فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ ظریف : سفر قاسم سلیمانی به روسیه با اراده روسیه و بدون کنترل وزارت خارجه ایران شکل گرفت، زیرا هدف نابودی دستاورد وزارت خارجه در زمینه برجام بوده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ ظریف : روسیه حداکثر تلاشش را کرد که برجام به نتیجه نرسد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ ظریف : جان کری به من خبر داد که اسرائیل در سوریه دویست بار به ما حمله کرده است.
آمریکا زودتر از من از حمله به عینالاسد خبردار شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ ظریف : من و شهید سلیمانی الزاما هم نظر نبودیم.
دیپلماسی فدای میدان شد.
برای نظام، میدان اولویت داشت.
14.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ توضیحات کارشناس بی بی سی درباره مصاحبه اخیر منتشر شده از ظریف
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ ظریف : آقایان از همان روز اول میدانستند هواپیمای اوکراینی با موشک ساقط شده. گفتم اگر واقعا موشک خورده بگید، ببینیم چهجوری میتونیم علاجشکنیم. گفتند تو برو توییت بزن تکذیب کن.
⭕️ به همه ثابت شد نوع نگرش ظریف به رابطه میدان و دیپلماسی در تضاد کامل با اصول امنیت ملی است.
📌بهت آور است که او باور دارد "میدان باید در خدمت دیپلماسی باشد" در حالی که نهاد وزارت خارجه در دنیا ایجاد شده تا اهدافِ میدان را پیش ببرد ...
⭕️ یک حرف راست از ظریف/ اعتراف وزیر امور خارجه به محبوبیت «راه حاج قاسم»
🔹️ مجری: مردم شما را انتخاب کردند که وقتی وزیر خارجه شدید گفتید آن آقایی که معتقد به نابودی اسراییل بود رفته است. پس مردم شما را میپسندند.
🔹️ ظریف: شما مراسم تشییع سردار سلیمانی را دیدهاید؟ قبل از شهادت هم محبوبیت شهیدسلیمانی بالای نود درصد بود و محبوبیت من زیر شصت درصد. پس مردم این را میپسندند نه دیدگاه من را.
⭕️ غیبت ظریف در جلسات مهم دیپلماتیک منطقه/ نظام «دیپلماسی» را قبول ندارد یا «ظریف» را ؟
🔹بر خلاف ادعای ظریف در مصاحبه اخیر خود که سعی دارد عبارت «برتری میدان بر دیپلماسی» را در ذهنها جاسازی کند، سران کشورهای محور مقاومت بارها دیدارهای مهم و استراتژیکی با شخصیتهای اثرگذار جبهه مقاومت در ایران داشتهاند.
🔹بجز دیدارهای مهم سردار سلیمانی با روسای جمهور و وزیران خارجه این کشورها، مقامات کشورهای منطقه در سفرهای خود با مقام معظم رهبری دیدار کردهاند.
🔹شاید مهمترین این دیدارها مربوط به سفر بشار اسد به تهران بود که نهاد ریاست جمهوری از اطلاعرسانی این رویداد به وزارت خارجه خودداری کرده و باعث استعفای ظریف شد.
🔹رجانیوز تصویری از دیدار حیدرالعبادی با مقام معظم رهبری در سال ۹۴ را منتشر میکند که نشان میدهد برخلاف ادعای ظریف، نظام اهمیت ویژهای برای دیپلماسی قائل بوده اما این ظریف بوده که نتوانسته اعتماد لازم برای قرار گرفتن در جایگاه «چشم دیپلماسی جمهوری اسلامی» را کسب کند و از سوی حاج قاسم هم مورد اعتماد نبوده و با وجود حضور در بخش عمومی دیدار، در بخش راهبردی این جلسه حضور نداشته است.