http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
ادامه
«اقدام اخیر ریاست مجلس شورای اسلامی در ارسال لایحه اصلاح قانون مبارزه با پولشویی و لایحه الحاق دولت جمهوری اسلامی ایران به کنوانسیون سازمان ملل متحد برای مبارزه با جرائم سازمانیافته فراملی (موسوم به پالرمو)، مغایر اصل ۱۱۲ قانون اساسی، ماده ۲۰۲ قانون آئیننامه داخلی مجلس و نیز ماده ۲۵ آئیننامه داخلی مجمع تشخیص مصلحت نظام بوده و بدعتی است که ضمن لطمه به اعتبار مجلس شورای اسلامی تصمیمات فردی را جایگزین تصمیمات جمعی نمایندگان ملت میکند.»
این نامه در ادامه افزوده است: «بر اساس اصل ۱۱۲ قانون اساسی و ماده ۲۰۲ قانون آئیننامه داخلی مجلس، پس از آنکه شورای نگهبان اصلاحات به عمل آمده در مصوبه مجلس را رافع ایرادات این شورا تشخیص ندهد، مصوبه باید مجدداً در کمیسیون مربوطه و نیز صحن علنی مجلس طرح گردد و در صورتی که نمایندگان مجلس بر مصوبه خود از باب مصلحت اصرار نمایند موضوع جهت تعیین تکلیف به مجمع تشخیص مصلحت نظام ارسال میگردد. بنابراین رئیس مجلس نمیتواند برخلاف قانون و به نیابت از کمیسیون ذیربط و صحن علنی مجلس به تنهایی بر مصوبه قبلی مجلس اصرار نماید.»
این نمایندگان در ادامه نامه خود تاکید کردهاند: «علاوه بر آن ریاست مجلس در نامه ارسالی خود به مجمع، به مصوبه مورخ ۳/۷/۱۳۹۷ مجلس استناد کرده است که اولاً این مصوبه، در راستای اِعمال اصلاحات مورد نظر شورای نگهبان - نه اصرار جهت ارجاع به مجمع تشخیص- بوده است ثانیاً تاریخ آن مقدم بر اظهارنظر مورخ ۱۸/۷/۱۳۹۷ شورای نگهبان میباشد و علیالاصول نمیتواند تأمینکننده تشریفات قانونیِ ارسال به مجمع به حساب آید.»
در پایان این نامه آمده است: «بنابراین با توجه به غیرقانونی بودن بررسی لوایح مذکور در مجمع تشخیص مصلحت نظام، خواستار برگرداندن لوایح مذکور به مجلس جهت طی تشریفات قانونی لازم بوده و از اعضای محترم مجمع تشخیص مصلحت نظام، پایبندی بیشتر به قانون و ایستادگی در برابر اقدامات غیرقانونی را انتظار داریم.»
http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ #رنو فروش #خودرو به ایران رو در پیروی از تحریم های آمریکا متوقف کرد
چون خیالش راحته دوباره بعد از بهبود اوضاع، مدیران #خودروسازی با سلام و صلوات و فرش قرمز ازش پذیرایی میکنند و مونتاژگر محصولاتش میشن
شما بودی عاشق این مدیران داخلی جیگر نمیشدی؟
*حاج پطروس*
http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ نمایندگانی که در ضیافت #شریعتمداری حضور داشتند.
⁉️ در این جلسه چه گذشت؟
🔹دیشب جلسه ای با حدود ۵۰ نفر از نمایندگان مجلس با محمد شریعتمداری وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ساختمان تلاش وزارت کار برگزار شد.
🔸علی رستمیان نماینده مردم دلفان و سلسله ، عبدالحمید خدری نماینده بوشهر، گناوه و دیلم، شهباز حسنپور بیگلری نماینده سیرجان ، جلال میرزایی نماینده مردم ایلام، حبیب الله نیکزادی نماینده بم ، ریگان، احمد انارکی محمدی نماینده رفسنجان، اقبال محمدی نماینده مریوان، پروانه مافی نماینده تهران، زهرا سعیدی نماینده مبارکه، ابوالفضل حسن بیگی نماینده دامغان، مهرداد بائوج لاهوتی نماینده لنگرود، سهیلا جلودار زاده نماینده تهران، قاسم میرزایینکو نماینده مردم دماوند، علیرضا رحیمی نماینده مردم تهران.
🔹همچنین در این جلسه افرادی چون حسین کمالی دبیر کل حزب اسلامی کار ، حسن صادقی قام مقام دبیر کل خانه کارگر ، مرتضی لطفی مدیرعامل شستا، تقی زاده رئیس سازمان بازنشستگی و محمد تقی نوربخش حضور داشتند. این جلسه با هماهنگی علی لاریجانی برگزار شده است .
🔸گفتنی است محمد خاتمی در پیامی به فراکسیون امید مجلس آنها را مکلف به رای محمد شریعتمداری کرده است.
📚: نود اقتصادی
http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ سه نقطه ماییم!
🔸 #روزنامه اعتماد ، سرمقاله شماره پنج شنبه خود را به اطراف دولتمردان و اظهارات و عملکرد آنها اختصاص داده و نوشته است: «آقای #جهانگیری گله و گله گزاری کرده، آقای #آخوندی با آن لحن شدید و غلیظ #استعفا داده اخبار اختلاف و افتراق به بیرون درز پیدا کرده – مدتهاست که درز پیدا کرده- آخرش مقصر ما مطبوعاتیهاییم. آقای #واعظی دیروز مصاحبه کرده و گفته «این #رسانه ها بودند که سوءاستفاده کردند...» سوءاستفاده؟»
این سرمقاله در ادامه افزوده است: «شما که به داد #مطبوعات بیچاره نمیرسید لااقل فحششان ندهید و #متهم شان نکنید. یکی دیگر گلایه کرده، یکی دیگر استعفا داده، یکی دیگر جواب آنها را داده حالا ما مقصریم و ما سوءاستفاده کردهایم؟!»
این سرمقاله در ادامه به نوعی به دولتمردان یادآور میشود که این روزنامههای طیف موسوم به #اصلاح_طلب هستند که دارند از #دولت_تدبیر_و_امید حمایت میکنند! یعنی همین روزنامه ها هستند که با حمایتهای نادرست، مسیر باژگون را پیش روی دولت آراستند و صدالبته در ایام انتخابات آگهیهای رنگانگ آنچنانی هم از دستگاههای دولتی دریافت کردند.
در بخش دیگری از این نوشتار میخوانیم: «شما که الحمدلله خیرتان به ما نمیرسد و لطفتان شمال حال ما نمیشود لااقل «شر» به سراغمان نفرستید. کاغذ که از دولتی سر مدیریتتان دو برابر شده، فیلم و زینک هم با تدبیر به موقعتان با بدبختی و من بمیرم تو بمیری باید بخریم.»
در این باره تنها به ذکر یک نکته اکتفا میکنیم روزنامه اعتماد از شمار حامیان #دولت با یک جمله کنایهآمیز رئیسدفتر رئیسجمهور چنین برآشفته شده و این سرمقاله را نوشته حال آنکه روزنامه کیهان فقط در یک مورد یعنی همین چند روز قبل با 14شکایت از طرف دولتیها به دادگاه رفته بود. «تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل»
http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ وزیر مستعفی پس از 5 سال: دولت روحانی، فاقد گفتمان است!
🔸 وزیر مستعفی راه و شهرسازی میگوید: دولت روحانی فاقد گفتمان است.
عباس آخوندی در گفتوگو با روزنامه دنیای اقتصاد اظهار داشت: آقای روحانی، جریان «نه به جلیلی» را نمایندگی میکرد وگرنه آقای روحانی فاقد هرگونه گفتمانی بود. اینکه میفرمایید فقدان گفتمان؛ قبول دارم که اصلاً «اعتدال» یک روش است. اعتدال اصلاً «گفتمان» نیست. گفتمان یک نظام معرفتی سامانیافته است و باید ظرفیت آن را داشته باشد تا هدف مشخصی را تعقیب و مشکلی را حل کند و بتواند یک نظریهای را در حوزه سیاسی، اجتماعی و اقتصادی پیاده سازد. اما صحبت در بحث اعتدال بر سر روش است که ما روشمان افراط و تفریط نیست. بنابراین حرف شما درست است؛ یعنی در واقع بزرگترین نقطه ضعف دولت یازدهم و دوازدهم نداشتن گفتمان غالب است که ثمر منفی و سردرگمیاش را در همین تنگنای ارزی اخیر نشان داد.وی در عین حال توضیح نداد که چرا پنج سال در دولت فاقد گفتمان حضور داشت و خود وی دارای کدام گفتمان بود که کارنامهای پرخسارت و خالی از عایدی را به جای گذاشته است؟!
وی در ادامه این مصاحبه گفت: مسئله ما با آمریکا و جهان زمانی حل و فصل میشود که تصویر روشن و در عین حال واقعی و درست از موقعیت ایران در منطقه و جهان داشته باشیم و در این مورد در درون ایران به اجماع نسبی دسترسی پیدا کرده باشیم. این بدین مفهوم است که این فقط در یک صورت محقق میشود که شکاف اجتماعی داخلی تا حدی پر شده باشد. از جمله موضوعهای اختلافی شدید که یکی از ریشههای شکاف اجتماعی موجود در ایران است، موقعیتیابی ایران در سطح منطقه و جهان است. در حال حاضر سیاست منطقهای ایران با سیاست تعامل حداکثری ایران با جهان در تباین است. فارغ از اینکه کدام یک از این سیاستها درست است، مهم این است که بدانیم پیگیری موازی هر دو ممکن نیست.
ادامه ⬇️
http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
ادامه
2- وقتی توافق و معاهده برجام، با دهنکجی مطلق رژیم آمریکا و بیتفاوتی اروپا به این نقض عهد مواجه شده، آخوندی چگونه رویش میشود از برجامهای دیگر و هماهنگ شدن با هنجارهای غرب حرف بزند؟ ترجمه این حرف او، غیر از تن دادن به دیکتههای تمامنشدنی غرب است؟ در این صورت، او نسخه قجری و پهلوی میپیچد هر چند که ژست روشنفکری میگیرد.
3- چرا وقتی برجام پرخسارت را به ملت به عنوان دستاورد بزرگ تحمیل میکردند، نگفتند برجامها و خسارتهای دیگر در راه است؟ و برعکس گفتند تحریمهای مالی و بانکی در روز اجرای برجام لغو میشود؟ آن روز چرا همین آقای آخوندی خفهخون گرفته بود و با هواپیماهای دروغین عکس یادگاری میگرفت و احتمالاً مشغول کارچاقکنی بود؟ وقتی ظریف میگوید حتی با الحاق به FATF هیچ تضمینی برای لغو تحریمها نیست، وزیر بیسواد و مستعفی برای چه دوباره در باغ سبز نشان میدهد و مشکل اقتصاد را، عدم انعقاد برجامهای 2 و 3 میداند؛ جز برای فرار از پاسخگویی درباره کارنامه پرخسارت خود که چند برابر شدن قیمت مسکن در دوره مسئولیت وی، یکی از مفاد آن است؟!
http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
ادامه
در پیگیری سیاستهای متعارض استادیم و به روی مبارک نمیآوریم. ولی در عالم واقع، تعارض و تضاد قابل جمع نیست. لذا، در عمل این موضوع هم به تعارض داخلی میانجامد و موجب عدم تصمیمگیری در سطح بینالمللی میشود و هم دنیا را به فهم پارادوکسیک و متضاد از ایران وا میدارد.
آخوندی میگوید: اشکال کار در این بود که ما با اتکا به قدرت نرم، مبتنی بر و با استفاده از ساختارهای حقوقی مورد پذیرش جهان در پی موقعیتیابی جدیدی در جهان بودیم، حال آنکه دیگرانی بودند که مبتنی بر قدرت سخت در پی دست و پنجه نرم کردن با سایران بودند. هنوز در ایران مشخص نیست که آیا میخواهیم متکی به قدرت نرم و با مجموعه قواعد و نظام حقوقی جهان کار کنیم یا میخواهیم متکی به قدرت سخت باشیم و در واقع موقعیت برتر نظامی یا تولید صنعتی سنگین را به دست بیاوریم. وی میافزاید: برجام سیاسی نیاز داشت با یک برجام تجاری، مالی و بانکی تکمیل شود. از سال 2008 ما در لیست سیاه FATF رفته بودیم. میگویند که چرا بعد از برجام توانستیم از ثمره آن در حوزه اقتصاد به اندازه کافی استفاده کنیم؟ خیلی روشن بود چون ما در لیست سیاه FATF بودیم. درست است که در حوزه سیاسی برجام را امضا کرده بودیم، ولی در حوزه اقتصاد یا مبادلات بانکی در لیست سیاه بودیم و کسی که در لیست سیاه است با جهان نمیتواند مبادله داشته باشد. ما همان زمان باید مسئله FATF را حل میکردیم.
ما در کنار برجام امنیتی یا سیاسی، یک برجام تجاری، پولی، مالی درست میکردیم که بتوانیم از چتر امنیتی که برجام سیاسی ایجاد کرده بود، از آن ظرفیت برای آن استفاده میکردیم.
آخوندی میگوید: رئیسجمهور باید در حضور سران 4+1 میگفت من معتقد به حل مسائل FATF هستم و تمام پیامدهای آن را میپذیرم، به قول علما و لو بلغ ما بلغ.
درباره این مصاحبه شایان ذکر است 1- روزنامه دنیای اقتصاد در مصاحبه مفصل 3 صفحهای، حتی یک خط هم از کارنامه و کفایت خود آخوندی در قریب 20 سال وزارت و به ویژه پنج سال اخیر نپرسیده؛ مخصوصاً از این منظر که رونق بخش مسکن و چرخش چرخ اقتصاد و تأمین مسکن مردم، کمترین ارتباطی با برجام و FATF نداشت اما این وزیر بیکفایت، تورم حداقل 83 درصدی در یک سال را برجای گذاشت. به این معنا خود وی نیز فاقد گفتمان و برنامه بود؛ به نحوی که حتی عرضه نداشت یک واحد از «مسکن اجتماعی» ادعایی را به عنوان نمونه بسازد و به مردم و کارشناسان نشان دهد.
ادامه⬇️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
#بازخوانی
🎥 وقتی #آخوندی از برنامههای خود برای مسکن مردم میگفت؛
🔹سال ۹۳:
داریم بحث میکنیم
کارشناسان مشغول کار هستند
داریم فکر میکنیم
گروهی را گذاشتهام که یک مدل اقتصادی را تعیین کنند
🔸سال ۹۷: استعفا!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
🎥رئيس جمهور: اگر مشکل مسکن حل شود، ايران يکي از ارزان ترين کشورهاي جهان است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
🎥 روحانی : با صراحت میگویم، در زمان کوتاه از مشکلات عبور خواهیم کرد.
🔹آنها که به مردم میگویند ما اَبَر تورم داریم دروغ میگویند.
🔹هیچ زمانی در سالهای گذشته ذخائر کالاهای اساسی ما به اندازه امروز در سطح بالا نبوده است.
🔹علیرغم مشکلات ارزی، ذخائر ارزی ما از همه سالهای گذشته بالاتر است.