اینجا ایــران است 🇮🇷 🇵🇸🏴
این هرزه نامه هتاک و قانون شکن را ببندید. 🔴
🔴وقتی تیغ قانون برای قانون شکن ها برنده نباشد به اسم قانون هتاکی میکنند.
روزنامه قانون (در بین اصحاب رسانه معروف به هتاک و دروغگو) در تیتری عجیب سعید جلیلی را با عمر سعد مقایسه کرد.
🔸این روزنامه موارد متعددی از توهین به افراد انقلابی و حتی شهدا را در کارنامه دارد و بارها توقیف شده ولی چون سریع رفع توقیف میشود از توهین های خود دست بر نمیدارد.
🔴
⭕️ #مقدمه: تیم امنیتی دولت ترامپ به نظر برنامه جدیدی برای استفاده از اقلیتهای قومی در راستای ایجاد نا امنی در ایران آغاز کرده است. برنامه جدیدی که تکرار اشتباهات دولتمردان سابق آمریکایی از گذشته تا به امروز بوده است. در ادامه بخوانید:
🔴 بالکانیزه کردن ایران نسخه پیشنهادی به ترامپ
🔹با روی کار آمدن «دونالد ترامپ» و ارتباط قوی مهرههایی همچون «جان بولتون» با گروههای تروریستی همچون گروه منافقین نشانههایی جدی از تلاش برای تکرار تجربه شکست خورده جورج بوش پسر مشاهده میشود.
🔸به عنوان مثال پیشمرگههای حزب دموکرات کردستان چندی است مبارزه جدیدی را با نظام جمهوری اسلامی ایران آغاز کردهاند. سایت خبری المانیتور دو هفته پیش گزارش داد «مصطفی هجری»، سرکرده حزب دموکرات کردستان روزهای ۱۱ تا ۱۷ ژوئن (۲۱ تا ۲۷ خردادماه) به واشنگتن سفر کرده و با مقامهای وزارت خارجه آمریکا، اعضای کنگره و کارشناسان اندیشکدهها دیدار کرده است.
🔹این گروه پوشش جدیدی را با نام «راسان» به منظور جذب اعضای جدید آغاز کردهاند. مقر این گروه نظامی جدید در کوههای «سنجق» قرار دارد. گروهک «جیش العدل» هم در طول مدت برگزاری جام جهانی دو عملیات نظامی با استفاده از ماشینهای انتحاری علیه پاسگاههای مرزی ایران انجام داده و فیلم آن را در فضای مجازی منتشر کرد.
🔸نمیتوان با قاطعیت گفت که منابع مالی آمریکاییها عامل این حملات بودهاند، اما شکی نیست که موج جدید خشونتها با اظهارات مقامات آمریکایی در خصوص استفاده از «ظرفیت قومیتها» برای ایجاد ناامنیتی در ایران بیارتباط نیست. حالا نقشه آمریکاییها هرچه باشد تاریخ نشان داده پیوند دولت-ملت در ایران آنچنان قوی است که تمام این تنشها را پشت سر میگذرد.
🔴
اینجا ایــران است 🇮🇷 🇵🇸🏴
🔴 آلمان بخشی از دارایی ارزی ایران را بلوکه کرد 🔺اعتماد به اروپا؛ همانند اعتماد به آمریکاست!
خبرگزاری آمریکایی بلومبرگ:
تلاش بانک مرکزی در دولت حسن روحانی برای جلوگیری از ادامه سقوط ارزش ریال، با شکست روبرو شده است؛ شکستی که هرگونه تلاش روحانی برای مقابله با جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران را نیز بینتیجه میکند.
هدایت شده از کانال رسمی کامران غضنفری
8.MP3
14.64M
📣 فایل صوتی مهم و روشنگرانه با موضوع بررسی سوابق و عملکردهای حسن روحانی
🔶بخش هشتم
🔷 #نشرحداکثری
🔺🔻کانال رسمی ڪامران غضنفری
☑️ @KamranGhazanfari
هدایت شده از کانال رسمی کامران غضنفری
9.MP3
16.52M
📣 فایل صوتی مهم و روشنگرانه با موضوع بررسی سوابق و عملکردهای حسن روحانی
🔶بخش نهم
🔷 #نشرحداکثری
🔺🔻کانال رسمی ڪامران غضنفری
☑️ @KamranGhazanfari
#قم_نیوز:
آیتالله #نوری_همدانی در دیدار رئیس دفتر رئیس جمهور عصبانی شد و به #واعظی گفت:
🔺به رئیس جمهور بگوئید اگر توان اداره مملکت کشور را ندارد، برود.
#اخلاق_غلط_ایرانی
فساد و اختلاس مریخی ها
امروز، همه از نفرت خود از #فساد مالی و پارتی بازی می گویند
از دولت تا مردم، از رسانه ها تا نخبگان، همه دنبال مبارزه با فساد هستند(لااقل در شعار)
اما، این کسانی که مثل #اختاپوس بیت المال را تاراج می کنند و درحال تکثیر هستند از کجا می آیند؟
از مریخ؟
خود ما هستیم که وقتی به قدرت و منابع مالی نزدیک میشویم، شعارهای مبارزه با فساد را فراموش میکنیم
خیلی از #ایرانی_ها بیرون گود که هستند منتقد فساد و پارتی بازی اند
اما وقتی که به اندازه یک #منشی به قدرت میرسند، پسرخاله و آقازاده را بر دیگران مقدم میکنند
یک نفر که ادعای پاکدستی داشت
بعد از قرار گرفتن در پست مهمی، از او پرسیدند که چرا خودت قانون را دور میزنی و بستگانت را سر کار آورده ای؟
در جواب گفت: اگه من نکنم، یکی دیگه انجام میده
از خودمان شروع کنیم ..
.
♻️ کدام روحانی را باور کنیم؟
🔰حمید رسایی: هفته گذشته برخی مواضع ظاهرا انقلابی حسن روحانی، منتقدان و مدافعان رئیس جمهور را به واکنش های متفاوت واداشت. مهمترین جملاتی که آقای روحانی در سفر به دو کشور اروپایی گفت: «تهدید به صفر رساندن صادرات نفت ایران، گزافه گویی است. در صورتی که نفت ایران از منطقه صادر نشود، دیگر کشورها هم قادر به صادرات نخواهند بود. اگر می توانید امتحان کنید تا نتیجهاش را ببینید»
وی همچنین بعد از ديدار با رئيس جمهور سوئيس گفت: «با صراحت به آقای رئیس جمهور (سوئیس) گفتم ایران رژیم صهیونیستی را نامشروع می داند و فعالیت هایش را در منطقه تجاوزکارانه میداند».
برخی از خواص این جملات حسن روحانی را با توجه به سابقه اقدامات وی، سخنانی متناقض دانستند و برخی نیز، مواضع ظاهرا انقلابی حسن روحانی را تمجید کردند.
واکنشهای متفاوت اما به آنجا رسید که سردار قاسم سلیمانی از این مواضع روحانی تا حد دستبوسی تقدیر کرد و اتفاقا بخش عمده ای از انتقادات خواص به نامه قاسم سلیمانی، ناظر به ادبیات به کار رفته درنامه وی مبنی بر دستبوسی روحانی بود.
بسیاری از خواص هم از اظهارات وی مبنی بر «این همان دکتر روحانی است که ما شناخت داشتیم و داریم و می بایست باشد.» تعجب کردند؛ بویژه آنچه که در عمل مکررا از آقای روحانی دیده شده، عدم التزام و اعتقاد به این مواضع است و به همین دلیل، اتخاذ چنین مواضعی تا حدودی سبب دلنگرانی بیشتر انقلابیون میشود!
اما چرا باید نگران بود؟
1- سفر روحانی به دو کشور اروپایی سوئیس و اتریش که بیشتر حافظ منافع آمریکایی ها هستند، حکایت از استمرار اشتباه غرب باوری وچشم امید حسن روحانی به کدخدا دارد.
دلدادگی به وعده های سرخرمن اروپا و ترس از اقدامات آمریکا نشان میدهد در نگاه رئیس دولت، درب همچنان بر همان پاشنه می چرخد و سياست دولت همچنان "التماس" است.
2- آقای روحانی در حالی به تهدید کنندگان کشورمان اعلام کرده "در صورتی که نفت ایران از منطقه صادر نشود، دیگر کشورها هم قادر به صادرات نخواهند بود" که در طول چند سال گذشته ازپشت تریبون های عمومی، بارها و بارها عناصر داخلی اجرای احتمالی این تهدید را به انواع واقسام اتهامات نواخته و تضعیف کرده است.
همین آقای روحانی بارها درسخنانی دشمن شادکن، سپاه پاسداران را دولت با تفنگ، نیروهای بسیجی را افراطی و تندرو و برخورداری ایران از موشک را عامل فشار غربی ها ودلیل ابقای تحریم ها و شکست برجام دانسته تا جایی که در روز ارتش و در سخنرانی رژه نیروهای مسلح، برد موشک را عامل اقتدار ندانست.
3- آخرین اقدام پرخطای روحانی آن است که وی در اقدامی سئوال برانگیز با ارسال نامه ای به دبیر شورای نگهبان، به تاریخ 29 خرداد 97 «تصویب لوایح چهارگانه مبارزه با پولشویی» را در اظهار نظری خلاف واقع به عنوان بند ۸ مصوبه دومین شورای هماهنگی اقتصادی که به تایید مقام معظم رهبری رسیده، جهت اجرا ابلاغ میکند!
این در حالی است که یک روز بعد (30 خرداد) رهبر معظم انقلاب در دیدار با نمایندگان مجلس از پشت تریبون عمومی اعلام میکنند: «موارد پیشنهادی برای تصویب به عنوان قانون، نباید خلاف مصالح کشور باشند. البته در مجلس که عمدا این صورت نمی گیرد. این معاهدات بین المللی که در زبان لاتین، به آن کنوانسیون گفته می شود، در اصل در یک نقطه ای پخت و پز می شود. کشورهای عضو این کنوانسیونها هیچ تاثیری در ایجاد آنها ندارند.
قدرتهای بزرگ براساس منافع و مصالح خود، این معاهدات را آماده می کنند. دولتهای همسو یا مرعوب یا همراه آنها هم این کنوانسیون ها را در کشورهایشان تصویب میکنند. بعد اگر یک دولت مستقلی مثل جمهوری اسلامی پیدا شود که آن را نپذیرد، سرش میریزند که آقا 150 کشور این معاهده را قبول کرده اند، شما چطور قبول نمیکنید؟
راه حل مسأله این است که مجلس خودش قانون بگذارد، مثلا یک قانون مبارزه با پولشویی، یک قانون مبارزه با تروریسم. هیچ لزومی ندارد ما چیزهایی که نمی دانیم به کجا ختم میشود و حتی می دانیم که مشکلاتی دارد، به خاطر آن جهات مثبت قبول کنیم.»
وقتی در سوابق آقای روحانی، داستان پرابهام مک فارلین، تدارک جام زهر به امام، پذیرش تعهدات سنگین و عقب نشینی در سعدآباد و نقض خطوط قرمز رهبری در برجام که منجر به خسارت محض شد، وجود دارد، آیا باید به صرف یک موضع گیری که وظيفه ذاتی هر رئيس جمهوری است، اينطور ذوق زده شد!؟
سئوال جدی اين است که بالاخره کدام روحانی را باید باور کنیم؟! این سئوال برای غربی ها هم مطرح است و آنها هم در حال آنالیز کسی هستند که روزی در حال پذیرش شروط آنهاست و روزی در حال تهدیدشان. آنها ذوق زده نشده اند، ما چرا باید برای دست بوسی به صف شویم؟ از یاد نبردم که حمایت مشروط از دولت با تقدیر و تمجیدهای غلو آمیز تفاوت فاحش دارد.
حمید رسایی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪️شديد زاده نماينده مردم اهواز ١٦ سال پيش داره درباره بحران آبی هشدار ميده
▪️جالب این جاست همه هم دارن با هم حرف میزنن و کسی به حرفش توجه نمیکنه .