#همکاری_ها
#دیدار
📸 دیدار دکتر مسعود معینی پور مدیر #شبکه_چهار سیما با ریاست پژوهشگاه آیت الله #علی_اکبر_رشاد
🔶 تهران - ۱۲ خردادماه ۹۷
📡 @iictchannel
#دیدار
#همکاری_ها
✅ در سازمان مرکزی پژوهشگاه صورت گرفت
🔸 دیدار دکتر مسعود معینی پور مدیر #شبکه_چهار سیما با آیت الله #علی_اکبر_رشاد
⚜ مشروح خبر:
🌐 iict.ac.ir/moe-2
📡 @iictchannel
#خلاقیت
#مدیریت_اسلامی
✅ توسط #سازمان_انتشارات پژوهشگاه
🔸 کتاب نهادینهسازی خلاقیت در #جامعه_اسلامی منتشر شد
⚜ مشروح خبر:
🌐 iict.ac.ir/nkh-2
📡 @iictchannel
#رمضان
﷽
خدایا زیاد بگردان در آن بهره مرا از برکاتش وآسان کن راه مرا به سوى خیرهایش ومحروم نکن ما را از پذیرفتن نیکىهایش اى راهنماى به سوى حـق آشکار
📡 @iictchannel
#منظومه_فکری
#امام_خمینی
#عبدالحسین_خسروپناه
📒 منظومه فکری امام خمینی رحمت الله علیه
🔺 عبدالحسین خسروپناه
✅ در سالروز ارتحال ملکوتی امام خمینی رحمت الله علیه شما را به مطالعه بخش هایی از این مجموعه ارزشمند دعوت میکنیم. در این اثر ارزشمند می خوانیم:
🔷 منظومه فکری مجموعه ای نظام مند، متشکل از اجزا و عناصر مرتبط و هدفمند، با محوریت هسته مرکزی، در عرصه نظام بینشی، منشی و کنشی است.
نظام بینشی می تواند دارای زیرنظام های متعددی از جمله نظام های معرفت شناختـی، خداشناختی، انسان شناختی، ولایت شناختـی، اسلام شناختی، جهان شناختی، جامعه شناختی و... باشد.
📡 @iictchannel
نظام منشی و رفتاری بیانگر بایدها و نبایدهای ارزشی، اعم از اخلاقی، تربیتی، معنوی و ... است. نظام کنشی و اجتماعی نیز دربردارندة هست و نیست ها و بایدها و نبایدهای اجتماعی است. مجموعه نظام های سیاسی، اقتصادی، مدیریتی، قضایی، دفاعی ـ امنیتی و... از اجزای نظام کنشی و اجتماعی محسوب می شوند.
📡 @iictchannel
این کتاب نشان می دهد که منظومه فکری امام، بیانگر گفتمان و جریان فکری ـ فرهنگی ویژه ای است که هم ادامه دهنده گفتمان فکری علمای گذشته است و هم با رویکرد اجتهادی به مسائل معاصر می پردازد.
محوریت و هسته مرکزی این منظومه، (توحید) است و دربردارنده سه نظام بینشی و منشی و کنشی است، نظام کنشی یا اجتماعی بر اساس اهداف اجتماعی یعنی آزادی، استقلال، عدالت، پیشرفت و تمدن تدوین شده است.
این کتاب درصدد است تا به مخاطب نشان دهد که منظومه فکری امام از نظامی هماهنگ برخوردار است؛ به گونه ای که اجزای آن یک کل نظام مند را تشکیل می دهند.
📡 @iictchannel
#رمضان
﷽
خدایا بگشا برایم در آن درهاى بهشت وببند برایم درهاى آتش دوزخ را و توفیقم ده در آن براى تلاوت قرآن ای نازل کننده آرامش در دلهاى مؤمنان.
📡 @iictchannel
#دانشنامه
#پژوهشکده_دانشنامه_نگاری
#دانشنامه_امام_علی
#سازمان_انتشارات
✅ همزمان با لیالی پرفیض قدر و سالروز شهادت حضرت علی(ع) شما را بیش از پیش به آشنایی با دانشنامه ارزشمند امام علی(ع) اثر ارزشمند پژوهشکده #دانشنامه_نگاری_دینی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی دعوت می نمائیم:
🔶 دانشنامه امام علی(ع) شناخت نامه موضوعی امام در شش هزار صفحه
🔻 این اثر شامل یکصد و سی مدخل اصلی و حدود سه هزار مدخل فرعی است که با همکاری بیش از دویست تن از دانشوران و استادان حوزه و دانشگاه تألیف شده است. همچنین دانشنامه امام علی(ع) برگزیده کتاب سال جمهوری اسلامی ایران، برترین پژوهش دینی کشور ، کتاب سال حوزه و کتاب سال ولایت می باشد.
📡 @iictchannel
🔻 برخی از نویسندگان این مجموعه عبارتند از حضرات اساتید و دانشوران: عبدا... جوادی آملی، سیدمرتضی عسگری، سیدجعفر شهیدی، رضا استادی، سیدجعفر مرتضی عاملی، رضا داوری، سیدجعفر سیّدان، علی ربانی گلپایگانی، سیدمحمدرضا مدرسی، محمدهادی معرفت، محمد سروش، رسول جعفریان، سیدمصطفی محقق داماد، علی دوانی، محمدعلی سادات، مهدی مهریزی، محمدعلی جاودان و ....
📡 @iictchannel
🔻ساختار علمی دانشنامه امام علی(ع) در ده زمینه کلان به سامان شده است. هریک از محورهای کلان نیز به فراخور تنوع و میزان مقالات به شاخههای تخصصیتر تقسیم شده و در یک یا چند مجلد عرضه شده است. علاوه بر دوازده جلد اصلی، یک مجلد نیز با عنوان « درآمد» حاوی مقدمه اصلی اثر، فهارس تفصیلی، نمایه های موضوعی، چکیده مقالات، شناختنامه قلمزنان و همکاران و ... فراهم شده است.
📡 @iictchannel
🔻 ساختار موضوعی و فهرست مدخلهای اصلی به صورت زیر است:
جلد اول: حکمت و معرفت؛ جلد دوم: مبدأ و معاد ؛ جلد سوم: نبوت و امامت؛ جلد چهارم: اخلاق و سلوک؛ جلد پنجم: حقوق؛ جلد ششم: سیاست؛ جلد هفتم: اقتصاد؛ جلد هشتم: تاریخ؛ جلد نهم: تاریخ؛ جلد دهم: سیره؛ جلد یازدهم: سیره؛ جلد دوازدهم: مرجعشناسی.
📡 @iictchannel