🔰خشم عربستانیها از ترویج بیبند و باری در سرزمین حرمین
🔹کاربران عربستانی با ترند کردن هشتگ علیه کنسرت گروه موسیقی کُرهای در کشورشان خشم خود را از ترویج بیبند و باری از سوی مقامات سعودی در پوشش برنامههای تفریحی برای جوانان نشان دادند.
🔗 iqna.ir/00HH4t
🆔 @iqnanews
🔰حمایت از ایدهها و محصولات برتر قرآنی در «جایزه نوآوری طاها»
🔹رئیس سازمان دارالقرآن الکریم: در اولین دوره جایزه نوآوری طاها از فعالان قرآنی که ایدههای جدید و نوآورانه برای ارتقای آموزش قرآن دارند، دعوت کردیم تا در یک فرایند رقابتی از ایدهها و محصولات برتر قرآنی حمایت کنیم.
🔗 iqna.ir/00HH0T
🆔 @iqnanews
🍃 #یک_دقیقه_مطالعه
🤐در مقابل امام ساکت باش!
🕊در میان یکی از کاخهای مشبک و نورگیر متوکل، پرندگان رنگارنگ و متنوعش آنقدر میخواندند و جنب و جوش داشتند که سر و صدایشان نمیگذاشت صدای حاضران به گوش هم برسد. کبکهای متوکل در میان کاخ آزاد بودند و مدام با هم کلنجار میرفتند و متوکل با دیدن آنها غرق شادیهای مستانهاش میشد.
متوکل آنروز امام را به قصر دعوت کرده بود و مثل همیشه تصمیم داشت حرمت حضرت را بشکند. با خودش میگفت: «علیبنمحمد را مجبور میکنم سخن بگوید و این سر و صدا باعث میشود کسی صدای او را نشنود.» آن وقت او شادمان میشد از بیتوجهی حاضران به امام!
پردهی در ورودی کنار رفت. امام پا به درون سرای پرندگان نهادند. همه به احترام امام بیاختیار برخاستند. کبکها که گرم کشتی گرفتن با هم بودند، به گوشهای رفتند و سر در لاک خود کردند و بیحرکت ماندند؛ انگار مریض شده باشند یا اصلاً مرده باشند!
🕊آن همه پرندهی زیبا و آوازخوان منقار بستند سکوت همهجا را گرفت. حالا دیگر صدای نفسهای خشمگین متوکل هم شنیده میشد.
ساعتی در محضر امام گذشت. نگاه متوکل، با اضطراب و خشم، قفسهای بزرگ پرندگان را می پایید و گاه کبکهایش را.
وقتی امام از کار خارج شدن دوباره سر و صدا از قفس ها بلند شد و کبک ها بازی شان را از سر گرفتند.... .
🕊پرنده های متوکل بر خلاف صاحب ابلیس صفت شان به مقام اهل بیت علیه السلام بی اعتقاد نبودند یعنی می دانستند در برابر معصوم نباید عرض اندام کرد و نظر داد آنها حتی بهتر از ما معتقدان درک میکردند که در برابر امام چون و چرا معنا ندارد و بدون اذن نباید حرف زد.
📙منبع: کتاب هادی الامم سیری در سیره و کلام امام علی النقی علیه السلام
🌐 iqna.ir
🆔 @iqnanews
📸گالری قرآنی رستو مالزی
🔻گالری دائمی مرکز نشر #قرآن در بنیاد رستو مالزی محلی است برای نمایش نسخههای متنوع قرآن است. تیم تحقیقاتی این مرکز وظیفه دارد با بررسی فرهنگ اقوام، نسخه قرآنی خلق کند که با رنگها، نمادها و طبیعت زندگی مردم آنجا تطابق داشته باشد.
🔸لذا علاوه بر قرآنهای بومی مالزی، نسخههایی متنوع که مزین به نقوش و طرحهای کشورهای مختلف است باعث شده تا در بازدید از این گالری، دهها مصحف رنگارنگ چشمها را به خود خیره کند.
🔗 iqna.ir/00HH5V
🆔 @iqnanews
🔰منطق اهل بیت(ع) در برخورد با ملحدان، منطق غلبه نبود
🔹حجتالاسلام وحیدی، پژوهشگر حوزوی: منطق اهل بیت(ع) در برخورد با الحاد، منطق هدایتگری بود نه غلبه بر خصم؛ یعنی نباید در مباحث فرد ملحد را قانع کنیم.
🔹 ائمه مواجهه عملی هم با الحاد داشتهاند یعنی ابتدا باید موانع پذیرش را از مخاطب بزداییم و بعد وارد برهان عقلی شویم.
🔗 iqna.ir/00HH45
🆔 @iqnanews