فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آشپزی
☆🌿💐ترفندونه🦋☂️
@tarfandoneh🌙🦋
✾࿐ᭂ༅•❥🦋❥•༅ᭂ࿐✾💜🌿»
با این ماسک منافذ باز پوستتون بسته میشه، پوستتون آبرسانی میشه و لکه ها و تیرگی های پوست به حداقل میرسه.
♨️یه گوجه کوچک بردارید و از وسط نصفش کنید. 2 قاشق شیر خام داخل یه کاسه بریزید. گوجه رو توی شیر زده و بعد روی صورتتون بمالید. وقتی لایه اول روی صورت خشک شد، یک بار دیگه این کار رو تکرار کنید. وقتی خشک شد، بنابه انتخاب خودتون میتونید یه لایه سوم هم بزنید و حتی گوجه و شیر رو کامل در هم مخلوط کنید و یه لایه ضخیم روی پوستتون بمالید.
✨این ماسک رو شب تا صبح روی صورتتون بذارید و صبح با آب خنک بشویید
☆🌿💐ترفندونه🦋☂️
@tarfandoneh🌙🦋
✾࿐ᭂ༅•❥🦋❥•༅ᭂ࿐✾💜🌿»
تزیین سالاد
☆🌿💐ترفندونه🦋☂️
@tarfandoneh🌙🦋
✾࿐ᭂ༅•❥🦋❥•༅ᭂ࿐✾💜🌿»
تزیین کیک
☆🌿💐ترفندونه🦋☂️
@tarfandoneh🌙🦋
✾࿐ᭂ༅•❥🦋❥•༅ᭂ࿐✾💜🌿»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفند_خانه داری
☆🌿💐ترفندونه🦋☂️
@tarfandoneh🌙🦋
✾࿐ᭂ༅•❥🦋❥•༅ᭂ࿐✾💜🌿»
🎈🎁🎀🛍🧸☘🍀🌾🌾
#ترفندهای_خانه_داری
🌱اگه میخوای آبلیموی 🍋تازه ای که میگیری بعد یه مدت تلخ نشه همون موقع یه هویج🥕 داخلش بنداز.
🌱تفاله های لیمویی 🍋که آبش رو گرفتی رو خشک کن پودرش کن هر وقت کیک درست کردی یک قاشق چایخوری بریز داخل کیکت بوی زهم تخم مرغ رو میگیره.
🌱سبزی که تازه گرفتی و به سرعت پلاسیده شد موقع شستن یه سیب زمینی🥔 رو پوست بگیر و چند تکه کن بریز داخل ظرف آب و سبزی بعد چند دقیقه خارج کن سبزیها تر و تازه میشن.
🌱اگر میخواین کیکتون 🎂به خوبی پف کنه قبل از درست کردنش مواد 🥚🥛رو از یخچال خارج کنید تا با محیط هم دما بشن.
🌱اگر میخواین سفره تون بوی چربی و بد نده بعد پاک کردنش با یک دستمال از ترکیب آب و سرکه روش بکشین بذارین چند دقیقه بمونه بعد تا کنید.
☆🌿💐ترفندونه🦋☂️
@tarfandoneh🌙🦋
✾࿐ᭂ༅•❥🦋❥•༅ᭂ࿐✾💜🌿»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزیین کاپ کیک
☆🌿💐ترفندونه🦋☂️
@tarfandoneh🌙🦋
✾࿐ᭂ༅•❥🦋❥•༅ᭂ࿐✾💜🌿»
🎈🎁🎀🛍🧸☘🍀🌾🌾
#ترشی_بامیه_با_سبزی_معطر
بامیه سبز یک کیلو
سیر پنج حبه
فلفل سبز سیصدگرم
سرکه، نمک و فلفل ، ادویه ترشی دلخواه ، برگ نعنا و ترخون خرد کرده.
طرز تهیه : سبزی دلخواه رو پاک کرده و شسته خشک و خرد کنین .این ترشی بدون سبزی هم درست میشه . .
نمک ید دار برای شور و ترشی مناسب نیست .از نمک معمولی استفاده کنید .
سر بامیه ها را به قاعده جدا کرده و و می شوییم و با کمی آب نمک و یک چهارم پیمانه سرکه می گذاریم ، نیم پخت بشه و بعد خنک میکنیم . سیر رو هم رنده یا ریز ریز خرد می کنیم . فلفل ها را هم می شوییم و ریز خرد می کنیم . مواد آماده شده را با هم مخلوط کرده و نمک و #ادویه_ترشی می زنیم و در شیشه ای میریزیم اگرسرکه اش کم شد باز کمی سرکه به آن اضافه میکنیم . بعد از دو هفته دیگر ترشی آماده است . .
معمولا سر بامیه ها رو از ته جدا نمیکنیم و قسمتی از آن را می گذاریم بماند تا بامیه بعد از رسیدن متلاشی نشود ، هم برای ترشی و هم برای خورش .
استریل_کردن_شیشه_ها ظرف ترشی رو توی فر صدو هشتاد درجه حدود ده دقیقه بذارین تا استریل بشه . یا داخل آب در حال جوش داخل قابلمه ای قرار بدین
☆🌿💐ترفندونه🦋☂️
@tarfandoneh🌙🦋
✾࿐ᭂ༅•❥🦋❥•༅ᭂ࿐✾💜🌿»
🎈🎁🎀🛍🧸☘🍀🌾🌾
اگر میخواهید آیته حمام بخار نگیرد صابون خشک را کمی روی سطح آینه بکشید تا روی آن بخار نگیرد، سپس صابون روی آینه را با یک پارچه تمیز کنید.
☆🌿💐ترفندونه🦋☂️
@tarfandoneh🌙🦋
✾࿐ᭂ༅•❥🦋❥•༅ᭂ࿐✾💜🌿»
🎈🎁🎀🛍🧸☘🍀🌾🌾
#كيك_ميكري
تخم مرغ:دوعدد
شكر:يك پيمانه
شير :سه چهارم پيمانه
ارد:دوپيمانه سرپر
وانيل:يك چهارم قاشق چاي خوري
بكينگ پودر:يك قاشق مرباخوري
روغن مايع:يك چهارم پيمانه
شكر وتخم مرغ ووانيل رو با همزن پنج دقيقه بزنيد تا كشدار وحجيم بشه روغن مايع رو اضافه سي ثانيه هم بزنيد ارد وبكينگ رو مخلوط والك كنيد وبا شير به تناوب در سه مرحله اضافه وبا ليسك مخلوط كنيد در صورت تمايل ميتونيد يك قاشق مرياخوري زعفران دم كرده اضافه كنيد براي خوشرنگ شدن كيك
دستگاه رو روشن تا گرم بشه از مايع داخل قالباي دستگاه كه كمي چرب كرديد بريزيد فقط پر نكنيد كه جاي پف داشته باشه درب دستگاه رو ببنديد شش تا هفت دقيقه بستگي به قدرت دستگاه داره كيك ميكري شما اماده هست
دوستای خوبم اونایی که دستگاه میکر ندارن میتونن تو قالب تو فر درست کنن
☆🌿💐ترفندونه🦋☂️
@tarfandoneh🌙🦋
✾࿐ᭂ༅•❥🦋❥•༅ᭂ࿐✾💜🌿»
🎈🎁🎀🛍🧸☘🍀🌾🌾
ترفند #چای_خوشرنگ دم کردن 🍮🍮
🍮به ازای یک قاشق چای خوری #چای_خشک، باید یک پیمانه آب اضافه کنید.
🍮سپس قوری را بر روی درب کتری قرار میدهیم تا با حرارت پایین به آرامی و بمدت ۱۰ دقیقه دم بکشد.
🔸چای شما آماده است
☆🌿💐ترفندونه🦋☂️
@tarfandoneh🌙🦋
✾࿐ᭂ༅•❥🦋❥•༅ᭂ࿐✾💜🌿»
🎈🎁🎀🛍🧸☘🍀🌾🌾
زندگی کن
بر اساس باور خودت 🪴
نه حرف مردم .
ظهر تون بخیر💜
•┈┈••✾❀🕊💘🕊❀✾••┈┈•
#تجربه_کدبانوها
راههای تمیز کردن سینک:
اول:برای اینکه سینک براق بشه از جلاسنج استفاده کنید.
دوم:با سرکه و جوش شیرین هم میشه شست.ب این صورت ک جوش شیرین رو میپاشیم رو سطح سینک و سرکه روش اسپری میکنیم،و میشوریم.
سوم:با سیف و دامستوس هم میشه شست.
چهارم:با خمیر دندونم میشه شست ب این ترتیب ک خمیر دندون رو بریزید روی سطح سینک و بعدش با پنبه یا مسواک کهنه تمام سطح سینک رو بشورید.
پنجم:پودرماشین رو هم میشه ریخت رو سطح سینک و با اسکاج بشوریم.
☆🌿💐ترفندونه🦋☂️
@tarfandoneh🌙🦋
✾࿐ᭂ༅•❥🦋❥•༅ᭂ࿐✾💜🌿»
🎈🎁🎀🛍🧸☘🍀🌾🌾
#خانه_دارى
🌀يكى از ايده هاى خيلى خوب براى نظم دهى به كابينت استفاده از اين گيره ها به در كابينت هست
كه ميتونيد خيلى چيزا مثل كفگير و ملاقه به اون اويزون كنيد
☆🌿💐ترفندونه🦋☂️
@tarfandoneh🌙🦋
✾࿐ᭂ༅•❥🦋❥•༅ᭂ࿐✾💜🌿»
🎈🎁🎀🛍🧸☘🍀🌾🌾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیگه نگید پیاز پیازه دیگه😯
شما از چه پیازی بیشتر استفاده میکنید؟؟
☆🌿💐ترفندونه🦋☂️
@tarfandoneh🌙🦋
✾࿐ᭂ༅•❥🦋❥•༅ᭂ࿐✾💜🌿»
🎈🎁🎀🛍🧸☘🍀🌾🌾
میوه آرایی
☆🌿💐ترفندونه🦋☂️
@tarfandoneh🌙🦋
✾࿐ᭂ༅•❥🦋❥•༅ᭂ࿐✾💜🌿»
🎈🎁🎀🛍🧸☘🍀🌾🌾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برش زدن کاغذ روغنی برای قالب چهار گوش
#ترفند_خانهداری
☆🌿💐ترفندونه🦋☂️
@tarfandoneh🌙🦋
✾࿐ᭂ༅•❥🦋❥•༅ᭂ࿐✾💜🌿»
🎈🎁🎀🛍🧸☘🍀🌾🌾
#ترفند_خانه_داری
💫با بسته بندی مواد فریزری با ظروف پلاستیکی درجه یک، همیشه فریزرتون مرتب میمونه
یه راهی هم هست برای استفاده نكردن از كيسه های پلاستيكیه🍱
☆🌿💐ترفندونه🦋☂️
@tarfandoneh🌙🦋
✾࿐ᭂ༅•❥🦋❥•༅ᭂ࿐✾💜🌿»
🎈🎁🎀🛍🧸☘🍀🌾🌾
#ترفند_خانه_داری
1- برای از بین بردن #لكه_خودكار می توانید اسفنجی را آغشته به شیر كنید و به محل لكه بمالید، لكه به راحتی از بین می رود برای پاک کردن لکه جوهر خودکار یا خودنویس از شیر استفاده کنید. قسمت جوهری شده لباس را حدود پنج دقیقه داخل شیر قرار داده و سپس آن را با آب معمولی بشویید. اثر لکه جوهر کاملاً از بین خواهد رفت.برای این منظور می توان از شیر ترش شده و یا دوغ نیز استفاده کرد. گاه برای برطرف شدن کامل اثر لکه، باید این کار چندین بار تکرار شود.
2- برای ازبین بردن لکه جوهر خودکار آب گوجه فرنگی را روی لک ریخته و اجازه بدهید چند دقیقه روی آن باشد به پارچه نفوذ کند
☆🌿💐ترفندونه🦋☂️
@tarfandoneh🌙🦋
✾࿐ᭂ༅•❥🦋❥•༅ᭂ࿐✾💜🌿»
🎈🎁🎀🛍🧸☘🍀🌾🌾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کاردستی
☆🌿💐ترفندونه🦋☂️
@tarfandoneh🌙🦋
✾࿐ᭂ༅•❥🦋❥•༅ᭂ࿐✾💜🌿»
🎈🎁🎀🛍🧸☘🍀🌾🌾
#سفره_آرایی
☆🌿💐ترفندونه🦋☂️
@tarfandoneh🌙🦋
✾࿐ᭂ༅•❥🦋❥•༅ᭂ࿐✾💜🌿»
🎈🎁🎀🛍🧸☘🍀🌾🌾
#سفره_آرایی
تزیین سالاد الویه
☆🌿💐ترفندونه🦋☂️
@tarfandoneh🌙🦋
✾࿐ᭂ༅•❥🦋❥•༅ᭂ࿐✾💜🌿»
🎈🎁🎀🛍🧸☘🍀🌾🌾
#ترفند_خانهداری ....
پاک کردن لکه های زرد یخچال کمی پنبه را به سرکه آغشته کنید و روی لکه ها بکشید بگذارید کمی بماند بعد با یک ابر تمیز روی آن را بکشید. سریعاً پاک میشود
☆🌿💐ترفندونه🦋☂️
@tarfandoneh🌙🦋
✾࿐ᭂ༅•❥🦋❥•༅ᭂ࿐✾💜🌿»
🎈🎁🎀🛍🧸☘🍀🌾🌾
🍞نان جو از سفيد شدن مو جلوگيری می كند و سلامت قلب را تضمين می كند.
✅ افرادی كه صبح ها همراه با صبحانه نان جو می خورند نسبت به ساير افراد كالری بيشتری می سوزانند.
☆🌿💐ترفندونه🦋☂️
@tarfandoneh🌙🦋
✾࿐ᭂ༅•❥🦋❥•༅ᭂ࿐✾💜🌿»
🎈🎁🎀🛍🧸☘🍀🌾🌾
#ترفندهای_خانه_داری
🌱اگه میخوای آبلیموی 🍋تازه ای که میگیری بعد یه مدت تلخ نشه همون موقع یه هویج🥕 داخلش بنداز.
🌱تفاله های لیمویی 🍋که آبش رو گرفتی رو خشک کن پودرش کن هر وقت کیک درست کردی یک قاشق چایخوری بریز داخل کیکت بوی زهم تخم مرغ رو میگیره.
🌱سبزی که تازه گرفتی و به سرعت پلاسیده شد موقع شستن یه سیب زمینی🥔 رو پوست بگیر و چند تکه کن بریز داخل ظرف آب و سبزی بعد چند دقیقه خارج کن سبزیها تر و تازه میشن.
🌱اگر میخواین کیکتون 🎂به خوبی پف کنه قبل از درست کردنش مواد 🥚🥛رو از یخچال خارج کنید تا با محیط هم دما بشن.
🌱اگر میخواین سفره تون بوی چربی و بد نده بعد پاک کردنش با یک دستمال از ترکیب آب و سرکه روش بکشین بذارین چند دقیقه بمونه بعد تا کنید.
☆🌿💐ترفندونه🦋☂️
@tarfandoneh🌙🦋
✾࿐ᭂ༅•❥🦋❥•༅ᭂ࿐✾💜🌿»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزیین کاپ کیک
☆🌿💐ترفندونه🦋☂️
@tarfandoneh🌙🦋
✾࿐ᭂ༅•❥🦋❥•༅ᭂ࿐✾💜🌿»
🎈🎁🎀🛍🧸☘🍀🌾🌾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایده_خلاقیت
☆🌿💐ترفندونه🦋☂️
@tarfandoneh🌙🦋
✾࿐ᭂ༅•❥🦋❥•༅ᭂ࿐✾💜🌿»
🎈🎁🎀🛍🧸☘🍀🌾🌾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایده_خلاقیت
☆🌿💐ترفندونه🦋☂️
@tarfandoneh🌙🦋
✾࿐ᭂ༅•❥🦋❥•༅ᭂ࿐✾💜🌿»
🎈🎁🎀🛍🧸☘🍀🌾🌾
هوبج و خیار هرکدام به تنهایی
20% به کاهش کلسترول کمک می کنند.
اگر با هم مصرف شوند بیش از 70% باعث کاهش کلسترول می شوند.
☆🌿💐ترفندونه🦋☂️
@tarfandoneh🌙🦋
✾࿐ᭂ༅•❥🦋❥•༅ᭂ࿐✾💜🌿»
🎈🎁🎀🛍🧸☘🍀🌾🌾
راز خوشمزه تر شدن کتلت چیه؟؟؟
*بهتر است از آرد نخودچی در کتلت گوشت استفاده کنید تا کتلت بیشتر پف کند و بافت ترد پوکتری داشته باشد. همچنین میتوانید از آرد سوخاری و پودر نان خشک هم استفاده کنید. یکی از رازهای خوشمزه شدن کتلت و شامی این است که آرد نخودچی و پودر سوخاری را به همراه ادویههای دلخواه، به مواد اضافه و سرخ کنید
میتوانید به مایه کوکو یا شامی، انواع سبزیهای معطر خشک یا تازه مثل ترخون و مرزه هم اضافه کنید. همچنین استفاده از ادویههای معطر در به وجود آمدن طعم ویژه و فوق العاده تاثیر دارد.
*مهمترین راز خوشمزه شدن کتلت و شامی این است که مایه آن را در ظرف دربسته با پوشیده قبل از سرخ کردن به مدت 1 تا 2 ساعت در یخچال استراحت دهید.
☆🌿💐ترفندونه🦋☂️
@tarfandoneh🌙🦋
✾࿐ᭂ༅•❥🦋❥•༅ᭂ࿐✾💜🌿»
🎈🎁🎀🛍🧸☘🍀🌾🌾