فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ حالا معلوم شد اون تعریف و تمجید و تشکرهای ضدانقلاب از شهیندخت مولاوردی دلیلش چی بوده...!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ یادی کنیم از حرکت شجاعانه حسن روحانی که پارسال دو روز بعد از روز دانشجو در سکوت خبری رفت دانشگاه فرهنگیان و هیچ رسانهای را هم راه نداد.
ولی نطق رئیس بسیج دانشگاه در مقابل روحانی لو رفت.
⭕️ خوزستان در سیل، استاندار در تهران؟!
🔸بعد از سیل خوزستان و پس از دستور رییس قوه قضاییه برای بررسی زوایای کم کاری ها و تسریع امر خدمت رسانی به مردم ، رییس سازمان بازرسی کل کشور به خوزستان سفر کرد تا در جریان کم و کاستی ها قرار بگیرد تا بتواند برای حل مشکل مردم ورود جدی داشته باشد.
🔸 اما نکته قابل توجه این است که استاندار خوزستان در خوزستان نیست ودر تهران به سر میبرد
🔸ایمان شمسایی مشاور رئیس سازمان بازرسی کل کشور با انتشار عکسی در این خصوص نوشت:
اکنون جلسه با مدیران خوزستان برای سیل، استاندار اما در تهران!!
covax (2).pdf
11.97M
⭕️ متنِ #رایگانِ کتابچه ی افشاگرانه پیرامون
" سازوکار و معاهده ی ننگین #کواکس که توسط دولت برای #واکسیناسیون مردم با بیگانگان بسته شد "
〽️ به همراه شواهد و مستندات
بودجه نهادهای فرهنگی کشور چقدر است؟
هر ساله همزمان با ارائه لایحه بودجه به مجلس، برخی رسانه ها توجهات را به سمت بودجه نهادهای فرهنگی جلب می کنند و سعی می کنند با ایجاد دوگانه های کاذب، به مخاطب القاء کنند که نهادهای فرهنگی، هیچ خاصیتی ندارند و بودجه آنها بسیار سنگین است و بهتر است صرف معیشت مردم شود
و اما...
جمع کل بودجه سال 1400 چقدر است؟
2.435.707.898.600.000 تومان.
یعنی:
2 بیلیارد و 435 بیلیون و 707 میلیارد و 898 میلیون 600 هزار تومان
👈 اسامی و بودجه برخی نهادهای فرهنگی مورد اتهام:
1️⃣ شورای سیاستگذاری ائمه جمعه: 35 میلیارد تومان.
2️⃣ جامعة المصطفی العالمیه: 465 میلیارد تومان.
3️⃣ موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی "ره" : 23 میلیارد و 500 میلیون تومان.
4️⃣ بنیاد حفظ و نشر ارزشهای دفاع مقدس: 67 میلیارد تومان.
5️⃣ بنیاد حفظ و نشر آثار امام خمینی "ره" : 34 میلیارد تومان.
6️⃣ ستاد راهیان نور: 30 میلیارد تومان.
7️⃣ ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر: 35 میلیارد تومان.
8️⃣ دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم: 205 میلیارد تومان.
9️⃣ مجمع جهانی اهل بیت علیهم السلام: 75 میلیارد تومان.
🔟مجمع جهانی تقریب مذاهب: 43 میلیارد تومان.
جمع بودجه این ده نهاد:
1.021.000.000.000 تومان.
یعنی:
1 بیلیون و 21 میلیارد تومان.(یک هزار میلیارد تومان.)
🔺 به نظر شما این رقم، چند درصد از بودجه کل را تشکیل می دهد؟
فقط: 0/04 %( چهار صدم درصد!) یعنی بودجه این نهاد ها، به اندازه نیم درصد از بودجه کل هم نیست!
🔺 نکته مهمتر این است که مغفول واقع می شود این است که این رقم ها فقط بر روی کاغذ است و در موقع تحویل بودجه به این سازمان ها، 30 تا 40 درصد بودجه مصوب در اختیارشان قرار می گیرد و گاهی اوقات حتی کمتر از آن، یعنی آش نخورده و دهن سوخته!
تذکر:
اختلاس صندوق ذخیره فرهنگیان را یادتان هست؟
16 برابر این مبلغ بود!
اما افراد مغرض به ما اینگونه القاء می کنند که تمام مشکلات کشور لنگ همین کمتر نیم درصد بودجه است که آن هم کامل تحویل این سازمان ها نمیشود!
چرا کسی از بودجه وزارت صمت، وزارت رفاه، وزارت نفت، وزارت آموزش و پرورش و ... سوال نمی پرسد؟
چرا مطالبه اصلی را به سمت نهادهایی که مسئول مستقیم رسیدگی به معیشت مردم هستند نمی برند؟ و نمی پرسند: این همه بودجه چه شد؟
پس معلوم میشود این همه جار و جنجال بر سر بودجه نهادهای فرهنگی مذهبی، محملی است برای فرار از پاسخگویی به مردم که با میلیاردها پول مردم چه کردند؟ فرار به جلو از این حرفهای تر دیده یا شنیده بودید؟
⭕️ دانشگاه ادیان و مذاهب قم میزبان جاسوسان
🔰«#کایلی_مور-گیلبرت» جاسوس موساد که چندی پیش با سه ایرانی زندانی در خارج از کشور مبادله شد به دعوت #دانشگاه_الزهرا و ادیان و مذاهب قم به ریاست #حجتالاسلام_نواب برای شرکت در هفتمین دوره بینالمللی شیعهشناسی به ایران آمده بود.
🔸وی شهریور 97 (دهه اول محرم 1440) در پوشش فعالیتهای پژوهشی و اسلامشناسی با هدف جاسوسی و جمعآوری اطلاعات برای رژیم صهیونیستی، به ایران آمد که 30 شهریور همان سال توسط سازمان اطلاعات سپاه بازداشت شد.
🔸 لازم به ذکر است که یکی از مسئولین #دانشگاه_ادیان در توجیه دعوت و حضور این جاسوس در این دانشگاه گفته است:
👈 «حضور وی با مجوز وزارت اطلاعات بوده (روال کلی کار چنین است) و اقدامات بعدی او به دانشگاه مرتبط نمیشود.»
🔹متاسفانه این سخن، توجیه همیشگی مسئولین دانشگاه در دعوت و حضور جاسوسان و افراد مسالهدار در این دانشگاه است که پیامدهای منفی برای طلاب و دانشپژوهان این دانشگاه و همچنین برای حوزه علمیه و قم داشته است.
❗️گفتنی است حضور عناصر جاسوس و مسالهدار در دانشگاه ادیان و مذاهب قم به یک روال عادی تبدیل شده و در مواردی حتی این دانشگاه به جایگاهی برای ارائه دیدگاههای این افراد بدل شدهاست که به دو مورد اشاره میشود:
1️⃣ «#جوئل_هانتر» مشاور امور دینی اوباما رئیسجمهور آمریکا خرداد 93 در سفر به قم و بازديد از دانشگاه اديان و مذاهب با حجتالاسلام نواب رئیس دانشگاه، به بحث و تبادل نظر پرداخت. وی که ریاست گروه کشیشهای آمریکایی در سفر به ایران را بر عهده داشت اعلام کرد به زودی گزارشی از این سفر به «#باراک_اوباما» ارائه خواهد کرد.
2️⃣ «#رابرت_گلیو» رئیس مرکز مطالعات اسلامی دانشگاه اکستر انگلستان 17 بهمن 96 ضمن حضور در دانشگاه ادیان و مذاهب، در رابطه با مکاتب فکری شیعه بهویژه مکتب تفکیک و اخباریگری با برخی از مسوولین و اساتید این دانشگاه به گفتگو پرداخت.
❗️گفتنی است کتاب «#گلیو» با عنوان «اسلام نصگرا، تاریخ و عقاید اخباریان شیعه » که در شانزدهمین دوره جایزه جهانی کتاب سال ایران (1387ش) برنده بخش مطالعات اسلامی (در رشته تاریخ و حدیث) شد، از سوی انتشارات دانشگاه ادیان و مذاهب با ترجمه حجتالاسلام دکترسیدمهدی طباطبایی و ابراهیم سلیمی نوه منتشر شده است.
🔻همچنین قابل ذکر است که وی در سال دوم انجام پروژه «قدرت روحانیت در شیعه: حوزههای علمیه عراق و ایران »، موسوم به «پروژه حوزه » در سفر به #اسرائیل ششم ژانویه 2011 (1389/11/16) در سمیناری به میزبانی کتابخانه ملی اسرائیل با موضوع «#اورشلیم و قم»، گزارشی از یافتههای این پروژه در رابطه با تاریخچه، روند اداره، مراکز، شخصیتها و مراجع حوزه علمیه قم ارائه کرد.
🔻در اصل تاسیس و راهاندازی دانشگاه ادیان و مذاهب قم سوالات و تشکیکات زیادی وجود دارد به خصوص که ریاست آن، حجت الاسلام نواب، به گفته خودش بیش از 600 سفر خارجی داشته است و بیش از 400 هیأت خارجی (اعم از استاد دانشگاه، دانشجو، سفرای کشورها، چهرههای مذهبی و دینی و...) نیز به قصد شرکت در دورههای شیعهشناسی و یا برای انعقاد قرارداد علمی در این دانشگاه حضور پیدا کردهاند.
🔻متاسفانه این مراوداتِ بهظاهر علمی، راه را برای جاسوسی و کسب اطلاعات عناصر حرفهای از کشور و به خصوص قم و حوزه علمیه رسمیت داده است که چند نمونه از آن بیان شد.
🔻علاوه بر آن این حجم از ارتباطات و تبادلات علمی موجب ترویج مبانی اندیشهای تمدن غرب مانند صلح کل، پلورالیسم دینی(تکثرگرایی) شده است که متاسفانه در سالهای اخیر توسط جریان نواندیش و غربگرای حوزوی در مراکز مختلف علمی در قم، رو به افزایش است.
بیداری
⭕️ اعتراض خانم دکتر شیخی سخنگوی کمیسیون بهداشت مجلس به معاهده ننگین واکسن " #کواکس" (معاهده ای که توسط دولت پذیرفته شده و در حال وارادت واکسن های مشکوک هستند).
⭕️ اشتباه نکنید مراسم ختم پدر ظریف نیست.
ایشون وزیر خارجه سوریه هستند که آقای ظریف اینگونه پذیرایی کردند!
این را قرار دهید در مقابل استقبال از سفیر انگلیس!
#مدیریت_اصلاحاتی
#مدیریت_غربگدا
اینجا ایــران است 🇮🇷 🇵🇸🏴
⭕️ اصرار متولی برنامه ریزی بر انتشار داده های گمراه کننده
🔹آقای نوبخت، رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی است؛ جایگاهی که باید مبتنی بر داده های دقیق اقتصادی، برای کشور برنامه ریزی کند و لایحه بودجه تدوین نماید.
♦️دبیر کل حزب اعتدال و توسعه اما غالبا از موضع سیاسی کار دو آتشه رفتار کرده و نه رئیس سازمان ملی برنامه و بودجه.
🔹نوبخت در سه ماه اخیر دو موضع خلاف واقع و ضد منافع ملی داشت؛ یکی سوم شهریور امسال که مدعی شد "در اثر شدید ترین تحریم ها حتی نمی توانیم یک قطره نفتبفروشیم".
♦️و دوم، زمانی که لایحه بودجه سال آینده را با درآمد های خیالی (مبتنی بر مذاکره دوباره با آمریکا!) و فروش 2/3 میلیون بشکه نفت در روز تدوین کرد. این رویکرد قطعا کسری بودجه بزرگی را پدید می آورد. گویا دولت، که دوره اش مرداد ماه تمام می شود، دغدغه ای درباره بدهکار کردن دولت جدید ندارد.
🔹ایراد دو موضع نوبخت کجاست؟ آن روز که او مدعی شد حتی یک قطره نفت نمی توانیم بفروشیم و مردم را ترساند، گزارش های متعدد داخلی و خارجی حاکی از این بود که ایران توانسته تحریم ها را دور بزند و ظرف چند ماه پیاپی، 1/5 میلیون بشکه نفت در روز بفروشد.
♦️دروغ نوبخت بلافاصله مورد استقبال رسانه های غربی قرار گرفت تا ضربتی را که در کف میدان خورده بودند، با تحریف و ارعاب رسانه ای (به مدد آقای نوبخت) جبران کنند!
🔹اما همان کسی که این سخنان را گفته بود، دو سه ماه بعد، لایحه بودجه شلخته و سیاست زده ای نوشته، که اتکای اصلی درآمدی اش (با 46 درصد افزایش) بر پیش بینی فروش دو برابری نفت نسبت به بودجه امسال، (2.3 میلیون بشکه در روز) است. آن هم مبتنی بر این آدرس غلط که بر خلاف خطوط قرمز، با بایدن مذاکره می کنند!
♦️شاید هم با این بهانه خواسته اند، مذاکره را مشمول شگرد "راه بینداز و جا بینداز بکنند"، چنان که در ماه های قبل از اعلام توافق برجام کردند و روزنامه های شان هر روز از قول مدیران دولتی و سیاسیون تیتر می زدند خسارت هر روز تاخیر در اجرای توافق، چند صد میلیون دلار یا چند هزار میلیارد تومان است!
🔹تا وقتی مدیریت های های فنی و اقتصادی، در اختیار عناصر سیاسی کار و مذاکره بازی است که حتی سیاست خارجی و بودجه نویسی را هم به چشم اهرم انتخاباتی و گروکشی سیاسی می بینند، آیا می توان امید به برنامه ریزی خردمندانه و ملی داشت؟! رفتار های ضد برنامه ای که موجب نابسامانی می شود، از سر نادانی است؟ لجاجت است؟ یا...؟
محمد ایمانی
⭕️ اولين سفر وزير امور خارجه جديد سوريه به ايران؛ اهداف و پيام ها
به تازگي فيصل مقداد، وزير امور خارجه سوريه به تهران آمده است. اين سفر بعد از بحران سوريه اتفاق مي افتد و اينکه فيصل مقداد، ايران را به عنوان اولين مقصد خود تعيين کرده است حاوي پيام هاي بسيار مهمي است.
بعد از درگذشت وليد المعلم، فيصل مقداد به عنوان وزير امور خارجه سوريه تعيين شده است. فيصل مقداد پيش از اين قائم مقام وليد معلم فقيد بوده و پس از فوت ايشان، بشاراسد طي حکمي فيصل مقداد را به عنوان وزير امور خارجه جديد سوريه انتخاب کرده است.
سفر به تهران نخستين سفر فيصل مقداد بعد از تعيينش به عنوان وزير امور خارجه سوريه است. اينکه ايشان بعد از مدت زمان کمي، ايران را براي نخستين سفرش برميگزيند، گوياي عمق روابط استراتژيک ميان ايران و سوريه است. روابطي که بعد از پيروزي محور مقاومت بر تروريست هاي تکفيري، عميق تر نيز شده است.
اين سفر حاوي پيام مهمي براي اسرائيل و آمريکاست. ايالات متحده تلاش بسيار زيادي داشت تا با تشکيل و حمايت از داعش و مسلحين، سوريه را از دست محور مقاومت خارج کند. اما پيروزي ايران در اين جنگ، ورق را به کلي برگرداند و حضور ايران در اين کشور را پررنگ تر کرد. به نوعي که امروز جبهه سوريه يکي از اهرم هاي فشار ايران بر رژيم صهيونيستي محسوب ميشود.
با وجود کمک هاي نظامي و استراتژيک ايران به سوريه در شکست تروريسم، سهم ايران از بازار اقتصادي سوريه بسيار پايين است. طبق نظر کارشناسان ايران تنها 4 درصد از بازار واردات سوريه را در اختيار دارد و اين آمار براي دو کشور با اين حجم از روابط، بسيار ناچيز است. يکي از اهداف اين سفر مي تواند افزايش سهم ايران از بازار سوريه باشد.
سوريه بارها حق بندرداري در لاذقيه و حميديه را به ايران پيشنهاد کرده است، اما به دليل ضعف دولت، اين امر همچنان بي جواب مانده است. اين سفر ميتواند شروعي بر بندرداري ايران در اين کشور باشد.
سوريه نقش پررنگي را در منطقه ايفا ميکند. خونرساني به حزب الله لبنان و نزديکي به مرزهاي رژيم جعلي اسرائيل از مهمترين اين نقش هاست. حال با افزايش تنش ها ميان اسرائيل و ايران، اين ديدار مي تواند پيام هاي هولناکي را به اسرائيل مخابره کند.
تعيين برنامه هاي هماهنگ براي پاکسازي ادلب از دست مسلحين نيز از ديگر اهداف اين سفر است. ترکيه با حمايت از مسلحين ادلب سعي بر تجزيه سوريه دارد و آمريکا نيز به تازگي اين گروهک را تغذيه کرده است. حال با حضور پررنگ تر ايران، کل سوريه مي تواند از دست تروريست ها پاک شود.
سطح مقامات ايراني ديدارکننده با فيصل مقداد از همتاي ايراني وي گرفته تا دبير شوراي عالي امنيت ملي، رئيس مجلس، ولايتي مشاور مقام معظم رهبري و بالاخره رياست جمهوري ايران و البته ديگر مقامات ايراني خود گوياي اهميت ملت و دولت سوريه نزد ايران است و حکايت از روابط استراتژيک دوکشور دارد.
فردین ساریخانی
7.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ میگویند حالا که برد-برد نشد، باخت-باخت شد و آمریکا شکست اخلاقی خورده است.
❗️برای شکست اخلاقی آمریکا نیاز نبود هستهای را بدهید!
اینکه فکر کنیم موفقیتها به جای پشتکار با لبخند به دست میآید، توهم است.