یک کهکشان مارپیچی است که در صورت فلکی سگ شکار دیده می شود. در سال 1781 توسط Pierre Méchain کشف شد و دو روز بعد توسط چارلز مسیه فهرست بندی شد.
@njoom_ir
🔘#سیارک_ریوگو #حاوی_غبارهایی_قدیمیتر_از_منظومه_شمسی است
¹★سیارک ریوگو در مسافت 300 میلیون کیلومتری از زمین قرار دارد، هر 16 ماه یک بار به دور خورشید میگردد و بسیاری از دانشمندان معتقدند این سیارک به تشکیل آب در کره زمین کمک کرده است. اکنون نیز گروهی از محققان بینالمللی با مطالعه غبار بدست آمده از ریوگو اعلام کردهاند که این غبار احتمالا پیش از شکلگیری منظومه شمسی نیز وجود داشته است.
²★گفتنی است این #غبار_ستارهای طی ماموریت کاوشگر فضایی هایابوسا 2 که در سال 2014 آغاز شد، جمعآوری شده است. اکنون نمونههای بازگشتی هایابوسا 2 اطلاعات تازهای به همراه آوردهاند، مثلا ظاهرا ریوگو به شهابسنگهای کلاس کندریت کربندار (CI chondrite) شباهت دارد. بدین معنا که حداقل بخشی از سیارک از زمان شکلگیری بدون تغییر باقی مانده
³★در ادامه همچنین مشخص شد که غبار ستارهای یافت شده به شدت نایاب است و در میان درصد اندکی از شهابسنگهای carbonaceous chondrite که به زمین برخورد میکنند دیده میشود. از سوی دیگر غبارهای کیهانی مذکور در مقایسه با عمر 4.6 میلیاردی خورشید، از عمری بین 5 تا 7 میلیارد سال برخوردار هستند.
@njoom_ir
در 20 اوت 1977 فضاپیمای ویجر 2 به فضا پرتاب شد
این فضاپیما به مشتری (جولای 1979) ، زحل (اوت 1981) ، اورانوس (ژانویه 1986) و نپتون (اوت 1989) نزدیک شد.
ویجر2 در دسامبر 2018 از منظومه خورشیدی خارج و وارد فضای میان ستاره ای شد.
@njoom_ir
#نجوم
"یکی از تعریفات برجسته در مورد انرژی تاریک بیان می کند که انرژی تاریک نوعی از انرژی محصور شده است که به طور ذاتی در تار و پود فضا وجود دارد.
این مدل ساده به طور عملی خیلی خوب کار می کند اما یک مشکل بزرگ دارد:
فیزیکدان ها پیش بینی می کنند که شدت انرژی خلاء، 120 برابر بیشتر از مقداری است که کیهانشناسان در اندازه گیری های خود مشاهده می کنند."
بائوجیو لی، فیزیکدان از دانشگاه دورام انگلیس
@njoom_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در همین چند ثانیهای که این پست را تماشا کردید
نزدیک به ۷۰۰۰ کیلومتر در فضا سفر کردید، نه به دور خورشید،
بلکه به دور سیاهچاله مرکزی کهکشانمان...
.
گلولهها میتوانند با سرعت ۴۲۰۰ کیلومتر بر ثانیه حرکت کنند که بیش از سه برابر سرعت صوت است. سریعترین هواپیما، هواپیمای جت X3 ناسا با حداکثر سرعت ۱۱۲۰۰ کیلومتر بر ساعت است. کاوشگر خورشیدی پارکر ناسا در حال حاضر سریعترین جسم ساخته شده توسط انسان است که در طول دهمین پرواز نزدیک خود به خورشید با سرعت ۱۶۳ کیلومتر بر ثانیه حرکت میکند ( ۵۸۶,۰۰۰ کیلومتر بر ساعت).
.
حالا تصور این برایتان عجیب نیست که خورشید نیز با سرعت بسیار زیادی به دور مرکز کهکشان راه شیری در حال حرکت است که همین امر، علت حرکت ما همراه خورشید با چنین سرعتی است.
@njoom_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تمدن های فرازمینی به احتمال زیاد انواع مختلفی در کیهان دارند
نیکلای کارداشف (اخترفیزیکدان) تمدن ها را به ۳ نوع طبقه بندی کرد: سیاره ای، ستاره ای و کهکشانی:
1⃣ نوع اول تمدن ها می توانند انرژی را به میزانی برابر با انرژی ای که از ستاره شان به آنها می رسد، مهار کنند. یعنی آنها فقط همین کسر از انرژی دریافتی را میتوانند، به دست آورند.
2⃣ نوع دوم تمدن ها میتوانند انرژی را به میزان کل انرژی ستاره اصلی خود مهار کنند.
3⃣ نوع سوم می توانند انرژی را به میزان کهکشان خود مهار کنند!
🌐 ما چه نوع تمدنی هستیم؟..
اگرچه ما مقدار زیادی انرژی مصرف می کنیم، اما ما حتی تمدن نوع یک هم نشده ایم!
@njoom_ir
تصویر جالب و زیبا!
همسایه ما آندرومدا در 12 آگوست 2016 در نزدیکی حداکثر بارش شهابی Perseid عکاسی شد که در آن زمان این رگه سبز در حال عبور تصویربرداری شد. این شهاب سنگی به اندازه یک دانه شن از اعماق فضا است که کسری از ثانیه طول کشید تا از این میدان دید 10 درجه عبور کند.
@njoom_ir
🌌 کوه تسوباکورو 🌌
Enzanso، اردوگاه، و کهکشان راه شیری 🙋🏽♂️🌟
@njoom_ir