار را به نام علم جا بزنند
@hzamanim
میگوییم گرانفروشی نکنید میگویند شما طرفدار اقتصاددستوری هستید
میگوییم قیمت بازارسیاه منطقی و منصفانه نیست میگویند شما طرفدار اقتصاددستوری هستید
میگوییم سفره مردم را گران نکنید میگویند شما طرفدار اقتصاددستوری هستید
اما همینها به قیمت بالا و دستوری سرمایهدار میگویند اقتصادآزاد!
@hzamanim
هدایت شده از دکتر حمیدرضا مقصودی
راه حل انقلاب اسلامی برای افزایش تولید
🔺در نظام اقتصاد سرمایهداری، در جایی که به هر دلیلی بحران پدید میآید، سیاستهای قیمتی در انتهای زنجیره تولید را استفاده میکنند. به این ترتیب که به سرمایهدار اجازه میدهند قیمت را به هر نحوی که منافع او ایجاب میکند تغییر دهد و طبعا سرمایهدار نیز قیمت را در جهت حداکثرسازی سود خود تغییر میدهد. همانطور که به لحاظ تاریخی قابل مشاهده است، بحرانها به طور متوسط، تورمی هستند. به ندرت میتوان ادواری را مشاهده کرد که با بحران کاهش قیمت مواجه شویم. لذا سرمایهدار که ابتکار عمل قیمتگذارانه را در دست دارد همواره قیمت محصول را در جهت منافع خود گران میکند و نتیجتا قدرت خرید مستضعفان کاهش مییابد. لذا خروج از بحران، در واقع به معنای خارج کردن سرمایهدار از بحران است.
⁉️اما انقلاب اسلامی چه راه حلی را پیشنهاد میکند؟
🔺از روندهایی که در انقلاب اسلامی رخ داده است میتوان این دریافت را کرد که راه حل انقلاب اسلامی برای خروج از بحرانهایی که در تولید رخ میدهد، افزایش سطح قیمت نیست.
✅راه حل انقلاب اسلامی کاهش یا حفظ هزینههای تولید است و در این مسیر همه امکانات خود را بسیج میکند. از نیروی انسانی متعهد تا خطوط آب و برق و گاز و ... . حفظ هزینههای تولید موجب میشود که تولید رخ دهد بیآنکه محصول گران شود. لذا انقلاب اسلامی هم با قیمتهای جهانی مخالفت میکند و هم با اینکه قیمتهای درون کشور، جهانی شود.
❓اما در واقعیت چه رخ میدهد؟ و چرا محصولات گران میشوند؟
در اینجا لازم است به اقتصادسیاسی تولید بپردازیم.
🔸سرمایهداران و مدیران و اقتصاددانانی که تفکر سرمایهداری را دنبال میکنند، همواره جهتگیری گرانسازی دارند و با کاهش هزینه تولید مخالفت میکنند. لذا با عنوانهایی چون جهانیسازی یا مبارزه با یارانه پنهان، همواره تلاش میکنند هزینه تولید را افزایش دهند تا بهانه برای گرانسازی پیدا شود و گرانسازی را موجه سازند. و این گرانسازیها البته خود، مرحله بعدی تورم را پدید میآورند. و نیز این جریان از هر حربهای برای گرانسازی مجدد استفاده میکند. ابزار ویژهای که این سالها در اختیار گرفتهاند، ابزار نرخ ارز است. با گران کردن ارز از مجرای رها کردن آن در دست سرمایهداران، زمینه کنش سرمایهسالاران برای گرانسازی و موجه ساختن افزایش قیمتها فراهم میشود.
🔸در سوی مقابل، جریان انقلابی بهبود معیشت طبقه مستضعف را هدفگذاری می کندو تلاش میکند اجازه چنین گرانسازیهایی را ندهد. در صورتی هم که گرانی رخ دهد، واکنش انقلاب اسلامی، افزایش سطح یارانه، یا افزایش سطح دستمزدها است.
🔅حال شاید دعوا روشن تر شده باشد.
⚠️بعضی از غربخوانده ها، راه حل بحرانها را گرانسازی و جلوگیری از افزایش سطح دستمزد کارگران و کارمندان میدانند (البته همینها معتقدند باید دستمزد طبقه الیت و به اصطلاح نخبه به شدت افزایش یابد. چون این طبقه نیز شبه سرمایهدار هستند. رجوع کنید به ادبیات سرمایه انسانی).
✅در مقابل اما تفکر انقلابی مانع افزایش قیمت مواد اولیه میشود و افزایش سطح دستمزد طبقه کارگر و کارمند را دنبال میکند.
✅بله راه حل انقلاب اسلامی، افزایش سطح تولید با محور قراردادن معیشت طبقه مستضعف است.
☘️کانال تحلیل های اقتصادی دکترحمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
در زمین نئولیبرالیسم، بذر اقتصادمقاومتی جوانه نخواهد زد...
@syjebraily
هدایت شده از دکتر علی سعیدی
6.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مدیر عامل بورس کالا میگوید برای حل مشکل تولید، باید قیمتها را آزاد کنیم!
#قیمتگذاری_دستوری مطلقا خوب یا بد نیست، چون اینگونه سیاستها صرفا ارزش ابزاری و کارکردی دارند و بسته به اوضاع اقتصادی و بازار مورد نظر، خوب یا بدند، اما #لیبرالها با نگاهی کاملا #ایدئولوژیک، هرگونه قیمتگذاری دستوری را در هر بازاری مردود میدانند!
سوال این است که چرا در هر معضل و مشکلی، اولین و تنها راهحل اقتصاد لیبرال، #آزادسازی_قیمت است؟ و مهمتر اینکه، آزادسازی قیمت به نفع چه کسانی و به ضرر چه کسانی خواهد بود؟
البته لیبرالها خوب تعلیم یافتهاند که با استدلالهای تودرتو و وارونه، چگونه #شر_قطعی را با #خیر_محتمل بپوشانند و صورت مسأله را پاک کنند! معمولاً جواب آنها این است که وقتی قیمت آزاد شد (یعنی کالا گران شد!) تولیدکننده انگیزه پیدا میکند و بیشتر تولید میکند و اشتغال و ارزشافزوده و ارزآوری نهایتا وضع عموم مردم را خوب میکند! ادعایی که هیچ گاه در هیچ جا به اثبات نرسیده. بماند که در این استدلال، هیچ اشارتی به اثرات گرانسازی زندگی برای مردم نمیشود!
خروجی قطعی سیاست آزادسازی قیمت، تضمین سود سرمایهداران و گرانشدن معیشت آحاد مردم است (که همان شر قطعی است) و خروجیهای غیرقطعی آن برای اشتغال و رفاه مردم (خیر محتمل) معمولاً محقق نمیشود.
اینجاست که دم خروس #نظام_سرمایهداری بیرون میزند! اثر قطعی و فوری سیاستهای لیبرالیستی، حفظ و افزایش منافع صاحبان سرمایه است و وعدههای غیرقطعی و موهوم آنها برای بهبود وضع مستضعفان تنها پوششی برای در هم شکستن مقاومت مردم در برابر این سیاستها است.
🆔 @DrSaeedi
هدایت شده از تشکل «حوزه مردم»
20.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
↯
باید از رأیمان حفاظت کنیم
- یعنی با مطالبهگری از دولت، کمکش کنیم.
- دولت آقای رییسی، دولت هولی است نه گازی!
● حجتالاسلاموالمسلمین رسایی
📣تشکل حوزوی سُعداء قم
🆔 https://eitaa.com/joinchat/603652132Ce46bba8e6a
هدایت شده از افرا (اقتصاد فردای روشن ایران)
طبق پیشبینی هیچ پاسخی درباره ابهامات واردات خودرو داده نشد.
حقیقت آن است که در کل بازار خودروی کشورهای همسایه نهایتا ۵۰هزار عدد خودرو وجود دارد که ۹۰درصد آن هم برخلاف تصور، خودروهای لوکس و میلیاردی هستند.
در حالیکه حداقل به ۴میلیون خودرو برای تعادل قیمتی در بازار نیاز داریم.
این واردات هم طوری است که پس از واردات به علت عدم قیمتگذاری دولتی با قیمت چندبرابری معامله میشوند.
منتفع این سیاست فقط ثروتمندان طبقه مرفه و متضرر این سیاست توده مردم خواهند بود.
گرانی ناشی از جهش قیمت ارز، سفره مردم را و گرانی ناشی از تقاضای بیش از عرضهی خودروی وارداتی، بازار خودرو را متورم خواهد کرد.
همانطور که میبینید فقط در شهر تهران بیش از ۲۰۰هزار آگهی خودرو وجود دارد و پرتکرارترین واژه جستجو شده در اپلیکیشن دیوار،واژه «پراید» است در حالیکه خودروهای بسیار باکیفیتتر در بازار وجود دارد!
راه نجات صنعت خودرو از مسیر آزادسازی تولید خودروی ارزان باکیفیت زیر ۳۰۰میلیون تومان میگذرد و باقی راهکارها پوچ و دارای ذینفعان غیرمردمی است.
✍سیدامیرحسین حسینی
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco