🔘 اینجا ایران است 🇮🇷
https://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ «انتها» ی مسیر غربگرایی در ایران «دقیقا» کجاست؟
♦️ جریان غربگرا، به جهت عملی کردن نقشه ها و مطامع «ضدّملّی» خود، ناچار است که خود را هوادار و جانبدار ملّت نشان دهد. یکی از شگردهایی که غربگرایانِ فارسی زبان برای جذب افراد و توده های مردم بکار می گیرند، آن است که انتهای راه و مسیری را که بدان فراخوان می خوانند و مروّج آن هستند، معمولا به صورت بسیار «کلّی» تصویر و بیان می کنند، نه «جزئی»، مصداقی و دقیق. در این شرایط، با توجه به استعداد بالای اشخاص قشری نگر، مجذوب گشتن این افراد به راه و جریان یادشده طبیعتا غیرطبیعی نیست. پیشتر عرض کرده بودم که یک کلام هرچه کلّی تر باشد، ابهام آن نیز بیشتر است.
🔘 راه مقابله چیست؟
یکی از راه های آسان و کم دردسر (یا شاید هم بی دردسر) آن است که با مطالبه گریِ مصرّانه از غربگرایان خواسته شود که انتهای مسیری که آن را آمال خوشبختی مردم و کشور می دانند به طور «جزئی»، دقیق و موشکافانه و بدون هیچ گونه ابهام و مجمل گویی ترسیم کنند؛ «تا سیه روی شود هر که در او غش باشد»!
🔘 اگر این مطالبه را پاسخگو نباشند و زیر بار نروند چه؟
چه بهتر! در این صورت، با یک تیر دو نشان زده می شود. به واسطه ی این سکوت یا طفره رفتن، از یک سو چهره ی حقیقی خود را برملا می کنند و از سوی دیگر، شرایط و امکانی فراهم می شود که بتوان ابتکار عمل را به دست گرفت و حقیقت مطلب را آشکار کرد.
🔘 حقیقت چیست؟
دقیقا یک قرن پیش؛ یعنی در سال ۱۲۹۸ ه.ش (۱۹۱۹ م)، میان «میرزا حسن وثوق الدّوله» (نخست وزیر وقت ایران در زمان سلطنت احمدشاه قاجار) و «پرسی کاکس» (وزیر مختار بریتانیا) معاهده ای منقعد گشت که تاریخ ایران و مورّخان ایرانی، آن را بیشتر با نام «قرارداد ۱۹۱۹» می شناسند.
مختصرا آنکه طی این قرارداد ننگین و تطهیرناشدنی، ایران رسما و عملا با دست نخست وزیرش می پذیرد که من بعد مستعمره ای در بین سایر مستعمرات دیگر بریتانیا باشد؛ آنهم به تحت پوشش «تهیه ی وسایل ترقّی و سعادت ایران به حدّ اعلی»!!!
این قرارداد آنقدر فاجعه بار است که حتی احمدشاه نیز با آن مخالفت می کند.
💬 البته اگر متن قرارداد را مطالعه نکرده باشید، محتمل است تصوّر شود که در بیان اصل موضوع اغراقی رخ داده است (جهت مطالعه ی متن کامل قرارداد ۱۹۱۹ رجوع شود به روزنامه ی وطن امروز – ۱۱ بهمن ۹۳ – صفحه ی آخر).
⏪ «فروختن ایران» و «تبدیل کشور به یکی از مستعمرات غرب»! ⏩
این بود/است انتهای راه غربگرایی! نه بیشتر و نه کمتر!
⬛️ آیا براستی غربگرایان امروز، اساسا می توانند در تلاش و کوشش مجدّانه ی خود برای اعطای امتیازات متعدد و گسترده به غرب (به امید گوشه چشمی)، به چیزی فراتر از آنچه وثوق الدّوله ی خائن بدان رسید، برسند؟
ابرشاگرد
هدایت شده از KHAMENEI.IR
12.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید | ۱۶ آذر مال دانشجوی ضد آمریکا است
🔺️ رهبر انقلاب: #۱۶آذر، تقریباً چهار ماه بعد از ۲۸ مرداد اتفاق افتاده؛ یعنی بعد از #کودتای۲۸مرداد و آن اختناق عجیب. چرا؟ چون نیکسون که آن وقت معاون رئیس جمهور آمریکا بود، آمد ایران. به عنوان اعتراض به آمریکا، این دانشجوها در محیط دانشگاه اعتصاب و تظاهرات میکنند، که البته با سرکوب مواجه میشوند و سه نفرشان هم کشته میشوند. حالا ۱۶ آذر در همهی سالها، با این مختصات باید شناخته شود. ۱۶ آذر مال دانشجوی ضد نیکسون است، دانشجوی ضد آمریکاست، دانشجوی ضد سلطه است. ۱۳۸۷/۰۹/۲۴
🏷 #روز_دانشجو
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از سید ابراهیم رئیسی
🔻حجتالاسلام و المسلمین رئیسی در مراسم روز دانشجو در دانشگاه تهران(۱):
🔹️در مبارزه با فساد در دفترم ننشستم و بگویم میخواهم با فساد مبارزه کنم.
🔹️همه شما را به همکاری میطلبم و معتقدم جریان دانشجویی باید پای مبارزه با فساد بیاید.
🔹️وظیفه ماست هر جا مفسد ببینیم برخورد کنیم و برخورد هم خواهیم کرد.
🔹️برخی از خصوصی سازی ها برفنا دادن اموال مردم، بیت المال و دولت است و خصوصی سازی نیست.
🔹️اولین شکایتی که در دوره مسئولیتم با آن مواجه شدم در ارتباط با خصوصی سازی بود.
🔹️آن چیزی که اجرا شد آن مواردی نبود که در قانون بود و امروز در ارتباط با خصوصی سازی صدای همه درآمده است.
🔹️با مواردی از خصوصی سازیها و رئیس سازمان خصوصیسازی برخورد کردیم و پیگیریها در حال انجام است.
🔹️فریادها بلند شد، نسبت به این فریادها جا نخوردیم و جا نخواهیم خورد.
🔹️پرونده تمامی خصوصی سازی ها در دستور کار ماست و اجازه نخواهیم داد یک عدد از این خصوصی سازی ها در کشور انجام شود.
🔹️در جلسات سه قوه اعلام کردم اینجا هم اعلام میکنم، هر پروندهای که دغدغه مردم شده بناست که در دستگاه قضایی رسیدگی کنیم و مردم را هم در جریان رسیدگی بگذاریم.
🔹️توهین به هیچکس، انتقاد به همه، اصلاحگری، پیشنهاد کردن و مطالبه کردن امر درستی است و باید از آن دفاع کرد.
🔹️دفاع از حقوق عامه و دفاع از آزادی های مشروع وظیفه همه است و باید برای همه به رسمیت شمرده شود.
🔹️ما بین اعتراض کننده و اغتشاشگر، بین جرم سیاسی و جرم امنیتی فرق میگذاریم.
🔹️یک رسانه، یک دانشجو، یک استاد، یک فعال مدنی، سیاسی و اجتماعی سخنی گفته و خطایی هم کرده، این با کسی که دنبال براندازی و خلاف امنیت و اخلال امنیت است فرق دارد.
🔹️حتما جرم سیاسی غیر جرم امنیتی است و از اولی که آمدم به دوستان هم گفتم پروندهها را نگاه کنید آن کسی که قضیهاش جرم سیاسی است باید با جرم امنیتی تفاوت داشته باشد.
۱۳۹۸/۰۹/۱۶
@raisi_org
AUD-20191206-WA0018.mp3
6.1M
🔘 اینجا ایران است 🇮🇷
https://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ سخنرانی طوفانی امام جمعه گلبهار
واقعا شنیدنی است.
#دولت_نفاق
#دولت_دروغ
#دولت_فریب
🔘 اینجا ایران است 🇮🇷
https://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ دستور پیوستن بهWTO ؛ یک گام دیگر تا هضم در نظام جهانی
🔻دستور روحانی برای نابودی اقتصاد ملی
✍دولت حسن روحانی از ابتدا براساس سیاست تنش زدایی در خارج و تعدیل ساختاری در داخل براساس نسخه های صندوق بین اللملی پول (IMF) و بانک جهانی عمل نموده است.
✍در این مسیر مذاکرات و برجام نقطه آغازینی برای آب شدن یخ رابطه با آمریکا و پیوستن دولت به نهادها و رژیم های بین المللی بوده است.
✍پذیرش برجام، تلاش برای اجرایی کردن سند۲۰۳۰، تلاش برای انجام توصیه های گروه ویژه اقدام مالیFATF و پیوستن به کنوانسیون های مربوطه چون پالرمو و CFT ، تلاش برای پیوستن به پیمان آب و هوایی پاریس، الحاق به کنوانسیون ایمنی سوخت و پسماند پرتوزا و اکنون اعلام دستور ویژه حسن روحانی رئیس جمهور برای پیگیری و الحاق به سازمان تجارت جهانی(WTO) همگی در یک پازل کلان یعنی پذیرش هژمونی و هنجارهای نظام بین الملل و نهایتا هضم در هاضمه نظام بین الملل قابل تبیین است.
✍درحالی که کشور در شرایط جنگ اقتصادی و تحریم های بی سابقه است و ضرورت توجه به اقتصاد مقاومتی و تولید ملی دوچندان شده است، دولت به سمت اعمال راهبردهای شوک درمانی و انجام نسخه های صندوق بین المللی پول و سازمان تجارت جهانی یا همان WTO رفته است!
✍پس از شوک بنزینی اخیر و افزایش ناگهانی قیمت بنزین در راستای دکترین شوک، حسن روحانی فورا دستور ویژه برای پیوستن بهWTO را صادر میکند تا نسخه های آن سریع تر در کشور اجرایی شود.
✍بااینکه تولید ملی در وضعیت جنگ اقتصادی به کمک جدی دولت نیازمند است تا هم موجبات رونق داخلی گردد و هم از بیکاری گسترده جلوگیری شود، دولت دقیقا در مقابل با پیوستن به WTO و انجام تعهدات ذیل آن با آزادسازی تجاری، بازار کشور را در اختیار غول های خارجی قرار می دهد و به دلیل عدم توان رقابت صنایع داخلی با شرکت های چندملیتی خارجی، با ورشکستگی روبرو خواهند شد.
✍کارکرد WTO عملا حفظ وضع موجود اقتصاد جهانی به نفع کشورهای ثروتمند بوده است. به گونه ای که پذیرش نسخه های WTO باعث واردات بی رویه خواهدشد! و ازطرفی بدلیل عدم امکان رقابت تنها موجب خام فروشی و درنتیجه وابستگی بیشتر خواهدشد.
✍در این میان نه تنها شاهد تعطیلی همین باقی مانده تولید داخلی و صنایع بومی خواهیم بود، بلکه گسترش بیکاری ناشی از تعطیلی کارخانه ها و صنایع را نیز خواهیم داشت!
✍به طور خلاصه مهمترین تبعات پیوستن ایران به WTO را می توان افزایش واردات ناشی از حذف موانع غیر تعرفهای، کسری و منفی شدن تراز تجاری، کاهش درآمدهای مالیاتی دولت، خام فروشی و افزایش وابستگی، افزایش بیکاری در نتیجه کاهش تولید صنایع و کارخانجات و نهایتا تعطیلی تولید داخلی نام برد.
https://b2n.ir/238389
✍از طرفی تجربه بقیه کشورها پیش چشم ماست، کشورهایی که با پیوستن به WTO نه تنها وضعیت اقتصادشان بهبود نیافت، بلکه با انجام تعهدات ذیل WTO رشد تولید آنها با روندی کاهشی روبرو شد.
عربستان سعودی از ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۵ عضو WTO شده است، اما براساس گزارش صندوق بین المللی پول در سال ۲۰۱۵ بعد از ده سال عضویت کماکان ۹۰درصد درآمدهای دولت عربستان از محل فروش نفت است! و تغییر محسوسی در کاهش وابستگی به نفت اتفاق نیفتاد.
از طرفی نرخ رشد تولید صنعتی عربستان سعودی نیز از ۶درصد در سال۲۰۰۴ به 2/8درصد در سال۲۰۱۵ رسید. یعنی دقیقا مسیرمعکوسی اتفاق افتاد و به مرور وابستگی بیشتر و صنعت داخلی ضعیف تر شد.
✍یا کشوری چون سنگال که از همان ابتدا در سال ۱۹۶۳ عضو گات شد و در سال ۱۹۹۵ به WTO پیوست، درآمد سرانه آن از ۸۷۳ دلار در سال ۱۹۶۱ به ۸۰۹ دلار در سال ۲۰۱۴ رسید. یعنی طی ۵۳ سال! درآمد سرانه سنگال روندی کاهشی داشته است.
✍به راستی اگر پذیرش نسخه های نهادهای بین المللی چون سازمان تجارت جهانی (WTO) مانند آزادسازی تجاری موجبات پیشرفت و رشد اقتصادی است، چرا کشورهای متعددی که تن به این الزامات داده اند وابسته تر و ضعیف تر شده اند؟
✍گویا دولت با قدرت تمام در حال پیشبرد دکترین شوک و مرحله به مرحله هضم و استحاله ایران در نظام سلطه است. امری که در صورت تداوم سکوت و مماشات نهادهای نظارتی کشور به مراحل خطرناک و بدون بازگشتی خواهد رسید.
علیرضا فقیهی راد
🔘 اینجا ایران است 🇮🇷
https://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ معنای اصلی حرفهای کادوپیچ شده تئوریسین #اصلاحات اینهاست :
• سوء سابقه دارهای اصلاحات هم برای کاندیداتوری ثبتنام کنند!
• #ضدانقلاب نشان دار مثل #منافقین و سلطنت طلب ها هم ثبتنام کنند!
• اگر تأیید صلاحیت نشدیم، میزنیم زیر میز بازی!
چه کسی میگفت اصلاحطلبان، برانداز نیستند؟!
عباس عبدی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔘 اینجا ایران است 🇮🇷
https://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ نمیای به خاطر نظارت استصوابی؟
مگه دوره قبل که باپرداخت پول وارد لیست شدی، نظارت نبود؟!
بگو نیومدم چون میدونستم مردم بهم رای نمیدن، چون فقط با نیومدن حیات سیاسیم حفظ میشه، چون با نیومدن پول بیشتر در میارم.
راستی الان که #چادر رو برداشتی دیگه به گردنت فشار نمیاد؟!
علیرضا گرائی
اینجا ایــران است 🇮🇷 🇵🇸🏴
🔘 اینجا ایران است 🇮🇷 https://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90 ⭕️ نمیای به خاطر نظارت استصواب
🔘 اینجا ایران است 🇮🇷
https://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ پروانه #سلحشوری از ثبتنام برای نمایندگی مجلس انصراف میده، بجاش #مولاوردی میاد نامنویسی.
قشنگ معلومه که سرمربی داره تعویض میکنه یه تازه نفس رو برای چرت و پرت گویی بفرسته داخل
سادات بانو