ضرابخانه گنجعلی خان
ضرابخانه گنجعلی خان که به موزه ضرابخانه یا موزه سکه کرمان نیز شناخته میشود، همان طور که پیشتر نیز گفته شد، در بخش شمالی-جنوبی بازار مسگری و رو به روی حمام گنجعلی خان قرار دارد.
بنای ضرابخانه به صورت چهارگوش است که شامل یک گنبد بزرگ و چهار طاق کوچک در اطراف آن میشود. بر فراز گنبد اصلی آن، یک عمارت کلاه فرنگی قرار دارد که معماری منحصر به فرد این عمارت، موزه ضرابخانه را به یک بنای نورگیر تبدیل کرده است.
#کرمان
#ضرابخانه_گنجعلی_خان
هدایت شده از جوک دونی
تا حالا فک کردی سرد مزاج به کی میگن؟؟🤔🤔
❌کسی که پشت گلوش خلط جمع میشه
❌کف پاش داغه اما سردی اذیتش میکنه
❌شکم و پهلو پیدا کرده
❌نفخ و ورم شدید معده داره
❌مدام کسل و خسته س
❌به شدت عصبانی و بی حوصله شده
❌دچار ریزش مو و ضعف حافظه شده
❌کمکاری تیرویید پیدا کرده
🔴به فکر سلامتی خود و خانواده باشید‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️
✅اگه یک یا چند مورد از این موارد رو داری،مشاورهی رایگان بگیر
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://formafzar.com/form/sp9l9
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
استان فارس،شهرستان ممسنی
روستای جهرم کمر پادشاه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جاذبه های گردشگری شیراز
ماهی صٌبور تنوری😋
🔸مواد تشکیلدهنده این غذای اصیل و خوشمزه عبارت است از: ماهی صٌبور (بهتر است از نوع نر آن باشد چرا که ماده این ماهی شکمی برآمده دارد.)، سبزی پلویی، گشنیز و شنبلیله، پیاز، سیر، رب گوجه فرنگی، نمک و فلفل، و البته آب تمر هندی که پای ثابت غذاهای جنوبی است.
🔸اهوازیها برای پخت این نوع ماهی کبابی ابتدا داخل شکم ماهی را تمیز کرده و میشویند. سپس شکم ماهی را کاملاً باز کرده و مقداری آب تمر هندی روی آن میریزند و اجازه میدهند تا به خورد ماهی رود. حالا نوبت مخلوط کردن سیر، پیاز، سبزی پلویی، گشنیز و شنبلیله و کمی تمر هندی سفت است.
🔸در مرحله بعد، باقی آب تمر هندی، ربگوجه، نمک و فلفل را به مخلوط سبزی اضافه کنید و روی شکم ماهی بمالید. روش درست کباب کردن ماهی به این شکل است که شکم باز شده ماهی رو به بالا باشد. میتوانید ماهی را درون توری قرار دهید یا مستقیم روی ذغال کباب کنید. البته این روزها که بیشتر مردم در آپارتمان زندگی میکنند، کباب کردن در فر هم گزینه خوبی است.
#ماهی_صٌبور_تنوری
#خوزستان
#اهواز
#غذای_محلی