🔘 اینجا ایران است 🇮🇷
https://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ دست مریزاد ! عالی بود !
📍شما نیز با این قبیل اظهارات و اقدامات نسنجیده و خلاف منافع ملی، عمل اروپایی ها به تعهداتشان را مگر به خواب ببینید!
مطمئن باشید که غربی ها این اظهارات را کاملا رصد می کنند و در تصمیم گیری برای روش تقابل با جمهوری اسلامی ایران مدنظر قرار خواهند داد.
😡 آخر کدام عقل سلیم یا حتی نیمه سلیم حکم می کند که ملت را از ابزار بسیارمهمی جهت احقاق حقوق پایمال شده ی خود محروم نموده و خلع سلاح کنید؟
از قول یک کم سواد (و یا شاید هم بی سواد) به محضر آقای رئیس جمهور نیز برسانید که «تعامل» و «تقابل» هر دو ابزارهای کسب و حفظ منافع هویتی و ملی هستند، در یک راستا تعریف می شوند و هیچ گونه منافاتی با یکدیگر ندارند.
ابرشاگرد
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 واکنش رهبر انقلاب به حوادث عراق و لبنان
👈 به دلسوزان #عراق و #لبنان توصیه میکنم اولویتشان را علاج ناامنی قرار دهند
👈 مردم هم مطالبات به حقی دارند؛ این مطالبات در چارچوب ساختارهای قانونی قابل تحقق است
🔻 رهبر انقلاب، صبح امروز در مراسم دانشآموختگی دانشجویان دانشگاههای افسری ارتش:
🔹️ بزرگترین لطمهای که دشمنان میتوانند به یک کشور بزنند، این است که امنیت را از آن سلب نمایند؛ کاری که امروز در برخی کشورهای منطقه شروع کردند و امنیت را از مردم میگیرند. در دنیا بیشتر از همه، آمریکا و سرویسهای اطلاعاتی غربی با پشتیبانی پول کشورهای مرتجع منطقه دارند آشوب به پا میکنند. این بدترین دشمنی و خطرناکترین کینهورزی علیه یک ملت است.
👈 به دلسوزان عراق و لبنان توصیه میکنم اولویتشان را علاج ناامنی قرار دهند.
👈 مردمشان هم مطالباتی دارند، بحق هم هست اما باید بدانند این مطالبات در چارچوب ساختارهای قانونی [کشورشان] قابل تحقق و ممکن است. وقتی در کشوری ساختار قانونی بههم ریخت، هیچ عملی نمیشود انجام داد. وقتی در کشوری خلأ به وجود آمد، هیچ اقدام مثبتی نمیتوان کرد.
🔺️ برای کشور عزیز ما هم از این فکرها کرده بودند که خوشبختانه مردم بموقع در میدان حضور پیدا کردند و خنثی شد. ۹۸/۸/۸
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 اگر امنیت در یک جامعهای نبود...
🔻 رهبر انقلاب، صبح امروز در مراسم دانشآموختگی دانشجویان دانشگاههای افسری ارتش:
🔹️ حضور در #ارتش جمهوری اسلامی، صرفاً یک شغل مثل بقیهی مشاغلی که انسان دنبال آنها میرود نیست؛ بلکه به عهده گرفتن یک مسئولیت مقدس است. آن مسئولیت چیست؟ حفظ امنیت.
🔹️ #امنیت از مهمترین و مؤثرترین عوامل مورد نیاز یک جامعه است. اگر امنیت در جامعه نباشد، در آن هیچ کار درست و مثبتی انجام نمیشود. اگر امنیت در یک جامعه نبود و کشور مورد تهدید دشمنان بود، نه کار علمی و تحقیقی، نه فعالیت اقتصادی، نه کار فکری و فرهنگی میشود انجام داد. در محیط ناامن، هر کسی به فکر جان خود است.
🔺️ شما نیروهای مسلح، حافظان امنیت کشورید. ۹۸/۸/۸
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
7.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید | واکنش رهبر انقلاب به حوادث عراق و لبنان
👈 به دلسوزان #عراق و #لبنان توصیه میکنم اولویتشان را علاج ناامنی قرار دهند. ۹۸/۸/۸
💻 @Khamenei_ir
10.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔘 اینجا ایران است 🇮🇷
https://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ نقش کالائی سازی ارزشها در اشرافیت
- قبرفروشی در حرمها
- نرخ گذاری مداحان و منبری ها
- کالا کردن جهاد و ایثار و ...
🔺برشی از برنامه ثریا ۹۸/۵/۲۳
محسن قنبریان
🔘 اینجا ایران است 🇮🇷
https://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ #دولت_غربگرا برای جلب نظر FATF، تحریم های شورای امنیت بر علیه کشورمان را به رسمیت شناخت.
🔰این از ویژگی های #بیماردلان و #منافقان است که تا جائیکه بتوانند و زمینه را فراهم ببینند، از اوامر دشمنان بر علیه نظام اسلامی، اطاعت می نمایند:
🔸"ذَٰلِكَ بِأَنَّهُمْ قَالُوا لِلَّذِينَ كَرِهُوا مَا نَزَّلَ اللَّهُ سَنُطِيعُكُمْ فِي بَعْضِ الْأَمْرِ وَاللَّهُ يَعْلَمُ إِسْرَارَهُم؛ْ
ﺍﻳﻦ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ﻛﻪ ﺁﻧﺎﻥ ﺑﻪ ﻛﺴﺎﻧﻲ [ﭼﻮﻥ ﻣﺸﺮﻛﺎﻥ ﻭ ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ] ﻛﻪ ﻧﺎﺯﻝ ﺷﺪﻥ ﻭﺣﻲ ﺭﺍ ﺧﻮﺵ ﻧﺪﺍﺷﺘﻨﺪ، ﮔﻔﺘﻨﺪ: ﺩﺭ ﺑﻌﻀﻲ ﺍﺯ ﺍﻣﻮﺭ [ﻛﻪ ﺑﺮ ﺿﺪ ﻣﺆﻣﻨﺎﻥ ﺍﺳﺖ] ﺍﺯ ﺷﻤﺎ ﺍﻃﺎﻋﺖ ﺧﻮﺍﻫﻴﻢ ﻛﺮﺩ. ﺩﺭ ﺣﺎﻟﻲ ﻛﻪ ﺧﺪﺍوند ﺍﺳﺮﺍﺭﺷﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻰ ﺩﺍﻧﺪ."(محمد/٢٦)
بصائر
🔘 اینجا ایران است 🇮🇷
https://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ ادامه دروغهای برجامی با روکش #FATF
🔸 روزنامه اعتماد در مطلبی با عنوان «تعامل اصل، تقابل استثنا» نوشت :
«لوايح چهارگانه كه براي همراه شدن با روند جهاني در جهت مبارزه با پولشويي و قاچاق و منابع مالي تروريسم از مراحل قانوني داخلي عبور كردهاند، افزون بر دفع اتهامات دشمنان بيروني اين خاصيت مهم را هم دربر دارند كه در روانسازي ارتباطات اقتصادي كشور اثرگذارند. متاسفانه مخالفان اين لوايح چهارگانه به گونهاي سخن ميگويند كه گويي پيرامون اين موضوعات دو جبهه در جهان شكل گرفته و ايران بايد در جبهه متضاد با كشورهاي غربي قرار گيرد!»
این روزنامه در ادامه نوشت : «راه تعامل با جهان راهي خردمندانه و دورانديشانه و متضمن آسايش مردم است و راه تقابل تنها هنگام ضرورت، كارايي دارد و تجويز ميشود.»
گفتنی است در روزهای اخیر و پس از آنکه گروه ويژه اقدام مالي يا همان «FATF» با انتشار بيانيهاي فقط تا فوريه 2020 يعني چهار ماه ديگر و براي آخرين بار به ايران مهلت داده تا قوانين خود را بر اساس روند اين سازمان تغيير دهد، دور جدیدی از فضاسازی های رسانهای از سوی رسانه های طرفدار FATF صورت گرفت.
مهم ترین پیام این رسانهها القاء این موضوع بود که بدون اجرای برنامه اقدام FATF و پیوستن به کنوانسیون های #پالرمو و #CFT ، مبادلات بانکی ما با دنیا دچار مشکل خواهد شد.
ریشه این فضاسازی ها را باید در تجربه موفق رسانه های حامی دولت در تحمیل برجام به کشور جستوجو کرد. در آن برهه نیز همین رسانهها بودند که مشکلات اقتصادی کشور را به تحریم های ظالمانه گره میزدند و تنها راه حل برون رفت از آن وضعیت را مذاکره با آمریکا و اروپا معرفی میکردند. مردم هنوز این سخنان رئیس جمهور را که میگفت : «تحریمهای ظالمانه باید برود تا مشکل آب خوردن مردم حل شود» فراموش نکردهاند.
🔘 اینجا ایران است 🇮🇷
https://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ دکتر عبدالملکی در نشست #ساج برای نشان دادن ارزش ۵ میلیارد دلار گفت: این رقمی بود که ترامپ به جهت عدم تخصیص آن از سوی کنگره برای ساخت دیوار بین امریکا و مکزیک، دولت فدرال را تعطیل کرد.
در ذهنم ۱۸ میلیارد دلار ارز ۴۲۰۰ی تداعی شد.این پول ۳.۵ بار ارزش تعطیلی یک دولت را داشت!
#رانت
🔘 اینجا ایران است 🇮🇷
https://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ مشاور سابق روحانی هم ادعای او را رد کرد.
🔸 روزنامه ایران در شماره شنبه گفتوگویی را با اکبر ترکان، مشاور پیشین رئیسجمهور منتشر کرد.
خبرنگار ارگان دولت در این مصاحبه از ترکان میپرسد؛ رئیسجمهوری در بخشی از صحبتهایشان گفتند که مبارزه با فساد بدون تحقق شفافیت را مبارزه ای نمایشی میدانند. ارزیابی شما از روند مبارزه با فسادی که از سوی قوه قضائیه آغاز شده چیست؟
ترکان اما برخلاف روحانی، مبارزه با فساد را نه امری نمایشی که ایجابی و در حال وقوع و ثبوت میداند و به آن امید دارد. وی در پاسخ میگوید: به باور من مبارزه با فساد آغاز شده است. این را از آن جهت میگویم که رئیس قوه قضائیه این کار را از معاونت قوه قضائیه و از قضات فاسد آغاز کرد. پس به نظرم جدی است و من امید بستهام که این مبارزه به جایی برسد. زیرا اگر این مبارزه خدایی ناکرده به جایی نرسد ما باید نگران به خطر افتادن اصل نظاممان باشیم.
وی میافزاید : با وجود برداشت مثبتی که از اقدامات اخیر قوه قضائیه دارم، معتقدم که این آغاز مبارزه با #فساد است و ما راه زیادی برای تعمیق آن داریم. ما هنوز به این موضوع وارد نشده ایم که با مفاسدی که از طریق بعضی #نمایندگان_مجلس پیش آمده باید چه کنیم. مشخص نکردهایم که با نماینده ای که هزینه تبلیغاتش برای تمدید نماینده شدنش بیش از درآمد چهارساله اش است چه کنیم. باید به این مسائل وارد شویم و آن را شفاف کنیم. این شفافیت مسئلهای است که باید به تمام صاحبمنصبان در همه قوا تسری پیدا کند و قانونی شود. بنابراین مبارزهای که آغاز شده باید ادامه یابد اما باید به تدریج عمق پیدا کند.
اینجا ایــران است 🇮🇷 🇵🇸🏴
🔘 اینجا ایران است 🇮🇷 https://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90 ⭕️ مشاور سابق روحانی هم ادعای
🔘 اینجا ایران است 🇮🇷
https://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ روحانی و ظریف چه گفتند؟ ربیعی و ترکان چه میگویند؟!
🔸 در بخش دیگری از این گفتوگو خبرنگار پرسیده است؛ طیف مخالف تصویب این لوایح برای مخالفت های خودشان استدلالهایی نظیر این را مطرح میکنند که ایران #تحریم است و تصویب این لوایح و پیوستن به «اف ای تی اف» میتواند در مسیر دور زدن تحریم ها ایجاد مشکل کند. ارزیابی تان از این استدلالها چیست؟ آیا مخالفت ها واقعاً بر اساس چنین نظراتی است یا چنانکه برخی ارزیابی میکنند، نوعی گروکشی سیاسی است؟
ترکان نیز گفته است : اگر این آقایان واقعاً نگران مشکلاتی هستند که از تحریم ها ناشی شده است و ما را محتاج دور زدن تحریم کرده است باید بدانند که با این نحوه تصمیم گیری دارند شرایط را به سمتی پیش میبرند که قفلی علاوه بر قفل تحریم بر #اقتصاد کشور و شرایط زندگی مردم تحمیل شود. آیا ما باید در مسیر حل تحریم ها پیش برویم یا قفل اضافهای بزنیم.
علاوهبر این، علی ربیعی، سخنگوی دولت در سرمقاله روز شنبه روزنامه دولتی ایران نوشته است :
«عدم الحاق به کنوانسیون های جهانی مربوط به مبارزه با پولشویی یعنی عدم الحاق به نظام بانکی جهانی در بالاترین سطح خود یعنی تعطیل کردن اقتصاد و تن دادن به کاهش ارزش پول و دل خوش کردن به درآمدهای اندک برای اداره یک کشور بزرگ.
رئیسجمهوری در پاسخ به رفتار مخالفان برجام و امتداد تحریم میگوید؛ اگر درهای کشور را به روی جهان ببندیم.»
ترکان و ربیعی هر دو مخالفت با FATF را به مثابه تعطیلی و قفل زدن به اقتصاد کشور قلمداد کردهاند. این بدان معناست که پیوستن به کنوانسیونهای سیافتی و پالرمو که جزو توصیههای FATF است، موجب رشد و رونق اقتصاد است. در حالیکه چنین ادعایی با آنچه ظریف از منظر خود و رئیسجمهور اعلام کرده، در تضاد است. وزیر امور خارجه، مهر 97 در مجلس گفت «نه بنده و نه آقای رئیسجمهور نمیتوانیم #تضمین دهیم که با پیوستن به لایحه حمایت مالی از تروریسم مشکلاتمان حل خواهد شد.»
وی در ادامه گفت که «اما میتوانیم تضمین بدهیم که با نپیوستن به این لایحه آمریکا بهانه مهمی را برای افزایش مشکلات ما پیدا خواهد کرد.» این بخش از صحبت ظریف هم در حالی است که به تصریح صاحب نظران حامی دولت بخش عمده مشکلات کشور ریشه در سوء مدیریت دولت دارد.