🟢شفایِ هرقلی با عنایت حضرت #امام_زمان علیه السلام
🔸اِربَلی از شمس الدین پسر اسماعیل بن حسن هِرَقْلِی نقل کرده است: در زمان جوانی روی ران چپم دُمَلی درآمد که هر سال در فصل بهار چرک می کرد و باعث ناراحتی فراوان من شده بود و با وساطت سید بن طاووس، به پزشکان حلّه و بغداد مراجعه کردم.
همه گفتند: اگر جراحی شود، بیمار می میرد. ناامید از پزشکان به سامرّا رفتم و به حرم عسکریین پناهنده شدم.
پس از زیارت آن دو امام علیهما السلام به سوی سرداب مبارک رفتم و دست به دامن امام زمان - عجّل اللَّه تعالی فرجه الشّریف - شدم، تا در آنجا امام زمانم را ببینم و شفایم را بگیرم.
چند روزی ماندم و پس از آخرین غُسلی که در رود دجله انجام دادم، برای آخرین زیارت به شهر بازمی گشتم. کنار دروازه شهر، چند سوار دیدم که از شهر خارج می شدند.
یکی از آنان علاوه بر لباس، با پارچه مخصوصی شبیه چفیه، صورت خویش را پوشانده بود. همراهانش بر من سلام کردند و من جواب سلام را دادم.
آن سوار «امام زمان - عجّل اللَّه تعالی فرجه الشّریف - » به من فرمود:
آیا تو فردا می خواهی به شهر خویش برگردی؟
من گفتم: آری!
حضرت فرمود: جلو بیا تا ببینم. این همان زخمی است که این قدر باعث ناراحتی تو شده است؟
هِرَقْلی می گوید: پیش خود گفتم عرب ها معمولاً رعایت طهارت و نجاست را نمی کنند و من هم که تازه غسل کرده ام و پیراهنم هنوز خشک نشده است، به همین دلیل مایل نبودم او دست به بدنم بزند. امّا به هر حال اطاعت کردم و جلو رفتم.
آن حضرت دستم را گرفت و به طرف خود کشید و همان طور که روی زین اسب نشسته بود، خم شد، به گونه ای که با دست مبارکش از شانه تا منطقه زخم پایم را دست کشید و دست مبارکش که به زخم رسید، فشاری داد که درد شدیدی احساس کردم.
پیرمردی که همراهش بود، خطاب به من گفت: نجات یافتی ای شمس الدین پسر اسماعیل ابن حسن هرقلی!
من ضمن این که تعجّب کردم که چگونه من را به اسم می شناسد، در پاسخ گفتم: هم شما و هم ما ان شاء اللَّه نجات یافته و رستگاریم.
آن پیرمرد خطاب به من گفت: این همان امام زمان توست که به دنبالش می گشتی.
من جلو رفتم و در همان حال که سوار بر اسب بود، او را بغل کردم و ران پایش را بوسیدم و او حرکت کرد و من هم به دنبالش به راه افتادم.
آن حضرت خطاب به من فرمود: برگرد!
من گفتم: نه! هرگز از تو جدا نمی شوم.
دوباره آن حضرت فرمود: مصلحت در این است که برگردی.
ولی من باز هم اصرار کردم و عرض کردم که به همراهت می آیم.
در این جا آن پیرمرد خطاب به من گفت: ای اسماعیل! خجالت نمی کشی؟ امام تو دو بار به تو امر کرد که برگردی، باز هم تو مخالفت می کنی؟!
با تهدیدِ او توقّف کردم و امام زمان - عجّل اللَّه تعالی فرجه الشّریف - به حرکت ادامه دادند، امّا پس از چند قدم که رفتند، برگشتند و به من توجّه کرده و فرمودند:
وقتی به بغداد رسیدی، حتماً ابوجعفر المنتصر، خلیفه عباسی تو را به حضور می طلبد، وقتی به حضورش رسیدی و خواست به تو پول بدهد، از او پول دریافت نکن و به فرزند ما رضی، سید بن طاووس بگو، نامه ای برای علی بن عِوَض بنویسد و تو را معرّفی کند. ما به علی بن عِوَض سفارش می کنیم هر چه می خواهی به تو بدهد.
📚مدینه المعاجز ج 8 ص 81.
🔵کانال تخصصی #حضرت_مهدی علیه السلام شامل موضوعات گوناگون در موضوع مهدویت
https://eitaa.com/joinchat/1752760485Cd9f38c222f
💠معنی انتظار
معنی اصلی انتظار این است که انسان زمینه و آمادگی برای اطاعت و پیوستن به آن حضرت را در خود آماده کند و همچنین زمینه ساز ظهور آن حضرت باشد.(1)
💠پاداشِ منتظر
امام باقرعلیه السلام فرمودند: «بدانید که منتظرِ ظهورِ حضرت مهدی علیه السلام پاداشش، همانند پاداش کسی است که روزها روزه دار و شب ها متهجّد و شب زنده دار است.(2)
💠حالِ انتظار
امام باقرعلیه السلام فرمودند: «کسی که در حالِ انتظارِ فرج بمیرد، از این که در هنگام مرگ میانِ خیمه حضرت مهدی و جمعِ لشکریان آن حضرت نبوده، ضرری نکرده است.(3)
💠جریانِ انتظار
جریانِ انتظار، یک امرِ عمومی است. تمامِ بشر و تمامِ جوامع، منتظرِ روزی هستند که عدل، گسترده شود؛ امّا ما شیعه ها گذشته از این معنایِ عمومی، منتظر کسی هستیم که معدوم نیست و برای ما حاضر است، ما غایبیم و او غایب نیست. ما منتظرِ ادراک مهدی موجود موعودعلیه السلام هستیم؛ پس این فرق اساسی بین اسلام ما و اسلام سایر جوامع است(4)
**********
⭕️پی نوشت
1-الکافی 2 : 222
2-الکافی 1 : 372.
3-از بیانات آیت اللَّه جوادی آملی حفظه اللَّه در مسجد مقدّس جمکران، نیمه شعبان 1425.
4-سوره مبارکه هود، آیه 80.
🔵کانال تخصصی #حضرت_مهدی علیه السلام شامل موضوعات گوناگون در موضوع مهدویت
https://eitaa.com/joinchat/1752760485Cd9f38c222f
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نگرانی ائمه اطهار علیهم السلام از دوران غیبت حضرت #امام_زمان علیه السلام
#کلیپ_مهدوی
8.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ - ❇️ در آن روزگار همه هلاک می
شوند مگر کسیکه…
🔶امام حسن عسکری علیه السلام:
به خدا سوگند، [فرزندم مهدی] غیبتی خواهد داشت؛
⭕️ که در آن روزگار، همه هلاک می شوند؛
❇️ مگر کسی که؛
🔸خداوند، او را در اقرار به امامتش، ثابت قدم بدارد؛
🔸و او را به دعای در تعجیل فرجش توفیق دهد…»
📚کمال الدین، ج۲، ص۳۸۴
💚أللَّھُمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَرَج 💫☀️
🔸🔸🔸
🔸🔸
🌎مجتمع اهل البیت علیهم السلام
ای دیدنت بهانهترین خواهش دلم
فکری بکن برای من و آتش دلم
دست ادب به سینهی بیتاب میزنم
روزت بخیر حضرت آرامش دلم
#روزتون_امام_زمانی🕊💌
8.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔥 #علائم_آخرالزمان 🔥
✅روایتی ازحاج سیدجمال گلپایگانی⁉️
#کلیپ_مهدوی
💥 ڪانال حوادث آخرالزمان و علائم ظهور
🌸امام صادق علیه السلام:
🔸ایمان خود را قبل از ظهور تکمیل کنید، چون در لحظات ظهور، ایمان ها به سختی مورد امتحان و ابتلا قرار میگیرند.
📚 اصول کافی
🟢#انتظار_فرج پیشینه بسیار طولانی دارد
🔸انتظار فرج پیشینه بسیار طولانی دارد به طوری که پیامبران در انتظارِ قائم عجّل اللَّه تعالی فرجه الشّریف - به سر می بردند تا این که عصرِ پیامبر اسلام صلی الله علیه وآله و امامانِ معصوم علیهم السلام رسید که همه دارایِ چنین انتظاری بودند.
🔹مثلاً وقتی که حضرت لوط علیه السلام در برابرِ قومِ لجوجش در تنگنا قرار گرفت و نصایح مهر انگیزش را در برابر آنها مانند کلوخ زدن بر سنگ می دید، به آنها گفت: افسوس! ای کاش در برابر شما قدرتی داشتم یا تکیه گاه و پشتیبان محکمی در اختیارم بود. آن گاه می دانستم که با شما چه کنم. «لو ان لی بکم قوه.
🌸امام صادق علیه السلام در تفسیرِ این آیه فرمود:
«منظور حضرت لوط علیه السلام از قوّه و نیرو، همان قائم عجل اللَّه تعالی بوده و منظور از رکن شدید (تکیه گاه محکم) همان 313 نفر از یاران برجسته آن حضرت است
12.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ارزش هزاااااار بار دیدن داره😭😭
#کلیپ_مهدوی
کدام امام زمان را دوست داریم؟.pdf
145.7K
🌀 کدام امام زمان(عج) را دوست داریم؟
✍️ سیر بحث:
🔺همانطور که خداهای ما با هم متفاوت هست امامزمانهای ما هم متفاوت هست. اگرچه امام زمان(عج) یک نفر هست؛ اما گاهی اوقات امام زمان(عج) شما با امام زمان(عج) بغلدستی شما زمین تا آسمان متفاوت هست؟
1️⃣. امام زمانِ عقیدتی
🔺علاقههای ما امامزمانهای ما را میسازند بعضیها امام زمان(عج) عقیدتی را دوست دارند. فقط در حد یک عقیده خشکوخالی نه کمتر نه بیشتر.
2️⃣. امام زمانِ باب الحوائجی
🔺بعضیها امام زمانِ باب الحوائجی را دوست دارند. وقتی گرفتار میشوند دیگر رفتن به جمکران و دربخانه صاحبالزمان را رها نمیکنند.
3️⃣. امامزمانیهای حبی و عشقی
🔺بعضی رابطهشان با امام زمان(عج) عاشقانه هست. خیلی اوقات مداحیهای ما به این سمت کشیده میشود. ذائقۀ مردم را تغییر می دهند. یک امام زمان معشوقی که با او من یک رابطه فردی دارم و بس.
4️⃣. امامزمانِ دعای ندبۀ و مهم ترین ویژگی آن امام زمان(عج)
🔺اما بعضیها امامزمانشان، امامزمان دعای ندبه هست. امام زمانی که در دعای ندبه معرفی میشود دو تا ویژگی مهم دارد یکی بهشدت این امام زمان سیاسی هست و دیگر اینکه این امام زمان(عج) بهشدت جهانی عمل میکند.
🔺منتظر امام زمانی هستند که قرار هست با او جهان را نجات دهند و معادلات قدرت را تغییر دهند. اگر هم با حضرت عشقبازی میکند با یک امام سیاسی و جهانی عشقبازی میکنند.
🔺حالا شما قضاوت کن امام زمان(عج) کدام امامزمانیها را دوست دارد؟
#فیش_منبر_روشمند
#امام_زمان
#نیمه_شعبان
#جهاد_تبیین
✅ حکمت بیان
@hekmatebayan
💠 محتوایی تخصصی مبلغان
@moballeghan