#خانه_داری
راز شست وشوی لباس 👇
1-نخ: با آب سرد بشویید. 2-کتان: با آب سرد بشویید و در فضای آزاد خشک کنید. -پلی استر: با آب سرد بشویی
4-ابریشم: با دست بشویید
5-اسپاندکس: با دست بشویید و در هوای آزاد خشک کنید.
6-پشم: با آب سرد بشویید و در هوای آزاد خشک کنید 👕👕
☆🌿💐ترفندونی🦋☂️
@tarfandoneh🌙🦋
✾࿐ᭂ༅•❥🦋❥•༅ᭂ࿐✾💜🌿»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کاردستی
☆🌿💐ترفندونی🦋☂️
@tarfandoneh🌙🦋
✾࿐ᭂ༅•❥🦋❥•༅ᭂ࿐✾💜🌿»
🎈🎁🎀🛍🧸☘🍀🌾🌾
نظم دهی کابینت تابه ها
این قلاب هارو از ابزار فروشی میتونید تهیه کنید ،خیلی از این ایده خوشم اومد چون تابه هام همیشه تو کابینت کجو روی هم هست
☆🌿💐ترفندونی🦋☂️
@tarfandoneh🌙🦋
✾࿐ᭂ༅•❥🦋❥•༅ᭂ࿐✾💜🌿»
🎈🎁🎀🛍🧸☘🍀🌾🌾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کاردستی
☆🌿💐ترفندونی🦋☂️
@tarfandoneh🌙🦋
✾࿐ᭂ༅•❥🦋❥•༅ᭂ࿐✾💜🌿»
🎈🎁🎀🛍🧸☘🍀🌾🌾
#هنر_خانه_داری 🍃
نمک زدن و قرار دادن بادمجان ها در آب سرد به جذب کمتر روغن توسط بادمجان سرخ کرده کمک خواهد کرد راه دیگر برای کم کردن میزان جذب روغن استفاده از سفیده تخم مرغ است سفیده تخم مرغ را تنها، یا به همراه مقداری شیر خوب بزنید و با یک قلمو روی بادمجان ها بمالید و بلافاصله در روغن سرخ کنید بادمجان های کوچک تر طعم بهتری نسبت به بادمجان های بزرگ دارند 🍆🍆
☆🌿💐ترفندونی🦋☂️
@tarfandoneh🌙🦋
✾࿐ᭂ༅•❥🦋❥•༅ᭂ࿐✾💜🌿»
🎈🎁🎀🛍🧸☘🍀🌾🌾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزیین کاپ کیک 🐢🐢
☆🌿💐ترفندونی🦋☂️
@tarfandoneh🌙🦋
✾࿐ᭂ༅•❥🦋❥•༅ᭂ࿐✾💜🌿»
🎈🎁🎀🛍🧸☘🍀🌾🌾
#ماسک_مو⃤💆🏼♀🌊
مـرطوب کننـده مـوهای خشـک🐚💫
••☆••☆••☆••☆••☆••☆••☆••☆••☆••
مواد لازم : یک فنجان ماست🐮 یک قاشق غذاخوری آبلیموی تازه 🍋یک عدد زرده تخممرغ🍳
مواد را مخلوط کرده و روی موهایتان بمالید و بگذارید به مدت 20 دقیقه بماند سپس موهایتان را با شامپو و بعد از آن با نرمکننده بشویید
☆🌿💐ترفندونی🦋☂️
@tarfandoneh🌙🦋
✾࿐ᭂ༅•❥🦋❥•༅ᭂ࿐✾💜🌿»
🎈🎁🎀🛍🧸☘🍀🌾🌾
#ترفند_آشپــزی
#برطرف_کردن_تلخی_غذا_در_اثر_لیم_عمانی
یکی از مهمترین دلیل تلخی خورشها وجود لیمو عمانی است. در این صورت برای برطرف کردن تلخی غذا شیوه های زیر را امتحان کنید:
اضافه کردن لیمو عمانی در آخر پخت: لیمو را در آخر پخت غذا و در نیم ساعت پایانی به غذا اضافه کنید، زیرا پخت طولانی مدت لیمو عمانی با غذا در بیشتر وقت ها سبب تلخ شدن مزه غذا میشود.
خیس کردن لیمو عمانی: پیش از ریختن لیمو عمانی در غذا چند ساعت آن را در آب ولرم خیس کنید.
جدا کردن هسته لیمو عمانی: لیمو عمانی را در هاون کوبیده و هستههای آن را بیرون بیاورید و آنگاه به غذا اضافه کنید.
☆🌿💐ترفندونی🦋☂️
@tarfandoneh🌙🦋
✾࿐ᭂ༅•❥🦋❥•༅ᭂ࿐✾💜🌿»
🎈🎁🎀🛍🧸☘🍀🌾🌾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خلاقیت
ساخت سبد گل زیبا
با کنف🥰👌
☆🌿💐ترفندونی🦋☂️
@tarfandoneh🌙🦋
✾࿐ᭂ༅•❥🦋❥•༅ᭂ࿐✾💜🌿»
🍎🍂🍁🍏🍂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایده_شیک_خوشمزه🍓🍓🍓
☆🌿💐ترفندونی🦋☂️
@tarfandoneh🌙🦋
✾࿐ᭂ༅•❥🦋❥•༅ᭂ࿐✾💜🌿»
🎈🎁🎀🛍🧸☘🍀🌾🌾
اگر بر روی پیازهایی ک قصد سرخ کردنشان را دارید کمی ارد بپاشید رنگی عالی خواهند داشت.
قبل از پوست گرفتن پیاز انگشتان تان را به سرکه آغشته کنید تا بوی پیاز به خود نگیرد
☆🌿💐ترفندونی🦋☂️
@tarfandoneh🌙🦋
✾࿐ᭂ༅•❥🦋❥•༅ᭂ࿐✾💜🌿»
🎈🎁🎀🛍🧸☘🍀🌾🌾
#ترفند_خانه_داری
برای براق کردن ظروف چینی 👇👇
🌻با ترکیب پودر لباسشویی و سرکه به ظروف چینی تون برقی دوباره میبخشه😍
🌻تو آبی ک ظروف قرارگرفته جوش شیرین استفاده کن این محلول عالیه😍
🌻میتونی ظروف رو توی قابلمه ای مثل دیگ بزاری چند دقیقه بجوشونی
🌻نصف لیمو رو با مقداری نمک مخلوط کن به سطح ظرفات بزن عالی میشن😍
🌻از شوینده های قوی استفاده نکن ظرفات بعدن زرد میشن
☆🌿💐ترفندونی🦋☂️
@tarfandoneh🌙🦋
✾࿐ᭂ༅•❥🦋❥•༅ᭂ࿐✾💜🌿»
🎈🎁🎀🛍🧸☘🍀🌾🌾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بستنی_میوه_ای
این #بستنی بسیار راحت 😊 رو با هر نوع میوه ای می تونین درست کنین .
بدون ثعلب ، بدون تخم مرغ و بدون دستگاه بستنی ساز 😉
من از توت فرنگی و هلو استفاده کردم .
✍برای توت فرنگی
توت فرنگی ۲۵۰ گرم
شیر یک لیوان
خامه قنادی یا صبحانه ۲ تا ۳ ق غ
✍برای هلو
هلو نیم کیلو
شیر یک لیوان
خامه صبحانه یا قنادی ۲ تا ۳ ق غ
🔸نکته
من خامه قنادی استفاده کردم که خودش شیرینه و شکر نریختم . اگر خامه صبحانه استفاده می کنین شکر بریزین . خودتون بچشین حتما شیریتیش رو خودتون تعیین کنین 😊
☆🌿💐ترفندونه🦋☂️
@tarfandoneh🌙🦋
✾࿐ᭂ༅•❥🦋❥•༅ᭂ࿐✾💜🌿»
🎈🎁🎀🛍🧸☘🍀🌾🌾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه گاز شیشه ای داری حتما ببین
☆🌿💐ترفندونه🦋☂️
@tarfandoneh🌙🦋
✾࿐ᭂ༅•❥🦋❥•༅ᭂ࿐✾💜🌿»
🎈🎁🎀🛍🧸☘🍀🌾🌾
موز رو پوست بكنيد ١٠ دقيقه بزاريد تو فريزر تا خودشو بگيره و خيلى نرم و شل نباشه در اين بين شكلاتتون رو روى بخار كترى به روش بن مارى آب كنيد بعد موز رو ميزنيد به سيخ چوبى و میزنید داخل شكلات ميزاريد تو يك ظرف تا با هواى اتاق خودشو بگيره روشم همون موقع كه هنوز خيسه پودر پسته نارگيل اسمارتيز هرچى دوست داشتيد ميريزيد و میل کنید 😋
☆🌿💐ترفندونه🦋☂️
@tarfandoneh🌙🦋
✾࿐ᭂ༅•❥🦋❥•༅ᭂ࿐✾💜🌿»
🎈🎁🎀🛍🧸☘🍀🌾🌾
#ترفند_خانه_داری 🌸✨
پس از این که آبلیمو و آبغوره را داخل شیشه ریختید، بهتر است شیشه را داخل آب جوش قرار دهید تا آنزیم و باکتری های موجود در آن، از بین برود و کپک نزند
☆🌿💐ترفندونه🦋☂️
@tarfandoneh🌙🦋
✾࿐ᭂ༅•❥🦋❥•༅ᭂ࿐✾💜🌿»
🎈🎁🎀🛍🧸☘🍀🌾🌾
نوشیدنی روشن کننده پوست !🥤
یک قاشق غذاخوری زنجبیل را به شیر اضافه کنید و خوب آن را هم بزنید و روزانه یکبار این نوشیدنی را بنوشید.زنجبیل خاصیت آرامبخشی دارد و سبب رفع تورم میشود
☆🌿💐ترفندونه🦋☂️
@tarfandoneh🌙🦋
✾࿐ᭂ༅•❥🦋❥•༅ᭂ࿐✾💜🌿»
🎈🎁🎀🛍🧸☘🍀🌾🌾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بستنی_میوه_ای
این #بستنی بسیار راحت 😊 رو با هر نوع میوه ای می تونین درست کنین .
بدون ثعلب ، بدون تخم مرغ و بدون دستگاه بستنی ساز 😉
من از توت فرنگی و هلو استفاده کردم .
✍برای توت فرنگی
توت فرنگی ۲۵۰ گرم
شیر یک لیوان
خامه قنادی یا صبحانه ۲ تا ۳ ق غ
✍برای هلو
هلو نیم کیلو
شیر یک لیوان
خامه صبحانه یا قنادی ۲ تا ۳ ق غ
🔸نکته
من خامه قنادی استفاده کردم که خودش شیرینه و شکر نریختم . اگر خامه صبحانه استفاده می کنین شکر بریزین . خودتون بچشین حتما شیریتیش رو خودتون تعیین کنین 😊
☆🌿💐ترفندونه🦋☂️
@tarfandoneh🌙🦋
✾࿐ᭂ༅•❥🦋❥•༅ᭂ࿐✾💜🌿»
🎈🎁🎀🛍🧸☘🍀🌾🌾
👚👕
هميشه درون ماشين لباسشويي خود 1/2 فنجان جوش شيرين اضافه كنيد جوش شيرين لباسها را خوشبو و نرم ميسازد جوش شيرين يك لكه بر، بو زدا و نرم كننده طبيعب لباسهاست ...
☆🌿💐ترفندونه🦋☂️
@tarfandoneh🌙🦋
✾࿐ᭂ༅•❥🦋❥•༅ᭂ࿐✾💜🌿»
🎈🎁🎀🛍🧸☘🍀🌾🌾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایدهای
تزیین_کیک #سفره_آرایی
☆🌿💐ترفندونه🦋☂️
@tarfandoneh🌙🦋
✾࿐ᭂ༅•❥🦋❥•༅ᭂ࿐✾💜🌿»
🎈🎁🎀🛍🧸☘🍀🌾🌾
#ترفند
آبگیری لیموی تازه 🍋
برای اینکه بتوانید از یک لیموی تازه آب بیشتری بگیرید و نهایت استفاده را نمایید قبل از برش آن ، لیمو را مقداری فشار دهید و روی سطح میز بغلتانید.
☆🌿💐ترفندونه🦋☂️
@tarfandoneh🌙🦋
✾࿐ᭂ༅•❥🦋❥•༅ᭂ࿐✾💜🌿»
🎈🎁🎀🛍🧸☘🍀🌾🌾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش تل
☆🌿💐ترفندونه🦋☂️
@tarfandoneh🌙🦋
✾࿐ᭂ༅•❥🦋❥•༅ᭂ࿐✾💜🌿»
🎈🎁🎀🛍🧸☘🍀🌾🌾
#ترفند_آشپزی
🔸براى خوشمزه و خوش عطر شدن قيمه دارچين فراموش نشه!!
دارچين عطر فوق العاده ايى به خورشت تون ميده.
فقط سعى كنيد اين ادويه رو موقع تفت دادن مواد به خورشت اضافه كنيد😉
☆🌿💐ترفندونه🦋☂️
@tarfandoneh🌙🦋
✾࿐ᭂ༅•❥🦋❥•༅ᭂ࿐✾💜🌿»
🎈🎁🎀🛍🧸☘🍀🌾🌾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش دستبند
☆🌿💐ترفندونه🦋☂️
@tarfandoneh🌙🦋
✾࿐ᭂ༅•❥🦋❥•༅ᭂ࿐✾💜🌿»
🎈🎁🎀🛍🧸☘🍀🌾🌾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده گوگولی
☆🌿💐ترفندونه🦋☂️
@tarfandoneh🌙🦋
✾࿐ᭂ༅•❥🦋❥•༅ᭂ࿐✾💜🌿»
🎈🎁🎀🛍🧸☘🍀🌾🌾
نکات رو بخونید🫘
برای نگهداری طولانی مدت باقالی 🫘باید بلانچ کنید👌که دیگه طعم و رنگش داخل فریزر عوض نشه😊 شما با اینروشمیتونید لوبیا سبز 🫘ونخود فرنگی و قارچ🍄 رو هم بلانچ کنید 😉
مواد لازم برای بلانچ و نگهداری در فریزر باقالی
آب جوش
نمک
آب سرد و یخ
از زمان وارد شدن باقالی به آب جوش فقط 3 دقیقه بجوشه!
بعد از وارد شدن به اب و یخ فقط 2 دقیقه داخلش بمونه!
حتما اجازه بدین اب اضافه باقالی گرفته بشه بعد بسته بندی کنید!
کف روی باقالی رو حین جوشیدن بردارید.
🫘بهتره باقالی رو داخل زیپ کیپ که هوای اضافیش رو گرفتین نگهداریکنید
☆🌿💐ترفندونه🦋☂️
@tarfandoneh🌙🦋
✾࿐ᭂ༅•❥🦋❥•༅ᭂ࿐✾💜🌿»
🎈🎁🎀🛍🧸☘🍀🌾🌾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایده_خلاقیت
☆🌿💐ترفندونه🦋☂️
@tarfandoneh🌙🦋
✾࿐ᭂ༅•❥🦋❥•༅ᭂ࿐✾💜🌿»
🎈🎁🎀🛍🧸☘🍀🌾🌾