https://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ پیام رهبر استقلالطلبان کالیفرنیا به مردم ایران
مارکوس روئیز اوانز :
🔹این پیامی از سوی جمهوری استقلالیافته آینده کالیفرنیا به مردم ایران است.
🔹کالیفرنیاییها مردمی صلحدوست هستند و با سیاستهای نظامی و امپریالیستی واشنگتن مخالفند.
🔹«جمهوری کالیفرنیا» سیاستهای خودش را در مسائلی که برای مردم ایران اهمیت دارند تنظیم کند.
🔹ایران مانند روسیه کشوری مهم است و نقشی راهبردی در اقتصاد جهان دارد.
🔹اگر مردم ایران اعلام کنند کالیفرنیا در صورت استقلال به رسمیت شناخته میشود،آتشی در کالیفرنیا بپا خواهد شد که جهان مثلش را ندیده است.
fna.ir/ewjfr5
https://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ به گزارش گروه مانیتورینگ بینالملل خبرگزاری فارس، «مارکوس روئیز اوانز»، رهبر گروه موسوم به «Yes California » ، از جنبشهای استقلال طلبی ایالت کالیفرنیا پیامی ویدئو خطاب به مردم ایران منتشر کرده است.
او درابتدای این فایل ویدئویی که دوشنبه منتشر شده میگوید: «این پیامی از سوی جمهوری استقلالیافته آینده کالیفرنیا به مردم جمهوری اسلامی ایران است.»
اوانز در ادامه تأکید میکند: «امروز نه به عنوان یک آمریکایی بلکه به عنوان یک کالیفرنیایی با شما صحبت میکنم. من همانند بسیاری دیگر از ملیگرایان کالیفرنیا خودم را یک آمریکایی در معنای سنتی آن نمیدانم.»
او با بیان اینکه کالیفرنیا جامعهای کاملاً مجزا از آمریکا است گفته که این ایالت صاحب تاریخی است که قدمت آن از تاریخ آمریکا بیشتر است.
رهبر جنبش استقلالطلبان کالیفرنیا در ادامه میگوید: «بنابراین، نیازی به ذکر این نیست که وقتی کالیفرنیا به یک کشور مستقل تبدیل شود، جمهوری کالیفرنیا سیاست خارجیاش را خودش، مستقل از خواست واشنگتن تنظیم خواهد کرد.»
وی تصریح میکند: «کالیفرنیاییها مردمی صلحدوست هستند و با سیاستهای نظامی و امپریالیستی واشنگتن مخالفند.»
او با تأکید بر اینکه بعضی از تظاهراتهای بزرگ علیه حمله آمریکا به عراق در ایالت کالیفرنیا سازماندهی شدهاند میگوید: «ما به ساختن پل اعتقاد داریم نه دیوار.»
اوانز در بخش دیگری از پیام خود تصریح میکند: «کالیفرنیا میزبان بزرگترین جمعیت ایرانیهایی است که در خارج از این کشور زندگی میکنند و این مایه افتخار ما است. ایرانیهای کالیفرنیا بخش مهمی از فرهنگ و هویت ما هستند.»
وی گفت: «کالیفرنیای استقلالیافته قادر خواهد بود سیاستهای خودش را در مسائلی که برای مردم ایران اهمیت دارند تنظیم کند. مسائلی مانند کشور اسرائیل، جنگ داخلی در سوریه، به رسمیت شناخت فلسطین، غنیسازی اورانیوم و توسعه انرژی هستهای توسط ایران و حضور نیروهای غربی از آن جملهاند.»
او تأکید میکند: «مردم زیادی در بسیاری از کشورها ایالات متحده و به طور خاص دولت این کشور را به دلیل سیاست خارجی تهاجمی، نظامی و امپریالیستی آن دوست ندارند. ما کالیفرنیاییها دیگر نمیخواهیم با این سیاستها شناخته شویم.»
https://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ پس از یک سال حکم مقصران حادثه دروازه قرآن شیراز ابلاغ شد/۶۳ سال حبس تعلیقی و پرداخت دیه برای دو شهردار اسبق و فعلی شیراز
🔹حکم نهایی مقصران سیل مرگبار دروازه قرآن شیراز یک سال پس از آن حادثه به دست بازماندگان و اولیایدم جانباختگان رسید. حادثهای که پنجم فروردین ماه سال۹۸ در ورودی شهر شیراز به دنبال بارندگیای سیلآسا و بیسابقه رخ داد و انبوهی از خودروهای سواری را با سرنشینانش درهمپیچید.
🔹در آن اتفاق تلخ ۲۱ نفر جانشان را از دست دادند، خانوادههای زیادی داغدار شدند و خیلیها هم خسارت دیدند. دادگاه دو نفر از شهردارهای این شهر را به عنوان مقصران حادثه به پرداخت دیه و بیش از ۶۳ سال حبس تعلیقی محکوم کرده است.
🔹اما شاکیان پرونده به این حکم اعتراض دارند. آنها معتقدند متهمان این پرونده به دلیل اشتباهات مرگبارشان باید با احکام سنگینتری مجازاتشوند.
https://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ نهنگ آبی
دخترم خیلی وقت بود اصرار میکرد که یکی از این سریالهای خانگی را برایش بگیرم. میگفتم سریال خانگی را مخالفم. سریال خانگی در ایران چون بیشتر بنا دارد پول در بیاورد و مخاطب رو با خودش همراه کند خیلی مرز شکنی میکند. بعلاوه ذهن و دلت را بیشتر درگیر میکند چون مدت بیشتری درگیر قصه اش نگهت میدارد و باید طوری جذاب باشد که تو قسمت بعدیش را هم بخری و ببینی. اما انصافا فهم و قبول این حرفها برای یک نوجوان ساده نبود.
⚡️آخر سر در این ایام کرونا تصمیم گرفتم یکی از این سریالها را اجازه بدهم که ببیند، اما مشروط به آنکه اولا با هم ببینیم ثانیا بعد از هر قسمت بنشینیم و نقدش کنیم و درباره اش حرف بزنیم. با خودم گفتم #نهنگ_آبی احتمالا بهتر باشد. چون سعیدملکان و فریدون جیرانی به نظرم دغدغه های فرهنگی بیشتری دارند و این سریال را هم درباره مشکلات فضای مجازی و حریم خصوصی و اینها ساخته اند.
⚡️بعد هر جلسه فیلم جلسه نقد داشتیم. جلسه نقد باعث میشد قدرت عقل بچه ها چیره بر ابزار خیال بشود. و یاد بگیرند مقابل هنر و رسانه منفعل نباشند. و همواره از خودشان بپرسند کارگردان و تهیه کننده میخواهند چه کنند و در من چه اثری میگذارند؟
اما در چند جلسه تحلیل فیلم خانوادگی چه گفتم؟
🔻گفتم دخترم نگاه کن در این فیلم همه نسبت به هم غریبه اند. همه از هم جدا هستند. پدر و مادر و دختر و پسر و همکار و همه و همه. این صحنه پذیرفته شده ای از ارتباطات اجتماعی است.
🔻دخترم نگاه کن مشروب خوردن در این فیلم امر آنچنان قبیحی نیست. کسانی که مشروب میخورند عقلشان از کار میافتد ولی دلشان خوبتر میفهمد و تشخیص میدهد. تو از مشروب بدت نمیاید با دیدن این فیلم.
🔻دخترم نگاه کن در این فیلم هر زن با چند مرد سر و سری دارد و هر مرد با چند زن، و این یعنی روابط اجتماعی درش هیچ حیایی نیست.
🔻دخترم! این همه کثافت که میبینی پیش فرض فیلم است نه مساله فیلم. لذا عادت میکنی با این روابط و در بستر آن مدت زیادی زندگی خواهی کرد؟ نمیترسی؟
🔻دخترم در این فیلم خودکشی قبح زیادی ندارد و معمولا کسانی دست به خودکشی میزنند که شخصیتهای بی گناه و سفید این فیلم هستند.
🔻دخترم فیلم از زبان خلافکارها و خبیث ها روایت میشود و تو ناخودآگاه همدل با آنها هستی. آب زیرکاه بازی و دور زدن و دروغ گویی رفتار عادیشان است و تو میپسندی و میخواهی موفق باشند.
⚡️دختر نوجوانم در نقد ها شرکت میکند نکته ها را مینویسد برایش جذاب است فکر نمیکردم جلسه نقد برایش به اندازه خود فیلم بلکه بیشتر از آن جذاب باشد. احساس میکردم خیلی از حرفهای جدی زندگی را به راحتی در این قالب میتوانم به او بیاموزم و او با علاقه میفهمد. اما... روزی هزار بار با خودم فکر میکنم شاید بهتر بود پای حرفم در ممنوع بودن هر سریال خانگی میایستادم.....این چه وضعی است آخر....
🔻واقعا احساس میکنم یکی دوربینش را در چاه توالت گذاشته و فیلم درست کرده. تازه حدس میزنم این سریال نسبت به بقیه بهتر باشد...
علی مهدیان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
https://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ نظریه پرداز شعار "هم چرخ سانتریفیوژ بچرخد هم چرخ زندگی مردم" و پس از موفقیت این شعار با ارائه نظریه جدید خود "هم فعالیت اقتصادی هم بهداشت" چشمانداز روشنی از ماههای آینده ایران ارائه کرد!
#کرونا
https://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ تقلید اشتباه از انگلیس مهار کرونا را به تأخیر انداخت.
🔸 آقای روحانی زمانطلایی یک ماهه برای مهار هر چه سریعتر ویروس کرونا را از دست داد.
روزنامه وطن امروز با طرح این موضوع نوشت: بیش از 45 روز از شناسایی اولین فرد مبتلا به ویروس کرونا در کشور میگذرد و هنوز این ویروس در کشور ما در حال پیشروی است؛ ویروسی که اگر در روزهای ابتدایی با مدیریت مقتدرانه با آن برخورد میشد، به احتمال زیاد تعداد تلفات آن تا امروز به این حد نمیرسید. واکاوی این مسأله اما محدود به شیوع کرونا در کشور نیست، بلکه در چند سال اخیر میتوان در موارد بسیاری از بحرانهای اجتماعی- اقتصادی یا تصمیمات استراتژیک و کلان، انفعال تصمیمگیری در رأس مدیریت قوه مجریه و نتایج آن در بدنه و جامعه را به خوبی مشاهده کرد.
پس از مشاهده اولین بیمار کرونا در روز پایانی بهمنماه سال گذشته قرنطینه کامل شاید با توجه به وضعیت کشور امکانپذیر نبود اما اعمال محدودیتهای حداکثری، کف مطالبات علمی برای مهار و مدیریت کرونا بود، ضرورتی که متاسفانه دولت زمان طلایی اجرای آن را از دست داد. اعمال محدودیتهای فراگیر و سراسری در آن یک هفته اول میتوانست از شیوع گسترده ویروس جلوگیری کند.
بعد از اعتراضات فراوان و تصمیم و تاکید جدی وزیر بهداشت بر سختگیری نسبت به رفت و آمدها و کنترل کشور برای جلوگیری از شیوع کرونا اما باز انفعال در تصمیمگیری و صحبتهای اشتباه رئیسجمهور بود که جامعه را از مواجهه درست با واقعیت کرونا دور کرد، همچنان که در پایان همان هفته اول ایشان با اشاره به «عادی شدن همه چیز از شنبه» در اولین جلسه ستاد ملی مبارزه با کرونا آب سردی بر همه تلاشها برای جدی گرفتن کرونا ریخت و جامعه را به سمت تساهل نسبت به این ویروس وحشتناک برد.
وطن امروز با اشاره به مخالفت روحانی با پیشنهاد رئیس ستاد کل نیروهای مسلح برای خلوت کردن خیابانها مینویسد: سیاست روحانی این بود که با توجه به اینکه تعداد زیادی از مردم به ویروس کرونا مبتلا خواهند شد، بگذاریم این روند پیش برود! وی این نگاه را در همان جلسات ستاد مبارزه با کرونا خطاب به وزیر بهداشت گفت: «همانطوری که معاون وزیر بهداشت گفتند 60 تا 70 درصد مردم کرونا خواهند گرفت، چه ما بخواهیم چه نخواهیم! منتها باید بتدریج بگیرند، یکباره نشود. این چیزی است که آلمان رسما اعلام میکند، انگلیس اعلام میکند و همه میگویند 70 درصد مردم خواهند گرفت، اشاره روحانی به ابتلای 70 درصدی مردم و تاکید بر کشورهایی مثل آلمان و انگلیس در حالی بود که سیاستهای کشورهای دیگر در مواجهه با کرونا- حتی با همین پیشفرض ابتلای گسترده به کرونا- متفاوت بوده است.
نگاهی به سیاستگذاریها و مواجهه کشورهای مختلف درگیر با کرونا شاید این انفعال در تصمیمگیری را بهتر نشان دهد. درباره همین دو مثالی که آقای روحانی در جلسه ستاد ملی مبارزه با کرونا بیان کردند میشود شروع کرد.
آلمان که چند هفته پس از ایران با اولین مورد کرونای خود مواجه شد، در همان روزهای نخست مواجهه جدی با این ویروس را آغاز کرد. صدراعظم این کشور خطاب به جامعه اعلام کرد حدود 70 درصد مردم این ویروس را خواهند گرفت اما همان جا بر محدودیتهای اعمالی بر اجتماع هم تاکید کرد. محدودیت تردد از روزهای نخست در آلمان اعمال شد و پس از آن نیز قانونی اعلام شد که بر اساس آن تجمعهای بیش از 2 نفر در خارج از خانه ممنوع است.
انگلیس اما کشوری بود که استیصال در تصمیمگیریاش اعتراض مردم و کارشناسان این کشور را نیز برانگیخت. انگلیس در روزهای نخست بر خلاف عمده کشورهای اروپایی که به سمت قرنطینه یا اعمال محدودیتهای فراگیر رفتند، بحث «مصونیت گلهای» را مطرح کرد؛ این مسیر بوریس جانسون، نخستوزیر انگلیس که روحانی نیز با استناد به آن، سیاست برخورد قاطع را جدی نمیگرفت، کمتر از 10 روز دوام داشت. پس از آن جانسون با تغییر موضع خود درباره خطرات کرونا به مردم کشورش نامه نوشت و هشدار داد «دولت برای جلوگیری از شیوع این ویروس، محدودیتهای بیشتری را وضع خواهد کرد». تفاوت مواجهه دولت در بازه شیوع کرونا از ابتدا تا هفته دوم فروردین را که سیاستهای جدی و سختگیرانه در قالب طرح فاصلهگذاری اجتماعی برای جلوگیری از سفر، بازگشت سفرکردهها و خانهنشینی جدی گرفته شد، در متوقف شدن مسیر رشد بیماری میتوان مشاهده کرد.
https://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ در نقد پایتخت ۶
به نام حکیم مطلق و خالق هنر و زیبایی
دوستانی از بنده خواستند تحلیلی از پایتخت۶ داشته باشم و اینک بعد از مشاهده قسمت ۱۵، ضمن تشکر از دستاندرکاران این سریال و تبریک سال نو و اعیاد رجبیه و شعبانیه به نقدی کلیدی اشاره میکنم.
البته کارشناسان نقدهای واردی بر آن گرفتند؛ از جمله: اختلاط نامحرم، ترویج بیحدرقص و موسیقی، تعابیر بیادبانه مخصوصاُ نسبت به والدین و بزرگترها، بیاحترامی به نماز و حج و غیره ولکن نقد ریشهایتر این سریال به نظر بنده، رویکرد ایرانگریزی و ایران تضعیفی است که متاسفانه از دوره قاجار توسط مستشرقین و بعد روشنفکر نمایان داخلی دنبال میشود و کتابها در باب ناتوانی و مجمعالرذایل بودن ایرانیان نوشته میشود.
این سریال با نشان دادن ایرانیانی که یا قاچاقچی(ارسطو) هستند یا روانی(بهبود) یا مسئول ناتوان و بیعرضه و منفعل(نماینده مجلس) یا دارای کمبود شخصیت(بهتاش) یا نوجوانان غرق در اینستاگرام و فضای مجازی(دختران دوقلو) یا مدعیان پرادعای هیچکاره و فرصتطلب(نقی) یا مروج آرایشگری و رفتارهای نامناسب(رحمت و فهیمه) یا عقل کلی که در مواردی احساسی داوری میکند(هما) که برای بیننده مخصوصاً بیننده خارجی تصویر بسیار منفی علیه ایران میسازد.
سوال این است که چرا عدهای از نویسندگان و هنرمندان با هم تلاش میکنند تا ایرانی را با موفقیتها، مقاومتها و فرهنگ و تمدن بزرگ به ایرانی بیعرضه، ناکارآمد و احساسی و فاقد فرهنگ و تمدن معرفی کنند.
انتظار این بود لااقل واقعیتهای ایران اعم از ضعفها و قوتها به نمایش گذاشته شود تا ناامیدی در مخاطب تحقق نیابد.
نکته قابل تامل اینکه چرا پایتخت۶ بعد از پایتخت۵(مقابله با داعش) ساخته میشود؟ آیا نباید مدیران صدا و سیما در باب جریانشناسی سریالهای ایرانی دقت بیشتری نمایند.
عبدالحسین خسروپناه دزفولی
۱۶ فروردین ۹۹
https://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ صدا و سیما با وضع موجود قابل تحمل نیست. در حال رسیدن به مرحلهای هستیم که باید فرزندانمان را جای دیگری سرگرم کنیم تا تلویزیون نبینند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
https://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
🎥 جنگ تخممرغی در فروشگاههای اسرائیل
🔹 ناتوانی رژیم صهیونیستی در تامین تخممرغ و ده برابر شدن قیمت آن، فروشگاههای مناطق اشغالی را به صحنه جدال شهرک نشینان تبدیل کرده است.
اینجا ایــران است 🇮🇷 🇵🇸🏴
https://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90 ⭕️ پیام رهبر استقلالطلبان کالیفرنیا به مردم ایران
https://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ تبعات تجزیه کالیفرنیا در گزارش بی بی سی
🔹جدایی کالیفرنیا شاید مرحله اول فروپاشی ایالات متحده باشد. در دنیایی که کالیفرنیا مستقل شده است، بدبینانهترین سناریو ادامه روند تجزیه ایالات متحده است. البته بعید است ژنرالهای ارتش ایالات متحده زیر بار اشغال نظامی کالیفرنیا بروند
🔹 برخورد ایالات متحده با جدایی کالیفرنیا بیش از هر چیز به رهبران وقت کشور و نظرشان نسبت به این مساله بستگی دارد. استیون سایدمان، استاد امور بینالملل در دانشگاه اوتاوا، میگوید "جمهوریخواهها شاید از این مساله خشنود هم شوند، اما دموکراتها احتمالا با این تصمیم مخالفت خواهند کرد، چون برای همیشه در صحنه سیاسی ایالات متحده در حاشیه قرار خواهند گرفت."
🔹 از دست دادن کالیفرنیا قطعا ضربه سختی به اقتصاد آمریکا وارد خواهد کرد. کالیفرنیا پنجمین اقتصاد بزرگ دنیا است (بزرگتر از کل اقتصاد بریتانیا)، و مالیاتی که به خزانه دولت مرکزی میفرسد از هر ایالت دیگری بیشتر است.
🔹در صورت تجزیه کالیفرنیا، ایالات متحده جدید بدون کالیفرنیا جایگاه خود را در دنیا از دست خواهد داد.
هدایت شده از اینجا ایــران است 🇮🇷 🇵🇸🏴
7.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
https://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
📹 طوفان به پا کنید!
🔻شاید ما در آستانه خط پایان هستیم! باید ببریم این بازی را ...
➕ توضیحات علیرضا پناهیان در مورد طوفان توییتری در شب نیمه شعبان با هشتگ:
#ThePromisedSaviour
📅 چهارشنبه ۲۰ فروردین، ساعت ۲۱ الی ۲۳ به وقت ایران
👈🏼 اطلاعات بیشتر :
ThePromisedSaviour.com
🔴هدف آذری جهرمی از طرح ادعای فرکانسی که مجلس رَد و دولت هم آن را از لایحه بودجه حذف کرد، چیست؟!
#رشته_توییت
۱. با اینکه اکثر توان صداوسیما در اختیار دولت برای شکست کروناست ولی وزیر ارتباطات با درخواست غیرقانونی برای تبلیغ استارتآپ ها باب جدیدی برای هجمه به صداوسیما گشود تاجایی که علت کمکاری وزارت در تخصیص درست منابع و تجهیزات و در تامین سرعت اینترنت را به دوش فرکانسهای صداوسیما انداخت!
۲. اولویت استفاده فرکانسهای ۷۰۰ و ۸۰۰ بخاطر پوشش بالا در خدمات عمومی رایگان است.(نظامی، امداد و خبررسانی)
لذا بهصرفه نیست که این فرکانسهای حیاتی و رایگان، محل کاسبی و فروش باشد؛
صداوسیما که از این رِنج برای شبکه آنالوگ استفاده میکرد، باید در آینده نزدیک برای توسعه شبکه HD استفاده کند.
۳. دولت طرح جهرمی برای فروش فرکانس ۷۰۰ و ۸۰۰ را رد کرد و در کمیسیون تلفیق نیز رای نیاورد.
اصرارِ رسانهای جهرمی اما این شائبه را جدی میکند که آیا بازهم وزیر بدنبال فرافکنی و عدم تمکین به بازسازی زیرساختهای حیاتیست؟! یا این جنجالها برای پوشاندن فاجعه لورفتن اطلاعات خصوصی ایرانیان است؟
۴. برآوردها نشان میدهد بر فرض اگر این فرکانسها در اختیار وزارت ارتباطات هم قرار گیرد، از باب خرید تجهیزات، استقرار آن و راهاندازی نزدیک به ۱ یا ۲ سال زمان میبرد و استفاده ویژه از اضطرار شرایط کرونا در این مساله، تعجب برانگیز است.
۵. به گواه کارشناسان کمبودن سرعت شبکه موبایلی و خانگی عللی درون وزارتی دارد که میتوان به عواملی چون عدم بهروزرسانی تجهیزات میان لایهای شبکه، ضعف ساختار شبکه ملی و ازهمه مهمتر رهاشدگی اینترنت خانگی اشاره کرد؛ بطوریکه سرعت آپلود و دانلود شبکه ثابت ایران از عراق هم پایینتر است!
۶. اینترنت ارزان خانگی معیار پیشرفت و توان ارتباطی یک کشورست، ولی با عملکرد آذری جهرمی تقریبا فشل شده و مردم مجبورند هزینه گران شبکه موبایلی با سرعت و کیفیت پایین را تحمل کنند و با زورِ پروپاگاندا باور کنند که مقصر این سومدیریتها فرکانسهای صداوسیماست!
۷. جهرمی بگوید چرا مردم از شبکه باکیفیت و ارزان وایفایِ خانگی محروم و مجبور به خرید نت گران موبایل شدهاند؟
چرا شبکه موبایلی با تجهیزات قدیمی باید جور شبکه خانگی را بکشد تا بیکیفیت شود؟
توقع دارید مردم باور کنند که مقصر همهی اینها، فرکانسهای صداوسیماست؟!
۸. و اما نکته آخر؛ بخاطر فشل شدن شبکه ملی اطلاعات توسطِ بانیانِ امر! مردم هزینه گرانتری میدهند و کسی صدای حق الناسش درنمیآید، ولی به سرعت بیانیه مرکز ماهر که جلوگیری از افشای اطلاعات ثبت احوال را وظیفه افتا(زیرمجموعه رییس جمهور)میداند را حذف میکنند و دم از نبود اختیارات میزنند!
علی قلهکی