فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
این تحلیلِ خبری از کارشناس امور راهبردی منطقه غرب آسیا و شمال آفریقا سعدالله زارعی است،بسیار خواندنی.
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
چرایی شروع دور جدید تحولات فلسطین (یادداشت روز)
جنایت شبانه رژیم صهیونیستی در حمله به یک بیمارستان در غزه و شهادت صدها نفر که البته طی 75 سال گذشته مسبوق به سابقه است، بار دیگر وجه خطرناک وجود و بقاء رژیم غاصب را کاملاً روشن کرد. اگر کسی میخواهد دلیل ضرورت تلاش برای محو اسرائیل را دریابد، کافی است به صحنه جنایت ارتش رژیم علیه این بیمارستان نگاهی بیندازد. رژیم غاصب برای شهروندان فلسطینی «حق حیات» قائل نیست. کمااینکه در روز سوم جنگ که بمباران مناطق مسکونی غزه شروع شد، خبرنگار از وزیر جنگ رژیم صهیونیستی پرسید در بمبارانها بچههای زیادی کشته شدهاند، برای این چه پاسخی دارید، او گفت این نوزادانی که شما به آن اشاره میکنید، تروریست هستند چرا که در آینده علیه ما خواهند جنگید! البته فراتر از این در ادبیات مذهبی صهیونیستها - تلمود- با صراحت نوشته شده
«یهود نژاد برتر است و بقیه انسانها برای خدمت به آن خلق شدهاند.» درخصوص جنگ کنونی نکاتی وجود دارد:
1- رژیم صهیونیستی در یک جمعبندی از اوضاع جهان و کاهش روزافزون قدرت آمریکا به عنوان مهمترین پشتیبان خارجی آن و با نگاه به روند منطقه و قدرتیابی ایران و جبهه مقاومت به این نتیجه رسید که فرصت کوتاهی در حدفاصل فروپاشی کامل نظام پیشین و شکلگیری نظام جدید بینالملل در اختیار دارد و اگر آن را درنیابد و اوضاع منطقه بر مبنای «بقا» اسرائیل تنظیم نشود، قافیه را باخته و فروپاشی آن قطعی است. بر این اساس در سالهای اخیر هر چه جلوتر آمدیم، از درون سیستم اسرائیل صحبت از تیره و تار بودن افق رژیم و احتمال نابودی قریبالوقوع آن بلندتر به گوش میرسید؛ تا جایی که نخستوزیر وقت اسرائیل، نفتالیبنت در نامهای 53 صفحهای که خطاب به یهودیان نوشته بود، با صراحت از سقوط قریبالوقوع دولت اسرائیل - در زمانی کمتر از 7 سال - خبر داد.
رژیم اسرائیل برای آنچه آن را «تنظیم منطقه بر مبنای بقاء اسرائیل» خوانده است، دو پروژه سیاسی و امنیتی را توأمان دنبال کرد؛ پروژه سیاسی، عادیسازی اسرائیل در منطقه بود که برای آن طرح «ابراهیم» تهیه شد و مذاکرات با دولتهای عربی و اسلامی منطقه را شروع کرد و با کمک ویژه آمریکا، در گامهای اولیه توانست به موفقیتهایی هم دست یابد و با چهار دولت ضعیف عربی، عادیسازی کند. پروژه امنیتی آن زدن ضربه اساسی به جبهه مقاومت بود. این موضوع هم از نظر رژیم در ردیف «موضوعات حیاتی» قرار داشت.
رژیم غاصب بر این اساس حملات پیدرپی به سوریه را دنبال کرد با این نگرش که چون سوریه حلقه وسط زنجیر مقاومت است، اگر گسسته شود، دست مقاومت از محیط اسرائیل کوتاه میشود. این موضوع در خلال سالهای 1397 تا همین حال دنبال شده است. ولی در نهایت رژیم متجاوز متوجه شد که این بمبارانها ضمن آنکه برای اسرائیل بیهزینه هم نیست، اثر واقعی هم ندارد. رژیم اسرائیل ضمن ادامه حملات به خاک سوریه، متوجه شد تهدید از آنچه فکر میکرده خیلی به او نزدیکتر است. وضعیت کرانه باختری به مرور تبدیل به نقطه آتش شد و بعضی مقامات امنیتی رژیم غاصب برای بیان شرایط کرانه از واژه «آتشفشان» استفاده کردند. همینها یک زمانی که هنوز بر غزه سیطره داشتند، از آن با واژه «جهنم واقعی» یاد مینمودند. آتشفشان و جهنم در معنا
یکی هستند و آن از یکسو شدت نفرت طرف فلسطینی و از سوی دیگر فراتر بودن از توان تحمل اسرائیل را بیان میکند. رژیم اسرائیل برای غلبه بر آتشفشان کرانه باختری، هفت لشکر یعنی نیمی از ارتش خود را به این منطقه که تنها 16 درصد مساحت فلسطین را شامل میشود، گسیل کرد که کاملاً بیسابقه بود.
اما به مرور متوجه تشدید اوضاع کرانه شد و این به آن معنا بود که سیاست محاصره کرانه پاسخ نداده است. آنچه از مقالات مؤسسه حکومتی هرتزلیا بر میآید، این است که ارتش در بررسیهای خود به این نتیجه رسید که کرانه باختری زمانی مهار میشود که محرکی نداشته باشد. از نظر آنان محرک مقاومت در کرانه، قدس و سرزمینهای 1948، مقاومت در غزه است و این چندان بیراه هم نیست چرا که غزه به مرور به محل حضور مؤثرترین گروههای مقاومتی تبدیل شده بود. بر این اساس رژیم اسرائیل ضمن حفظ مأموریت و حضور یگانهای ارتش در کرانه، لبه عملیاتی خود را به سمت غزه برد. یک آمار بیانگر آن است که در فاصله پنجم شهریور ماه گذشته تا پنجم مهر ماه جاری، یعنی در یک ماه، رژیم ده عملیات نظامی در کرانه و 17 عملیات نظامی در غزه به اجرا گذاشته است. این موضوع دو چیز را روشن میکند؛ اول روند تشدید اقدامات نظامی امنیتی اسرائیل علیه مقاومت و دوم تمرکز بیشتر بر روی غزه. کما اینکه
خبر شیخ «صالح العاروری» در روز اول حمله اخیر اسرائیل به غزه، مبنی بر اینکه اسرائیل قصد داشت طی هفت تا ده روز آینده به حمله گستردهای علیه غزه دست بزند، در این راستا معنا و مفهوم پیدا میکند.
2- شواهد و قرائن زیادی وجود دارد که نشان میدهد رژیم اسرائیل جمعبندی خود از آنچه گفتیم را با آمریکا، انگلیس، فرانسه، آلمان و چند کشور عربی و از جمله تشکیلات خودگردان در میان گذاشته و ضمن ترساندن آنان از روند کنونی، موافقت و همراهی آنها را جلب کرده است. در این بین آمریکاییها پس از یک دهه اندرز به رژیم اسرائیل، برای وارد نشدن به معرکههای منطقهای، این جمعبندی اسرائیل را قبول کرده و در این چارچوب فعال شدند. فشار آمریکا به اروپا برای متوقف کردن مذاکرات هستهای با ایران در حد فاصل شهریور ماه سال گذشته تا امروز بر این اساس صورت گرفته است. خبرها، شواهد و قرائن میگویند دستگاه نظامی آمریکا - پنتاگون - این تحلیل را قبول کرده و روند اوضاع منطقه را بسیار خطرناک ارزیابی نموده است.
مقامات اسرائیلی اینگونه تحلیل کردند که اول باید از خطر مقاومت در درون لوزی فلسطین خلاص شود. از نظر رژیم غاصب، مقاومت فلسطین دو کارکرد دارد؛ با کارکرد داخلی سبب به هم خوردن امنیت داخلی رژیم شده و با کارکرد الهامبخش، بهصورت موتور محرکه مقاومت در منطقه عمل میکند. بنابراین زدن مقاومت فلسطین در دستور ویژه رژیم قرار گرفت و البته به دلیل بحران سیاسی ده ماه اخیر، بهمدت
8 ماه با تأخیرهایی مواجه گردید و با کاهش نسبی بحران سیاسی رژیم، اقدامات علیه مقاومت تشدید شد.
اما یک نکته مهم در اینجا این بود که در تحلیل رژیم، قلب مسئله ضربه زدن به مقاومت فلسطینی، ضربه زدن به حماس به عنوان بزرگترین و قدرتمندترین گروه فلسطینی است و این به کلمه رمز انحلال مقاومت داخلی تبدیل گردید.
در این میان جنبش حماس که روند سیاسی و امنیتی را به دقت زیر نظر داشت، متوجه مسئله شد. زمان آغاز این هوشیاری تقریباً با زمانی که رژیم طرح مهار حماس در غزه را در دستور کار قرار داد، همراه شد. حماس در جمعبندی داخلی خود به این نتیجه رسید که چاره کار
«یک اقدام بزرگ با آثار راهبردی» است که حاصل آن عملیات عظیم «طوفان الاقصی» شد.
3- یک نکته مهم که از تحلیل رفتار طرفهای غربی، رژیم اسرائیل و بعضی دولتهای عربی که پیشقراولان رابطه با رژیم بودهاند، بهدست میآید، این است که روند اقدامات خصومتآمیز آنان طی چند سال آینده علیه مقاومت فلسطین و بهطور خاص حماس، با عقربک انهدام کامل آن - به عنوان نقطه شروع در انهدام مقاومت - تنظیم شده و برای آن تمهیداتی شکل گرفته است.
از اینرو عملیات شنبه 15 مهر حماس علیه اسرائیل در واقع اقدام پیشدستانه علیه این طرح میباشد. کمااینکه در اثناء این جنگ دو راهبرد پیگیری شد؛ یک راهبرد بازسازی قدرت فروپاشیده نظامی اسرائیل از طریق ارسال سلاح و پشتیبانیهای عملیاتی و یک راهبرد وارد آوردن ضربات پیاپی به حماس بوده است.
حسب آنچه از اظهارات برمیآید، جریانی به رهبری آمریکا، تداوم جنگ تا تضعیف جدی مقاومت فلسطین را در دستور کار قرار داده و فعلاً افقی برای پایان آن به چشم نمیخورد. اما واقعیت این است که مخالفان حماس چه به انفراد و چه به اجتماع قادر نیستند بهطور واقعی آن را از صحنه خارج نمایند. حماس از مردم غزه جدا نیست و مردم هم آن را روح غزه به حساب میآورند. این مشکل اساسی رژیم و آن جریان است. از سوی دیگر اضلاع جریان مخالف مقاومت فلسطین، در وضع اقتدار سابق نیستند. ضمن اینکه مقاومت فلسطین، امروز در بالاترین سطح اقتدار است. وقتی حماس قادر به وارد کردن ضربهای است که مقامات ارشد رژیم غاصب، آن را بیسابقهترین و شدیدترین طی 75 سال میخوانند، چه جای آنکه از تضعیف حماس و از میدان به درکردن آن، صحبت نمایند.
سعدالله زارعی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌سیل عراقی ها به سمت مرزهای اردن برای همدردی با مردم مظلوم فلسطین
وستانیوز
https://eitaa.com/aboghasm
🚨🚨🚨هشدار حماس: ادامه بمباران غزه به جنگی منطقهای منتهی خواهد شد
«اسماعیل هنیه»، رئیس دفتر سیاسی حماس در سخنانی با اشاره به تحولات فلسطین و ادامه بمباران غیرانسانی نوار غزه اعلام کرد: «مقاومت فلسطین به رغم وحشیگری و جنایات صهیونیستها، ابتکار عمل را در این نبرد در دست دارد. تلاشهای مسئولان آمریکایی و اروپایی که به دنبال حمایت از اسرائیل هستند، را زیر نظر داریم.»
به گفته هنیه، آمریکا در همراه سازی موضع کشورهای اسلامی و عربی با طرح کوچاندن مردم غزه ناکام ماند و ملت فلسطین به سرزمین خود پایبند است و هرگز کوچاندن یا وطن جایگزین را نمیپذیرد.
رئیس دفتر سیاسی حماس در سخنان خود تاکید کرد که هدف نهایی اشغالگران، کوچاندن مردم غزه به مصر و ساکنان کرانه باختری به اردن است.
به گفته اسماعیل هنیه، ادامه جنایات دشمن علیه مردم غزه تمامی معادلات در فلسطین و منطقه را برهم خواهد زد و آنچه در غزه در جریان است، به جنگی منطقهای منتهی خواهد شد که دشمن و حامیانش قادر به کنترل آن نخواهند بود.
رئیس دفتر سیاسی حماس در ادامه هشدار داد: «به همه هشدار دادیم که این جنگ اگر ادامه داشته باشد، ممکن است به جنگی منطقهای منتهی شود.این پیروزی که در ساعات اولیه نبرد محقق شد، سرآغاز شکست دشمن و بهرهبرداری سیاسی از آن به نفع ملت و قضیه فلسطین خواهد بود. به همه اعلام کردیم که راه حل پایان اشغالگری است. نباید بگذاریم این دشمن بیت المقدس و مسجدالاقصی و خون مردم ما را هتک حرمت کند.»
هنیه در ادامه افزود: «از موضع اسلامی و عربی به ویژه مصر در قبال قضیه کوچاندن ملت فلسطین تقدیر میکنیم. جنایات دشمن صهیونیستی با کشتار امروز در اردوگاه نور شمس به کرانه باختری و همچنین لبنان نیز کشیده شد تا اراده مقاومت در هم شکسته شود. به همه اعلام کردیم که این جنایات باید محکوم شود و این قاتلان و جنایتکارانه در دادگاههای بینالمللی محاکمه و مجازات شوند.»
هنیه همچنین اظهار داشت که من جنبش توده ای مردمی را می ستایم که در روزهای گذشته ظهور کرد و اعلام کرد که غزه تنها نیست.
رئیس دفتر سیاسی حماس در ادامه تاکید کرد: «آمریکا در فاصله انداختن بین میادین و جبهههای مقاومت در مرزهای شمالی فلسطین اشغالی ناکام ماند. بر ضرورت ارسال فوری کمکهای بشردوستانه برای مردم غزه تاکید کردیم، زیرا غزه امروز به سبب وحشیگریهای صهیونیستها در برابر یک فاجعه انسانی قرار دارد.»
اسماعیل هنیه افزود که به تمامی کسانی که با ما در مورد غیرنظامیان و یا تابعیت اسرا سخن گفتند، اعلام کردیم که در شرایط مناسب در این زمینه توضیح میدهیم و در نهایت اخلاق و انسانیت حماس و ملت فلسطین برای همگان ثابت خواهد شد.
رئیس دفتر سیاسی حماس افزود: «عموم ملت فلسطین و سراسر امت را به خیزش سراسری در روز جمعه تحت عنوان جنگ علیه غزه باید متوقف شود، نه به کوچاندن و میهن جایگزین دعوت میکنیم. تاکید کردیم که حماس، مقاومت و ملت فلسطین از نظر انسانیت و اخلاق بسیار بالاتر از رژیم اشغالگر هستند.»
وستانیوز
https://eitaa.com/aboghasm
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥اگر این سخنان دکتر کوشکی و وقایع روزمره فلسطین را بشنوید، قطعا دیگر نخواهید پرسید چرا حماس دست به #طوفان_الاقصی زد.
✅ واقعاً ملت دربند و مظلوم #فلسطین چه باید بکند و آیا این مردم راه حلی غیر از #مقاومت و مُردن عزتمندانه دارد؟!
آیا تاکنون چیزی در رابطه با جیل الحاجز شنیدهاید؟
#القدس_لنا
#غزه
🇮🇷 تحلیل سیاسی و جنگ نرم
http://eitaa.com/joinchat/1560084480C6ad9c44032
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اعتقاد اسرائیلیها
فقط ما انسانیم!
💬 #aghaye_mix
@insta_enghelabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴یعنی اگه این #گاو، رئیس سازمان ملل بود اینهمه جنگ و مشکلات در جهان نداشتیم.😐👌😃
امروز، حرکت نمادین مردم به سمت مرز خسروی کرمانشاه و اعلام آمادگی برای مبارزه با رژیم صهیونیستی.این مردم بهترین مردمان روزگار خود هستند
قواعد دنیا در حال عوض شدن هست یک قیام همگانی اتفاق افتاده و بزودی نبرد حق و باطل به سکانس آخرالزمانی و پایانی نزدیک می شود
خود را برای دنیایی بسیار آشفته اما کاملا پیروزمندانه برای جبهه حق آماده کنید
#حاج_قاسم
#طوفان_الاقصى #فلسطین
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آخرین آغوش
یکی از پزشکان غزه در بیمارستان متوجه میشود که نوهاش نیز جزو شهداست و به استقبال پیکر او میرود
🇮🇷 گلچین سیاسی
🆔 @Golchinseyasy
قبردخترمیرزای شیرازی تحریم کننده تنباکو مسجدسلیمان نفتون
*چهره این زن را به خاطر بسپارید!*
آرام و مطمئن، لمیده روی صندلی شورای امنیت سازمان ملل متحد، خیره در چشم نمایندگان میلیاردها انسان زندهی دنیا در سال ۲۰۲۳! با دستی که خیلی معمولی آن را بلند کردهاست
آنقدر معمولی که انگار نه انگار دارد رای مثبت ۱۲ کشور دیگر دنیا را برای متوقف کردن جنایات اسرائیل وتو میکند.
بیایید تصویرش را برای همیشه در ذهنهامان ثبت کنیم:
زنی که نماینده کشوری خونریز و جانی است؛ نماد غرب وحشی، نماد دنیای مدرن و پست مدرن و پسا پست مدرن! نماد حیوانیت، وحشیگری و بیشرفی..
کاش میشد این عکس را چاپ کنیم و بر دیوار اتاقهایمان بزنیم! توی مدرسه و اداره و خیابان هم!
تا اگر کسی خواست از صلحطلبی و انساندوستی و توسعه و ثبات و اقتصاد و قانونمداری و هرچیز مثبت دیگری در دنیای این زن جنایتکار حرف بزند، در مقابلش مانند این زن، دستمان را بلند کنیم و...
اگر کسی به شما گفت توسعه غربی، دنیا را جای بهتری برای زندگی کردهاست!
اگر کسی به شما گفت باید از اینها درس وجدان و انسانیت و برابری و کشورداری و عقلانیت بگیریم؛
اگر کسی گفت شما، قاتل زن، زندگی و آزادی هستید نه کس دیگری!
اگر کسی به شما گفت جنگ بس است، مرگ بر بس است، دخالت در امور دیگر کشورها بس است و از این مهملات و چرندیات
فقط تصویر همین زن را نشانش دهید!
راستش میخواستم متن دیگری برای این *یک و بیست دقیقه شب جمعه* بنویسم، اما دیدن تصویر این زن، دلم را به آتش کشید..
#مرگ_بر_آمریکا یی که سردار ما را کشت؛ زنان غره را کشت، کودکی فرزندان فلسطین را کشت، پدران غزه را کشت کشت کشت...
#سردار
#فلسطین
@bozorgtarin_eid
🔴تحلیلگر معروف مصری : به نظر میرسد جنگ بزرگ داره شروع میشه و اسرائیل خودش رو برای ورود زمینی به غزه داره آماده میکنه
جبهه مقاومت منتظر دستور سید حسن نصرالله هستند
ساعات آینده خیلی مهم است.
#طوفان_الاقصی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صحبتهای زینبی گونه دختر فلسطینی
چه نسلی پرورش داده اند این فلسطینیها
#حاج_قاسم
#طوفان_الاقصى
#فلسطین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥اگر این سخنان دکتر کوشکی و وقایع روزمره فلسطین را بشنوید، قطعا دیگر نخواهید پرسید چرا حماس دست به #طوفان_الاقصی زد.
✅ واقعاً ملت دربند و مظلوم #فلسطین چه باید بکند و آیا این مردم راه حلی غیر از #مقاومت و مُردن عزتمندانه دارد؟!
آیا تاکنون چیزی در رابطه با جیل الحاجز شنیدهاید؟
#القدس_لنا
#غزه👊👊✊✊🌷🌹
😭 أقسم بالله إنِّي خجلتُ مِن نفسي عندما شاهدتُ هذا الطفل الغزاوي وهو يناجي اللهَ و یقول :
«یاربِّ، یاربِّ، یاربِّ»
هر کس دارای ذره ای #انسانیت باشد، داغ و درد فلسطین دارد.
توسعه به کنش روشنفکرانه، انتقادی و تحول خواهانه نیاز دارد
جدال گفتمانی نخبگان با موضوع توسعه
✍ابوالقاسم رحمانی
یورگن هابرماس پیشرو مکتب فرانکفورت و از نظریه پردازان حوزه اجتماعی در کتاب نظریه کنش ارتباطی به گسترش افق انتخاب ها برای توسعه می گوید. در توسعه متوازن باید از جامعه ابهام زدایی، حاشیه زدایی و قطبی زادیی شود، باید نقد درون گفتمانی، افزایش تعاملات، گفتگو و خرد جمعی در سایه توسعه آموزش، دموکراسی و توسعه شهری شکل بگیرید و ابزارهای آن مورد توجه مسولین و حکمرانان قرار بگیرید.
اگر مردم و بخصوص نخبگان بتواند مشاهدات و نظرات خود را منظم بین یکدیگر و مجموعه های دولتی انتقال دهند و امکان جدال گفتمانی یا گفتگوی عقلانی و منطقی و بصورت رضایت بخش برای حل اختلافات بین مردم و دولت داشته باشد که این امکان از شبکه های موجه قانونی دنبال شود. آن موقع توسعه هم ممکن خواهد بود. ولی بر عکس اگر امکان انتقال مطالبات مردمی و اجتماعی به نظام حکمرانی وجود نداشته باشد توسعه امکان پذیر نخواهد بود امکان تامین نیازهای حداقلی برای یک زندگی عادی برای همه شهروندان به معنای توسعه هست و برای ایجاد توسعه پایدار نیاز هست تا توزیع قدرت، ثروت و امکانات و کالا با الگوریتم های درست و عادلانه انجام بگیرید که این به اقتدار گرایی و توانش بیشتر دولت کمک خواهد کرد.
https://chat.whatsapp.com/JGloID1ExuO50y4ntUBioR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
وای به یاد حضرت رقیه سلام الله علیها که تو بیابان گم شده بود .
😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
📸 تمام تصاویر و فیلمایی که در این چند روز دیديم یک طرف
این یکی یک طرف
🖌 اگر از این غم بمیریم رواست
🖌مرگ بر حقوق بشر
🖌 مرگ بر شورای امنیت سازمان ملل
🖌مرگ بر آمریکا
🖌مرگ بر اسرائیل
🖌مرگ سازش
🖌مرگ بر سکوت