eitaa logo
👈اینجا ایران است🏡
14.3هزار دنبال‌کننده
21.3هزار عکس
9.4هزار ویدیو
8 فایل
🏔اینجا 🇮🇷ایران🇮🇷 است🏕 ادمین کانال @Yaaliali1402 🍒من یک گردشگر هستم. با هم زیبایی ببینیم😍 #گردشگری #طبیعت_گردی #آداب_و_رسوم_قومی_محلی_ایرانی #بازیها_و_غذاهای_سنتی_و_محلی_ایران تبلیغات https://eitaa.com/joinchat/3796107461Cb1bed8ed26
مشاهده در ایتا
دانلود
برنج نیم دانه ۵۰۰ گرم سیب زمینی دو عدد متوسط چریش، سبزی محلی یك كیلو گرم پیاز یك عدد بزرگ آرد یك كیلو گرم عدس ۵۰۰ گرم نمك و روغن و ادویه جات به میزان لازم طرز تهیه : ابتدا چریش‌ها را ریز كرده و همراه مقدار اندكی آب در قابلمه می‌گذاریم تا خوب له شود بعد از سرد شدن آن را در یك صافی می‌گذاریم و آب آن را به طور كامل جدا می‌كنیم، به طور جداگانه برنج و سیب زمینی پوست كنده را در مقداری آب می‌گذاریم تا خوب له شود و به صورت خمیر درآید، بعد عدس‌ها را كه از قبل آب پز شده است را به برنج و سیب زمینی اضافه می‌كنیم، بعد از آماده سازی این مواد پیاز را خرد كرده و در روغن به همراه ادویه و زردچوبه و فلفل و نمك تفت می‌دهیم و سبزی و مواد آماده شده را به آن اضافه می‌كنیم ،مواد داخل خمیر آماده است، خمیر را كه از قبل آماده كرده ایم به مدت دو ساعت می‌گذاریم تا خوب جا بیفتد، سپس آن‌ها را به اندازه هر یك ۲۰۰ گرم جدا می‌كنیم و روی سینی می‌گذاریم و همراه وردنه آن را باز می‌كنیم بعد مقداری مواد را را روی آن می‌گذاریم و به طوری كه نصف خمیر، از مواد پوشیده شده باشد آن را صاف می‌كنیم بعد طرف دیگر خمیر را روی آن بر می‌گردانیم و با سر انگشتانمان دور آن را به هم می‌چسبانیم تا باز نشود. می‌توان برای پخت، نان را در تنور‌های گازی كوچك یا فر قرار داد، ولی سبك قدیمی كه هنوز هم در خیلی از منازل مرسوم است، موزاییكی تمیز كه از قبل آن را به مدت چند ساعت روی شعله كم گذاشته ایم تا خوب داغ شود نان‌ها را روی آن قرار می‌دهیم تا رنگ خمیر به صورت نان پخته شده درآید. نان محلی ما آماده است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سلام،ظهرتون بخیـــــــــــــــر ☀️ سفره هاتون پربرکت🍀 بفرمائیدناهارخوشمزه😋😋
دماوندزیبا😍
طبیعت روستا زیبا ودیدنی هجیج ❤️😍 روستای هجیج از جاهای دیدنی پاوه در استان کرمانشاه است و در در ۳۴ کیلومتری شهر پاوه قرار دارد.