eitaa logo
👈اینجا ایران است🏡
14.3هزار دنبال‌کننده
21.6هزار عکس
9.6هزار ویدیو
8 فایل
🏔اینجا 🇮🇷ایران🇮🇷 است🏕 ادمین کانال @Yaaliali1402 🍒من یک گردشگر هستم. با هم زیبایی ببینیم😍 #گردشگری #طبیعت_گردی #آداب_و_رسوم_قومی_محلی_ایرانی #بازیها_و_غذاهای_سنتی_و_محلی_ایران تبلیغات https://eitaa.com/joinchat/3796107461Cb1bed8ed26
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مسجدشافعی کرمانشاه
دشتک (اردل) دشتک ، شهری چندهزار نفری در شهرستان اردل در استان چهارمحال و بختیاری است . این شهر در جنوب غربی شهر کرد قرار دارد و فاصله آن تا شهرکرد از طریق جاده شهرکرد به اردل ، حدود 90 کیلومتر است . دشتک در دامنه های جنوبی رشته زردکوه قرار دارد و آب و هوایی نسبتا سرد با زمستان های برف گیر دارد . یک چشمه آب شور و معادن فراوان شن ، از دیگر ویژگی های دشتک است .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آبشارهای شیرآباد گلستان آبشارهای شیرآباد در دل جنگل‌های استان گلستان قرار دارند و برای رسیدن به آنها باید در دل جنگل سرسبز و زیبای هیرکانی پیاده‌روی کنید. آب‌تنی و آب‌بازی در آبشارهای شیرآباد گلستان از تفریحات بسیار جذابی است که به ویژه در فصل بهار و تابستان شما را مجاب به بازدید از این آبشارها می‌کند. در مسیر رسیدن به آبشارهای شیرآباد غار دیوسپید را هم می‌توانید از نزدیک ببینید، این غار بزرگترین زیستگاه سمندرهای غارزی گرگانی (گونه‌ای در حال انقراض) در ایران است.
آرامگاه صائب تبریزی میرزا محمد علی صائب تبریزی در قرن یازدهم هجری ملک الشعرای دربار صفویه و یکی از شعرای معروف دوران خود بود. صائب تبریزی متولد شهر زیبای تبریز است اما بر خلاف تصور عموم او در یکی از محله های شهر زیبای اصفهان آرمیده است. پس از فوت او، تا مدت ها ناشناس باقی ماند و نهایتا پس از شناخته شدن بنای بسیار زیبایی برای مزارش ساخته شد که امروزه این آرامگاه ساخته شده در دوران پهلوی متعلق به لیست آثار ملی ایران شده است.
آبگوشت آجیل از غذا‌های محبوب تهران قدیم که معمولا به‌عنوان سحری در ماه رمضان سرو می‌شد و در آن از گوشت گوسفند گردن یا ماهیچه گوشت گوسفند، نخود پوست گرفته، فندق، پسته، بادام، گردو، مویز، لواشک یا گوجه برغانی به‌همراه زعفران و پیاز و نمک استفاده می‌کردند. برای پخت این غذا تمام مواد را در دیگ یا دیزی می‌ریختند سپس در آن را محکم می‎‌بستند تا خوب دم بکشد.