🔘 اینجا ایران است 🇮🇷
https://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ دور زدن قانون توسط دولت برای پیشبرد لوایح استعماری
🔺مقامات دولتی و حامیان لوایح استعماری FATF این روزها به هر اقدامی دست می زنند تا بلکه بتوانند مانند برجام، لوایح FATF را نیز به نظام تحمیل کنند. لوایحی که یکی از آنها یعنی پالرمو عملا از نظام قانونگذاری کشور خارج شده و تنها کنوانسیون مبارزه با تامین مالی تروریسم مانده که آن هم در ایستگاه مجمع تشخیص مصلحت نظام متوقف شده و تا مدت دیگری آن هم از دور خارج خواهد شد. اما دولت برای تحمیل این لوایح و رضایت غرب دست به هرکار ممکنی می زند، در آخرین نمونه انتساب دروغ تایید این لوایح استعماری به مقام معظم رهبری توسط اسحاق جهانگیری بود که با تکذیب مجمع تشخیص مصلحت نظام و قوه قضائیه و نهایتا اصلاح و اطلاعیه دفتر جهانگیری ختم شد و کار به جایی نبردند.
🔹اما در اقدام دیگری که از چشم رسانه ها دورماند، دولت با دور زدن قانون برای جلب رضایت FATF ، در آئین نامه اجرایی قانون مبارزه با پولشویی، قطعنامه های شورای امنیت سازمان ملل را هم ردیف مصوبات شورای عالی امنیت ملی کشور دانسته و آن ها را به عنوان اسناد بالادستی به عنوان مرجع تشخیص معرفی کرده است.
🔺دولت که نتوانسته خواسته های خود که مطالبات FATF است را در قانون بگنجاند، حالا در آئین نامه اجرایی قانون مبارزه با پولشویی مصوب 22 مهر 98 هیات وزیران فهرست افراد و نهادهای تحریمی را به گونه ای تنظیم کرده اند که شامل قطعنامه های شورای امنیت سازمان ملل نیز می شود و براساس آن برای موسسات مالی داخلی تعیین تکلیف کرده اند. در آئین نامه اجرایی قانون مبارزه با پولشویی، قطعنامه 1373 شورای امنیت سازمان ملل متحد که مربوط به مبارزه با تروریسم است، هم ردیف تصمیمات شورای عالی امنیت ملی قرار گرفته است.
🔹این اتفاق در حالی رخ می دهد که در قانون مبارزه با تامین مالی تروریسم بیان شده بود که تعیین مصادیق تروریسم منحصرا برعهده شورای امنیت ملی است و متعاقب آن در آئین نامه اجرایی نیز این امر رعایت شد، اتفاقی که رضایت FATF را در برنداشت و در بیانیه های خود به عدم رضایت خود اشاره کرده بود. گویا دولت این بار قصد دارد از آن ماجرا استفاده کرده و حالا که نتوانسته قانون مبارزه با پولشویی را مطابق خواسته ها و مطالبات #FATF تنظیم کند، حداقل در آئین نامه اجرایی قانون مبارزه با پولشویی با دور زدن قانون به دنبال جلب رضایت FATF باشد.
🔺با این اتفاق نه تنها دولت اقدامی روشن برخلاف قانون انجام داده است، بلکه با پذیرش قطعنامه های شورای امنیت سازمان ملل رسما استقلال و حاکمیت کشور را دچار خدشه خواهند کرد. باید مجلس شورای اسلامی و دیوان عدالت اداری هرچه سریعتر به موضوع ورود کرده و طبق قانون اساسی با این تخلف صریح و روشن دولت از قانون برخورد کرده و آن را باطل کنند.
علیرضا فقیهی راد
🔘 اینجا ایران است 🇮🇷
https://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ دامی بدتر از برجام برای ملت ...
⬅️امام خامنه ای :
آن روشنفکرنمای راحتطلب و ریاکار و منافق که اساساً دشمنی آمریکا را انکار میکند و این دشمنی را نمیفهمد و نسخهی تسلیم در مقابل آمریکا را برای ملّت و دولت مینویسد، مرد این میدان نیست؛ اگر عامل دشمن نباشد، حدّاقل مردِ میدانِ مهمّ پیشرفت کشور نیست
🔴بر اساس توافقی که طیب نیا با FATF امضا کرده است، ایران ملزم است قوانین ضد تروریسم خود را منطبق با توصیه های این نهاد و قطعنامه های شورای امنیت اصلاح کند که در نتیجه گروه های مقاومت منطقه در فهرست تروریسم ایران قرار خواهند گرفت!
🔴یعنی اگر یک نهاد تحریم شده مثل یک شرکت تولید کننده موشک، برای معاملات جهانی خود چند شرکت پوششی تاسیس کرده و با آنها تحریم ها را دور می زده است، بر اساس تعهد جدید ایران باید شناسایی شده و به نهاد FATF معرفی شود
🔴ایران طبق این توافقنامه متعهد است که 23 فرد و 61 نهادی که در قطعنامه 2231 تحت تحریم هستند را تحریم کند. شاخص ترین این افراد حاج قاسم سلیمانی است!
🔴منتقدان fatf تاکنون بارها با استناد به دلایل کارشناسی تاکید کرده بودند که یکی از مضرات پیوستن به سازمان مافیایی FATF، داخلیسازی تحریمهای ضدایرانی و به عبارتی اجرای «خودتحریمی» است.
🔴با عنایت به درخواست FATF نسبت به إعمال تغییرات در تعریف تروریسم و در نتیجه مصادیق تروریست ها و نیز با عنایت به اینکه نهادهایی در ایران مانند وزارت دفاع و سپاه پاسداران و افرادی مانند سردار سلیمانی تحت لیست تحریم های آمریکا به بهانه موشکی و دفاع از تروریسم باقی مانده اند
🔴در دستورالعمل های FATF از ایران در برخورد با این افراد و نهادها درخواست های بسیار شدیدی شده است که به برخی از آنها اشاره می شود:
مصادره اموال و اقدامات موقت Confiscation and provisional measures
مجرم دانستن آنها Terrorist financing offence
الزام به اجرای محتوای قطعنامه های شورای امنیت سازمان ملل متحد در تحریم ها
لزوم همکاریهای گسترده بین المللیOther forms of international cooperation
برخورد با شرکتهای پوششیNon-profit organisation's
عدم مانعیت رازداری نسبت به اجرای توصیه ها FATF(Financial institution secrecy laws
لزوم شناسایی کافی مشتریان توسط بانک ها Customer due diligence
حفظ سوابق مشتریان به مدت ۵ سال Record-keep
الزام به اجرای درخواست های گروه ویژه در مورد کشورهای دارای ریسک Higher-risk countries
داشتن توانایی کافی برای توقیف و مصادره اموال به درخواست کشور خارجی
اجابت درخواست استرداد مجرم از سوی
کشور دیگر Extradition
پذیرش همکاری و معاضدت قضایی Mutual
legal assistance
سید علیرضا آل داود
🔘 اینجا ایران است 🇮🇷
https://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ آقای روحانی! رفراندوم لازم نیست این فیشها را مطالعه کنید.
🔺طبق نظرسنجی ها میزان محبوبیت آقای روحانی به پایین ترین حد خود طی شش سال گذشته رسیده است، از خروارها وعده داده شده مشتی هم به نتیجه نرسیده، حکم فساد مالی حسین فریدون قطعی و اجرا شده و وارد فصل انتخابات هم شده ایم؛چه باید کرد؟
🔹ظاهرا" راهنمایی مشاوران که متأسفانه با ذائقه خود رئیس جمهور نیز سازگار است فرافکنی و حاشیه سازی و ایجاد دوقطبی های غیرواقعی است.
اگر طی دو سه هفته اخیر مجددا" شاهد اظهار نظر های حاشیه ساز آقای روحانی هستیم علتش را در موارد فوق باید جستجو کرد.
🔺یکی از عجیب ترین این اظهار نظرها این بود که آقای روحانی روز چهارشنبه ۲۴ مهر در دانشگاه تهران گفت: «۴١ سال در کشور ما هنوز به جواب روشن و قاطع در این زمینه نرسیدهایم. یک عده میگویند تعامل سازنده و گروهی میگویند تقابل مستمر و دائم با دنیا داشته باشیم.»
🔹عجیب تر اینکه ایشان با همین شعار از مردم رای گرفت، با همین شعار بی سابقه ترین اختیارات را از رهبری نظام دریافت کرد، با همین شعار چندین سال فرصت های گران بها و غیرقابل جبران کشور را هدر داد و امروز که دست ایشان از تعامل نه با دنیا که با آمریکا و چند کشور اروپایی خالی تر از همیشه است یاد یک سوال چهل و یک ساله افتاده اند!
🔺آقای روحانی شما بارها و بارها تاکید رهبر حکیم انقلاب اسلامی را بر تعامل سازنده با دنیا نشنیده اید؟!
آقای روحانی!شما مراسم تنفیذ حکم ریاست جمهوری خودتان در۱۲ مرداد ۹۶ را فراموش کرده اید که رهبر انقلاب به صراحت فرمودند:" جهتگیری دوّم، تعامل گسترده با دنیا است؛ این توصیه همیشگی ما است که این درست نقطه مقابل آن چیزی است که دشمنان ما و سلطهگران عالم دنبالش هستند. ما میتوانیم با دنیا ارتباطات وسیع و گستردهای داشته باشیم، هم به ملّتها و دولتهای دیگر کمک کنیم، هم از کمک آنها بهرهمند بشویم؛ حیات اجتماعی بشریّت اینجور پیش میرود: همکاری، همدلی، همراهی، تعامل با دنیا؛ اقلیم ما، جغرافیای ما، امکانات فراوان ما، این را برای ما آسان میکند."
🔹آقای روحانی شما مجددا" و برای چندمین بار در دیدار خبرگان در سال ۹۶ نشنیدید که ایشان تاکید کردند:" آنچه من میخواهم عرض بکنم، این است که در امرِ کیفیّتِ حضورِ جمهوریِ اسلامی در دنیای امروز، بحمدالله جمهوری اسلامی موفّقیّت داشته، «وَ لِله العِزَّةُ وَ لِرَسولِه؛ وَ لِلمُؤمِنین» الحمدلله جمهوری اسلامیِ مؤمن، مشمول این آیه شریفه شده و این عزّت را دارد؛ خدا را شکر میکنیم؛ این را باید نگه داریم. با عقل، با تدبیر، با فکر درست، با نقشه درست، با اشتباه نکردن در نوع مراودات، نوع تصمیمگیریها، نوع حرف زدنها، باید این عزّت را حفظ کنیم و انشاءالله بیشتر کنیم."
🔺آقای روحانی! شما در دیدار دولت با رهبری در ۹۶/۶/۴ حضور نداشتید که ایشان «گشودن چتر دیپلماسی بر همه جهان» و «تمرکز نکردن بر روابط با چند کشور محدود» را در زمینه سیاست خارجی بیان کردند؟
جناب آقای روحانی!اتفاقا" یکی از بزرگترین ضعف های شما ناتوانی در تعامل با جهان و محدود کردن دیپلماسی کشور به رابطه با چند کشوری است که بیشترین مشکلات را برای کشور داشته و کمترین منفعت را.
🔹خوب است فقط به سقوط جایگاه گذرنامه ایرانی که وعده شما ارتقای آن بود و حتی تحریم وزیر امور خارجه کشورمان برای حضور در آمریکا توجه کنید و میزان توفیق تعامل خود با آمریکا و چند کشور اروپایی را ارزیابی کنید.
آقای روحانی! برای پاسخ به سوال تعامل یا تقابل با جهان، رفراندوم لازم نیست، فیش های تعامل با دنیا را در سایت KHAMENEI.IR مطالعه کنید کافی است!
مهدی فضائلی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔘 اینجا ایران است 🇮🇷
https://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ ترامپ در نشست خبری مشترک با شینزو آبه نخست وزیر ژاپن گفت که قرار شده قراردادی برای فروش ۱۰۵ فروند جنگنده اف ۳۵ به ژاپن منعقد بشه
قیمت هر اف ۳۵ چیزی حدود ۱۰۰ تا ۱۲۰میلیون دلاره
📍ببینید که #هاشمی_رفسنجانی با ادعای دروغ راجع به همین ژاپن و آلمان و با ایده های وحشتناکی که مطرح میکرد میخواست در بین این همه گرگ حاضر در منطقه، کشورمون رو به چه خاک سیاهی بنشونه!
همون ایده خطرناکی که الآن شاگردهاش به شدت دارند پیگیری میکنند و باز با گروگان گرفتن معیشت مردم اینبار میخواهند توان دفاعی ما رو نابود کنند تا ... 🤔
نجوا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔘 اینجا ایران است 🇮🇷
https://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ آقا سلام رسوندن ، یعنی منتظر فرمان فتح قدس باشیم.
🔹 ️امام خامنه ای :
ان شا الله ذخیره واقعی اسلام باشید.
سرباز: آقا بچه ها سلام رسوندن گفتن همه آماده ایم برای فتح قدس
🔘 اینجا ایران است 🇮🇷
https://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
آنچه در نشریه "فارین پالیسی" چاپ "آمریکا" میخوانید :
⭕️ ایران در نبرد بر سر آینده خاورمیانه پیروز شده است.
مجموعه ای از موشک های کروز و پهپادهایی که ۱۴ سپتامبر به مرکز پتروشیمی عربستان سعودی برخورد کرد حمله دقیقی به وزنه غالب جهانی بود.
این حملات، بیانگر یک تحول عظیم جهانی است که در آن چین، روسیه و قدرت های منطقهای مانند ایران به دنبال از بین بردن طلسم نظامی آمریکا هستند.
این تغییر در خاورمیانه بیش از هر جای دیگری مشهود است؛ جایی که عدم انسجام در سیاست خارجی دولت دونالد ترامپ کاملا مشخص است.
اهمیت تاریخی تحولات خاورمیانه در مصاحبه اخیر سردار قاسم سلیمانی نمایان شد.
سردار سلیمانی در این مصاحبه چشم انداز منطقه ای منتهی به جنگ حزب الله و اسرائیل در سال ۲۰۰۶ را تشریح کرد.
📍در پانزده سال گذشته، جنگ هایی که واشنگتن و متحدانش علیه اردوگاه تحت رهبری #ایران به راه انداختهاند، همگی با شکست مواجه شدند.
حزب الله در سال ۲۰۰۶ اسرائیل را به بن بستی خونین کشاند.
نفوذ ایران در عراق تثبیت شده است.
ایران و متحدانش در سوریه پیروز شدهاند.
این ها همه در حالی است که کارزار فشار حداکثری دولت ترامپ نتوانسته است ایران را به زانو در آورد.
بیش از پیش نمایان شده است که دولت آمریکا نه عزم سیاسی و نه قابلیت حضور در اقدامات نظامی ادامه دار در خاورمیانه را ندارد و کاخ سفید در دوره ریاست جمهوری دونالد ترامپ به صراحت اعلام کرد که قصد دارد حضور نظامی خود را در سوریه و افغانستان کاهش دهد.
علاوه بر این، هرچند ترامپ حضور نیروهای آمریکایی را در خلیج فارس افزایش داده است، اما حرکات و رفتارهای نا متوازن ترامپ، این استنباط را ایجاد کرده که آمریکا یک شریک قابل اعتماد نیست. این موضوع تغییر توازن جهانی جدا از ابتکارات امنیتی و اقتصادی به رهبری آمریکا را بیشتر کرده است.
آمریکا و متحدان بزرگ اروپایی و منطقهای آن، دیگر دیدگاه یکسان و منسجمی درباره خاورمیانه ندارند. این موضوع نه تنها در رویکرد ترامپ به عقب نشینی نیروها از سوریه، بلکه در تلاش وی برای لغو توافق هستهای با ایران نیز روشن است.
بنیامین نتانیاهو در اسرائیل در جدال برای حیات سیاسی اش گرفتار شده است.
متحدان سعودی و اماراتی ترامپ شاید مثل بیشتر جامعه جهانی به این باور برسند که تعامل با ایران، اقدامی اساسی برای کاهش تنشهای منطقهای و یافتن راه حل های سیاسی برای بسیاری از بحران های خاورمیانه است.
این به دلیل این است که پیش بینی آینده برای کشورهای خلیج فارس روشن تر شده است و آن ریشه در آن دارد که، آمریکا در حال ترک خاورمیانه است.
این کشورها مدت های زیادی است که از ترس از دست دادن حصار امنیتی آمریکا که در خشم آنها از دیپلماسی دولت باراک اوباما با ایران ریشه دارد، دچار ترس شدهاند. با این حال، پس از تحریک ترامپ به تشدید تنش و مناقشه با ایران، خودداری وی از استقرار نیروی نظامی پس از حملات اخیر به پالایشگاه های عربستان باعث شده است تا آنها در راهبردهای امنیتی خود به صورت بنیادین تجدید نظر کنند.
نجوا
مباني دکتر روحاني در بحث تعامل با بيگانگان و پيوستن به نظم نوين جهاني.pdf
2.92M
🔘 اینجا ایران است 🇮🇷
https://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ مبانی فکری حسن #روحانی در تعامل با بیگانگان و پیوستن به نظم نوین جهانی
📍مستند به آثار منتشر شده وی
روانبخش
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔍 تحلیل زندگی مبارزاتی امام حسن (علیهالسلام)
▪️ کتاب دو امام مجاهد مشتمل بر شش گفتار از آیتالله خامنهای در سالهای ۵۱ و ۵۲ است که دربارهی مبارزات امام حسن و امام حسین (علیهماالسلام) ایراد شده است. دو گفتار اوّل کتاب، شامل دو سخنرانی ایشان در فروردین سال ۵۱ است که در حسینیّهی ارشاد تهران انجام شده است. معظّمٌله در این دو جلسه که به مناسبت ایّام شهادت امام حسن(علیهالسّلام) در آخر ماه صفر برگزار شده، به جایگاه مهمّ امام حسن(علیهالسّلام) و چرایی دست کشیدن از جنگ و علل پذیرفتن آتشبس پرداختهاند.
🏴 بخش فقه و معارف پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR به مناسبت ایام شهادت امام حسن مجتبی (علیهالسلام) گزیده گفتار اول و دوم را در این مطلب منتشر میکند.
🔍 گزیده گفتار اول؛ سیمای واقعی صلح امام حسن (علیهالسلام)
farsi.khamenei.ir/speech-content?id=43833
🔍 گزیده گفتار دوم؛ نظریه انسان 250 ساله و پایگاه رفیع امام حسن (علیهالسلام)
http://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=43834
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 چرا امام حسن علیهالسلام بعد از امامت به جنگ معاویه شتافت؟
▪️ #پرسش_و_پاسخ پیرامون صلح امام حسن علیهالسلام بر اساس بیانات رهبر انقلاب
💻 @Khamenei_ir
🔘 اینجا ایران است 🇮🇷
https://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ یک عده علاف نگذاشتند!
امام خمینی (ره) :
امام حسن قیام کرد تا آن وقتی که می توانست. وقتی که یک دسته علاف نگذاشتند که کار را انجام بدهد، با آن شرایط #صلح کرد که مفتضح کرد معاویه را. آن قدر که حضرت امام حسن #معاویه را مفتضح کرد، به همان قدر بود که سیدالشهدا یزید را مفتحض کرد.
#امام_حسن (ع) آن قدر گرفتاری که از این دوستان و اصحابش داشت، از دیگران نداشت؛ اصحابی که توجه نداشتند که امام زمانشان روی چه نقشه ای دارد عمل میکند. با خیال کوچکشان، با افکار ناقصشان، در مقابلش ایستادند و غارتش کردند، اذیتش کردند، شکستش دادند، معاهده با دشمنش کردند و هزار جور بساط درست کردند.
قصه امام حسن و قضیه صلح، #صلح_تحمیلی بود. برای اینکه امام حسن، دوستان خودش؛ یعنی آن اشخاص خائنی که دور او جمع شده بودند، او را جوری کردند که نتوانست خلافش بکند، صلح کرد؛ صلح تحمیلی بود.
💎 منابع :
صحیفه نور جلد 1 ص 173
صحیفه نور جلد 8 ص 89
صحیفه نور جلد 20 ص32
#صلح_امام_حسن
هدایت شده از ☀️مهر و ماه🌙 🇵🇸🏴
@MehrOmah
بی بهره از فروغ ولایت تو یا حسن
مشمول این حدیث پیمبر نمیشود
فرمود دیده ای که کند گریه بر حسن
آن دیده کور وارد محشر نمیشود
🖋