💢 مشکل اقتصاد چیست؟!
وطن امروز: دولتیها و لشکر رسانهای اصلاحطلبان حالا 5 سال است بر طبل رابطه با غرب برای بهبود اوضاع اقتصاد ملی کوبیدهاند. اکنون اما چیز شگرفی رخ داده است و لشکر رسانهای اصلاحطلب کمکم به این فکر میافتند که باید دولت را بابت راهی که خود پیش پایش گذاشتهاند، هر روز و هر ساعت سرزنش کنند! سعید حجاریان، تئوریسین اصلاحطلبان آنقدر آش را شور دیده که در مصاحبه با شرق بگوید: «اصلاحطلبان بگویند دولت روحانی، دولت ما نیست!» این همه ترس اما معلول چیست و چرا کسی باید از بار کردن کارنامه دولت بر دوش خود اینقدر در هراس باشد؟ مگر نه اینکه همین حجاریان ابتدای سال 93 طی گفتوگو با ویژهنامه روزنامه اعتماد گفته بود: «اگر اصلاحطلبان نباشند روحانی هم وجود نخواهد داشت». وی در ادامه با بیان اینکه اصلاحطلبان حامی و ستون فقرات برنامههای روحانی هستند، تاکید کرده بود: «اگر اصلاحطلبان بشکنند روحانی هم شکسته است».حجاریان بعدها ادبیات خود را مهربانانهتر کرده، گفته بود: «اصلاحطلبان حاضرند «دندانههای کلید» روحانی باشند» و در عمل هم چنین شد! حالا اما چنان نیست و کسی دوست ندارد به روحانی و دولت وی، حتی نزدیک شود. چنین رویکرد کاسبکارانهای در مواجهه با مسائل ملی، بهخصوص در اوضاع اقتصادی فعلی حتما نه اخلاقی است و نه از دید افکار عمومی پنهان خواهد ماند. علتالعلل رفتار متناقض امثال حجاریان اما چیست و برای درمان چنین تدلیس آشکار و بزرگی چه باید کرد؟ پاسخ این است: «تقریبا هیچ!»؛ فرافکنی اصلاحطلبان اساسا با این پیشفرض دلخوشانه صورت میگیرد که نسبت آنها و افکار عمومی هنوز هم در شرایط پیشاانتخابات 96 است. این در حالی است که با آشکار شدن شکست ایده مرکزی دولت و دوستان اصلاحطلبش در2 سال اخیر، افکار عمومی بخوبی معنای «تدبیر» و «تکرار» را در کنار هم چشیده است!
🔴محسن هاشمی: با ایجاد خانه موزه آیت الله هاشمی، #ساده_زیستی ایشان را به رخ حاکمان و مردم جهان می کشانیم :)
نمونه هایی از ساده زیستی اکبر هاشمی رفسنجانی بر اساس خاطرات خودش:
🔸🔹یکشنبه ۳۰ تیر ۱۳۷۰ (تاسوعای حسینی):
«با هلیکوپتر به سد لتیان آمدیم. بچهها هم تا ظهر کمکم رسیدند. مهدی و فاطی نیامدند. هوای خوبی دارد. عصر همراه بچهها، خواستم اسکی روی آب یاد بگیرم. کمی دنبال قایق کشیده شدم. بدنم آمادگی برای چنین ورزشی ندارد. گرچه آسان است.
🔸🔹جمعه ۱۶ بهمن ۱۳۷۱:
«تا ساعت ده و نیم صبح در منزل مطالعه میکردم. حاجیهخانم والده و همشیره فاطمه آمدند. حال والده بحمدالله خوب است. باهم به سعدآباد رفتیم و با هلیکوپتر برای اقامه نماز جمعه به مرقد امام رفتیم. به مناسبت دهه فجر نماز جمعه در آنجا برگزار شد. با هم به منزل برگشتیم. والده و همشیره برای اولین بار سوار هلیکوپتر میشدند. ظهر بچهها جمع بودند. عصر و شب هم بستگان آمدند...»
🔸🔹دوشنبه ۱۴ خرداد ۱۳۶۹:
«ساعت نه صبح با هلیکوپتر از منظریه به مرقد امام رفتم... در مراجعت با هلیکوپتر به اردوگاه کلکچال در شمال جماران رفتیم؛ مکان جالبی است. تاکنون ندیده بودم... سپس با هلیکوپتر بر فراز توچال و خط تلهاسکی و پیست اسکی پرواز کردیم. مهدی توضیحات داد. مناظر خوبی است. به خانه آمدیم و تا شب در خانه بودم. عصر بستگان آمدند.»
🔸🔹سهشنبه ۱۴ خرداد ۱۳۷۰:
«ساعت ده صبح با هلیکوپتر به مرقد امام رفتیم. عفت هم آمد. یاسر دیروز به رفسنجان رفته است. فاطی و بچهها هم به رفسنجان و فائزه به شمال رفتهاند. محسن هم بهسوی شمال رفته بود، به خاطر شلوغی جاده برگشته است. در مرقد امام آیتالله خامنهای صحبت کردند و برگشتیم. هلیکوپتر در حیاط منزل نیمهساز فاطمه پهلوی، روی تپهای کنار کاشانک نشت.»
🔸🔹پنجشنبه ۱۴ خرداد ۱۳۷۱ و جمعه ۱۵ خرداد ۱۳۷۱:
«ساعت ده صبح با هلیکوپتر به مرقد امام رفتیم...با هلیکوپتر از همانجا به سد لتیان رفتم. تا ظهر تنها بودم. بعدازظهر حاجیهخانم والده و همشیره فاطمه رسیدند. آقای حمید میرزاده هم آمد. با هم ناهار خوردیم. عصر کمکم فاطی، محسن، مهدی و یاسر آمدند. عفت هم ناهار را در پاویون مرقد با خانواده امام مانده بود و عصر آمد... تا شب در لتیان ماندیم. وقت به مطالعه و صحبت و قدم زدن و قایقسواری و تماشای جت اسکی سواری مهدی و یاسر گذشت. هوای مطبوعی داشتیم. در جریان قایقسواری ارتفاعات اطراف دریاچه را سرسبز و خلوت دیدم...»
امروز خانه_موزه هاشمی رفسنجانی با هدف زنده نگه داشتن یاد و خاطره ی شخصیت و گفتمان فکری_سیاسی او در تهران افتتاح شد.
نمیدانم برای این خانه موزه دقیقا چقدر هزینه کرده اند یا چند شبانه روز زحمت کشیده اند اما این را خوب میدانم که آثار شخصیت و گفتمان فکری_سیاسی بجا مانده از آن مرحوم هر روز در برابر چشمان ما وجود دارد و لزوما نیازی به افتتاح این خانه_موزه نیز وجود نداشت.
وقتی اوضاع جامعه به جایی رسیده که مسئولین در اشرافی گری و «تفاخر به ثروت» از هم سبقت بگیرند، یعنی هاشمی زنده است و بدون دیدن خانه_موزه ی او نیز به یادش هستیم.
وقتی در شرایطی که بسیاری از مردم به سختی گذران زندگی می کنند ولی یک #وزیر با افتخار در رسانه ها اعلام می کند ماشین شخصی اش پورشه است، یعنی یاد و خاطره هاشمی زنده است.
و از همه مهم تر، وقتی عدالت در بین مسئولان اجرایی و ارشد کشور اولویت خود را از دست می دهد و به جایش اولویت های دیگر قرار می گیرد و تنها راه مدیریت یک کشور بزرگ و مستعد 80 میلیونی «مذاکره با امریکا» می شود، یعنی هاشمی زنده است.
هاشمی زنده است چون تفکر و میراث او بر ما حاکم است. چون فقر و فساد و فاصله طبقاتی و اشرافیتی که در دوره او نضج گرفت، زنده است.
او همانی بود که پایه گذار اشرافیت در این کشور محسوب می شود، همان کسی است که در دهه 70 مصاحبه رسمی کرد و در توجیه اختلاس ها و مفاسد مالی گفت: «اینقدر بحث از اختلاس و دزدی نکنید و روحیه مردم را خراب نکنید! وقتی که ما یک سدی را میسازیم و مثلاً ده میلیارد خرج میکنیم، ممکن است از قِبَل آن، 500 میلیون هم اختلاس شود! اما این سد برای کشور میماند و هیچکس نمیتواند از این سد اختلاس یا دزدی کند!" (کتاب بی پرده با هاشمی. ص 184)
http://yon.ir/nlOpY
غرض اینکه ما بدون دیده خانه_موزه نیز هر روز به یاد او هستیم چون هر روز آثار شوم تفکر تکنوکرات ها و لیبرال ها در اداره کشور را از نزدیک لمس میکنیم...
امیرحسین ثابتی
🔴 قیام رسانه ای دندانه های کلید!!
پس از سوء مدیریت های حاکم بر دولت سعید حجاریان، تئوریسین اصلاحطلبان آنقدر آش را شور دیده که در مصاحبه با شرق گفته: «اصلاحطلبان بگویند دولت روحانی، دولت ما نیست!» ؛
این همه ترس اما معلول چیست؟ مگر نه اینکه همین حجاریان ابتدای سال ۹۳ طی گفتوگو با ویژهنامه روزنامه اعتماد گفته بود: «اگر اصلاحطلبان نباشند روحانی هم وجود نخواهد داشت». وی در ادامه با بیان اینکه اصلاحطلبان حامی و ستون فقرات برنامههای روحانی هستند، تاکید کرده بود: «اگر اصلاحطلبان بشکنند روحانی هم شکسته است». حجاریان بعدها ادبیات خود را مهربانانهتر کرده، گفته بود: «اصلاحطلبان حاضرند " دندانههای کلید" روحانی باشند».
کارشناسان معتقدند چنین رویکرد کاسبکارانهای در مواجهه با مسائل ملی، بهخصوص در اوضاع اقتصادی فعلی حتما نه اخلاقی است و نه از دید افکار عمومی پنهان خواهد ماند. افکار عمومی یقینا می داند علتالعلل رفتار متناقض امثال حجاریان چیست؟
♦️متهمان نوسانات ارزی ممنوعالخروج شوند
مهر:ابوالفضل ابوترابی با اشاره به آغاز محاکمه متهمان اخلال در نظام ارزی کشور از امروز، اظهار داشت: قوه قضاییه باید توجه داشته باشد که این محاکمات در بلندمدت اثر وضعی دارد، لذا هم باید قاطعانه و بدون ملاحظه صورت گیرد و هم جنبه عدالت رعایت شود تا احیانا به خاطر فشارهای اجتماعی، کسی بیگناه مجازات نشود.
📌باید دقت شود که خواسته مردم در حال حاضر، سرعت در رسیدگی و اشد مجازات برای کسانی است که تخلفشان احراز میشود، لذا قوه قضاییه باید مراقب اطاله دادرسی باشد.
📌در طرح مجلس که اخیرا به تصویب کمیسیون حقوقی و قضایی رسیده، برای نخستین بار «رانت» تعریف شده و مجازات آن نیز معین شده است.
📌تاکید ما این بوده است که ممنوعالخروج شدن این قبیل افراد جدی گرفته شود تا شاهد تکرار ماجرای خاوری و زیر سوال رفتن سیستم قضایی و نظارتی کشور نباشیم.
ابوالفضل ابوترابی
🔗مشروح خبر:👇👇👇
https://goo.gl/QNJuXM
🔴 آغاز عملیات اجرایی #جنبش_فراتر_از_مرزها
🔻عاطفه پورحکیمی دبیر جنبش فراتر از مرزها، طی مصاحبهای در حرم حضرت زینب سلام الله علیها از آغاز عملیات اجرایی ارسال و توزیع کمکهای مردمی در بین شیعیان #فوعه_کفریا سوریه در منطقه سیدهزینب خبر داد.