eitaa logo
👈اینجا ایران است🏡
14.3هزار دنبال‌کننده
21.3هزار عکس
9.4هزار ویدیو
8 فایل
🏔اینجا 🇮🇷ایران🇮🇷 است🏕 ادمین کانال @Yaaliali1402 🍒من یک گردشگر هستم. با هم زیبایی ببینیم😍 #گردشگری #طبیعت_گردی #آداب_و_رسوم_قومی_محلی_ایرانی #بازیها_و_غذاهای_سنتی_و_محلی_ایران تبلیغات https://eitaa.com/joinchat/3796107461Cb1bed8ed26
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینجا روستای جیرگوابر از مناطق بوم گردی و گردشگری در شهر املش استان گیلانه😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آبشار ولیلا  جاذبه ای شگفت انگیز و زیبا در دل جنگل انجیلی ، مازندران
آرامگاه بوعلی سینا در همدان😍
چشمه سبزپوشان هرمزگان یکی دیگر از دیدنی‌های حاجی آباد هرمزگان، چشمه سبزپوشان است که در نزدیکی یک کوه که با درخت‌های نخل احاطه شده قرار دارد. جالب است بدانید که دمای آب این چشمه با توجه به فصل تغییر می‌کند؛ تابستان ها آب چشمه خنک و زمستان‌ها، آب چشمه گرم است. بنابراین یکی از بهترین مکان های تفریحی هرمزگان برای شنا در هر فصلی محسوب می‌شود. سیاه‌ماهی، کامبوزیا و باربوس از ماهی‌های چشمه سبز‌پوشان هستند سبزپوشان
لنجو😋 🔸یکی دیگر از غذاهای محلی سیستان و بلوچستان، لنجو نام دارد که به آن ماهی آب‌پز شده یا آبگوشت ماهی نیز می‌گویند. در جنوب کشورمان و به ویژه شهرهای نزدیک به دریا، ماهی یکی از اصلی‌ترین مواد غذایی به حساب می‌آید و به همین خاطر، آن را به روش‌های مختلفی طبخ می‌کنند؛ ماهی‌هایی که با آب پخته می‌شوند را لنجو می‌نامند. البته بسیاری از مردم این استان ماهی را با دوغ می‌پزند و به آن لنجو با دوغ یا ماهی دوغی می‌گویند. جالب آنکه برای تهیه لنجو ابتدا ماهی را با موادی مثل پیاز سرخ‌شده، نمک، فلفل، آچار زابلی (1) و زردچوبه می‌پزند و پس از آن، مدتی ماهی را از آب بیرون می‌کشند. ماهی را کمی بیشتر حرارت می‌دهند و در نهایت، این دو را در کنار هم سرو می‌کنند. به آب و مواد داخل آن نیز آبگوشت می‌گویند.
مواد لازم برای لنجو یا ماهی آب پز پیاز روغن دوغ ماهی نمک ، فلفل و زردچوبه آچارزابلی طرز تهیه لنجو یا ماهی آب پز ابتدا مقداری پیاز سرخ کنید و بعد به آن نمک، فلفل، زردچوبه ، آچار و دوغ را اضافه کنید و بگذارید تا دوغ بجوش بیاید. حتما مدام هم بزنید تا دوغ نبندد و خراب نشود.البته میتوان از آب هم بجای دوغ استفاه کرد که در این صورت به هم زدن نیازی نیست. بعد از جوش آمدن ماهی را اضافه کنید تا پخته شود. وقتی ماهی پخت ، آب آن را خالی کنید و ماهی را دوباره داخل قابلمه بگذارید و کمی زردچوبه، نمک و فلفل روی ماهی بریزید و حرارت را ملایم کنید تا وقتی که آب ماهی خشک شود. لنجو شما آماده خوردن است. نکات تکمیلی در مورد لنجو زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد . لنجو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید . توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
34.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرزتهیه لنجو(آبگوشت ماهی)غذای سیستانی😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا