eitaa logo
👈اینجا ایران است🏡
14.3هزار دنبال‌کننده
21.2هزار عکس
9.3هزار ویدیو
8 فایل
🏔اینجا 🇮🇷ایران🇮🇷 است🏕 ادمین کانال @Yaaliali1402 🍒من یک گردشگر هستم. با هم زیبایی ببینیم😍 #گردشگری #طبیعت_گردی #آداب_و_رسوم_قومی_محلی_ایرانی #بازیها_و_غذاهای_سنتی_و_محلی_ایران تبلیغات https://eitaa.com/joinchat/3796107461Cb1bed8ed26
مشاهده در ایتا
دانلود
6.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دریاچه‌کیو خرم آباد شهر چشمه ها
خوانسار،اصفهان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌آبشار بهرام بیگی آبشار آبشار بهرام بیگی از جاهای دیدنی سی سخت در روستای دلی بهرام بیگی از توابع شهرستان دنا در ۵۰ کیلومتری شمال غرب سی‌ سخت و ۷۰ کیلومتری یاسوج واقع شده است.
هتل عباسی اصفهان
🌿شیرینی نوقای یکی از خوشمزه‌ترین و معروف‌ترین سوغات تبریز، نوقا یا لوکاست. نوقا به نوعی شیرینی گفته می‌شود که از ترکیب سفیده تخم‌مرغ با شکر، عسل، گردو، آجیل و تکه‌های میوه تولید می‌شود. این شیرینی، بافت نرم و لطیفی دارد که کمی کش می‌آید. ظاهر نوقا به گز اصفهان شبیه است و به همین دلیل، برخی این دو را اشتباه می‌گیرند.
  نوقا یکی از شیرینی‌های سنتی شهر تبریز است. مردم در زبان محلی به‌آن «لوکا» می‌گویند. نوقای سنتی گردویی یکی از قدیمی ترین محصولات مختص تبریز هست که به عنوان سوغات اصیل این منطقه نیز مطرح می باشد. (Noga در عبری به معنی درخشش، نور خیلی روشن و Nogah به معنی روشنی و درخشش است.) نوقا یا لوکا در انواع مختلف مانند نوقای گردویی ، نوقای وانیلی، نوقای پسته ای، نوقای آجیلی، نوقای شکلاتی و … تهیه می شود. نوعی از نوقا که به نوقای آجیلی معروف است و از موادی همچون شکر، آب، گلوکز، مغز گردو، بادام درختی، بادام هندی، پسته، فندق، سفیده تخم مرغ، گلاب و آرد گندم تهیه میشود. روش اول تهیه نوقای گردویی : مواد لازم برای تهیه نوقا : نان میکادو: ۲ ورق شکر: ۴۵۰ گرم گلوکز مایع: ۲۵۰ میلی لیتر عسل یا شیره: ۱۲۵ میلی لیتر وانیل: یک هشتم قاشق چایخوری سفیده تخم مرغ: ۲ عدد کره نرم: ۷۵ گرم گردو : ۲۵۰ گرم   طرز تهیه شیرینی نوقای گردویی : قالب مستطیل شکل ۲۰×۳۰ سانتی متری را چرب کنید و یک ورق از نان میکادو را کف قالب قرار داده کنار بگذارید. شکر، گلوکز مایع، شیره و یا عسل را در ظرفی ریخته روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود. بعد از آن حرارت را کمی بالا برده تا مواد به جوش آید. این مواد باید حدود ۵ دقیقه بدون اینکه هم بخورد بجوشد تا زمانی که درجه حرارت سنج شما عدد ۱۳۰ درجه سانتی گراد را نشان دهد. قبل از اینکه مایع کاملا آماده شود سفیده تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. سپس شیره آماده را از روی حرارت برداشته به صورت یک نوار باریک به آرامی به سفیده اضافه کنید. همچنان با همزن به زدن ادامه دهید تا شیره کاملا جذب شده و مواد غلیظ شود. به طوری که شکل خود را حفظ کند. بعد از جذب شیره با سفیده، کره نرم شده را اضافه کنید و در نهایت فندق و پسته را مخلوط کنید و در قالب آماده بریزید و با سرعت مواد را با کاردک چرب داخل قالب، پهن کنید. تکه دیگر نان میکادو را روی مواد قرار داده کاملا فشار دهید تا نان به مواد بچسبد. قالب را در دمای محیط قرار دهید تا نوقا کاملا خنک شود. سپس شیرینی را با استفاده از یک چاقوی چرب برش دهید و در ظرف بچینید.   دقت و سرعت عمل در کار، نکته اصلی در تهیه این شیرینی است. همین طور بهتر است در تهیه این شیرینی از همزن کاسه دار استفاده کنید. در صورت در دسترس نبودن دماسنج می توانید بعد از ۵ دقیقه جوشیدن مایع به اندازه یک قطره از آن را داخل آب سرد بریزید چنان چه بلافاصله فرم گرفت و شکننده شد مایع آماده است. می توانید بجای گردو از فندق و پسته پوست کنده یا فقط پسته پوست کنده استفاده کنید.   روش دوم تهیه نوقای گردویی : مواد لازم : شکر :۷۵۰گرم گلوکز:۵۰۰گرم آب:۳۰۰میلی لیتر گردوی خرد شد ه :۶۰۰گرم سفیده تخم مرغ :۱۰عدد وانیل :۴/۱قاشق چای خوری نان بستنی(میکادو): به میزان لازم   روش تهیه : شکر و آب را مخلوط کنید و روی اجاق بگذارید تا جوش آید در این هنگام گلو کز را به ان بیفزایید هنگامی که شربت غلیظ شد،چند قطره از آن داخل آب بریزید زمانی که گلوله شد آماده است . سپس سفیده تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا خوب سفید شود و فرم بگیرد حالا شربت  را از روی حرارت بر دارید  و کم کم در هنگام هم زدن تخم مرغ ها به ان بیفزایید در  آخر گردو را به مواد اضافه کنید . اکنون نان بستنی را داخل سینی بگذارید  و روی آن مایه ی نوقا را بریزید و پس از خنک شدن به صورت مسطتیل ببرید و میل نمایید .   خواص گردو : گردو بهترین منبع منگنز و مس می باشد و منیزیم و فسفر نیز در آن وجود دارد. مقداری روی، آهن، کلسیم و سلنیوم نیز پیدا شده است. گردو مقدار کمی سدیم یا نمک دارد وحاوی بیشترین مقدار ویتامین های B۶، B۱ و B۵( پانتوتنیک اسید) می باشد. در گردو ویتامین هایی نظیر E ، B۳ و B۲ نیز وجود دارد.  
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا