نکاتی در مورد زردک
🔸آب زردک و روشنی پوست
آب زردک را اگر روی صورت بکشید باعث روشن شدن و جلوه پوست صورت می شود.
🔹لاغری و مصرف زردک
اگر بخواهید لاغر شوید همه روزه با غذا زردک خام بخورید.
🔸چاقی و مصرف زردک
اگر بخواهید چاق شوید بعنوان صبحانه باید آب زردک بخورید.
🔹نحوه مصرف زردک و پیاز
زردک و پیاز را با هم بجوشانید و به آن آب لیمو اضافه کنید. دوایی موثری برای دررمان بیماری های عصبی، امراض کلیوی وهمچنین جوان کننده پوست می باشد.
#خواص_درمانی
*#سلسله_احادیث_پزشکی*
*💫 امام صادق علیه السلام:*
*«لْكُمَّثرى يَدْبَغُ الْمَعِدَةَ وَ يُقَوّيها، هُوَ وَ السَّفَرجَلُ سَواءٌ، وَ هُوَ عَلَى الشِّبَعِ اَ نْـفَعُ مِنْهُ عَلَى الرِّيقِ وَ مَنْ اَصابَهُ طَخاءٌ فَـلْيَأكُـلْهُ ـ يَعنى عَلَى الطَّعامِ.»*
*گلابی معده را پاک و تقويت میكند و بِه هم مثل گلابی است. خوردنش روى غذا سودمندتر است تا ناشتا. هر كس احساس*
*سنگينی میكـند، آن را روى غذا بخورد.*
*📚 منبع : كافى (ط-الاسلامیه), ج۶، ص۳۵۸، ح۲*
#محاسبه_مراقبه
❣امیرالمؤمنین مولا علی علیهالسلام:
🔍 هر کس به محاسبه نفس خود پردازد، به عیبهایش آگاه شود
و به گناهانش پی ببرد
و گناهان را جبران کند
و عیب هایش را برطرف سازد.
#روایت
📚غررالحکم
درمان درد و ضعف پاها
🔹 شبی ۷ عدد انجیر را داخل یک لیوان گلاب خیس کرده صبح ناشتا میل شود.
🔸 کاهش سردیها مخصوصا شبها
🔹 ارده با شیره انگور ۴ وعده در هفته، زیتون ۷عدد صبح ناشتا.
🔸 روغن مالی پاها روبه بالا با ترکیب (روغن بادام تلخ وسیاه دانه)هرشب
🔸 انگور روزی ۳ الی ۴ خوشه میل شود.
#طب_سنتی
کاهش اشتها با مصرف لبنیات
▫️نتایج تحقیقات جدید نشان میدهد که خوردن میان وعدههای لبنی مانند پنیر قبل از غذا در کاهش مصرف وعدههای غذایی موثر است لبنیات علاوه بر کنترل اشتها به محافظت در برابر بیماریهای قلبی، کاهش خطر شکستگی و زمینخوردن نیز کمک میکند البته
+ محصولات لبنی در مقایسه با آب به کاهش سطح قندخون بعد از غذا، اشتهای قبل از غذا و مصرف کلی وعدههای غذایی کمک میکند
#طب_سنتی
فوايد دمنوش آویشن
🔸ضدسرماخوردگی و آنفلوانزا
🔹خواص ضدعفونیکنندگی
🔸تقویت قدرت باروری
🔹ضدانگل قوی
🔸هضم غذا
🔹ضدتشنج
🔸تقویت مو
🔹ضدنفخ
خواص عسل برای سیستم گوارش
✍عسل طبع گرم و خشکی را داراست که البته نوع عسل هم در تعیین مزاج آن دخیل است.
با توجه به طبع و کیفیتی که دارد از بین برنده سردی و رطوبت بیش از اندازه بدن و باعث گرم نگهداشتن قوای رئیسه بدن ( قلب، مغز، کبد) میشود.
✍در بهبود عملکرد سیستم گوارشی، به ویژه معده (خصوصاً معده های سرد و رطوبی) اثرات ارزشمندی دارد که در درمان برخی از بیماریهای معده موثر است.
✍در طب ایرانی، عسل را جلادهنده میدانند و لذا در عفونتهای معده نیز توصیه میشود.
تذکرات مهم در مصرف ماهی
✍مصرف ماهی با ماست، دوغ، شیر، تخم مرغ (فساد هضم و اسهال) و گوشت سایر حیوانات مضر است..
✍آشامیدن آب بعد از خوردن ماهی بسیار زیان آور است.
به هیچ عنوان نباید بعد از خوردن ماهی (حداقل دو ساعت بعد از آن) مواردی مانند آب، دوغ، شیر، ماست، سالاد و میوه را مصرف کرد.( مشکلات هضم و زمینه ساز بروز قولنج، انواع فلج ها و حتی سکته مغزی یا قلبی).
✍در صورت بروز عطش، آب فراوان ننوشید، کمی نان و سرکه رفع عطش میکند.
اگر بعد خوردن ماهی دچار حالت تهوع شدید «آب به» یا «عرق زیره» استفاده کنید.
مصرف مدام ماهی توصیه نمیشود چون باعث ضعف معده میگردد.
❣گرمنگه داشتن بدن در دوران خونریزی قاعدگی
🖍خونریزی قاعدگی در خانمها، دورانی خاص است که در بعضی موارد، با سختیهای زیادی همراه است
✍در این مطلب میخواهیم تدبیری را با هم مرور کنیم که رعایت کردن آن، میتواند موجب حفظ سلامتی رحم و تخمدان باشد
🖍نکتهای که خانمها باید به آن توجه داشته باشند، گرم نگه داشتن بدن است
⬅️ بهتر است خانمها در تمام روزهای سال، مخصوصا در روزهای خونریزی قاعدگی و مخصوصا در فصل زمستان، ناحیه از ناف تا بالای زانو را گرم نگه دارند؛ میتوان از زیرپوشهای نخی بلند در این مدت استفاده کرد
🖍 همینطور پیشنهاد میکنیم خانم حتما از جوراب یا پاپوش گرم استفاده کند و به هیچ وجه با پای برهنه در منزل، خصوصا روی کف سنگ یا سرامیک راه نرود و دقت کند که روی مکان سرد ننشیند
آیا رنگ لثه نیز گویای مزاج دندان است؟
👈در صورت سالم بودن لثه و عدم وجود التهاب و عفونت، بر اساس رنگ لثه نیز میتوان مزاج دندان را تشخیص داد. بر این اساس رنگ لثه را به ۴ دسته تقسیم میکنند که عبارت است از:
اگر رنگ لثه متمایل به زرد باشد، گویای مزاج صفراوی دندان است.
👈اگر رنگ لثه متمایل به سفید باشد، گویای مزاج بلغمی دندان است.
👈اگر رنگ لثه متمایل به سرخ باشد، گویای مزاج دموی دندان است.
اگر رنگ لثه متمایل به تیرگی و کبودی باشد، گویای مزاج سوداوی دندان است