⭕️چین هم به ائتلاف ضد تروریست، سوریه، ایران و روسیه پیوست.
🔹چین نیروهای نظامی خود را برای پاکسازی کامل سوریه از،وجود تروریستها،به این کشور اعزام میکند.
اینجا ایــران است 🇮🇷 🇵🇸🏴
توييتگرام: ⭕️ درحالیکه همه اذعان دارندکه امروز مسئله اصلی کشوراقتصاد است و زمان مذاکره هم نیست اما د
.
خیلی تصادفی، دقیقا همون شبی که روحانی از اصل ۵۹ قانون اساسی میگه، ترامپ هم فرمان اجرایی بازگشت تحریمها رو امضا میکنه. اصلا هم ربطی به درخواست ترامپ برای مذاکره نداره. اصلا هم هیچ هماهنگی و #توافق_پنهان|ی درکار نیست!
- چه روحانیِ زرنگی!
"شازده کوچولو"
🔻سال 88 سفری به ژاپن داشتم و در آنجا با نخست وزیر این کشور ملاقات کردم. جالب بود که نخست وزیر، وزیر خارجه ژاپن و یک پیرزن 70- 80 ساله از بازماندگان حادثه هیروشما بیان میکردند که اگر ما توسط امریکا بمباران اتمی شدیم،حق مان بود!
نخست وزیر ژاپن بیان میکرد که حزب ما بعد از 60 سال توانسته در انتخابات، قدرت را به دست بگیرد. کاری که ما کردیم این بود که به مردم وعده دادیم اگر حاکمیت را در دست بگیریم، میتوانیم بگوییم بعد از گذشت نزدیک به 70 سال از جنگ جهانی دوم، آمریکا پایگاههای نظامی را تحویل بدهد و از خاک کشورمان خارج بشود ولی الآن میبینم نمیتوانیم این کار را انجام بدهیم و احتمالاً به همین علت من استعفا خواهم داد! که اتفاقاً چند ماه بعد هم استعفا کرد و بعد از مدتی هم به عنوان نماینده مجلس به تهران آمد و طی ملاقاتی که در تهران با من داشت، گفت «نشد!» من هم در همان دیدار گفتم شما بعد از 70 سال میگویید ما هنوز نمیتوانیم به این قدرت بگوییم از جزایر ما برو بیرون! ولی چطور در همین منطقه ما و در عراق این اتفاق افتاد و امریکا این کشور را ترک کرد؟ پس میشود با مدلهای دیگری این کار را کرد...
🔹بخشی از سخنرانی دکتر جلیلی در دانشگاه شهید بهشتی/ 6 آبان 93
⭕️ دادستان کرج : یک گروه ویژه از اسلحهشناسی، آگاهی، پزشکی قانونی، حفاظت سپاه، حفاظت نیروی انتظامی و بازپرس برای بررسی پرونده قتل «رضا اوتادی» جوان کرجی در اغتشاشات اخیر تشکیل شده و تحقیقات بهطور ویژه ادامه دارد.
اینجا ایــران است 🇮🇷 🇵🇸🏴
توييتگرام: ⭕️ درحالیکه همه اذعان دارندکه امروز مسئله اصلی کشوراقتصاد است و زمان مذاکره هم نیست اما د
.
⭕️ #انتخابات مراجعه به آرای عمومی بود! شما که اعتماد مردم را در انتخابات جلب کردید امروز باید بگویید در برابر اعتمادی که مردم به شما کردند در این چند سال چه کرده اید؟
»Saeed Jalili«
⭕️ پاسخ سفیر سوئد به نامه زیبا کلام ⭕️
🔻زیباکلام عزیز
🔹سلام و ابراز دوستی و آرزوی موفقیتتان برای اعلی حضرت کارل گوستاو شانزدهم دریافت شد. به جناب عالی اطمینان میدهم که جامعه نه میلیون و هفتصد هزار نفری سوئد، همچون نیم قرن گذشته، در آرزوی صلح جهانی برای همه ـ از جمله مردمان تمدن باستانی و بزرگ ایران ـ است
🔸دریافت پیشنهاد آن استاد علوم سیاسی دانشگاه، برای ما شگفتانگیز بود. باید اعتراف کنم در ابتدا این فرضیه را بررسی کردیم که با یک شوخی سیاسی بزرگ رو به رو هستیم و به دنبال سناریو هایی برای واکنش به شوخ طبعی تاریخی ایرانیان بودیم اما آن گاه که مطمئن شدیم جناب عالی کشور ما را با کشور همسایهمان نروژ، اشتباه گرفتهاید، این فرضیه رد شد.
🔹بسیاری از مردم اروپا «ایران» را با «عراق» اشتباه میگیرند و حالا یک استاد دانشگاه ایرانی، «سوئد» را با «نروژ» اشتباه گرفته است. ضربالمثلی در زبان فارسی است که میگوید: "این به آن در!"
🔸هر چند پیشنهاد جنابعالی برای قرار گرفتن نام آقای علی مطهری در فهرست نامزدهای جایزه صلح نوبل، به کشور متبوع من مرتبط نیست اما از دیدگاه شخصی، ثابتکننده نظریه جنابعالی در کتابتان به نام «ما چگونه ما شدیم» است. مهمترین علت عقب ماندگی ایران در دوره معاصر خود شما هستید
خواهشمندم این جمله را یک اهانت ارزیابی نکنید.
🔹اگر از مردم سوئد بپرسند مهمترین ایرانی دارای صلاحیت برای گرفتن جایزه صلح نوبل کیست، پاسخ بسیاری از آنها، نامزد پیشنهادی جنابعالی نخواهد بود. شاید شما ـ مانند خود ما در هنگام دریافت نامهتان ـ شگفتزده شوید وقتی بشنوید مردم سوئد، ژنرال «قاسم سلیمانی» را شایسته ترین فرد خاورمیانه برای دریافت جایزه صلح نوبل میدانند. او مهمترین فردی است که توانسته در چند سال اخیر، مقابل جنایات گروه تروریستی آی اس آی اس بایستد، کشتارها را متوقف کند و جان انسانهای غیرنظامی بسیاری را نجات دهد.
🔸به عنوان یک فرد علاقمند به کشور بزرگ ایران، به جنابعالی پیشنهاد میکنم با کمک دیگر استادان دانشگاههای خاورمیانه، برای معرفی ژنرال سلیمانی به آکادمی جایزه صلح نوبل در سال جاری بکوشید و افتخاری دیگر را به نام کشورتان ثبت کنید.
با احترام / پیتر تیلر، سفیر سوئد
#پاکسازی_نظام از عاملان عقب ماندگی ایران
🔴 اهداف برجسته سازی رفراندوم
🔻امروز رسانه های طرفدار دولت از مجموع سخنان رییس جمهور اولویت خود را بر بحث رفراندوم و همه پرسی گذاشته اند و شاید این موضوع تا هفته ها فضای سیاسی کشور را احاطه کند.
اما هدف از طرح و برجسته سازی رفراندوم در این شرایط که آمریکا پیچ تحریم ها را سفت تر کرده است چه می باشد:
1⃣منحرف کردن مردم از توطئه آمریکا و منتسب کردن مشکلات به نظام!
2⃣ بهره گیری از تاکتیک قدرت گمراه سازی و عدم تلاش برای حل مشکلات
3⃣ایجاد یک منطقه نبرد جدید در فضای کشور و طرح موضوعات ذهنی و رمانتیک به جای رفتار عملیاتی در منطقه ی نبرد اقتصادی که باعث ایجا حاله و سپر محافظ دولت در عدم اجرای برنامه ها و انتظارات است.
شایسته و بایسته است که دولت به جای صرف انرژی خود به چنین موضوعاتی که فقط در محافل روشنفکری پخت و پز می شود وارد کارهای اجرایی کشور برای حل مشکلات مردم شود. مع الوصف اگر اصراری بر برگزاری رفراندوم باشد موضوع " کارآمدی دولت "موضوع مناسبی است زیرا دولت نشان داده است که نه تنها برنامه های خود را اجرا نکرده بلکه فساد اداری تا سطح معاون ، مشاور رئیس جمهور و معاونین وزرا گسترش داده است.
✍ #فرهاد_مهدوی
در 9دی 225 ام می خوانید:
🔰رأی مردم به عدم کفایت روحانی
🔸خیز نمایندگان مجلس برای عزل روحانی در حالی است که به نظر می رسد ملت زودتر از خانه ملت تصمیم خود را گرفته اند
♦️«بی کفایتی روحانی» برای اداره کشور حالا دیگر سکه رایج محافل مختلف مردمی است؛ نیازی پیمایشهای علمی و رفراندوم هم ندارد کافی است در هر نقطه ای از شهر و با هر فرد یا جمعی از مردم سر صحبت را درباره مشکلات معیشتی باز کنید تا دل پر آنها از روزگاری که بی تدبیری های دولت تدبیر برایشان به ارمغان آورده را با چشم ببینید.
♦️نارضایتی مردم از روحانی و دولتش فراگیر شده است؛ این را می شود از سخنان نمایندگان شهرهای مختلف هم فهمید. جمعی از نمایندگان دغدغه مند تا کنون چندین بار با استناد به خواسته ها و مطالبات مردمی از آنها اقدام به سوال از رئیس جمهور کرده اند که آخرین مورد آن تقدیم سوالی با 74 امضا به هیئت رئیسه مجلس بود. اما این سوال هم همچنان منتظر عبور از سد فشار حمایتی رئیس مجلس از روحانی است.
♦️در حالی که جمع قابل توجهی از نمایندگان به عنوان وکلای ملت خواستار بیان حقوقی و قانونی عدم رضایت مردم از دولت هستند، علی لاریجانی همچنان در عمل دست از حمایت روحانی بر نمی دارد؛ هر چند فشارهای مردمی به حدی است که او را هم مجبور کرده سخنانی در تذکر به دولت بر زبان براند!
♦️در این شرایط و در حالیکه نوشتن بیانیه معمولا توسط گروه های مردمی، دانشجویی و اصناف برای بیان مطالبات و یا اعتراضات امری رایج است و معمولا توسط کسانی نوشته می شود که خود دارای قدرت اجرایی نیستند، هفته گذشته 193نفر از نمایندگان در بیانیهای، خواهان تغییر حداکثری کابینه حسن روحانی شدند.
♦️در این بیانیه کوتاه ضمن تشکر از تغییر رییس بانک مرکزی، نمایندگان خواهان تغییر حداکثری کابینه دولت شده اند:
«این اقدام به عنوان نقطه آغاز اصلاحات خوب است ولی محدود کردن تغییرات به یک مورد پاک کردن صورت مساله است. بر این اساس همچنان که در گذشته نیز یادآور شدیم شرایط کنونی اقتضای تغییرات حداکثری را دارد و خیر و صلاح کشور در تغییرات حداکثری کابینه است.»
♦️در حالی تعداد زیادی از نمایندگان مجلس خواستار اصلاح کابینه توسط خود دولت شده اند که طبق قانون اساسی نمایندگان وظیفه دارند تا وزرای ناکارآمد را استیضاح کنند. طبق قانون ده نماینده مجلس توانایی دارند تا با امضای طرح استیضاح، ظرف ده روز وزرای اقتصادی دولت را ملزم به پاسخگویی در حوزه تحت اختیارشان کنند. با این وجود مشخص نیست چرا این 193 نماینده با اینکه بی تفاوتی و ناکارآمدی اقتصادی دولت را ملاحضه می کنند حاضر به استیضاح و تغییرات در قوه اجرایی نمی شوند و همچون افراد کم قدرت به بیانیه نویسیهای فرمایشی بسنده می کنند؟
♦️چندین بار اقدام نمایندگان برای استیضاح هم به طرز عجیبی در مجلس تحت امر علی لاریجانی با این عنوان که امضای نمایندگان از حدنصاب افتاده به شکست منجر شده است. افشاگری یکی از نمایندگان مجلس هم نشان می دهد مانع تراشی فراوانی از سوی حامیان دولت برای استیضاح ها صورت می گیرد.
♦️به طور مثال حاجی دلیگانی در مورد از دسترس خارج شدن استیضاح وزیر اقتصاد می گوید: «بدنبال طرح استیضاح وزیر اقتصاد دیپلماسی فعالی در مجلس راه افتاده و رایزنی گسترده با نمایندگانی که طرح را امضا کرده و حتی آنهایی که استیضاح را امضا نکردهاند نیز ایجاد شده است.... برای انصراف از استیضاح افراد زیادی نیز سراغ بنده آمدند و با مطرح کردن مواردی مثل اینکه در این شرایط که وزیر همشهری شماست کوتاه بیایید اما بنده به هیچ عنوان چنین مباحثی را قبول نکردم.»
♦️نمایندگان مجلس باید پاسخگو باشند که چرا استیضاح وزرای اقتصاد، صنعت، کار، مسکن که بیشترین مشکلات مردم را به خود اختصاص داده اند پیگیری نمی کنند و حتی در مواردی که اقدام کرده اند قاطعانه با وزرای ناکارآمد برخورد نکرده اند. نمونه آن سه بار استیضاح وزیر راه و شهرسازی است که علی رغم روشن بودن کارنامه به شدت ضعیف وی هنوز به صندلی این وزارت خانه تکیه زده است.
🔰طرح عدم کفایت سیاسی و استیضاح روحانی در مجلس به نتیجه می رسد؟
♦️در عین حال عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس از تهیه طرح عدم کفایت سیاسی و استیضاح حسن روحانی رئیس جمهور در مجلس خبر داد. حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده شاهین شهر، برخوار و میمه در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه این طرح در جلسه روز سه شنبه گذشته مجلس تهیه شده، گفت: نمایندگان از فراکسیونهای امید، مستقلین و ولایی این طرح را تهیه کرده و در حال جمع آوری امضاء برای آن هستند.
🔸متن کامل این گزارش را می توانید در صفحه گزارش سیاسی 9دی 225 ام بخوانید.
یادداشت اول 9دی 225 ام :
💠 بی حالی دولت؛ بدحالی مردم
🔸پریشانی اجتماعی در اثر التهاب معیشتیِ دولت ساخته
🔹دکتر مهدی جمشیدی
🔰در دیدارِ اخیرِ رهبرِ انقلاب با اعضای هیئتِ دولت ایشان به نکات و حقایقی اشاره کردند که میتواند تصویری واقعنگرانه از آنچه که موجباتِ پدید آمدنِ «اختلال و مشقّت در معیشتِ مردم» شده است را بیان کند.
🔰این دیدار، نه بهمناسبتِ هفتهی دولت بود و نه گفتههای ایشان بهطورِ کامل، منعکس گردید. این رویّهی غیرِ عادی نشان میدهد که حکمتِ برگزاریِ این نشست، به وضعِ اقتصادی و معیشتیِ مردم مربوط است و از آنجاکه بسیاری از مردم و بهخصوص، طبقاتِ اجتماعیِ ضعیف، با معضلات و تنگناهای عمده و تلخی دستبهگریبان هستند، ایشان افزون بر تذکّراتِ عمومی و خصوصی به دولت، بر آن شدند که با جدّیّت بیشتر و حساسیّتِ آنچنانی، دولت را نسبت به دردها و دغدغههای معیشتیِ مردم، متنبّه و فعّال سازند
🔹دوگانهی مدیرِ کمتحرّک/ مدیرِ پُرتحرّک
🔰رهبرِ انقلاب تصریح کردند که همهی مدیرانِ دولتی باید در مقابلِ مشکلات، با «تحرّکِ بیشتر» و با «احساسِ مسئولیّتِ مضاعف» عمل کنند. ایشان همچنین تصریح کردند باید تصویرِ دولت در چشمِ مردم، «توانا»، «کارآمد» و «تلاشگر» باشد، زیرا نفسِ «تلاشگری»، برای مردم جذاب و امیدوارکننده است، از اینرو، بخشِ عمدهای از تصویرسازیِ درست از دولت، وابسته به «عملکردِ» خودِ مسئولانِ دولتی است.
🔰با این حال، از ابتدای استقرارِ دولتِ اعتدالگرا در قدرت، حس و برداشتِ عمومی از کارنامهی این دولت، «پُرکاری» و «پُرتحرّکی» و «فعالیّتِ متراکم» نبوده است....
🔹دوگانهی اقتصادِ درونزا/ اقتصادِ برونزا
🔰اشارهی دیگرِ رهبرِ انقلاب در این دیدار، به تکیه کردن بر «امکانات و تواناییهای درونی» بود و اینکه هر چند «طرفهای اروپایی، موظفند تضمینهای لازم را در خصوصِ برجام بدهند، اما نباید اقتصادِ کشور به این موضوع، گِره زده و معطلِ آن شود».
🔰استدلالِ دولتِ اعتدالگرا از آغاز تاکنون این بوده که میخواهد «سیاستِ خارجی» را به خدمتِ «اقتصاد» بگمارد و از طریقِ «مذاکره»، «تحریمها» را رفع کند تا «گشودگی و رونقِ اقتصادی» حاصل آید. در پشتِ پردهی این استدلال، واقعیّتی نهفته است که وجهِ سلبی و نفیی دارد و آن عبارت از این است که نمیتوان بر اساسِ «ظرفیّتها و قابلیّتهای درونی و بومی»، گِره از کارِ فروبستهی اقتصاد گشود و دردهای معیشتِ مردم را علاج کرد. به بیانِ دیگر، رونق و شکوفاییِ اقتصادی، وابسته به بیگانگان است و ما بهطورِ مستقل، قادر نیستیم مشکلات را برطرف کنیم
🔰از طرفِ دیگر، آنچه که در سطحِ اجتماعی و در لایۀ مردمی به وقوع پیوسته، بسیار نگرانکنندهتر است؛ در حالیکه پارههایی از مردم، بدان امید که اتّفاقِ تازه و متفاوتی در اقتصاد رخ دهد چندین سال در انتظار ماندند تا به واسطهی انعقاد و اجرای توافق، گِرهی از معضلات معیشتیشان گشوده شود، اما در عمل، نهتنها هیچیک از «وعدهها» و «امیدها» تحقق نیافت، بلکه وضعِ معیشتیشان بدتر و دشوارتر از گذشته شد. این وضع، هم آنها را «دلسرد» و «افسرده» کرد، و هم «ناراضی» و «ناخشنود».
🔹دوگانهی فسادستیزی/ فسادپروری
🔰«مبارزهی واقعی با فساد»، توصیهی دیگرِ رهبرِ انقلاب به دولتِ اعتدالگرا بود.....
در حالیکه دولتِ اعتدالگرا، نهتنها کارنامهی موفّق و کامیابی در این زمینه ندارد، بلکه به سببِ «منشِ اشرافی» و «حلقههای مدیریّتیِ بسته»اش، به خاستگاهِ شکلگیریِ فسادهای تازه نیز تبدیل شد...
🔹دوگانهی مردمگرایی/ مردمگریزی
🔰نیروهای مستقر در دولتِ اعتدالگرا، قائل به برقراریِ ارتباطِ نزدیک و صمیمانه با مردم نیستند و ترجیح میدهند در محافل و حلقههای بستهی مدیریّتی و دوستانه، تصمیمگیری کنند و امور را پیش ببرند......
🔰....اگر کارگزارانِ دولتی، تغییرِ رویّه ندهند و راهِ تازهای را در پیش نگیرند، اصطکاکها و تزاحمات، خواسته یا ناخواسته، هر چه بیشتر به سطحِ اجتماعی کشیده، و زندگیِ روزمرۀ مردم، دستخوشِ تلاطم و تنش خواهد شد. این تصوّر که میتوان با اقداماتِ سطحی و تسکینبخش، آرامش و اطمینان را به جهانِ اجتماعی بازگرداند و شکافهای پدید آمده را ترمیم کرده، خطاست.
🔰امروز نسبتی که مردم با انقلاب برقرار کردهاند، به عملکردِ ساختِ دیوانسالاریِ دولتی گِره خورده و کمکاریهای و ضعفها و بیتحرّکیهای دولتی در اذهانِ بخشها و لایههایی مردم، به پای انقلاب و نظامِ اسلامی نوشته میشود. پس باید هر طور شده، ساختِ دیوانسالاریِ دولتی را دستکاری کرد و آن را با توقعات و نیازهای مردم، متناسب نمود....
🔸متن کامل این یاداشت را در صفحه نخست 9دی 225 ام بخوانید.
هوش سفید
✏ سید علیرضا آل داود
تله افکار عمومی یا #تلگرام ؟ || همانگونه که میدانیم پیام رسان ها به ویژه تلگرام قبل از آنکه در میان مردم تعریف و تبیین گردد میهمان ناخوانده جامعه ما شدند و به نسبت فرصت هایی که به ارمغان آوردند، تهدیدهایی را نیز فراروی عموم ملت ایران گشودند!
تلگرام از جمله پیام رسان هایی بود که مورد توجه مسئولین قرار گرفت و در ادوار مختلف از حمایت ایشان برخوردار گردید و بدین صورت در لایه های گوناگون اجتماع ریشه دواند.
در این میان و از سوی دیگر؛ سخن از حمایت تلگرام نسبت به برخی اشخاص نامدار دولتی نیز به وفور رواج دارد! بدین سان که از طریق #داده_کاوی یا تحلیل اطلاعات کاربرهای تلگرامی شناخت دقیق اولویت های اجتماعی را خمیرمایه تبلیغات انتخاباتی خود می کنند و خود را آنگونه می آرایند که انگار تجسم مطالبات مردمند!! و این شد خدمت تلگرام به برخی آقایان...
شایان ذکر است که این داد و ستد جذاب و فوق العاده میتواند آنقدر در معادلات قدرت رسوخ پیدا کند که حتی به موضوعی برای تعدیل منافع ملی و و نزاع بین قوه ای منجر گردد و موجبات نارضایتی و سرگردانی مردم، سرکوب پیام رسان های بومی و رواج انواع #فیلترشکن را فراهم آورد!
از آن اسف بارتر آن ست که در سال حمایت از #تولید_ملی دولت روحانی طی رویکردی اعجاب آور با تقویت نسخه های فیک تلگرام مانند #هاتگرام و #طلگرام ضمن تنفس مصنوعی به جسد نیمه جان تلگرام؛ دسترنج و محصول جوانان ایرانی در حوزه پیام رسان را لگدکوب منافع خود نمود، نکته ی مهمی که پس از ته نشین شدن غبار فتنه ها مردم و تاریخ از کنار آن به سادگی نخواهند گذشت!
در نهایت هر چند گفته بودند و وعده میدادند که این دو نسخه فیک زیرساخت تاسیس یک پیام رسان ایرانی را مهیا نماید اما همانگونه که میبینید و میبینیم این اهمال، کماکان باعث شده داده ها و اطلاعات کاربران ایرانی که آینه شفافی از خواسته ها و گرایشات مردم ماست به سهولت در اختیار دشمنان #ایران و #ایرانی قرار گیرد و مخاطرات جدی را محتمل گرداند
با این همه هر چند برخی از ظرفیت های طیف #انقلابی در #فضای_مجازی به هدر رفت اما مدال بزرگترین افتخار که اقتدا به رهبر معظم انقلاب است را به گردن آویخت و خداوند جبران کننده است ان شا الله