🔘 اینجا ایران است 🇮🇷
http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ شبکههای مخفی و دستکاری در فرایندهای سیاسی ایران
🔻بمناسبت سالگرد کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲
✍سرویسهای اطلاعاتی بریتانیا و آمریکا عوامل اصلی خود را در کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ به هر نامی معرفی کنند، امروزه برای ما شناخت این افراد، که بنیانگذاران و گردانندگان شبکههای مخفی آن سالها و دهههای پسین بشمار میروند، دشوار نیست.
✍این کانون با تاروپود سیاست و اقتصاد و فرهنگ جامعه ایران چنان آمیخته شد که حضور سنگین و تأثیرگذار آن، ازجمله در تاریخ نگاریِ کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲، تا به امروز قابل لمس است.
✍در «تاریخچه عملیات کودتا»، منسوب به دونالد ویلبر، و منابع مشابه، اسامی نظامیان و غیرنظامیان نامدار یا گمنام چون حسن ارفع، حسن پاکروان، مظفر بقایی، حسین خطیبی، عیسی سپهبدی، حبیبالله دیهیمی، محمود ارم، حسن علویکیا و دیگران و دیگران، ناپیدا است.
✍در کتابهایی که بر مبنای اینگونه اسناد نوشته شده نیز این چهرههای متنفذ دنیای پسپرده آن روز از صحنه عملیات کودتا یا محو شدهاند یا نقششان بگونه دیگر روایت شده است.
✍به دلیل این تلاش سنگین برای استتار، «تاریخ نگارانِ رسمی کودتا» حتی از جرج کندی یانگ نام نمیبرند؛ قائممقام وقت سرویس اطلاعاتی بریتانیا (ام. آی. سیکس) ، طراح و فرمانده واقعی عملیات کودتا که از اوائل دهه ۱۹۵۰، بهمراه ژنرال لوسین تراسکات (معاون سیا مستقر در فرانکفورت) و ژنرال رینهارد گیلن (رئیس سازمان اطلاعات نظامی هیتلر که در سال ۱۹۴۵ خود را به ارتش آمریکا تسلیم کرد و اولین رئيس سازمان اطلاعاتی آلمان غربی BND شد)، در خفا به ایجاد و گسترش شبکههای مخفی پیمان تازه تأسیس «ناتو» در ایران و ترکیه و یونان و ایتالیا و آلمان غربی و بریتانیا و فرانسه و بلژیک و سوئد و برخی دیگر از کشورهای اروپایی مشغول بود.
✍تکاپوی اطلاعاتی به شدت پنهان جرج کندی یانگ، در پوشش «تاجر» و عضو هیئت مدیره کمپانی مالی کلینورت بنسون، تا زمان مرگ او (۹ مه ۱۹۹۰/ ۱۹ اردیبهشت ۱۳۶۹) ادامه یافت.
✍با توجه به این استتار، طبیعی است که تا به امروز بکوشند جایگاه سِر شاپور ریپورتر ۹۸ ساله را همچنان پنهان کنند؛ افسر رابط سرویس اطلاعاتی بریتانیا با محمدرضا شاه از سال ۱۹۴۷/ ۱۳۲۶ و مسئول «عملیات صحنه» در کودتای ۱۳۳۲ و گرداننده بعدی شبکههای مخفی پیمان ناتو در ایران تا زمان انقلاب اسلامی ایران(۱۳۵۷) و پس از آن.
✍بدینسان، ایرانیان هیچگاه «تاریخ واقعی» آن عصر و پیوند آن را با «تاریخ روز» خود، و شبکههایی که امروزه همچنان فعال و بسیار قدرتمندتر از دهههای ۱۳۲۰ و ۱۳۳۰ هستند، نخواهند شناخت و با قصههای «جنگ حیدری- نعمتی» و داستان لافزنانی چون «برادران رشیدیان» و «برادران بوسکو» سرگرم خواهند بود.
✍تصویری که از شبکههای پنهان در سالهای ۱۳۲۰- ۱۳۳۲ قابل رؤیت است، نشان میدهد که عملکرد این کانون قدرتمند در حیات سیاسی جامعه ایران تا پیش از تصویب طرح سرنگونی دولت مصدق در لندن و واشنگتن مغایر با دیپلماسی رسمی دولتهای بریتانیا و آمریکا بود. سیا و ام.آی.سیکس، و شبکههای مخفی همبسته با آنان در ایران، تا پیش از تصویب طرح کودتا، تنها مجوز فعالیت علیه گسترش کمونیسم را داشتند ولی در عمل به این بسنده نکردند و در قامت نیروی سیاسی مقتدر داخلی به دستکاری در فرایندهای سیاسی ایران پرداختند.
✍این شبکههای مخفی، بخصوص از طریق ایجاد آشوبهای پیاپی، راه تشدید نابسامانی و بغرنجتر کردن تحولات داخلی ایران و لاینحل کردن مناقشه نفت را پیمودند.
✍این «فیل سرکش» در تحولات داخلی ایران در پی تحقق اهداف خود بود که از طریق سوق دادن سیر حوادث ایران به سمت کودتا و استقرار دیکتاتوری به دست میآمد.
✍آنان، در موارد متعدد، صحنههای اغراقشده یا غیرواقعی آفریدند که به هراس از حزب توده و سلطه اتحاد شوروی بر ایران دامن میزد و فضای لازم را برای تصویب طرح کودتا در لندن و واشنگتن فراهم میکرد.
✍بعبارت دیگر، شبکههای مخفی فوق از طریق دستکاری در فرایندهای سیاسی ایران دیپلماسی رسمی بریتانیا و آمریکا را نیز دستکاری و هدایت میکردند.
عبداللّه شهبازی
🔘 اینجا ایران است 🇮🇷
http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ فضا را غبار آلود نکنیم؛
درباره یک پرونده مهم و حواشی آن
✍️ دستگاه قضائی، اکبر طبری معاون دفتر رئیس پیشین قوه قضائیه را بازداشت کرده و در حال رسیدگی به اتهامات و تخلفات اوست.
🔹این نقطه قوت و اعتبار دستگاه قضائی است که از تخلف دانه درشت ها نمی گذرد؛ در معاونت دفتر رئیس پیشین این دستگاه باشد، یا جزو منصوبان و اطرافیان و نزدیکان فلان یا بهمان رئیس جمهور؛ خاتمی باشد یا هاشمی، احمدی نژاد باشد یا روحانی.
♦️اما شبکه فساد سیاسی- اقتصادی و شبکه نفوذ وابسته به دشمن که بارها از قوه قضائیه ضربه خورده، می کوشد همین نقطه قوت نظام را تبدیل به نقظه ضعف و بهانه انتقام جویی و درگیری داخلی کند.
🔹آنها در این مسیر، از حساسیت طیف های مختلف نیز برای برانگیختن فضای مجادله و مبادله ادبیات تند و نا امید کننده استفاده می کنند تا از این طریق بتوانند جریان بروکرات فاقد کارنامه خدمتگزاری (متهم به نفوذ زدگی، سازش در مقابل غرب، و ایجاد خسارت های بزرگ) را از کانون توجه و مطالبه عمومی خارج کنند.
♦️شبکه رسانه ای و سیاسی آلوده، اصرار دارد روی موج درگیری و مجادلات میان چهره های درون نظام سوار شود و ضمنا نسبت به همه طرفین این مجادلات، جدا جدا عقده گشایی کند (چنان که اخیرا درباره آقایان یزدی و آملی لاریجانی دیدیم).
🔹آنها همان قدر که از جبهه پایداری و سعید جلیلی و حزب اللهی های مطالبه گر کینه دارند و عقده گشایی کرده اند، نسبت به جمنا و قالیباف و حامیان سیاسی آنها نفرت پراکنی کرده اند؛ ولو با بهانه های متفاوت.
♦️همان قدر که علیه آیت الله مصباح بدگویی و ترور شخصیت کردند، مشابهش را به شگرد ها و ادبیات دیگر، در ترور شخصیت مرحوم مهدوی کنی روا داشتند؛
🔹و اگر مکررا علیه آیت الله یزدی ترور شخصیت و شانتاژ کرده اند، بارها (به خاطر مقابله با جریان فتنه سال 88) دست به عقده گشایی علیه آقای الله آملی زده اند؛ حالا هم که او رئیس "مجمع" هست و این مرکز مهم را باید بی ثبات یا نا معتبر کرد.
♦️شبکه آلوده به فساد و نفوذ، هر جا که درگیری و مجادله ای میان یکی از این طیف ها و شخصیت های درون نظام در فضای عمومی دیده، فارغ از این که حق با کدام طرف دعوا باشد، بلافاصله هیزم کش دعوا شده و بنزین بر آتش مجادله ریخته اند.
🔹آنچه دیروز و امروز به عنوان اظهارات آیت الله یزدی و پاسخ آقای آملی لاریجانی در فضای عمومی منتشر شد - و آمیخته با تایید و تکذیب ها و کم و زیاد هایی هم بود-، بلافاصله مورد موج سواری محافل هوچی (و مصمم به درگیر کردن نظام و مردم با مجادلات و حواشی غفلت آفرین نسبت به اولویت های کشور) قرار گرفت.
♦️این که یک معاون دفتر رئیس پیشین قوه قضائیه مرتکب تخلفات و زد و بند هایی شده باشد، اتفاق کوچکی نیست و باید با دقت و قاطعیت رسیدگی شود. کسی هم نمی تواند سد راه پیگرد قضایی شود.
🔹در عین حال، با وجود اهتمامی که الحمد لله در قوه قضائیه و مشی آیت الله رئیسی دیده می شود، نیاز ی به ملتهب کردن افکار عمومی و ایجاد حواشی غیر قضایی ندارد. و اتفاقا در فضای توام با آرامش و وقار و خویشتنداری، حق و عدالت و مصلحت بیشتر مراعات می شود.
♦️برخی نیروهای حزب اللهی، گلایه ها و آزردگی هایی از برخورد ناشایست برخی قضات و دادسراها در دوره ریاست آقای آملی داشته اند، همچنان که نسبت به برخی کوتاهی ها درباره مطالبه عدالت و مبارزه با مفسدان اقتصادی و سیاسی.
🔹اما اکنون زمان آن نیست که آن دلخوری ها -ی ولو بحق- بهانه ملتهب کردن فضای عمومی و ساختن موج هایی شود که بهره بردار نهایی آن دشمنان و بدخواهان هستند.
♦️چاره چیست؟ پرهیز از مبادله ادبیات و اتهامات تند و تمکین در برابر قانون. باید به دستگاه محترم قضایی به ویژه در دوره جدید که با شجاعت و اهتمام فراوان، درگیر پرونده های بزرگ و متعدد شده، مجال داد تا به نوع این پرونده ها و از حمله اتهامات اکبر طبری رسیدگی کند و حکم صادر نماید.
🔹این حکمت سرشار از مصلحت، نامه 66 امیر مومنان (ع) در نهج البلاغه، خطاب به ابن عباس است که با دعوت به پرهیز از هیجان فرمود: «فلا يكن أفضل ما نلت في نفسك من دنياك بلوغ لذة أو شفاء غيظ، ولكن إطفاء باطل أو إحياء حق. برترین چیز نزد تو نباید رسیدن به لذت (مراد دل) و یا خالی کردن خشم (خنک کردن دل)، بلکه باید خاموش کردن باطل و یا زنده کردن حق باشد». سیره امیر مومنان (ع) مالامال از عمل به این تکلیف بزرگ است.
محمد ایمانی
🔘 اینجا ایران است 🇮🇷
http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ پرداخت خسارت بیتدبیری مسئولین از جیب مردم
اصغر ابراهیمی، معاون سابق وزیر نفت: از روزی که کارت سوخت حذف شد، ۳۴ هزار میلیارد تومان به کشور خسارت وارد شد.
بیژن زنگنه (سال ۹۵): “کاری که هیچ کس در دنیا انجام نمیدهد و تنها ما انجام میدهیم را باید به آن شک کنیم. هیچ کس در دنیا از سامانه هوشمند سوخت استفاده نکرده است.”
🔺فهمیدید دولتیها با کدام تدبیر برای کشور تصمیم میگیرند؟!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔘 اینجا ایران است 🇮🇷
http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ سرکار خانم #طیبه_سیاوشی خبر از پخت و پزِ طرحهایی چون #کودک_همسری در فراکسیون زنان، با نظرات افرادی چون خانم مرآتی خویی (صاحب نظریه خودارضایی خوب و بد) و #کامیل_احمدی (شهروند ایرانی-انگلیسی که هفته گذشته دستگیر شد) می دهد!!
آیا باید منتظر گاندوی دیگری در فراکسیون زنان باشیم؟!
سید رضی
🔘 اینجا ایران است 🇮🇷
http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ دولت ۷۰ درصد مصوبات قانونی مجلس را اجرا نکرد.
«سلیمی»، نماینده مجلس :
🔹۷۰ درصد مصوبات مجلس که قانون است، آیین نامه اجرایی آن از سوی دولت تدوین نشده و عملا مجلس به کارخانه تولید قانون تبدیل شده.
🔹هیات رئیسه مجلس باید از شان قوه مقننه دفاع کند؛ چراکه دولت به مصوبات و قوانین مجلس اهمیت نمیدهد.
🔹باید با کسانی که دستور توزیع ارز ۴۲۰۰ تومانی را دادند برخورد شود، این افراد خود را پنهان کرده و سکوت کردهاند.