🖼 #عکس_نوشت | آیا تفکیک قوا شرعی است؟
👤 آیتالله #علی_اکبر_رشاد، رئیس و موسس پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی در همایش ملی فلسفه فقه نظامساز:
◽️ فقه مدیریت و سازمان، فقه سیاست و آنچه به آن تعلق دارد و فقه حکومتی هم در زمره آن است و به موضوعاتی چون کنش مؤمن و مکلف با حاکم و حکومت جائر میپردازد؛ اینکه نسبت انسان مؤمن و مکلف با حکومت در کشورهای غیراسلامی چیست؟ یا اینکه حکم انقلابکردن و نکردن در زمانی که حکومت شایستهای نداریم چیست و زمانی که حکومت اسلامی وجود دارد چه باید کرد. آیا تفکیک قوا لازم است یا خیر و آیا شرعی است یا عقلایی و اینکه چرا ده قوه نباشد و چرا موضوعمحور هم نباشد.
◽️ فقه ولایت هم از دیگر مباحث در این زمینه است که فقه حسبه در ذیل آن میگنجد، فقه امت و شعب هم همینطور که فقه امت فراتر از شعب است؛ فقه اقلیم و سرزمین، فقه قوه مقننه، فقه قوه مجریه، فقه دیپلماسی و همزیستی مسالمتآمیز با جهان، فقه قوه فرهنگی که معتقدم برندهتر از همه قوا در تعیین سرنوشت یک ملت هست و حتی اگر نظریه منتسکیو و … را هم بپذیریم باید این قوه وجود داشته باشد.
#همایش
#فقه_نظام_ساز
🆔 @iictchannel
🖼 #عکس_نوشت | تعریف غیر دینی از چرایی ایجاد نظام اجتماعی
👤 آیتالله #سیدمحمدمهدی_میرباقری، رئیس فرهنگستان علوم اسلامی در همایش ملی فلسفه فقه نظامساز:
🔹 نکته مهم این است که آیا جامعه برای پرستش شکل میگیرد یا رفع نیازهای مشترک؟ اگر تحلیل علوم اجتماعی را که ریشهدار است و ما هم آن را بدون استناد دینی پذیرفتهایم و دائما تکرار میکنیم یعنی جامعه برای رفع نیازهای مشترک ایجاد شده است. این یک نگاه است ولی نگاه دیگر این است که اصلا از ابتدا جامعه تشکیل میشود که یا دنیا را بپرستند یا خدا را و انسانها یا خداپرست هستند یا دنیاپرست.
🔹 این دو نگاه خیلی فرق دارد و اگر نگاه اول را داشتیم یعنی جامعه برای رفع نیازهای مشترک درست شده در این صورت عرصه، عرصه عرفیات محض است کما اینکه مرحوم میرزای نائینی فرموده است ولی اگر گفیتم عرصه حیات اجتماعی عرصه پرستش خداست در این صورت نیازمند احکام و قواعد پرستش هستیم. شیخ مهدی حائری در بحث ولایت فقیه از معرفتشناسی شروع کرده و گفته است معیار صحت، دین نیست و حیات بشر هم برای رفع نیازمندیهای طبیعی بشر بوده و انبیاء هم برای تشکیل جامعه نیامدند و دین حق دخالت در اجتماع را ندارد لذا ولایت فقیه هم مجاز اندر مجاز است یعنی ولایت الله هم مجازی است.
#همایش
#فقه_نظام_ساز
🆔 @iictchannel
🖼 #عکس_نوشت | امنیت فراگیر در جامعه
🔸 یکی از مؤلفههای عدالت سیاسی بهرهمندی همۀ شهروندان از امنیت فراگیر است، منظور آن است که افراد جامعه از همۀ ساحتهای امنیت مانند امنیت سیاسی، امنیت فرهنگی، امنیت روانی، امنیت اقتصادی و امنیت اندیشگی برخوردار باشند.
🔸 اولین وظیفهٔ قدرت حاکم، بازداشتن کسانی است که امنیت جامعه را بر هم میزنند. در امنیت سیاسی بر رهایی از ترس، خطر و احساس دوری از هر گونه تهدید تأکید میشود. در اصل این واژه نیز آرامش، رفع ترس، وحشت و دلهره وجود دارد، فرد ایمن، یعنی مصون از ترس. در مفردات نیز آرامش و نبود ترس، معنا شده است.
📖 برگرفته از کتاب عدالت سیاسی در قرآن کریم، نوشته #سیدکاظم_سیدباقری، مدیر گروه سیاست پژوهشکده نظامهای اسلامی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
#برشی_از_کتاب
📌 جهت سفارش این کتاب به لینک زیر مراجعه نمائید:
➡️ poiict.ir/6336
🆔 @iictchannel
🖼 #عکس_نوشت | تمرکز بر اصول فقه برای فلسفه فقه نظامساز
👤 آیتالله #ابوالقاسم_علیدوست، عضو هیأت علمی گروه فقه و حقوق پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی در همایش ملی فلسفه فقه نظامساز:
◼️ برای بحث بر روی فلسفه فقه نظامساز باید بر روی اصول فقه متمرکز شویم زیرا میتواند فقه نظاممند را شکل دهد و باید ساختار اصول فقه قدری تغییر کند؛ باید به واقعیت تن داد و باید مسائل زیادی در اصول فقه آورده شود و بدون دست بردن در اصول فقه نمیتوان فقه نظامساز پدید آورد.
◼️ منطقهالفراغ یکی از بحث های مرحوم شهید صدر است که البته در آثار گذشتگان با عباراتی دیگر دیده میشود اما به نام شهید صدر سکه خورده است؛ وقتی بحث نظام و فقه احکام و نظریات در کتاب اقتصادنا بحث میکند به فلسفه فقه نظامساز نزدیک میشود و وقتی استنباط دوم خود را مطرح میکند که فقیه از مبنای خود دست بر میدارد و به فتوای دیگر مراجعه میکند از نظر ما مورد پذیرش نیست.
#همایش
#فقه_نظام_ساز
🆔 @iictchannel
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️ کنار تیم ایران
⚽️ نماهنگ ویژه KHAMENEI.IR به مناسبت حضور تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۲۲
🇮🇷 #برای_ایران
📥 سایر کیفیتها👇
https://farsi.khamenei.ir/video-content?id=51381
#برای_ایران
#پرچم_ایران_بالاست
🆔 @iictchannel
🔸 امام على عليه السلام:
🔰 براى آنچه از دست رفته است اندوه به دلت راه مده، كه تو را از آنچه مى آيد باز مى دارد
📚 غرر الحكم، حدیث 10434
#حدیث_هفته
🆔 @iictchannel
💯📣📃 خبرنامه پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
📅 سال شانزدهم، شماره 192
📋 تهیه و تنظیم: اداره روابط عمومی و اطلاع رسانی
⭕️ پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی در فضای مجازی
❇️ ایتا / سروش / بله / آپارات:
▶️ @iictchannel
🌐 سایت:
▶️ www.iict.ac.ir
#خبرنامه
#روابط_عمومی
🆔 @iictchannel
پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
💯📣📃 خبرنامه پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی 📅 سال شانزدهم، شماره 192 📋 تهیه و تنظیم: اداره روابط ع
Aban1401.pdf
10.94M
💯📣 خبرنامه پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
📅 آبان ماه ۱۴۰۱
📋 مشاهده آرشیو خبرنامه ها:
🌐 iict.ac.ir/khabarnameh
📋 نمایه خبرنامه ها در سایت مگ لند:
🌐 b2n.ir/magiict
🆔 @iictchannel
◽️تيم ملي نمايش «هويت جمعي» يك ملت
📝 نوشتاری از دکتر #محسن_ردادی عضو هیات علمی گروه مطالعات انقلاب اسلامی پژوهشگاه؛
◾️ #فوتبال از شگفتانگیزترین پدیدههایی است که بشر در دوره جدید اختراع کرده است. بازی فوتبال این ظرفیت را دارد که خواست و اراده شهروندان را نمایندگی کند. وقتی تیم فوتبال به میدان میرود، طرفداران احساس میکنند که به نمایندگی از تکتک آنان در حال مسابقه است. به همین دلیل با تمام وجود لحظههای بازی را دنبال میکنند و گویی «جمعیت هوادار» است که با بازیکنان حریف روبهرو میشود.
🔍 ادامه را بخوانید👇
🌐 iict.ac.ir/timmeli
#یادداشت
#برای_ایران
🆔 @iictchannel
🔸 جایگاه جمهوری اسلامی ایران در دیپلماسی نوین فرهنگی چین
🔰 هسته رشد و نوآوری ایران و چین (هسته مشترک مرکز رشد و خانه خلاق و نوآوری پژوهشگاه و مرکز پژوهش های مجلس) برگزار میکند:
🎙با حضور:
دکتر عادل خانی(استاد دانشگاه علامه طباطبایی)
⏰ یکشنبه 6 آذر ماه، ساعت 9 صبح
🔍 مشروح خبر👇
🌐 iict.ac.ir/yekrah
📡 ثبت نام از طریق:
🌐 iict.ac.ir/events
📱کسب اطلاعات بیشتر : ۰۹۳۳۱۰۰۲۶۷۲ (آقای جهانی)
#نشست
#مرکزرشدونوآوری
🆔 @iictchannel
🔸 بررسی راهبردی امنیتی اغتشاشات اخیر
🔻ضرورت تبیین مسائل برای جوانان در حاشیه اغتشاشات اخیر
🔰 گروه #مطالعات_انقلاب_اسلامی پژوهشکده فرهنگ و مطالعات اجتماعی پژوهشگاه برگزار میکند:
🎙با حضور:
دکتر #مهدی_محمدی
دکتر #محسن_ردادی
⏰ یکشنبه 6 آذر ماه، ساعت 13:30
🔍 مشروح خبر👇
🌐 iict.ac.ir/bramnyt
#نشست
#انقلاب_اسلامی
🆔 @iictchannel
🔸 کرسی علمی- ترویجی رویکرد حکمرانی به راهکارهای عدالت سیاسی در نظام اسلامی
🔻 در راستای برگزاری همایش ملی حکمرانی اسلامی
🔰 توسط گروه سیاست پژوهشگاه با همکاری گروه سیاست مرکز تحقیقات اسلامی مجلس، گروه علوم سیاسی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و انجمن مطالعات سیاسی حوزه برگزار می شود:
🎙 با حضور:
#سیدکاظم_سیدباقری
#محمد_شجاعیان
#علیرضا_نائیج
⏰ دوشنبه 7 آذرماه، ساعت 13
🏢 قم، سالن فرهنگ پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
📡 حضور مجازی از طریق:
🌐 skyroom.online/ch/iict/nezamha
🔍 مشروح خبر👇
🌐 iict.ac.ir/hokmrani-14
#کرسی
#حکمرانی_اسلامی
🆔 @iictchannel
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💯 #ببینید
📹 گزارش خبرگزاری رسا از همایش ملی فلسفه فقه نظامساز
🔹 با حضور پرشور اساتید، طلاب، دانش پژوهان و دانشگاهیان
⏰ چهارشنبه ۲۵ آبانماه ۱۴۰۱
🏢 قم l پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
اخبار همایش را اینجا بخوانید👇
🌐 iict.ac.ir/ffnezam
#همایش
#فقه_نظام_ساز
🆔 @iictchannel
🖼 #عکس_نوشت | کاهش ناراحتیها با وجود ایمان
◽️ زندگی بشر خواهناخواه همچنان که خوشیها، شیرینیها، بهدست آوردنها و کامیابیها دارد، رنجها، مصایب، شکستها، از دست دادنها، تلخیها و ناکامیهایی هم دارد. بسیاری از آنها قابل پیشگیری یا برطرف کردن است. هر چند پس از تلاش بسیار، بدیهی است که بشر موظف است با طبیعت دست و پنجه نرم کند، تلخیها را به شیرینی تبدیل نماید، اما پارهای از حوادث جهان قابل پیشگیری و یا برطرف ساختن نیست.
◽️ایمان مذهبی در انسان نیروی مقاومت میآفریند و تلخیها را شیرین میگرداند. انسان با ایمان میداند هر چیزی در جهان حساب معینی دارد و اگر عکسالعملش در برابر تلخیها به نحو مطلوب باشد، فرضاً خود این غیرقابل جبران باشد، به نحوی دیگر از طرف خداوند متعال جبران میشود.
📖 برگرفته از کتاب دینشناسی، نوشته حجتالاسلام والمسلمین #عبدالحسین_خسروپناه، عضو هیأت علمی گروه فلسفه پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
#برشی_از_کتاب
📌 جهت سفارش این کتاب به لینک زیر مراجعه نمائید:
➡️ poiict.ir/21679
🆔 @iictchannel
🖼 #عکس_نوشت | امنیت از تهدید و تحدید در جامعه
🔸 با فراگیر شدن امنیت سیاسی، همۀ افراد در نسبت با قدرت یکسانند، اگر کسی که به میز قدرت، نزدیک است با کسی که در حزبی مستقل فعالیت سیاسی دارد، همسان نباشند و فرد مستقل با توجه به آن تکاپوی سیاسی از حقوق اجتماعی-سیاسی، امنیت شغلی، مالی و عرضی برخوردار نباشد، آن جامعه گرفتار ناعدالتی است.
🔸 با حضور امنیت سیاسی در جامعه، همگان در تعامل با قدرت، صاحب حقند و هر کس که در آن دایره قرار گیرد و اصل آن را بپذیرد و انکار نکند، دارای مصونیت و امنیت است. با این امنیت، نباید افرادی از امکانات قدرت و سیاست برخوردار باشند و هر گونه که دوست دارند با شهروندان و منتقدان قدرت سیاسی، رفتار کنند، آرامش و امنیت دیگران را سلب کنند و دیگرانی هماره در ترس و ناامنی سر کنند، تهدید شوند و حقوق، امتیازها و فرصتهای آنان، تحدید گردد.
📖 برگرفته از کتاب عدالت سیاسی در قرآن کریم، نوشته #سیدکاظم_سیدباقری، مدیر گروه سیاست پژوهشکده نظامهای اسلامی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
#برشی_از_کتاب
📌 جهت سفارش این کتاب به لینک زیر مراجعه نمائید:
➡️ poiict.ir/6336
🆔 @iictchannel
🖼 #عکس_نوشت | استحکام ساختِ فرهنگی درونی نظام اسلامی، سخن اثباتی انقلاب است
🔹 اقتدار فرهنگی در برابر ذلّت قرار میگیرد و حاصل استحکام ساختِ فرهنگی درونی نظام اسلامی است. اقتدار فرهنگی، به یک واحد سیاسی یا یک دولت-ملت تعلق میگیرد و دو وجه دارد: یکی وجه ایجابی که دلالت بر توانایی حضور فعال و تأثیرگذار و قدرت دفع دارد؛ و وجه سلبی که نشانگر توانایی مقاومت در برابر تحمیل و زور و نفوذ قدرتهای بیگانه و قدرت بازدارندگی است.
🔹 اقتدار به طور کلی دو عرصه را در بر میگیرد: یکی عرصه مادی و دیگری عرصه معنوی. به این ترتیب، عناصر سازنده عرصه مادی اقتدار عبارتاند از قدرت اقتصادی، قدرت نظامی، قدرت امنیتی، قدرت سیاسی و قدرت علمی و عناصر سازنده عرصه معنوی اقتدار عبارتاند از قدرت اجتماعی و قدرتِ فرهنگی. بنابراین عناصر مادی و زرق و برقهای ظاهری برای دستیابی به اقتدار حقیقی، کافی نیستند. اقتدار، حاصل جوشش درونی و امری درون زاست نه بیرونی و القایی.
📖 برگرفته از کتاب درآمدی بر اندیشه فرهنگی آیتالله خامنهای، نوشته #مهدی_جمشیدی، عضو هیأت علمی گروه فرهنگپژوهی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
#برشی_از_کتاب
📌 جهت سفارش این کتاب به لینک زیر مراجعه نمائید:
➡️ poiict.ir/19036
🆔 @iictchannel
هدایت شده از فرجالله هدایتنیا | حقوق و اخلاق خانواده
FeghhPouya14.mp3
9.12M
💯🔊 #بشنوید
🔰 ویژه برنامه رادیویی #فقه_پویا
🔹 با موضوع "تنظیم رفتار اجتماعی" / قسمت چهاردهم
🔖 ادامه مباحث تبیین زوایای مختلف امر به معروف و نهی از منکر و جایگاه آن در جامعه
💢 لزوم همسویی بین امر به معروف و نهی از منکر با روش امر و نهی
💢 اهمیت توجه به فعل در حوزۀ ارزش ها و غایات
💢 لزوم تفکیک در ساحات مختلف رفتارها و افعال در راستای امر به معروف و نهی از منکر
🎙با حضور:
🔸 دکتر #محمود_حکمت_نیا
🔸 حجت اسلام دکتر #فرج_الله_هدایت_نیا
(اعضای هیأت علمی گروه فقه و حقوق پژوهشگاه)
📻 رادیو سراسری معارف؛
📅 ۱۵ شهریورماه۱۴۰۱
•┈┈┈┈••✾••┈┈┈┈•
#صوت
🄶 🆔 @hedayatnia_ir
هدایت شده از پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
🔸کرسی علمی- ترویجی خوانش حکمرانی مطلوب در امتداد پارادایم امامت
🔻 در راستای برگزاری همایش ملی حکمرانی اسلامی
🔰توسط گروه سیاست پژوهشگاه با همکاری انجمن مطالعات سیاسی حوزه علمیه و اندیشکده مطالعات انقلاب اسلامی طلوع مهر برگزار می شود:
🎙 با حضور:
#محسن_مهاجرنیا
#محمدصفر_جبرئیلی
#غلامرضا_بهروزی_لک
#محمد_ملک_زاده
⏰ دوشنبه 7 آذرماه، ساعت 10
🏢 قم، سالن فرهنگ پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
📡 حضور مجازی از طریق:
🌐 skyroom.online/ch/iict/nezamha
🔍 مشروح خبر👇
🌐 iict.ac.ir/hokmrani-12
#کرسی
#حکمرانی_اسلامی
🆔 @iictchannel
◽️ فرهنگ و فضای مجازی، پیشران های جنگ ترکیبی/ مفهوم «آزادی»، وسیله ای برای توجیه مداخلات غربی ها در امور کشورها
🔸 دکتر #حسین_رمضانی رئیس مرکز مطالعات پیشرفت و تمدن پژوهشگاه در پانزدهمین مدرسه شبهه پژوهی به تشریح «جنگ ترکیبی در حوزه دانش و نسبت آن با سند ۲۰۳۰» پرداخت و عنوان کرد:
◾️ جنگ ترکیبی در دوره معاصر دارای حوزه های بسیار گسترده ای است؛ در بین آن ها فرهنگ به این دلیل که بیشترین میزان نفوذ و اثرگذاری روی مخاطبین را دارد، پیشران این جنگ می باشد.
◾️ مفهوم «آزادی» به عنوان هسته مرکزی ارزش های لیبرالیستی است، در حال حاضر غربی ها بر پایه مفهوم آزادی در مسائل کشورهای مختلف دخالت می نمایند. باید دانست که پس از کشف آمریکا توسط کلمب آنچه موجب تحرک اقتصادی و جهش اروپا در این عرصه بود، سرریز منابع معدنی قاره آمریکا همچون نقره بولیوی به سمت کشورهای اروپای مرکزی است.
#سخنرانی
🆔 @iictchannel
هدایت شده از پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
🔸 کرسی علمی- ترویجی رویکرد حکمرانی به راهکارهای عدالت سیاسی در نظام اسلامی
🔻 در راستای برگزاری همایش ملی حکمرانی اسلامی
🔰 توسط گروه سیاست پژوهشگاه با همکاری گروه سیاست مرکز تحقیقات اسلامی مجلس، گروه علوم سیاسی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و انجمن مطالعات سیاسی حوزه برگزار می شود:
🎙 با حضور:
#سیدکاظم_سیدباقری
#محمد_شجاعیان
#علیرضا_نائیج
⏰ دوشنبه 7 آذرماه، ساعت 13
🏢 قم، سالن فرهنگ پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
📡 حضور مجازی از طریق:
🌐 skyroom.online/ch/iict/nezamha
🔍 مشروح خبر👇
🌐 iict.ac.ir/hokmrani-14
#کرسی
#حکمرانی_اسلامی
🆔 @iictchannel
🖼 #عکس_نوشت | کنترل قوای انسانی توسط دین
🔹 روانشناسان میگویند ممکن است به عللی، آشفتگی و ناهماهنگی در افکار و احساسهای انسان پیدا شود. در این مواقع انسان، روحیهاش به دو جبهه تجزیه میشود. منشأ ناهماهنگی در عمل و رفتار، هماهنگی و انتظام نداشتن افکار و احساسها است.
🔹 باید کاری کرد این جنگ داخلی به صلح و صفای واقعی بدل گردد. در اینجا بار دیگر احتیاج بشر به دین احساس میشود؛ زیرا رام کردن و مطیع ساختن احساسات اماره بشر از عهده هر قوه و قدرت دیگر خارج است. هر قوه و قدرت دیگر، خواه قدرت زور یا علمی یا چیز دیگر، مقهور هوا و هوس بشر میشود. دین بین انواع افکار و احساسها، یعنی بین قوه خیال و قوه عاقله، هماهنگی و سازگاری ایجاد میکند.
📖 برگرفته از کتاب دینشناسی، نوشته حجتالاسلام والمسلمین #عبدالحسین_خسروپناه، عضو هیأت علمی گروه فلسفه پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
#برشی_از_کتاب
📌 جهت سفارش این کتاب به لینک زیر مراجعه نمائید:
➡️ poiict.ir/21679
🆔 @iictchannel
🖼 #عکس_نوشت | مفهومشناسی نظام
🔸 مقصود از نظام مجموعه گزارههای شرعی و فقهی که فقیه در استنباطهای سلولی و خرد به آنها میرسد، نیست؛ بلکه امری است ورای این مجموعه که مورد نظر قانونگذار است و جعل این مجموعه به قصد رسیدن به آن صورت گرفته است؛ چنان که مقصود از نظام، مقاصد شریعت یا علل الشرایع نیست.
🔸 نظام به معنای نفس انسجام گزارهها با یک دیگر هم نیست. انسجام گزارههایی که در استنباطهای اتمیک به دست آمده، بهعنوان وصف بین احکام امری جدای از گزارهها نیست؛ در حالی که نظام مورد بحث پدیدهای بیرون از احکام است. بنابراین وقتی گفته میشود احکام را باید در نظام و ترتیبی حلقوی کنار هم و هرمی در طول یکدیگر دید، این نظام و ترتیب نباید با نظام مورد بحث به هم آمیزد.
📖 برگرفته از کتاب فقه نظام (ماهیت، ضرورت و شاخصه)، نوشته حجتالاسلام والمسلمین #سیدسجاد_ایزدهی، رئیس پژوهشکده نظامهای اسلامی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
#برشی_از_کتاب
🆔 @iictchannel
💠 نشست "روایت دولت"
🎙 با حضور:
حجت الاسلام دکتر #سیدسجاد_ایزدهی
رئیس پژوهشکده نظام های اسلامی پژوهشگاه
⏰ چهارشنبه 7 آذر 1401، ساعت 15
❇️ حضور مجازی از طریق:
➡️ skyroom.online/ch/live.rc/dolatsazi
#تبلیغ
🆔 @iictchannel
🔸کرسی علمی- ترویجی توجیه صدق قضایای نظری؛ توفیق گرایی
🔰 گروه معرفت شناسی و علوم شناختی پژوهشگاه برگزار میکند:
🎙 با حضور:
#ابراهیم_دادجو
#رمضان_علی_تبار
#حسن_عبدی
⏰ یکشنبه 13 آذر ماه، ساعت 10:30
🏢 قم،سالن جلسات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
📡 حضور مجازی از طریق:
🌐 skyroom.online/ch/iict/hekmat
🔍 مشروح خبر👇
🌐 iict.ac.ir/tojih
#کرسی
🆔 @iictchannel