eitaa logo
ایده ها💓
11.2هزار دنبال‌کننده
7.6هزار عکس
15.2هزار ویدیو
11 فایل
﷽حَسْبُنَاالله‌وَنِعْمَ‌الْوَکیٖلْ...خُڋا‌ݕَڔٰاےِݦَݧ‌ْڬٰاڣٖیښٺ❤ کانال تعرفه ها http://eitaa.com/joinchat/1634205710Cfca0499cd4 رزرو تبلیغات 💟 @harram
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مناسب تولد ☆🌿💐ترفندونه🦋☂️ @tarfandoneh🌙🦋 ✾࿐ᭂ༅•❥🦋❥•༅ᭂ࿐✾💜🌿» ‌‌‌‎‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌ 🎈🎁🎀🛍🧸☘🍀🌾🌾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☆🌿💐ترفندونه🦋☂️ @tarfandoneh🌙🦋 ✾࿐ᭂ༅•❥🦋❥•༅ᭂ࿐✾💜🌿» ‌‌‌‎‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌ 🎈🎁🎀🛍🧸☘🍀🌾🌾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☆🌿💐ترفندونه🦋☂️ @tarfandoneh🌙🦋 ✾࿐ᭂ༅•❥🦋❥•༅ᭂ࿐✾💜🌿» ‌‌‌‎‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌ 🎈🎁🎀🛍🧸☘🍀🌾🌾
9.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فتیر شمالی ☆🌿💐ترفندونه🦋☂️ @tarfandoneh🌙🦋 ✾࿐ᭂ༅•❥🦋❥•༅ᭂ࿐✾💜🌿» ‌‌‌‎‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌ 🎈🎁🎀🛍🧸☘🍀🌾🌾
برای کیک تخم مرغ شکر و وانیل را پنج دقیقه بزنید تا حجیم و روشن بشه روغن و شیرو اضافه کنید کمی بزنید تا مخلوط بشن آرد و بکینگ پودر رو ک از قبل الک کردین روی مواد الک کنید و با همزن دستی مخلوط کنید ی قالب فلزی ک از قالب ژله مورد نظرتون کوچکتر باشه انتخاب کنید وروغن جدا کننده بزنید و در فر گرم شده قراردهید ب مدت ۲۰دقیقه من در فر دست ساز پختم بزارید کاملا سرد بشه بعد از قالب خارج کنیدبعد شکلات و روغن مایع رو روی بخار کتری قرار دهید تا کاملا ذوب بشه و بعد با قلموروی کیک و دیواره های کیک رو شکلات بزنید کمی در یخچال بزارید تا سفت بشه یادتون باشه ک حتما زیر کیک نایلون بزاریدبعد کیک رو برعکس کنید و زیرش رو برای ژله اول قالب رو چرب کنیدژلاتین و آب رو مخلوط کنیدو کنار بگذاریدتا حالت اسفنجی بشه شیرو شکررو حرارت بزارید تا کمی داغ بشه و شکر حل بشه بعد ژلاتین رو اضافه کنید و خوب بعد از حرارت بردارید و رنگ خوراکی و وانیل اضافه کنیدو کناربزارید تا کاملا سرد بشه بعد یکـچهارم قالب رو ژله بریزیدو در یخچال بزارید تا نیم بند بشه سپس کیک رو روش قرار بدین و از ژله بریزید و بزارید یخچال تا نیم ☆🌿💐ترفندونه🦋☂️ @tarfandoneh🌙🦋 ✾࿐ᭂ༅•❥🦋❥•༅ᭂ࿐✾💜🌿» ‌‌‌‎‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌
👩‍🍳 تو یه قابلمه استیل گذاشتم آب جوشید حتما از قابلمه استیل استفاده کنین چون جوش شیرین شاید قابلمه تفلون رو خرابش کنه و بعدش قاشق های چوبی رو گذاشتم تا چند دقیقه بجوشه و بعد 1 قاشق غدا خوری جوش شیرین ریختم و چند ثانیه صبر کردم و قاشق ها رو برداشتم و با مایع ظرفشویی دوباره شستم و قاشقا شدن مثل روز اولشون ☆🌿💐ترفندونه🦋☂️ @tarfandoneh🌙🦋 ✾࿐ᭂ༅•❥🦋❥•༅ᭂ࿐✾💜🌿» ‌‌‌‎‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌ 🎈🎁🎀🛍🧸☘🍀🌾🌾
تزیین غذا ☆🌿💐ترفندونه🦋☂️ @tarfandoneh🌙🦋 ✾࿐ᭂ༅•❥🦋❥•༅ᭂ࿐✾💜🌿» ‌‌‌‎‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌ 🎈🎁🎀🛍🧸☘🍀🌾🌾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفند جالبی بود 😊بفرست واسه دوستت که گل و گیاه داره😇🤌🏻 حالا اگه به جوراب یکم شیر هم بزنی که دیگه برگ ها حسااابی براق میشن ☆🌿💐ترفندونه🦋☂️ @tarfandoneh🌙🦋 ✾࿐ᭂ༅•❥🦋❥•༅ᭂ࿐✾💜🌿» ‌‌‌‎‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌ 🎈🎁🎀🛍🧸☘🍀🌾🌾
تزیین شله زرد ☆🌿💐ترفندونه🦋☂️ @tarfandoneh🌙🦋 ✾࿐ᭂ༅•❥🦋❥•༅ᭂ࿐✾💜🌿» ‌‌‌‎‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌ 🎈🎁🎀🛍🧸☘🍀🌾🌾
سفره آرایی ☆🌿💐ترفندونه🦋☂️ @tarfandoneh🌙🦋 ✾࿐ᭂ༅•❥🦋❥•༅ᭂ࿐✾💜🌿» ‌‌‌‎‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌ 🎈🎁🎀🛍🧸☘🍀🌾🌾
سفره آرایی ☆🌿💐ترفندونه🦋☂️ @tarfandoneh🌙🦋 ✾࿐ᭂ༅•❥🦋❥•༅ᭂ࿐✾💜🌿» ‌‌‌‎‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌ 🎈🎁🎀🛍🧸☘🍀🌾🌾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خارپشت ☆🌿💐ترفندونه🦋☂️ @tarfandoneh🌙🦋 ✾࿐ᭂ༅•❥🦋❥•༅ᭂ࿐✾💜🌿» ‌‌‌‎‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌ 🎈🎁🎀🛍🧸☘🍀🌾🌾