فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دیزاین_سالاد🥕🫑🥬🥒
☆🌿💐ترفندونه🦋☂️
@tarfandoneh🌙🦋
✾࿐ᭂ༅•❥🦋❥•༅ᭂ࿐✾💜🌿»
_🍃🌸🍃____
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وای که چقدر عالی😍😍😍😍
ساختن چادر واسه بچه های دلبندتون
☆🌿💐ترفندونه🦋☂️
@tarfandoneh🌙🦋
✾࿐ᭂ༅•❥🦋❥•༅ᭂ࿐✾💜🌿»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☆🌿💐ترفندونه🦋☂️
@tarfandoneh🌙🦋
✾࿐ᭂ༅•❥🦋❥•༅ᭂ࿐✾💜🌿»
_🍃🌸🍃____
#خشک_کردن_موسیر🧄🧄🧄
شاید شما هم فکر کنید #موسیر همون سیر خشک شده اس
اما باید بگم موسیر یه گیاه کاملا جداس👌
گیاهی با گلهای بنفش و ریشه ای شبیه به پیاز
روش خشک کردن موسیر
برای خشک کردن موسیر تازه و تهیه موسیر خشک خانگی و سالم ابتدا موسیر تازه را پوست بگیرید و بشویید.
سپس موسیرها را به دقت و تا حد امگان به صورت یکدست و یک اندازه حلقه حلقه کنید. سعی کنید ورقههای موسیر خیلی نازک یا خیلی ضخیم نباشند.
از آنجا که موسیر تازه خیلی تند و تیز است؛ باید به اصطلاح شیرین شود و تندی ان به روشی که در ادامه خواهیم گفت گرفته شود.
برای این کار، ورقههای موسیر خردشده را به مدت 24 ساعت داخل آب سرد ریخته و هر 4 ساعت یکبار، آب آن را عوض کنید.
بعد از شیرین شدن موسیر، آنها را روی پارچهای تمیز پهن کنید و کمی زمان بدهید تا کاملا خشک شوند. برای این کار میتوانید از پنکه استفاده کنید در نتیجه موسیرهایی سفید و تمیز خواهید داشت.
☆🌿💐ترفندونه🦋☂️
@tarfandoneh🌙🦋
✾࿐ᭂ༅•❥🦋❥•༅ᭂ࿐✾💜🌿»
_🍃🌸🍃____
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نکات_ارایشی
☆🌿💐ترفندونه🦋☂️
@tarfandoneh🌙🦋
✾࿐ᭂ༅•❥🦋❥•༅ᭂ࿐✾💜🌿»
ده خوراکی خوب برای #چاق_شدن:
• گردو
• شیر پرچرب
• نارگیل
• موز
• دانه های مغذی
• بادام
• روغن زیتون
• سیب زمینی
• لوبیا
• ماهی های آزاد و تن
☆🌿💐ترفندونه🦋☂️
@tarfandoneh🌙🦋
✾࿐ᭂ༅•❥🦋❥•༅ᭂ࿐✾💜🌿»
7.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش پودر سوخاری
مواد لازم: 👩🏻🍳
نون باگت ۴ عدد
یک قاشق غذاخوری نمک
یک قاشق مرباخوری زردچوبه
یک ق م فلفل سیاه
یک ق م فلفل قرمز
یک ق م آویشن
یک ق م دارچین
یک ق م پاپریکا
یک ق م ادویه کاری
یک ق م پودر سیر
۱. ما برای این کار به نون بیات و خشک احتیاج داریم. به همین خاطر نون های باگت یا تست یا ... رو خرد میکنیم و داخل سینی فر یا توستر میچینیم و به مدت ۳۰ دقیقه داخل توستر یا فر با دمای ۱۶۰ درجه میزاریم تا نون ها خشک و ترد بشن.
❗️هر ۱۰ دقیقه نون ها رو زیر و رو کنین تا به صورت یکدست خشک بشن.
☆🌿💐ترفندونه🦋☂️
@tarfandoneh🌙🦋
✾࿐ᭂ༅•❥🦋❥•༅ᭂ࿐✾💜🌿»
12.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مربا_کدو_حلوایی
☆🌿💐ترفندونه🦋☂️
@tarfandoneh🌙🦋
✾࿐ᭂ༅•❥🦋❥•༅ᭂ࿐✾💜🌿»
برای تمیز کردن ظرفی که در آن غذا سوخته آن را با آب گرم پر کنید و مقداری نمک همراه با سرکه به آن اضافه کنید و بجوشانيد تا کاملا پاک شود
☆🌿💐ترفندونه🦋☂️
@tarfandoneh🌙🦋
✾࿐ᭂ༅•❥🦋❥•༅ᭂ࿐✾💜🌿»
#نکات_خانه_داری
.
برای از بین بردن رطوبت و بوی نا مطبوع حمام و دستشویی كافيه چند تكه زغال رو در گوشه هايي قرار بديد. زغال رطوبت و بوي نامطبوع را به خود جذب میکند.
☆🌿💐ترفندونه🦋☂️
@tarfandoneh🌙🦋
✾࿐ᭂ༅•❥🦋❥•༅ᭂ࿐✾💜🌿»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم دمنوش سیب و دارچین مخصوص سرماخوردگی.امیدوارم خوستون بیاد بچه ابن دمنوش رو با لیمو ترش و عسل هم میتونید میل کنید.امیدوارم تنتون سلامت و دلتون گرم باشه
☆🌿💐ترفندونه🦋☂️
@tarfandoneh🌙🦋
✾࿐ᭂ༅•❥🦋❥•༅ᭂ࿐✾💜🌿»
سیر داغ🌺
سیر یک کیلو
روغن جامد دو قاشق
نمک یک قاشق ابتدا سیرها را پوست گرفته، قسمت سفت ته آنها را جدا کنید . داخل غذاساز یا چرخ گوشت بریزید تا ریز ریز بشن.
سپس روی یک دستمال نخی پهن کنید تا آب آنها گرفته شده و کاملا خشک شوند.(من یک شب تاصبح گذاشتم خونمون بوی سیر گرفته بود😁میتونید کمتر بذارید بمونه ولی نباید آب داشته باشه و کاملا خشک بشه وگرنه چسبنده میشه)
ماهیتابه با دیواره بلند یاقابلمه را روی حرارت قرار دهید. تا روغن داغ شود و وقتی از داغ شدن روغن مطمئن شدید نصف قاشق چایخوری زردچوبه به آن اضافه کنید تا سیر داغ شما رنگ طلایی پیدا کند.(زردچوبه اختیاری هست)
سیرها و نمک را در روغن ریخته، حرارت را کمی زیاد کنید و هر چند ثانیه یکبار هم بزنید.
(میتونید دو نوبت جداگانه سرخ کنید و یا اینکه یکباره بریزید)
سیرها از اطراف به سمت مرکز در حال سرخ شدن هستند پس مرتب هم بزنید و آنها را جابجا کنید تا به صورت یکنواخت سرخ شوند. حرارت رو ملایم کنید.
سیرها در ابتدا چسبنده هستند ولی هر چه سرخ شوند سبک شده و از چسبندگی آنها کم میشود.
حرارت ملایم باشد و مدام هم بزنید.
☆🌿💐ترفندونه🦋☂️
@tarfandoneh🌙🦋
✾࿐ᭂ༅•❥🦋❥•༅ᭂ࿐✾💜🌿»