eitaa logo
اینجا ایــران است 🇮🇷 🇵🇸🏴
602 دنبال‌کننده
18.5هزار عکس
10.1هزار ویدیو
522 فایل
‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌معاویه: قوی تر از ذوالفقار علی سراغ داری؟ عمروعاص: آری، جهل مردم ... ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
مشاهده در ایتا
دانلود
http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90 ⭕️ یک عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام: افزایش مناطق آزاد، درآمدهای مالیاتی را کاهش می‌دهد 🔸 یک عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با‌ اشاره به معافیت مالیاتی مناطق آزاد اعلام کرد به هر میزانی که تعداد مناطق آزاد افزایش پیدا کند، درآمدهای مالیاتی دولت کاهش خواهد یافت. غلامرضا مصباحی مقدم، در گفت وگو با باشگاه خبرنگاران جوان با ‌اشاره به ایرادات هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام درخصوص لایحه افزایش مناطق آزاد و ویژه اقتصادی اظهار داشت: این لایحه در مجلس قبل دو مرتبه رد شد اما در مجلس فعلی با افزایش تعداد قابل توجهی منطقه ویژه اقتصادی رو به رو شد تا جایی که 90 منطقه ویژه توسط نمایندگان به مناطق فعلی افزوده شد. وی با بیان اینکه ‌اشکالات وارده بر این لایحه در سه بخش «کاهش درآمدهای مالیاتی دولت»، «افزایش هزینه‌های تحمیلی به دولت» و «ایجاد تبعیض منطقه‌ای» مطرح شده است، گفت: مناطق آزاد و ویژه اقتصادی از پرداخت مالیات معاف هستند و به هر میزانی که تعداد آنها افزایش پیدا کند، موجب کاهش درآمدهای مالیاتی دولت خواهد شد. در همین جهت، عبدا... رضیان، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی بیان کرد: ایجاد مناطق آزاد جدید با توجه به تصمیم شورای نگهبان که به این لایحه ایرادات جدی وارد کرده است، در هاله‌ای از ابهام قرار دارد. وی اضافه کرد: به عقیده بسیاری از کارشناسان و برخی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی ایجاد مناطق آزاد جدید باعث افزایش واردات و تضعیف تولید خواهد شد، اما بسیاری از مسئولان مناطق آزاد معتقدند این موضوع صحت ندارد. عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی ادامه داد: احتمال دارد که تصویب ایجاد 8 لایحه منطقه آزاد جدید رد شود هر چند که تشکیل مناطق آزاد دیگر منتفی است زیرا شورای نگهبان معتقد است که افزایش این تعداد از مناطق آزاد برای دولت بار مالی به دنبال دارد. احداث مناطق آزاد برای دولت، بار مالی دارد محمدرضا منصوری، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس نیز بیان کرد: بدون شک احداث مناطق آزاد جدید بدون بار مالی برای دولت امکان‌پذیر نخواهد بود. وی افزود: در صورتی که دولت بخواهد از بخش خصوصی برای سرمایه‌گذاری در این حوزه بهره‌ ببرد، رانت و فساد ایجاد می‌شود. همچنین، جواد حسینی‌کیا، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس اظهار داشت: دلیل اصلی که برخی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی به دنبال افزایش تعداد مناطق آزاد بوده‌اند، این است که در برخی از استان‌ها میزان ‌اشتغال پایین بوده و تعداد بیکاران بسیار زیاد است. در نتیجه نمایندگان این استان‌ها به فکر افتادند تا با افزایش مناطق آزاد میزان بیکاری را در استان‌های متبوع خود کنترل کرده و رشد ‌اشتغال را صعودی کنند. وی با‌اشاره به مجوز موقتی مناطق آزاد گفت: یکی از راهکارهایی که می‌توان مورد بررسی و مطالعه قرار داد این است که به صورت موقتی به مناطقی که مشکل ‌اشتغال دارند مجوز مناطق آزاد داده شود و پس از برطرف شدن مشکلات این مناطق آنها به صورت مناطق عادی کشور دربیایند و با این روش می‌‌توان از افزایش بی‌رویه مناطق آزاد جلوگیری کرد. این نماینده مجلس افزود: حتی می‌توان مناطق آزاد فعلی را نیز به همین صورت مدیریت کرد، یعنی عملکرد آنها را در چند سال گذشته مورد بررسی قرار دهیم و در صورتی که نتوانستند نمره قابل قبولی دریافت کنند مجوز آنها لغو شود.
http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90 ⭕️ ای کاش که اختیار عوض کردن منشی خود را ندارد، می‌داد و زمان وعده نمی‌داد. مقصودی، نماینده مردم سبزوار در مجلس: 🔹ای کاش آقای جهانگیری که اختیار عوض کردن منشی خود را ندارد، استعفا می‌داد و ای کاش کسی که قدرت این را ندارد که منشی خود را عوض کند در زمان انتخابات آن وعده‌ها را نمی‌داد. 🔹برداشت بنده از فضای مجلس این است که رضا رحمانی، وزیر پیشنهادی صنعت قطعا رأی بالایی می‌آورد و وزرای دیگر هم با رأی ناپلئونی از مجلس رأی اعتماد می‌گیرند. 🔹معرفی وزرای پیشنهادی نشان می‌دهد که آقای روحانی اعتقادی به بازسازی دولت و استفاده از متخصصین، جوانان، بانوان، اقلیت‌های دینی و همچنین استفاده از اشخاصی که باعث افزایش اعتماد مردم می‌شود، ندارد./نسیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90 ⭕️ آقای #آخوندی ، تو مفاهیم معیشتی قرآنی را نمی‌دانی. ☑ آقای #روحانی به عنوان #رئیس_جمهور روش معیشتی بیع و قرآنی را می‌دانی؟
http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90 ⭕️ روزانه 100 میلیارد تومان خسارت لجبازی با کارت سوخت 🔸 ارگان رسمی دولت می‌گوید روزانه 11 تا 15 میلیون لیتر بنزین از کشور قاچاق می‌شود. روزنامه ایران در تیتر اول خود نوشت: قاچاق سوخت به مرز نگران‌کننده‌ای رسیده و مسئولان کشور مدام نسبت به آن ابراز نگرانی می‌کنند. علت رشد قاچاق سوخت از جمله بنزین و نفت گاز در ماه‌های اخیر رشد نرخ ارز و افزایش فاصله قیمت سوخت در ایران با کشورهای همجوار است. این موضوع باعث شده که «از تمام مرزهای کشور قاچاق سوخت در جریان باشد.» برآورد می‌شود که روزانه حدود 10 تا 15 میلیون لیتر سوخت از مبادی غیرقانونی به کشورهای همسایه قاچاق شود. صاحبنظران اقتصادی و انرژی براساس اصول این علم معتقدند که بهترین گزینه برای جلوگیری از این پدیده، اصلاح قیمت حامل‌های انرژی است اما دولت با توجه به ملاحظات اقتصادی، اجتماعی و سیاسی فعلا تمایلی به اصلاح قیمت‌ها ندارد. موضوعی که اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس‌جمهوری نیز یکشنبه در نشست با بخش خصوصی آن را مطرح کرد. گزینه پیشنهادی مسئولان برای مدیریت مصرف و ساماندهی سوخت، الزامی کردن استفاده از کارت سوخت شخصی بوده که این سناریو از سوی سیاستگذاران در حال بررسی است. البته هنوز زمان دقیق اجرای این طرح مشخص نشده است اما به روزرسانی سامانه هوشمند سوخت، تغییر در ساز و کار پمپ‌بنزین‌ها و طراحی راهکاری برای تامین کارت سوخت مورد نیاز، در دستور کار قرار گرفته تا در اولین فرصت طرح مورد نظراجرایی شود. یادآور می‌شود دولت به خاطر ملاحظات سیاسی خود درباره انتخابات مجلس دهم و ریاست‌جمهوری دوازدهم، قیمت بنزین را ثابت نگه داشت و در همان حال، برای دهن‌کجی به تدبیر دولت قبل از خود، اقدام به حذف کارت سوخت کرد و موجب صدها هزار میلیارد خسارت ناشی از قاچاق بنزین، زیاده‌روی در مصرف و آلودگی هوای مضاعف شد. به نوشته روزنامه ایران، یارانه هر لیتر بنزین 8 هزار تومان است. به عبارت دیگر روزانه 100 میلیارد تومان رانت در جیب قاچا‌قچیان ریخته می‌شود.
http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90 ⭕️ شمار جانباختگان مصرف الکل درالبرز به 28 نفر رسید . 🔸 رئیس ‌دانشگاه علوم پزشکی استان البرز اعلام کرد که شمار جانباختگان مصرف مشروبات الکلی در این استان به 28 نفر رسید. به گزارش ایرنا، حمید درفشی در کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان البرز افزود: در مجموع مصرف مشروبات الکلی در ماه‌های شهریور و مهرماه امسال سبب مسمومیت 357 نفر در استان البرز شد که 37 نفر آنان زنان بودند. وی ادامه داد: از مجموع این 357 نفر تعداد 366 نفر بستری شدند که پنج نفر به طور کامل بینایی خود را از دست دادند و57 نفر نیز دچار کم بینایی شدند. درفشی گفت: تعدادی از مصرف‌کنندگان الکل این استان نیز دچار نارسایی کلیوی شده‌اند. وی اضافه کرد: بالاترین سن افراد مسموم شده موج نخست مصرف مشروبات الکلی البرز، 51 سال و در موج دوم 60 سال بوده است. درفشی ادامه داد: کمترین سن مسموم شدگان مشروبات الکلی در دو موج 12 سال به ثبت رسید. وی افزود: این درحالی است که تعدادی نیز از مسموم شدگان به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی مراجعه نکرده‌اند. موج نخست مسمومیت ناشی از مصرف مشروبات الکلی تقلبی اواخر شهریورماه امسال رخ داد و موج دوم اوایل مهرماه زنگ خطر را به صدا درآورد که در مجموع 375 نفر به مراکز درمانی انتقال یافتند.
http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90 ⭕️ دولت روحانی بعد از برجام تمام شد. 🔸 یک فعال اصلاح‌طلب می‌گوید دولت روحانی بعد از برجام تمام شد. نقی آزاد ارمکی در گفت‌وگو با روزنامه آرمان و در پاسخ این سوال که «دولت نه به وعده‌های خود عمل کرده و نه پاسخگوی مطالبات کوتاه مدت بوده، ارزیابی شما از این رویکرد چیست؟» اظهار داشت: من معتقدم موقعیت دولت آقای روحانی با آقای هاشمی، رئیس دولت اصلاحات و احمدی‌نژاد فرق می‌کند. از این جهت که دولت روحانی بعد از برجام تمام شد. وقتی که برجام به هم ریخت دولت روحانی نیز به اتمام رسید چون تمام هویت دولت را بر برجام گره زده بود. وقتی برجام مورد مناقشه قرار گرفت دولت روحانی هم دچار مشکل شد. وی افزود: آقای روحانی ایده دیگری را به جز برجام مطرح نکرده بود. اگر ایده دیگری داشت هم چندان ایده‌های مهمی نبوده و نیستند. مثلا روحانی هیچ وقت نگفته بود که من می‌خواهم در کشور سطح جدیدی از دموکراسی را مستقر یا توسعه ایجاد کنم. روحانی در سایه رقیب سخن گفت. وقتی انتخابات دور دوم پیش آمد رئیس‌جمهور حرف جدیدی نزد و فقط نقد رقیب کرد. اما چون با تعامل با آقای جهانگیری توانستند بازی متن انتخاباتی کنند. بازی را بردند نه اینکه ایده درستی دهند. آنها اصلا ایده جدیدی در انتخابات ارائه ندادند. اگر به دنبال مفهومی به نام صلح آشتی ملی یا رشد و توسعه و افزایش امید ایرانیان، یا بازگشایی هویت ایرانی حداقل ایده جدید بود، اما روحانی هیچ چیز جدیدی نداشت. ارمکی تصریح کرد: چیزهایی هم که گفته شد ایما و اشاره بود و بحث اصلی نقد رقیب بود. جامعه نیز چون می‌خواست رقیب روحانی نیاید به وی رای دادند. حالا هم تقلای اصلی رئیس‌جمهور این است که برجام را سروسامان دهد. اما پروژه‌های دیگر را زمین گذاشته است. روحانی اصلا کاری به پروژه‌های اقتصادی، فرهنگی، سیاسی، اجتماعی ندارد. جامعه‌ای که این همه بحث نابرابری اقتصادی در آن می‌رود، یک نفر در کابینه وجود ندارد که بحث تز اجتماعی یا رفاه اجتماعی را مطرح کند. وزیر رفاه و تامین اجتماعی سابق دولت نیز که خیلی داعیه این کار را داشت هیچ‌وقت چنین بحثی را نداشت. این خیلی مهم است، دولتی که در چرخه مهم اجتماعی قرار گرفته، خود را تغییر نمی‌دهد و بر اساس سخنان دیروز عمل می‌کند. وی خاطرنشان کرد: تامل‌برانگیز اینکه کشوری که مشکل اقتصادی دارد وزارت اقتصادش وزیر ندارد. این نشان می‌دهد که دولت از تز اقتصادی، مناسبات اجتماعی و فرهنگی تهی و پایان یافته است.
http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90 ⭕️ سهم 70 درصدی و در دنیا 🔸 روزنامه سازندگی دیروز یادداشتی از خانم ناهید تاج الدینی، یکی از نمایندگان مردم شریف اصفهان منتشر کرد که در بخشی از آن آمده است: «ما هم به عنوان موافقان پیوستن به FATF می‌دانیم که 47 درصد پولشویی دنیا در آمریکا و 23 درصد در اروپا انجام می‌شود و اروپا و آمریکا سهم 70 درصدی در پولشویی دنیا دارند و انگشت اتهام پولشویی پیش و بیش از هرکس به سمت آمریکا و اروپا دراز است. ما نیز می‌دانیم که سیاستمداران دنیا بیشتر از آنکه نگران اخلال در نظم اقتصادی به وسیله پولشویی باشند، نگران اخلال در نظم سیاسی هستند و بیشتر از آنکه به اقتصاد توجه داشته باشند به تبعات اقتصاد سیاسی توجه دارند و این نگرانی بیش از همه در آمریکا وجود دارد.»پس از خواندن این سطرها این پرسش پیش می‌آید که با این حساب چرا برای تصویب آن چنین تلاش کردند. این نماینده در بیان دلیل حمایت خود و حزب متبوعش از پیوستن به FATF نوشته است: «برجام چه خوب و چه بد مفاهمه سیاسی ایران با جهان بود و FATF مفاهمه اقتصادی ایران با جهان است.» دست کم این خوب است که این نماینده به موضوعاتی از این قبیل ‌اشاره کرده است که آمریکا و اروپا سردمدار حمایت از تروریسم و یا خود مراکز پولشویی هستند و با این حساب تشکیل نهادهایی مانند کارگروه اقدام مالی (FATF) را بهانه‌ای برای اجرای منویات سلطه طلبانه خود کرده‌اند و مانند آن نماینده حاشیه دوست و تهمت زننده تهران نیست که در قالب سخنگوی FATF ظاهر شده و مخالفان این نهاد را به پولشویی متهم می‌کرد!با این همه باید به این نکته ‌اشاره کرد که هر مفاهمه یا توافقی دست کم دو سر دارد به این معنا که هر دو طرف یا طرف‌ها می‌پذیرند از چیزی یا چیزهایی چشم بپوشند یا کارهایی را انجام ندهند و در مقابلش امتیازهایی را می‌گیرد. حال خوب است بگوییم ما که تمام تعهداتمان را انجام دادیم چه دریافت کردیم؟ همین را در مورد FATF باید گفت. می‌گویند ما به این نهاد ملحق می‌شویم که بهانه را از آمریکا بگیریم! مگر آمریکا دستش از بهانه خالی است؟ امروز FATF فردا ادعای حقوق بشری روز دیگر توانایی دفاعی کشور و... مگر در برجام به تمام تعهدات مکتوب در آن عمل نکردیم؟ چرا از گذشته درس عبرت نمی‌گیریم؟!
http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90 یادداشت دانشجویی ⭕️علاج واقعه بعد از وقوع! 🔸 «اول ایمنی، بعد کار»؛ عبارتی که احتمالاً در هنگام عبور از محل عملیات عمرانی دیدهاید چراکه قاعده عقلی حُکم میکند، ابتدا امنیت کارگران تأمین شود و سپس ساختوساز صورت گیرد، چون در صورت ناایمن بودن محیط، هیچ کاری از پیش نخواهد رفت. مثال فوق، نمونهای عینی از اصل «پیشگیری بهتر از درمان» بود تا اهمیت پیشبینی مخاطرات قبل از بروز، درک گردد و برای جلوگیری از آن برنامهریزی و تدبیر شود. حال اگر بخواهیم این مثال را به حیطه حکمرانی تعمیم دهیم، ناگفته پیداست که وظیفه حاکمان، تنها در تمشیت امور جاری حکومت خلاصه نمیشود و ابعادی وسیعتر از جمله «آیندهپژوهی» [Future Study] را نیز در برمیگیرد. آیندهپژوهی نه به مثابه پیشگویی و غیببینی، بلکه همچون واکسن یا آنتیویروس، به عنوان یک استراتژی پیشبینی شده در مقابله با ویروسها است؛ که اگرچه اکنون در سیستم وجود ندارند و شاید در آتیه نیز هیچگاه خطری را متوجه سامانه نکنند، اما هزینههای سرسامآور آفند ویروسی احتمالی، آنقدر گزاف خواهد بود که تمهید پدآفندهای آنتیویروس را توجیه کند. تجربه چهل ساله و پُرفراز و فرود حیات جمهوری اسلامی، گویای این واقعیت است که در عین ملحوظ داشتن نقاط قوت در بسیاری از پارامترهای استراتژیک، اما ضعف در آیندهپژوهی و کنشگری فعال، ابتکار عمل را از ما سلب نموده و نقشی منفعل و مدافعانه را نصیبمان کرده است! برای درک بهتر موضوع، بازخوانی مصادیق ذیل که تنها معدودی از ضعفها پیرامون واکنش منفعلانه و عدم کنشگری فعال را گوشزد میکنند، خالی از لطف نخواهد بود: 1- فتنه 1388 درمیگیرد! اگرچه نقش سرویسهای خرابکار خارجی و مزدوران داخلیشان در آتش بیاریِ معرکه، انکارناپذیر است اما کیست که کتمان کند یکی از دلایل دامن زدن به دوقطبی انتخاباتی، مناظرات پخش شده از صداوسیما بود! مناظراتی که اگرچه کمبودش احساس میشد اما کمکاری آیندهنگرانه صداوسیما –یا به تعبیر امام راحل(ره) «دانشگاه عمومی»- طی سالیان گذشته در تهیه و تولید برنامههای گفت‌وگومحور و آزاداندیشانه به منظور افزایش «تابآوری» اجتماعی و جااندازی فرهنگ «تحمل عقیده مخالف» در میان مردم، چنان جو عمومی را ملتهب و موّاج نمود که موجسواری بیگانگان روی آن را به سادگی امکانپذیر کرد! پس از رخداد نامیمون 88، اگرچه رسانه ملی به این ضعف واقف شد و تا به امروز سعی نمود با قطار کردن لیست بلندبالایی از برنامههای مناظرهای/چالشی همچون «دیروز؛ امروز؛ فردا»، «پایش»، «ثریا»، «پارک ملت»، «متن-حاشیه»، «زاویه»، «مناظره»، «بدون توقف»، «منطقه آزاد»، «پیشرو»، «جهانآرا»، «این.ج.ا» و...، به نوعی جبران مافات کرده باشد، اما چه فایده که دیگر خیلی دیر شده بود! ادامه ⬇️
http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90 2- حقوقهای نجومی در خرداد 1395 افشا میشوند! دومینوی افشاگریها اگرچه از فیش حقوقی مدیران «بیمه مرکزی» آغاز شد اما دامنه آن به رئیس‌«صندوق توسعه ملی» و مدیرعامل «بانک رفاه» و... نیز تسری یافت. اطلاع از تبعیض و شکاف 20 تا 50 برابری میان حقوقبگیران حداقلی با مدیران فرادستی، خشم عمومی را به اوج میرساند. دولت در ابتدا مُنکر قضیه میشود و حتی در یک دهانکجی آشکار نسبت به افکار عمومی، یکی از این نجومیبگیران را «ذخیره نظام»(!) معرفی میکند، اما پس از افزایش فشارها، نهایتاً مجبور میشود تا لایحهای فرمالیته و بسیار دیرهنگام را پیرامون یکپارچگی در نظام پرداختها، راهی مجلس کند. اگرچه انتظار اقدام پیشدستانه درباره حقوقهای نجومی از دولتِ خالقِ خسارتِ محضی چون برجام، بسیار بعید و نابه‌جا بود اما از نهادی نظارتی مانند «سازمان بازرسی کل کشور» توقع میرفت تا بیهیچ ملاحظه و تعارفی، نقش پیشگیرانه خود در چنین موضوعاتی را به احسن وجه، ایفا نماید؛ معالأسف اما رئیس‌سازمان مذکور، طی عذری ناموجه اظهار داشت: «درباره مدیر بانک رفاه که فیش حقوقی وی نیز جنجالی شد، اگرچه گزارش تخلف کلان وی در زمان بانک ملی را داشتیم ولی با لابی‌گری حسین فریدون، نامبرده در رأس بانک رفاه قرار گرفت.»! 3- اعتراضات دی 1396 به وقوع میپیوندد! در این مورد نیز اگرچه وجود دستهای بیگانه در انحراف مطالبات به‌حق مردمی به سمت مقاصد شوم سیاسی، به چشم میآید اما همگان واقفند که به تعبیر رهبر انقلاب، کدامین زخم کهنه موجب تجمع این حجم از مگسهای مزاحم شده است! جراحت موسسات مجوزدار مالی و اعتباری همانند «کاسپین»، «ایرانیان»، «افضل توس»، «آرمان وحدت» و «ثامنالحجج» که از اوایل دهه 90 آغاز شد و سرانجام در نیمه همین دهه سَر باز کرد، خود نشان از بیتوجهی و نبود آیندهنگری در میان مدیران و دست‌اندرکاران اقتصادی کشور داشت. در این میان اگرچه 11/5 هزار میلیارد تومان از ذخایر دولت یا به عبارت بهتر ۱۴۳ هزار تومان از جیب هر شهروند ایرانی برای تأدیه بدهی این موسسات متخلف پرداخت گردید اما چه سود که دیگر اعتماد عمومی نسبت به نظام پولی و بانکی کشور، خدشهدار شده و اعتراضات خیابانی مترتب از آن، دشمنان خارجی را به جوابگیری از فشارهای مضاعف اقتصادی، متقاعد کرده بود!  4- تلگرام به معضلی برای امنیت ملی کشور تبدیل میشود! در این بین، همکاری کاملاً یک‌طرفه وزارت ارتباطات با تلگرام و انتقال سرورهای آن به داخل کشور، این پیامرسان بیگانه را به یکهتاز میدان سایبری کشور تبدیل میکند؛ به‌حدی که بنابر اذعان یکی از اعضای شورای‌عالی فضای مجازی، تلگرام به تنهایی تا اواسط سال 1396، بیش از 60 درصد پهنای باند اینترنت مصرفی کشور را به خود اختصاص میدهد. خوشبینی محض به تلگرام، زمانی به بدبینی تبدیل شد که موسسِ یهودیالاصل آن یعنی «پاول دورف» برخلاف تعهداتش، از افشایِ اطلاعات رمزنگاریشدهیِ مکاتبات تلگرامیِ تروریستهایی که در حمله به مجلس در خرداد 1396 شرکت داشتند، استنکاف نمود! این اقدام خودسرانه مدیر تلگرام اما مجدداً در جریان اعتراضات دی 1396، تکرار گردید و نامبرده از مسدود نمودن بسیاری از کانالهای معاند که مستقیماً مردم را به قیام مسلحانه تشویق کرده و حتی از انتشار آموزش گام به گام ساخت «کوکتل مولوتف» در گروههایشان نیز ابایی نداشتند، خودداری کرد! پس از آن، علیرغم فیلتر کردن تلگرام اما روشن بود که پیامرسانهای داخلی جایگزین، نخواهند توانست ظرف مدتی کوتاه، جای خود را در میان ایرانیان باز کنند؛ چراکه باید از مدتها پیش از خطرآفرینی تلگرام، درباره لزوم استفاده از تکنولوژی مشابه داخلی فرهنگ‌سازی میشد و زیرساختهای نرمافزاری مورد نیاز آن، تمهید میگردید! ادامه ⬇️
http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90 5- بیکاری فارغالتحصیلان دانشگاهی به نقطه فاجعهآمیزی میرسد! توسعه صرفاً کمّی، بیحسابوکتاب و غیرهدفمند آموزش عالی طی سه دهه گذشته، و تأسیس انواع و اقسام مراکز دانشگاهی از «پیام نور» و «علمی-کاربردی» گرفته تا «پردیسهای خودگردان» و «غیرانتفاعی»، سیل خروشان فارغالتحصیلان را روانه بازار کار میکند. اگرچه وجود این حجم از افراد با تحصیلات دانشگاهی برای هر کشوری، نعمت محسوب میشود اما بیتوجهی برنامهریزان، در قبال «آمایش آموزش عالی»، از این فرصتِ بینظیر، تهدیدی بیبدیل میسازد! از سوی دیگر، همزمان با ورود فارغالتحصیلان به بازار کار، دعوت بکار مجدد از بازنشستگان و عدم خروج ایشان از مشاغل، مزیدی بر علت بیکاری جوانان شده و فشاری دوچندان را متوجه سیستم‌اشتغالزایی کشور میکند. با این همه، پس از تحمیل هزینههای گزاف مادی و معنوی به کشور و بعد از مدتها انتظار و صرفاً با فشار افکار عمومی، سرانجام شورای‌عالی انقلاب فرهنگی در بهمن 1393 به فکر تدوین «سند آمایش آموزش عالی» میاُفتد، و به تازگی مجلس «قانون منع به‌کارگیری بازنشستگان» را از تصویب میگذراند!  همان‌گونه که از نظر گذشت، غفلت از مخاطرات آتی و عدم آیندهنگری به منظور برخورد صحیح با آنها، می‌تواند خسارات و لطمات جبرانناپذیری را در پی داشته باشد. با این وجود، سؤالی که در این باره به ذهن متبادر می‌شود آن است که چرا دیوانسالاری کشور تا بدین اندازه، در انجام وظایف پیشگیرانه فَشَل بوده یا در قبال پذیرش مسئولیت آیندهنگری، خود را به تغافل زده است؟! براستی فلسفه وجودی و خروجیِ دندانگیر این تعداد غیرقابل شمارش از مراکز به اصطلاح مشورتی و راهبردی، چه بوده است که همواره به فکر نوشداروهای پس از دفن سهراب بودهاند؟! جالب آنکه، اگر برنامه یا طرحی از جانب این قبیل نهادهای صرفاً بودجهخوار بیرون بیاید، یا فقط برای خالی نبودن جداول بیلان کاری است، یا آنقدر منقضی و کُلینگر است که اصلاً قابلیت اجرا ندارد! اینجاست که باید صرفاً افسوس خورد و تنها به ذکر این ابیات مشهور از استاد شهریار، کفایت نمود:                    آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا                                                                   بیوفا حالا که من افتادهام از پا چرا                  نوشدارویی و بعد از مرگ سهراب آمدی                                                                   سنگدل این زودتر میخواستی حالا چرا *دانشآموخته کارشناس ارشد و فعال دانشجویی
اینجا ایــران است 🇮🇷 🇵🇸🏴
http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90 ⭕️ ایشون آقای غلامعلی سلیمانی هستند که صاحب ۴۰ شرکت و ۲۰ کارخانه و تولیدکننده برتر جهان اسلام شده‌اند که مهم‌ترین شرکت ایشان شرکت کاله است و از غول‌های صنعت غذایی در جهان هستند ببینید چی میگه تا به فاجعه بودن روحانی و دولت بیشتر پی ببرید: * ۲۰۰۰ نفر اخراج کردیم. * اگر می خواهید کاری انجام نشود بدهید دست دولت. * به علت دعوای بین دولت مردان ماده اولیه نداریم. * ما پالایشگاه شیر را افتتاح کردیم ولی برای فاز دوم که روزی ۱ میلیون دلار به نفع مملکته، دولت کمکی نمی کنه. * تمام مسائل و مشلات سوریه برای ماست و منفعت را ترکیه می بره. * کارخونه تهران، اصفهان و کرمانشاه تعطیل شدند و فعالیت کارخانه آمل در حال حاضر نصف شده باور کنید آدم‌های خائن شاخ و دُم ندارن !