http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
#جامعه_ایرانی
💢مشکل ما فقط #فقر نیست!
افراد در تحلیل های خود، #مشکلات_اجتماعی و #فرهنگی جامعه را ریشه در #فقر_اقتصادی مردم میدانند. از طرف دیگر معتقدند #مردم در حالت #رفاه اقتصادی از بسیاری از #بحران و بزهکاری های اجتماعی ( #کلاهبرداری ، #طلاق ، #فحشا فاصله میگیرند ) ، این تحلیل ناقص است.
🔘 #پزشکِ پولداری که #زیرمیزی میگیرد و با درد #بیمار پول روی #پول انباشت میکند.
🔘 #مهندسِ بساز و بفروشی که در #مصالح ساختمان کم میگذارد و تحویل مردم میدهد.
🔘 آن #آقازاده یا مدیرکلی که به حد خود قانع نیست و به سمت #حقوق_نجومی میرود و در کمال تعجب #حق خود هم میداند.
🔘 افزایش میزان طلاق در خانواده های متمول، عدم #ازدواج در جوانانی که از پشتوانه مالی مناسب برخودارند.
🔘 آن پولداری که به سبب توانایی مالی فحشا و #تنفروش را میخرد، در #تنفروشی فرضا یک طرف ماجرا از سر فقر به تنفروشی رسیده، اما طرف مقابل بعنوان #خریدار نقش ایفا میکند، که از فقر رنج نمیبرد.
آنچه دنیای مدرن در تحلیل #جامعه مورد غفلت قرار میدهد؛ عنصر #معنویت و #ایمان است، #انسان خدانترسِ مدرن گرفتار این دوری از معنویت است.
http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ بازار #ارز به مدت ۴۵ روز بستر و منتظر اقدام #دولت بود ؛ اونطور که از #بازار خبر میرسه دولت محترم هنوز و بعد از این مدت ورود اساسی نکرده و احتمال ورودش هنوزم هست .
قبلا هم گفته ام ؛ دولت اگر با بازوی #بانک مرکزی ش بواسطه ی برنامه های دقیق و هدفمند وارد این بازار نشه ، دیدن دلار ۱۵ هزار تومنی الان ؛ به آرزو برای ما تبدیل خواهد شد.
اواسط آذرماه معیار خوبی برای سنجش عملکرد در این برهه ی حساس هست.
دکتر اسماعیل احمدی
http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
در 9دی 335 ام می خوانید:
⭕️ آيا حسن #روحانی به اتهام #نشر_اکاذيب محاکمه ميشود؟
🔹گزارشي از 9 ادعاي خلاف واقعي که روحاني مطرح کرده است.
✍ کامران غضنفری
🔸حسن روحاني در يک نشست خبري در فروردين 1396 اظهار ميدارد: «اشکالي ندارد که همه گروهها مواضعشان را بگويند، اما به مردم دروغ نگويند. اين بزرگترين خيانت به مردم است که آمار و اطلاعات دروغ به مردم بدهند.»
🔸اما خود جناب حسن روحاني طي چند سال اخير، برخلاف سوگندي که طبق اصل 121 قانون اساسي خورده ، در موارد متعدد اقدام به جعل اکاذيب و تشويش اذهان عمومي کرده که اقدامي کاملاً خلاف دين و اخلاق بوده و طبق قانون نيز جرم مي باشد و البته طبق اظهارات خود ايشان، بزرگترين خيانت را به مردم مرتکب شده است . در اينجا فقط به برخي از اين موارد اشاره مي کنيم :
1⃣در تاريخ 22 مهر 1392، آقاي روحاني در دانشگاه تهران و در مراسم نمادين آغاز سال تحصيلي، گفت: «دولت در شرايطي کار خود را آغاز کرده که با يک خزانه خالي و با انبوهي از بدهکاري مواجه بوده است. يک صندوق در دولت اعلام کرد که بيش از 50 هزار ميليارد تومان از دولت طلبکار است. اين فقط يک صندوق است و همانجا مسئول صندوق ديگري گفت که صندوق ما بيش از اين از دولت طلب دارد. اين 100 هزار ميليارد گوشهاي از بدهکاريهاي دولت است.»
2⃣آقاي روحاني طي سخناني در مرداد 93 گفت : «آمار بيکاري در کشور تکان دهنده است و از سال 86 تا 91 يک اشتغال خالص نداريم. اشتغال داشته ايم و به همان نسبت عدهاي بيکار شدهاند و آمار به ما ميگويد که در مجموع اشتغال صفر بوده است.»
3⃣رهبري نظام در نامه 29 مهر 1394 خطاب به آقاي حسن روحاني، براي اجراي برجام 9 شرط گذاشتند که متأسفانه آقاي روحاني به اغلب آن شرط ها عمل نکرد. اولين شرط اجراي برجام آن بود که رئيس جمهور آمريکا و اتحاديه اروپا به جمهوري اسلامي ايران تعهد کتبي بدهند که کليه تحريمهاي ذکر شده در برجام در همان روز اول اجراي برجام همگي لغو شوند نه تعليق. آقاي حسن روحاني طي نامه اي که خطاب به مقام معظم رهبري نوشتند ، ادعا کردند که آنها اين تعهد را داده اند؛ در صورتي که اين ادعا به هيچ وجه صحت نداشت
4⃣آقاي روحاني در تاريخ 27 دي 1394 در يک گفت و گوي زنده تلويزيوني اظهار ميدارد: «قطعنامه هاي ظالمانه عليه ملت ايران لغو گرديد؛ طومار تحريم درهم پيچيده شد، حقوق هسته اي ايران تثبيت گرديد و اقتصاد ايران در مدار اقتصاد جهاني قرار گرفت. از امروز پول هايي که متعلق به بانکهاي کشور بود و بواسطه تحريم در خارج مسدود شده بود، در اختيار ملت قرار ميگيرد. در روز 26 دي ماه که مصادف است با سالروز برداشته شدن سايه حاکم تحميلي از سر ملت، تحريمها نيز از سر اين ملت برداشته شد. در همين چند ساعتي که از شروع برجام مي گذرد، بانکهاي خارجي بيش از هزار ال. سي براي ما باز کرده اند!»
5⃣آقاي روحاني در تاريخ 15 شهريور 93 در مشهد اعلام کرد: «محاسبات سه ماه اول سال 93 به ما اعلام ميکند که دولت از رکود عبور کرده و امروز روزي است که بايد براي رونق و براي اينکه رشد را در اين کشور نمايان کنيم دست در دست هم دهيم.»
6⃣حسن روحاني آخر مرداد 1395 در آئين گراميداشت روز ملي صنعت دفاعي، در ميان مسئولان و کارکنان وزارت دفاع گفت: «دولت با همه سختي هايي که از لحاظ مالي و پولي در طول سالهاي گذشته داشت، براي نيروهاي مسلح کم نگذاشتيم و اعتبارات بنيه دفاعي سال 95 بيش از دو برابر سال 92 است.»
7⃣روحاني در ايام تبليغات انتخاباتي رياست جمهوري سال 96، سخناني را بر زبان جاري ساخت که اگر به گوينده دقت نمي شد، گويي يکي از سران گروههاي معاند با نظام جمهوري اسلامي ايران، سخنراني ميکند! او گفت: « اگر شما جوانان خانه بنشينيد و هر نفر 11 نفر را همراه خود به پاي صندوق نبرد، بدانيد در پيادهروهاي ما نيز ديوار خواهند کشيد، شما اينها را نميشناسيد، من اينها را ميشناسم. اينها روزي در جلسهاي تصميم گرفته بودند در تهران در خيابان ديوار بکشند و ميخواستند مردانه، زنانه در پيادهرو ايجاد کنند، همانطور که در محل کار بخشنامه جدايي جنسيت زنانه، مردانه ايجاد کردند. ارديبهشت 96 هم يکبار ديگر مردم ايران اعلام ميکنند، آنهايي که در طول 38 سال فقط اعدام و زندان بلد بودند را قبول ندارند.»
🔸و ...
👈متن کامل این گزارش تفصیلی را در صفحه بازخوانی 9دی 335 ام بخوانید.
http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ یک کارشناس #اقتصادی :
#تولید با سیاست های سرمایهداری خسارت می بیند .
🔸 یک کارشناس اقتصادی گفت : با اتخاذ #سیاست های #سرمایه_داری نه تنها به تولید داخلی کمک نشده بلکه با #دلار_ارزان واردات کردهاند و تولید را نابود و تولیدکنندگان را #ورشکسته کردند.
ابراهیم #رزاقی در گفتوگو با خبرگزاری فارس درباره وضعیت اقتصادی کشور اظهار کرد: هیچ امیدی به برخی مسئولان #غربگرا در ایجاد آنچه #رهبری فرمایش داشتهاند نیست، اینها ذهنشان چیز دیگری است و در سراشیبی قرار گرفتهاند.
وی افزود: سیاستهای #سرمایه_داری غیرمولد بر اقتصاد کشور حاکم است و با پول حاصل از فروش #نفت ، کالا وارد میکنند اما حتی یک نفر را به دلیل آنکه چرا به جای #قانون_اساسی این سیاست را اجرا میکنید، #محاکمه نکردهاند.این کارشناس ادامه داد: این سیاست، سیاست نویی است و بدترین نوع سرمایهداری است زیرا اساسا در سرمایهداری اینگونه نیست که همه چیز خصوصی شده و به دست افرادی سپرده شود که هیچ اعتقادی به تولید ندارند.
رزاقی با اشاره به سود ۲۰۰ درصدی واردات، گفت: نه تنها به تولید داخلی کمک نشده بلکه با دلار ارزان #واردات کردهاند و #تولید را نابود و تولیدکنندگان را ورشکسته کردند. وی افزود : دادن وامهای کلان به افراد خاص و باز نگرداندن این وامها موجب ورشکستگی بانکها شده است. یک نفر از اقوام #مسئولان ، ۱۵ هزار میلیارد تومان #نقدینگی صندوق فرهنگیان را برمیدارد اما میگویند که این #اختلاس نیست و وام معوقه است.
این کارشناس اقتصادی بیان داشت: طبقه #اشرافی از نفت و #پتروشیمی ها تغذیه میکنند و هیچگاه وارد تولید نمیشوند زیرا اساسا تولیدگر نیستند و به انتقال سرمایهها به خارج اقدام میکنند.
رزاقی با بیان اینکه هیچ کشوری در جهان وجود ندارد که با سرمایهگذاری خارجیها #صنعتی شده باشد، ادامه داد: یک گروه ثروتمند به دنبال سود بیشتر و سرمایهگذاری خارجیها هستند.
وی با بیان اینکه در دوره #جنگ با مشکلاتی از قبیل نخریدن یا ارزان خریدن نفت مواجه بودیم، بیان داشت: در آن شرایط سخت با روحیه جهادی موفق به ساخت #موشک شدیم. این کارشناس اقتصادی با اشاره به اینکه #اقتصاد_مقاومتی با جهانبینیهای دیگری هم انجام شده است، گفت: به عنوان مثال #آلمان ها با تکیه بر #تولید_داخلی و ملزم کردن دولت به تامین نیازهای خود از محل تولید داخلی کردند.
رزاقی با بیان اینکه #نمایندگان_مجلس حقوقهای میلیونی میگیرند و برخی از آنها با وامهای کلان کاخ نشین شدهاند، گفت: این افراد چرا نباید مانند آدمهای معمولی زندگی کنند؟
🔘 مگر وزرای ما در دوره جنگ چقدر حقوق میگرفتند؟
وی با اشاره به اینکه برخی مسئولان کشور ماهیانه ۳۰۰ میلیون تومان حقوق میگیرند ، بیان داشت: این در حالی است که #کارگران ما یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان حقوق میگیرند و حتی برخی با ماهیانه ۵۰۰ هزار تومان و بدون #بیمه زندگی میگذرانند.
وی با بیان اینکه اسامی افرادی که وامهای میلیاردی دریافت کردهاند از سوی بانکها قابل انتشار است، گفت: اینجا این سوال مطرح است که چرا اسم این افراد #منتشر نمیشود؟
http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ به حال #مجلس ما #اصلاح_طلب ها باید افسوس خورد!
🔸 «روزنامه آفتاب یزد» در ستون سرمقاله شماره روز دوشنبه به جلسه رای اعتماد به 4 وزیر پیشنهادی رئیسجمهور پرداخته و این جلسه را یک جلسه نمایش نامید.
در این یادداشت آمده است: «هر چهار وزیر پیشنهادی رای آوردند؛ خیلی هم ساده و راحت...مجلس به سه فرد گمنام رای اعتماد نسبتا خوبی داده و بدتر اینکه وزیری را که کارنامه مطلوبی ندارد به وزارتخانهای حساس برده و به او اعتماد کرده است.»
در ادامه این یادداشت آمده است: «فراموش نکنیم در طول صدارت این وزیر اوضاع اقتصادی اسفناک شد. آری؛ تحریمها بیتاثیر نبودند اما سوء مدیریت وی هم نقش بسزایی در این آشفتگی داشت.»
این یادداشت میافزاید: «جالب آنکه وزیر مورداشاره برای رهایی از سؤالات و انتقادات مربوط به فسادهای ثبت سفارش خودرو، گناه را گردن وزیر قبلی صمت انداخت و حالا جالبتر آنکه وزیر جدید صمت که شنبه شب رای اعتماد گرفت قائممقام وزیری بوده که وزیر قبلی صمت و فعلی رفاه فسادها را به او نسبت میدهد! شاید خوشمزه باشد این داستان اما صرفا باید افسوس خورد به حال چنین مجلسی و لاغیر!»
سردبیر آفتاب یزد با تشریح تغییر موضع یکی از نمایندگان که گفته بود مگر قحطالرجال است که شریعتمداری را برای وزارت صنعت معرفی کردهاید و سخنرانی او در مجلس در حمایت از وزیر پیشنهادی صنعت نوشت: «قبول دارم؛ مشمئزکننده است ... فراموش نباید کرد که یکی از افرادی که در جلسه شنبه شب مجلس رای اعتماد گرفت در آستانه استیضاح بود و قریب به اتفاق نمایندگان میگفتند او خواهد افتاد! حال چگونه است که این فرد با رای بالا رای اعتماد از همین مجلس میگیرد؟ واقعا در این جلسات و ضیافتها چهها رد و بدل میشود که معترض و منتقد این گونه نه موافق که شیفته میشوند! یا للعجب.»
جالب اینکه روزنامه زنجیرهای آفتاب یزد در شماره 9 اسفند 1394 پس از انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی در تیتر یک خود با عنوان «نسیم پیروزی» از پیروزی قاطع اصلاحطلبان خبر داده و نوشته بود: «آمارهای اولیه از شمارش آرا در سراسر کشور حکایت از استقبال گسترده مردم از لیست امید که منتسب به اصلاحطلبان است دارد.»
ادامه⬇️
http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
ادامه
جالب اینکه سردبیر آفتاب یزد که سرمقاله روز دوشنبه این روزنامه را نوشته است 11 اسفند 1394 در همین روزنامه نوشته بود: «72 ساعت پیش وقتی نوشتم «خبری در راه است» ظریفی پرسید کدام خبر؟ گفتم فقط 24 ساعت صبر کنید تا متوجه شوید. آن 24 ساعت گذشت و کاشف به عمل آمد علیرغم تبلیغات ضعیف اصلاحطلبان و ناهمگونیهای زجرآور و ایضا تهدیدهای ریز و درشت...لیستی که مورد حمایت اصلاحطلبان بود کامل به مجلس راه یافت.»روزنامههای زنجیرهای این روزها نقش اصلاحطلبان در مشکلات کنونی را منکر شده و مشکلات را به گردن این و آن میاندازند بیآنکه به آرشیو آنچه که سالهای پیش نوشتهاند نگاهی بیندازند.
بازی زنجیرهایها با بهانه شأن مرجعیت!
روزنامههای زنجیرهای در شمارههای روز دوشنبه خود به بهانه نامه آیتالله یزدی به آیتالله شبیری زنجانی از مراجع تقلید نگران شأن مرجعیت شده و نامه یک عالم به عالم دیگر را توهینآمیز خواندند!
به عنوان نمونه روزنامه زنجیرهای آرمان در واکنش به نامه آیتالله یزدی با محسن غرویان به گفتوگو نشسته و به نقل از وی نوشت: آیتالله یزدی جبران کند، حوزه جای اخلاق است نه سیاست!
روزنامه ایران نیز از انتقاد به تضعیف جایگاه مرجعیت نوشت و تاکید کرد ایجاد محدودیت برای یک مرجع تقلید، خطاب عتابآلود به او و نشان دادن راه درست زیست سیاسی و اجتماعی، چیزی نبود که حوزه و سپهر سیاست ایران را خوش بیاید.
مدعیان اصلاحات که تا دیروز در توهینی آشکار، تقلید را کار میمون میدانستند، از هر فرصتی استفاده کرده و مقدسات را مورد هجمه قرار داده و از توهین به ائمه اطهار(ع) هم خودداری نکرده و نمیکنند، ولایت امیرالمومنین(ع) را در روزنامههای زنجیرهای زیر سؤال برده و همه ساله در موعد تنظیم و تصویب بودجه علیه بودجه حوزههای علمیه جنجال میکنند، به دنبال نامه آیتالله یزدی به آیتالله شبیری زنجانی، نگران شأن مرجعیت شدهاند!
نکته جالب دیگر آنکه محسن غرویان که روزنامههای زنجیرهای با عنوان آیتالله با او مصاحبه میکنند از کوچکترین فرصتها برای حمله به مراجع استفاده میبرد، کافی است نام غرویان را در گزارشات روزنامهها و رسانههای زنجیرهای جست و جو کنید تا بدانید که او چه رویکردی نسبت به مراجعی چون آیات مکارم و سبحانی داشته است.
این افراد امروز مدعی شأن مرجعیت شده و از نامه یک عالم به عالم دیگر در جهت منافع باندی و گروهی خود نهایت سوءاستفاده را میکنند.
دغدغه شفافیت عضو شورای شهر
روزنامه شرق در گزارشی در شماره روز دوشنبه نوشت: «ناهید خداکرمی، عضو شورای شهر تهران از سازمان بازرسی شهرداری تهران خواست درباره برخی از معاملات قدیمی در شهرداری تهران و کم و کیف آنها وارد عمل شود. او گفت: رسیدگی نکردن به تخلفات گذشته میتواند مسیر شفافسازی امروز شورای شهر تهران را مخدوش کند»!!
درباره جملات بالا ذکر چند نکته لازم است: نخست آنکه از زمان آغاز به کار شورای شهر اصلاحطلب که یک سال و چندماه است این شورا و شهرداری که آنها انتخاب میکنند تاکنون هیچ مورد مثبتی را در کارنامه خویش به ثبت نرساندهاند. منظور انجام کاری عمرانی یا پروژهای در خدمت رسانی به مردم. این شورا تاکنون در همین مدت کوتاه 2شهردار انتخاب کرده و به زودی سومین شهردار را نیز باید انتخاب کنند.
نکته نخست آنکه این عضو شورای شهر (ناهید خداکرمی) از بازرسی شهرداری تهران خواسته تا در مورد کم و کیف اقدامات شهرداری تهران در دوره شهردار اسبق وارد عمل شود و به آنها رسیدگی کند، اما در عین حال در جملاتش از واژه «تخلف» استفاده کرده! یعنی پیش از بررسی او عنوان تخلف را به کار برده است که این بیش از هر چیزی نشاندهنده آن است که شورای شهر فعلی تهران چقدر آلوده سیاسی کاری است!
ادامه⬇️
http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
ادامه
نکته دوم اینکه طیف موسوم به اصلاحطلب پیش از رسیدن به صندلیهای شورای شهر هجمه سنگینی را علیه قالیباف، شهردار وقت تهران شروع کردند و در این راستا لیستی را با عنوان زمینهای نجومی منتشر کردند. قالیباف همان زمان از سازمان مردم نهاد دیدبان شفافیت خواست تا با ورود در این مورد ادعای این طیف را بررسی کند اما نکته جالب این است که پس از آرام گرفتن اصلاحطلبان بر صندلیهای شورای شهر؛ شهردار منتخب آنها یکی از کسانی را که اصلاحطلبان نامش را در لیست زمینهای نجومی آورده بودند به معاونت شهرداری برگزید! پاسخ آنها در این مورد این بود: درباره این فرد اشتباه شده!
لازم به یادآوری است که اخیرا خبری در رسانهها مطرح شد مبنی بر اینکه برادر خانم خداکرمی با ماشینی که شورای شهر در اختیار او گذاشته در جاده تهران- شمال تصادف کرده است. شورای شهر نیز در پاسخ گفت که بیمه خسارت وارد شده به ماشین را میپردازد!!
تعدیل نیرو در شهرداری
روزنامه دولتی شهروند در شماره پیشین خود مصاحبهای را با یکی از مدیران شهرداری انجام داده و در بخش مقدمه آن نوشته: «خانواده و فامیل او را «حاجآقا» صدا میکنند؛ معاون ۴۴ساله شهرداری تهران در سیصدونودونهمین روز کاریاش این موضوع را با خنده میگوید... آنجا که میخواهد از راه دشوار مبارزه با فساد در شهرداری بگوید و ماجرا به حضور یک نفر از فامیل در دفتر کار و در نخستین روز کاریاش میرسد.»
روزنامه شهروند از معاون توسعه منابع انسانی شهرداری تهران میپرسد: «تعداد پرسنل سازمان شهرداری نزدیک به ۶۸هزار نفر بوده که در این یکسال کاهش یافته، درست است؟»
و این مدیر شهرداری در پاسخ گفته است: «زمانی که من آمدم تعداد پرسنل شهرداری ٦٨هزار و ٢٥٧نفر بود که با پروژههای چابکسازی، بازنشستگی، انگیزشی و ارزیابی عملکرد، این تعداد بهطور قابل ملاحظهای کاهش پیدا کرد.»
اما آنچه در کلام این مدیر به این صورت آمده که «بهطور قابل ملاحظهای کاهش یافته» چه تعدادی است؟ او در پاسخ به این سؤال گفته است: «در مجموع ١٥٦٧ نفر تا امروز از نیروی انسانی ما کم و چابک شده است و ٢٠٥ نیروی انسانی جدید با توجه به نیازهای مدیریت شهری به شهرداری تهران اضافه شده است.»
اما نکته جالب توجه این است که خبرنگار که به عنوان مصاحبهکننده سراغ این مدیر شهرداری رفته این را میگوید که «معمولا انتقادی نسبت به آقای افشانی مطرح میشود مبنیبر استخدام قومیتی است. اما این اطلاعات شما نشان میدهد که عملا تعداد افراد وارد شده به شهرداری در ۱۳ماه گذشته بسیار ناچیز است»!
ذکر این جملات از جانب روزنامه شهروند گویای آن است که این مصاحبه عملا با هدف توجیه انتقادات مطرح شده درباره استخدامهای بیرویه در شهرداری تهران انجام شده است. باید گفت که این استخدامها بیشتر توسط طیفها دیگری از اصلاحطلبان مطرح شده است.
دولت برای مدیریت کشور استراتژی و برنامه ندارد
روزنامه مردم سالاری در سرمقاله روز دوشنبه خود با عنوان «استراتژی ما برای آینده چیست؟» نوشت: «رفتار دولت محترم در قبال مدیریت ارز، برخورد با مفاسد، اصلاح ساختار اداری و اقتصادی، ترمیم نظام بانکی و مالیاتی، تغییرات ساختار آموزشی و... شاید بتواند به عنوان بخشی کوچک از مدیریت بدون استراتژی کلان در کشور ما محسوب شود».این رونامه نوشت: «جالب اینکه جامعه ما نیز به لحاظ فرهنگی به همان اندازه با موضوع مهمی به نام «استراتژی» بیگانه است و همین جامعه در اغلب موارد هیچگاه از کاندیداهای اداره مملکت و در مقیاس کوچکتر نمایندگان مجلس یا شورا و حتی در مقیاس بسیار پایینتر استانداران و مدیران کل، توقع ارائه و طراحی استراتژی در هنگام قبول مسئولیت یا پیش از آن را ندارند. اینها باعث شده تا مجریان منتخب نیز بیش از استراتژی، بر گسترش رفتارهای پوپولیستی تمایل نشان دهند».
گفتنی است روزنامههای اصلاحطلب حامی دولت که امروز این چنین در جای مدعی نشسته و از دولت بدلیل مدیریت بدون برنامه و استراتژی انتقاد میکنند، که در ایام تبلیغات انتخابات ریاستجمهوری در نقش تبلیغاتچی مردم را بدون کمترین توجه به رویکردهای مدیریتی دولت و با شیوههای عجیب و غریب عملیات روانی از جمله رقیبهراسی به رای دادن به همین دولت ترغیب و تشویق میکردند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
🎥 آنالیز عجیب ۵۰/۰۰۰/۰۰۰/۰۰۰ تومان #رشوه پیشنهادی برای یک پُست !
http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️طوری میگویند « #خاتمی رسانه ندارد » که امر بر انسان مشتبه میشود لابد آنچه از آقای خاتمی منتشر میشود، با زبان اشاره و علامت با دود و امثالهم بیان شدهاند! خیر قربان! ایشان دهن به سخن باز کنند، از #تهران تا #لندن ، رسانههایی هستند در خدمت حضرتشان صف میکشند.
"سالار افشار"
http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ جناب آقای #روحانی
سلام
امسال در پیاده روی #اربعین خیلی یادتون کردیم، واقعا خییییلی !!! البته نه فقط شما، بلکه اعضای #دولت و بعضا هم ریاست #مجلس را ..
وقتی #هزینه ویزامون دو برابر شد یادتون کردیم! بعدش وقتی کرایه اتوبوس داخلی و حمل و نقل #عراق سه برابر شد بازم یادتون کردیم!
وقتی خواستیم بریم #سامرا زیارت اما به دلیل کرایه سنگین نتونستیم بریم دوباره یاد شما کردیم! وقتی تو بازار #کربلا یه تیکه سوغاتی هم نشد بخریم خیلی یادتون کردیم..
تو #بین_الحرمین اما موقع زیارت #عاشورا دیگه به شدت یادتون کردیم و البته به عنوان نفر ششم !!!
موقع برگشتن هم وقتی بلیط #مهران_تهران را 250 هزارتومان خریدیم دیگه خدایی تا خود #تهران ذکر زیر لبمون شما بودید !
بله جناب روحانی
امسال اربعین جاتون خالی بود اما یادتون لحظه به لحظه همراه زوار حسینی(ع) بود .. خدایی در طول #تاریخ بعد #انقلاب مردم هیچ مسئول #جمهوری_اسلامی را اینقدر یادش نکرده بودن ..
دیگه از این به بعد همیشه بخش " ششم " زیارت عاشورای ما هستید !!
ص . س
http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ عضو کمیسیون #برنامه_و_بودجه مجلس :
بانکهای خصوصی از خرید و فروش #ارز سود کلانی به جیب زدند .
🔸 عضو کمیسیون برنامه و #بودجه مجلس گفت : بانکهای خصوصی با اقدام به خرید و فروش ارز و #سکه ، سود قابل توجهی را به دست آوردند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، سیدمحمد حسینی با اشاره به وضعیت اقتصادی کشور گفت : در این مدتی که بازار ارز دچار تشویش و افزایش چند برابری #قیمت شده، بانکهای خصوصی با توجه به اینکه در جهت منافع سهامدارانشان فعالیت میکنند، اقدام به #خرید و #فروش ارز و سکه کردند تا بتوانند از این نوسانات، سود قابل توجهی به دست بیاورند.
وی افزود: بانکهای خصوصی برای جذب سپردههای بیشتر ، با دور زدن بخشنامه #بانک_مرکزی ، سودهای بیشتری نیز پرداخت کردند . نرخ #سود سپرده در بانکهای دولتی و متداول در کشور بر اساس مصوبه شورای عالی پول و اعتبار ، ۱۵ درصد است. البته تبصرهای در این زمینه وجود دارد که بر اساس آن، کسانی که از قبل قرارداد دارند ، میتوانند بر اساس نرخهای گذشته سود دریافت کنند . عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت : بانکها زمانی میتوانند رسالت خود را انجام دهند، که منابع سپردهای را به بخش تولید ببرند و وقتی سود کردند، سود سپردهها را پرداخت کنند اما در شرایطی که در یک #رکود تورمی قرار گرفتهایم و #تولید شرایط خیلی خوبی ندارد، پرداخت سود توسط بانکها باعث افزیش #نقدینگی میشود. به همین جهت بانکهای خصوصی مجبور میشوند وارد بازارهایی همچون سکه و ارز شوند. در همین حال، کارشناس بازار پولی نیز درباره ورود بانکهای خصوصی به بازار ارز و سکه اظهار داشت : شرایطی که در اقتصاد ایجاد شده است، فرصتی برای بانکهای خصوصی به وجود آورده تا از طریق فعالیت در بازار سکه ، ارز و حتی #بورس اوراق بهادار ، سود کسب کنند . قطعا سودی که در کوتاه مدت بانک ها در این بازارها میتوانند کسب کنند ، از آن چیزی که قرار است در طول یک سال به سپردهگذار #پرداخت کنند، بیشتر است و بنابراین طبیعی است این فرصت را مغتنم بشمارند و وارد این بازارها شوند.کامران ندری تصریح کرد : سودی که بانکها از ورود به بازار ارز و سکه به دست میآورند بیش از ۲۰۰ درصد و از حداکثر سودی که به یک سپردهگذار پرداخت میکنند، بیشتر است.