🇵🇸#مستند_تاریخ_فلسطین🇵🇸
"تاریخ اشغال فلسطین از ابتدا تا کنون"
قسمت 4⃣
🇵🇸🇵🇸
*سازماندهی ارتش آزادی بخش عربی
*اعلام تشکیل اسرائیل توسط "دیوید بن گوریون" در ۱۹۴۸ میلادی
*آغاز جنگ اول اعراب با اسرائیل در ۱۹۴۸ میلادی
*بررسی و نتایج جنگ اول اعراب
*تاسیس آژانس اونروا در ۱۹۴۹ و اهداف آن
*علت تامین مخارج آژانس توسط آمریکا چه بود؟
*تاسیس سازمان جاسوسی اسرائیل "موساد" در سال ۱۹۵۱
*دلایل تشکیل موساد و اهداف آن
♻️ «طوفان الاقصی»؛ به چه قیمتی!؟
✍ علی نادری
آیا حماس تبعات حمله خود به اسرائیل را نمیدانست؟ پس چرا حمله کرد؟ چرا جمهوریاسلامی، با جلو انداختن حماس، مردم غزه را قربانی اهداف منطقهای خود کرده؟ اصلا چه دلیلی دارد از عملیات حماس دفاع کنیم؟ به نظرم اینها سوالات مهم این روزهاست.
اگر بخواهیم برای این سوالات پاسخی بیابیم، به نظرم این گفتگوی چالشی کریستن امانپور در CNN با «حسام زملط»، سفیر دولت خودگردان فلسطین یکی از بهترینهاست.
«حسام زملط» فتحاوی است؛ از چهرههای بسیار نزدیک به محمود عباس، جنبش فتح و دولت خودگردان فلسطین. شیوه فتح با شیوه گروههایی مثل حماس حزبالله لبنان و جهاد اسلامی، برای مقابله و یا تعامل با اسرائیل خیلی متفاوت است.
فتح سال ۱۹۹۳ و بعد از قرارداد اسلو، سلاح را زمین گذاشت و به این راضی شد که نه ۴۷ درصد زمینهای سرزمین خودش بر اساس بیانیه ۱۹۴۷ را که حتی ۲۲ درصد زمینهای فلسطین بر اساس توافق ۱۹۶۷ را هم که شده با مذاکره در اختیار بگیرد و به همزیستی مسالمتآمیز با اسرائیل تن بدهد.
در اسلو پای این برگه را هم امضا کرد و قرار شد کرانه باختری، باریکه غزه و قدس شرقی را در اختیار بگیرد و از دعوا کنار بکشد.
اینها خیلی فرق داشتند با حماس و جهاد و حزباللهی که اساسا موجودیت اسرائیل را نامشروع میدانستند و میگفتند کل سرزمین فلسطین برای ماست و باید با این اشغالگر جنگید و زمین را آزاد کرد.
طبیعتا این ایده، یعنی گفتگو و کنار آمدن، پشتیبانانی در منطقه هم داشت: از مصر انورسادات به بعد گرفته تا عربستان سعودی و اردن و بلوک کشورهای همراه با سعودی.
نتیجهاش هم این بود که هر بار گروههای مقاومت وارد درگیری نظامی با اسرائیل میشدند، این گروه و همراهانش در منطقه یا کنار میکشیدند و در مقابل جنایات سکوت میکردند، یا حتی چراغ خاموش، با اسرائیل هم جهت میشدند تا این برهم زنندگان صلح را هر طور که شده گوشمالی بدهد.
نمونهاش هم رفتار این بلوکسیاسی در جنگ ۳۳ روزه با حزب الله و در جنگ ۲۲ روزه با حماس و جهاد که عملا پشت آنها را خالی کردند.
«حسام زملط» یکی از چهرههای اصلی این جریان صلح و سازش است، نماینده دولت خودگردان در امریکا بوده، مشاور محمود عباس و حالا نماینده آنها در لندن.
اما حالا همین چهره، خیلی محکم از اقدام حماس دفاع میکند. هم در CNN و هم در گفتگو با BBC
و استدلالش چیست؟
میگوید ما با اسرائیل صلح کردیم. با هم قرارداد بستیم و توافق کردیم، ما که حماس نبودیم، بودیم؟ آنها را قبول هم نداشتیم. آمدیم پای توافق.
اما همان زمینهای توافق شده، همان ۲۲ درصد را هم اسرائیل کامل به ما نداد؛ این به کنار، هر روز در همان زمینها شهرک جدید ساخت. غزه را هممحصور کرد تا حیاتش را بگیرد. روزانه از فلسطینیها بازداشت کرد و آنها را کشت. آمریکا حتی یکبار اجازه نداد علیه این خلف وعده در شورای امنیت اجماعی صورت بگیرد. او هر روز پیش آمد و غرب از او حمایت کرد.
مگر غزه دیگر چیزی برای از دست دادن دارد؟ دو میلیون مردمش ته خط هستند و به نقطه جوش رسیدهاند، چرا علیه اسرائیل اقدام نظامی نکنند.
در حالیکه در منطقه، کشورها یکی یکی پشتشان را خالی کردند و به سمت عادی سازی روابط با همین اسرائیل پیمانشکن و ظالم و همین نتانیاهو پیش میرفتند.
او میگوید حتی دادگاه بین المللی لاهه هم شکایت ما را رسیدگی نکرد. این مردم ته خط هستند، آنها را از چیزی نترسانید.
اسرائیل در ظلم آنقدر زیادهروی کرد که دیگر جایی برای سکوت سازشکارترینها و اهل صلحترینها هم باقی نگذاشت، این را حتی عربستان سعودی هم در بیانیهاش مطرح کرد.
اینها را برای کسانی مینویسم که میگویند مگر حماس نمیدانست اسرائیل چگونه پاسخ میدهد، یا آنهایی که میگویند حماس را جمهوری اسلامی پیش انداخت تا موازنه قدرت در منطقه را به نفع خود تثبیت کند.
نخیر!
ماجرای طوفان الاقصی ماجرای هیچکدام از این ها نیست.
تصمیم ملتی است که همه راهها را رفته، صلح کرده، ظلمکشیده، نادیده گرفته شده و حالا قیام کرده است.
ممکن است تبعات این قیام به لحاظ راهبردی به سود جمهوری اسلامی هم باشد، اما تصمیمش با خود آنها بوده است. آنها از ظلم زیاد به ستوه آمدند و قیام کردند، مگر میشود این مظلومیت بزرگ را دید و هیچ نگفت یا گوشهای نشست و به قیام این ملت علیه ظلم بیپایان ایراد گرفت؟
لا یحب الله الجهر بالسوء الا من ظلم
@pleasant_events
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فردی در سوئد در کتاب اطلس جهان چاپ سال ۱۹۲۶ که در یک مغازه عتیقهفروشی پیدا کرده، میگردد که نام آن سرزمین در سال ۱۹۲۶ فلسطین بوده یا اسرائیل؟
اتفاق خوب و مهم و سند حقانیت فلسطین👆👆👆👆👆
✨
@pleasant_events
5.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⏳کمتر از دو دقیقه وقت بگذارید تا با افکار وحشتناک اسرائیلی ها آشنا شوید..
🔴 سخنان افشاگرانه "گیدیئن لِوی" روزنامه نگار اسرائیلی در مورد اصول تفکر صهیونیسم:
🔺طرف مقابل آدم نیست پس هر جنایت وحشیانه ای حق ماست لذا با آرامش کامل و بدون عذاب وجدان، جنایت می کنیم ...
✅مطالبی که برای تحلیل مسئله فلسطین بکار می آید و اگر ندانید راه خطا در تحلیل را در پیش می گیرید:
1- طراح عملیات طوفان الاقصی محمد ضیف که بعد از شهادت صلاح محمد شحاده فرمانده گردان های عزالدین قسام شد، به حاج قاسم نزدیک بود.
2- ضیف کسی است که وقتی بحران سوریه بوجود آمد یک تنه در مقابل فرماندهان حماس که به سمت جبهه مخالفین اسد رفتند ایستاد و در کنار حاج قاسم و سوریه قرار گرفت.
3- غزه اصلی زیر زمین است. بخش زیادی از مردم زیر زمین در تونل ها زندگی می کنند. بهترین دستگاههای حفر تونل در غزه در این سالها کار کردند.
4- در این تونل ها، کامیون ها رفت و آمد می کنند و بعضا تا زیر شهرک های صهیونیستی رفته و حداقل برای شش ماه تدارک آب و غذا و…دیده شده است.
5- عملیات طوفان الاقصی از بیش از یکسال پیش طراحی شده و مانورهای آن 6 ماه زمان برده است.
6- این که فرمانده مهم اسراییلی را از فلان کوچه و خانه با لباس خواب می آورند، نشان از شناسایی و تمرین جدی دارد. او کسی بود که فرمانده لشکر عملیات در عمق بود و می گفت برای مهار ایران باید در عمق ایران عملیات کنیم.
7- نتانیاهو نه قصد ورود به غزه را دارد و نه توانش را و مقاومت او را تحریک به ورود می کند ولی نتانیاهو دنبال شکار بزرگ برای پایان جنگ است چون اگر دستاوردی نداشته باشد، دولتش سقوط می کند.
8- کاری به مواضع اخیر بایدن نداشته باشید اما فارغ از حرفها و بیانیه ها، او دنبال سقوط نتانیاهو است.
9- پس از پایان این جنگ در روند مهاجرت شاهد تغییراتی خواهیم بود. پیشتر هم مهاجرت معکوس راه افتاده بود اما حالا بسیار شدید خواهد شد و شهرک نشینان هیچ انگیزه ای برای این که سپر بلای تلاویو بشوند ندارند.
10- هک گنبد آهنین در ساعات ابتدای عملیات از نکات مهم دیگر است. شاهد بودیم چند هزار راکت شلیک شد و گنبد آهنین موفق به خنثی سازی آنها نشد. مقاومت همچنین نحوه تخلیه و کم اثر کردن گنبد آهنین و فلاخن داود را به خوبی تجربه کرده و آموخته است و بسیاری از شلیک ها، شلیک فریب است.
11- تاکید مسئولین امر در ایران این بوده که از کلید واژه گروههای مقاومت فلسطینی استفادهشود نه حماس چون عملیات بسیار وسیع تر از این حرفهاست و گروههای دیگر هم خارج از غزه و… نقش آفرینی دارند.
12- اگر اسراییل به غزه ورود پیدا کند، حزب الله لبنان و بخش های دیگری از مقاومت ورود خواهند کرد. این خط قرمز است و به صهیونیست ها هشدار داده شده است.
13- جبهه النصره و برخی گروههای نزدیک به حماس در سوریه از حماس اعلام حمایت کرده اند و احتمال فعال شدن جبهه علیه اسراییل از سوریه وجود دارد. اساسا برخی از گروه های اپوزیسیون سوریه در حال تغییر رفتار به سمت مقاومت هستند
14- آمار200 اسیر واقعی نیست بلکه بیش از 1000 اسیر در اختیار مقاومت است و فقط 50 دانه درشت در بین آنها وجود دارد
15- دقت سيستم دفاع ضد موشكى گنبد آهنين در هدف قرار دادن موشك هاى شناسايى شده بيش از ٩٠ درصد هستد اما اين آمار فقط براى وقتى است كه سيستم پدافند موشك كافى براى جواب دادن داشته باشد و کاملا لود باشد. بطور تخمينى، سيستم دفاعى گنبد آهنين قادر هست ٤٤٠ موشك را در لانچرهایش جا دهد و با دقت بيش از ٩٠ درصد، جلوى ٤٤۰ موشك دشمن بايستد و در بهترین حالت باز هم ٤٤ موشك برخورد می کند اما موضوع اينجاست كه وقتى ٤٤٠ موشك پدافندى شليك شد، زمان زیادی لازم هست تا دوباره لانچرها پر شود و در اين فاصله، موشك ها بدون هيچ مزاحمتى وارد حريم دفاعى گنبد آهنين می شود و به اهداف اصابت می کند.
16- وقتى در موج اول حماس نزديك به ١٥٠٠ موشك شليك كرد، نزديك ١١٠٠ موشک بدون برخورد با پدافند به اهداف خود برخورد کرد
17- هر موشك پدافندى بین ٥٠ تا ٦٠ هزار دلار قيمت دارد در حاليكه موشك هاى حماس هزينه ناچیزی در حدود 500 دلار دارد
18- حماس حتى موقعی كه واقعاً قصد موشك زدن به اهداف زمينى را ندارد بطور رندوم شب ها به مناطق حفاظت شده شلیک می کند و مشغول تمام كردن ذخاير موشك پدافندى و ايجاد هزينه بسيار زياد و ارزیابی هست. حزب الله هم از طرق مختلف سعی در فعال کردن این سیستم و مصرف مهمات آن ها و شناسایی دقیق محل های قرارگیری و خلأ های آن برای جنگ احتمالی دارد و گاه از روش های خنده دار مثل لک لک ها استفاده می کند
19- اسراییل و امریکا گاهی به زبان تهدید و گاهی به زبان اشاره و گاهی حتی با انکار نقش ایران سعی می کنند ایران را وارد ماجرا نکنند و از طریق واسطه های متعدد بر نقش ایران تاکید و از ایران می خواهند که حماس را مهار کند
20- جلسات مستمر ارزیابی موقعیت با حضور مسئولان نظامی حماس و سایر اجزای مقاومت در مناطق امن لبنان و سوریه برگزار می شود و همه ابعاد عملیات به درستی و دقت رصد، ارزیابی و تصمیم گیری می شود
✍دیانی
#طوفان_الاقصی
🎥 فردی در سوئد در کتاب اطلس جهان چاپ سال ۱۹۲۶ که در یک مغازه عتیقهفروشی پیدا کرده، میگردد که نام آن سرزمین در سال ۱۹۲۶ فلسطین بوده یا اسرائیل.
جهت اطلاع بیسواد ها و مغرض ها و جیره خوار ها
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥کودک فلسطینی: سید حسن نمی گذارد اسرائیلیها ما را بکشند...
11.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیلم پشم ریزون زدن هلی کوپترها و جت های جنگی اسرائیل...
فقط ببینید و کیف کنید😍
غروب دیروز پنجشنبه ، حزب الله توی شمال اسرائیل هرچی اومد زدن ترکوندند
اینم از آخرین ورژن پیشرفته سوغاتی هایی که آمریکای پوشالی برای اسرائیل فرستاده تا مواضع لبنان رو بزنه😁
*