eitaa logo
👈اینجا ایران است🏡
14.3هزار دنبال‌کننده
21.5هزار عکس
9.5هزار ویدیو
8 فایل
🏔اینجا 🇮🇷ایران🇮🇷 است🏕 ادمین کانال @Yaaliali1402 🍒من یک گردشگر هستم. با هم زیبایی ببینیم😍 #گردشگری #طبیعت_گردی #آداب_و_رسوم_قومی_محلی_ایرانی #بازیها_و_غذاهای_سنتی_و_محلی_ایران تبلیغات https://eitaa.com/joinchat/3796107461Cb1bed8ed26
مشاهده در ایتا
دانلود
لنجو😋 🔸یکی دیگر از غذاهای محلی سیستان و بلوچستان، لنجو نام دارد که به آن ماهی آب‌پز شده یا آبگوشت ماهی نیز می‌گویند. در جنوب کشورمان و به ویژه شهرهای نزدیک به دریا، ماهی یکی از اصلی‌ترین مواد غذایی به حساب می‌آید و به همین خاطر، آن را به روش‌های مختلفی طبخ می‌کنند؛ ماهی‌هایی که با آب پخته می‌شوند را لنجو می‌نامند. البته بسیاری از مردم این استان ماهی را با دوغ می‌پزند و به آن لنجو با دوغ یا ماهی دوغی می‌گویند. جالب آنکه برای تهیه لنجو ابتدا ماهی را با موادی مثل پیاز سرخ‌شده، نمک، فلفل، آچار زابلی (1) و زردچوبه می‌پزند و پس از آن، مدتی ماهی را از آب بیرون می‌کشند. ماهی را کمی بیشتر حرارت می‌دهند و در نهایت، این دو را در کنار هم سرو می‌کنند. به آب و مواد داخل آن نیز آبگوشت می‌گویند.
مواد لازم برای لنجو یا ماهی آب پز پیاز روغن دوغ ماهی نمک ، فلفل و زردچوبه آچارزابلی طرز تهیه لنجو یا ماهی آب پز ابتدا مقداری پیاز سرخ کنید و بعد به آن نمک، فلفل، زردچوبه ، آچار و دوغ را اضافه کنید و بگذارید تا دوغ بجوش بیاید. حتما مدام هم بزنید تا دوغ نبندد و خراب نشود.البته میتوان از آب هم بجای دوغ استفاه کرد که در این صورت به هم زدن نیازی نیست. بعد از جوش آمدن ماهی را اضافه کنید تا پخته شود. وقتی ماهی پخت ، آب آن را خالی کنید و ماهی را دوباره داخل قابلمه بگذارید و کمی زردچوبه، نمک و فلفل روی ماهی بریزید و حرارت را ملایم کنید تا وقتی که آب ماهی خشک شود. لنجو شما آماده خوردن است. نکات تکمیلی در مورد لنجو زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد . لنجو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید . توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
34.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرزتهیه لنجو(آبگوشت ماهی)غذای سیستانی😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سلام،ظهرتون بخیـــــــــــــــر ☀️ اعیادشعبانیه مباااارک🌸 سفره هاتون پربرکت🍀 بفرمایید ناهار 😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺🍃  عصر زیباتون بخیر♥️ ‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎               ‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌  ‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تنگهٔ کاوند» استان چهارمحال و بختیاری، شهرستان اردل، روستای کاوند
پل معلق آوج پل معلق آوج با نمای حیرت‌انگیز و چشم‌انداز رؤیایی خود، بهترین مکان برای تماشای طبیعت دل‌انگیز و خارق‌العاده این منطقه است. این پل طویل که لقب نخستین پل معلق غرب کشور و دومین پل طولانی معلق ایران را به خود اختصاص داده، از طولی به‌اندازه ۱۷۰ متر و ارتفاعی برابر با ۱۰۵ متر برخوردار بوده و قادر است وزنی معادل با ۲۰۰ تن (۲۸۰۰ نفر) را بدون هیچ مشکلی تاب آورد. طول زیاد، استحکام بالا و مناظر زیبای طبیعت اطراف پل موجب شده که بسیاری از طبیعت دوستان به آوج سفر کرده و لذت قدم زدن روی این پل تماشایی را تجربه کنند.