کفلمه
کفلمه یکی از خوراکیهای بومی و بسیار مقوی استان مرکزی و به ویژه شهرستان تفرش است. البته کفلمه در بسیاری از مناطق کشور از جمله استان خراسان و کرمان نیز با نام قوتو یا قاووت به عنوان معجونی سنتی و بومی، تهیه و مورد استفاده قرار میگیرد. این خوراکی بومی، بسیار مقوی، مغذی و سرشار از انرژی است که با مصرف آن، بسیاری از مواد مورد نیاز بدن، تأمین خواهد شد.
مواد لازم
4 قاشق غذاخوری آرد نخودچی
2 قاشق غذاخوری آرد گندم تفت داده شده
3 قاشق غذاخوری گردوی رنده شده
2 قاشق غذاخوری شکر
1 قاشق چای خوری پودر دارچین
1 قاشق چای خوری پودر زنجبیل
مراحل تهیه
1
مقداری گندم رو درون تابه ریختم و روی شعله ملایم تفت دادم به مدت ۵ تا ۷ دقیقه یک مقدار که رنگش عوض شدشعله رو خاموش کردم خنک که شد آسیابش کردم و بعد الک کردم و با آردنخودچی شکر گردو دارچین و زنجبیل مخلوط کردم.
🌺ازهرمغزخامی میشه استفاده کرد مثل گردوی خام بادام خام پسته خام و فندق خام
12.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چند تصویر ترکیبی زیبا از شهر مریوان و زریبار زیبا☺️