آرامگاه شاه نعمت الله ولی
آرامگاه شاه نعمت الله ولی در شهر ماهان در نزدیکی شهر کرمان قرار دارد و که برای اولین بار به صورت یک بنای چهارگوش کوچک با گنبدی بزرگ در باغی عظیم به دستور «احمد شاه دکنی» بر مزار نعمت الله ولی بنا گردید. به مرور زمان این بنا گسترش یافت به طوری که هماکنون بیش از ۳هزار متر مربع به زیربنای این آرامگاه اختصاص پیدا کرده است.
#کرمان
5.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ملک منصورِ کنجوران ، منطقه ای در استان همدان ، شهرستان تویسرکان ،روستای کنجوران است که طبیعتی زیبا و چشم نواز با درختان گردو و باغهای میوه بسیار دارد
#همدان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دهستان پیوشک
دهستان پیوشک، یکی از دهستانهای بخش لیردف شهرستان جاسک در استان هرمزگان ایران است. مرکز این دهستان، روستای پیوشک است.
گشنیز خرد شده۵۰ گرم
شنبلیله۱۰۰ گرم
تمرهندی½ بسته
پیاز۱ عدد
سیر۱ بوته
فیله ماهی۵۰۰ گرم
آرد۱ قاشق غذاخوری
فلفل قرمز تند۱ تا ۲ عدد
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه، کاری و روغن به مقدار کافی
طرز تهیه قلیه ماهی خوزستان
مرحله اول
برای تهیه قلیه ماهی مخصوص خوزستان ابتدا گشنیز و شنبلیله را به صورت ساطوری ریز خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم. در ادامه سبزی ها را اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم.
مرحله دوم
توجه داشته باشید که برای تهیه قلیه ماهی به روش خوزستانی باید سبزی را به خوبی سرخ کنیم تا رنگ آن کمی تیره شود. ضمن اینکه هر چقدر سبزی قلیه ماهی را بیشتر سرخ کنیم، در پایان رنگ خورشت ما تیره تر خواهد شد.
مرحله سوم
در این مرحله سبزی سرخ شده را از تابه خارج می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه تمرهندی را به همراه یک لیوان آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت قرار داده و اجازه می دهیم چند دقیقه بجوشد.
مرحله چهارم
در این مرحله تمرهندی را صاف می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه فیله های ماهی را درون یک سینی قرار می دهیم، سپس مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را با یک قاشق غذاخوری روغن مایع ترکیب می کنیم و روی گوشت ماهی ها می مالیم.
مرحله پنجم
ماهی ها را در همین وضعیت کنار می گذاریم تا طعم دار شوند. در ادامه پیاز و سیر را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم. حالا پیاز را به تابه اضافه می کنیم.
مرحله ششم
پیاز را به خوبی تفت می دهیم تا تغییر رنگ دهد، سپس سیر را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا عطر سیر خارج شود. در ادامه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم و مخلوط سیر و پیاز را یک دقیقه دیگر تفت می دهیم.
مرحله هفتم
در این مرحله رب گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا به طور کامل سرخ شود. در ادامه سبزی های سرخ شده را به قابلمه اضافه می کنیم، سپس ۲ لیوان آب به قابلمه می افزاییم و اجازه می دهیم آب به نقطه جوش برسد.
مرحله هشتم
در همین حین تمرهندی صاف شده را به قابلمه اضافه می کنیم، سپس فلفل قرمر و آرد را اضافه کرده و درب قابلمه را می گذاریم. حالا باید اجازه دهیم غذا به مدت یک ساعت با حرارت بسیار ملایم جا بیفتد و آب آن کم شود.
مرحله نهم
حالا یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم، سپس تکه های ماهی را به تابه اضافه کرده و تمام قسمت هایشان را به صورت یکدست سرخ می کنیم. پس از گذشت یک ساعت ماهی را به قابلمه اضافه می کنیم.
مرحله دهم
در این مرحله حرارت زیر قابلمه را روی کمترین درجه قرار می دهیم و اجازه می دهیم خورش به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت دیگر روی حرارت بماند تا روغن بیندازد و جا بیفتد. در نهایت قلیه ماهی را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه برنج سرو میکنیم.