دولت رئیسی ، لال شفا میدهد .../ دوره قبل لال بودید؟
ما 8 سال از هیچ تلاشی برای تزریق نارضایتی و بیاعتمادی به مردم دریغ نکردیم، ولی حالا از رئیسی توقع داریم برای اون 70درصد اعتمادسازی کند! تعجب نکنید غربگراها واقعا همینقدر وقیح اند! / دولت رئیسی هم ظاهرا به لطف خدا لال شفا میدهد ، همه ساکتین دیروز بلبل زبان شده اند ...
@iran_onlin_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای جمع کردن بساط این جماعت رذل ، چاره ای باید .../ ظهور داعشی های فارسی زبان را به دقت ببینید
نمایش آزادی!این آرزو و زندگی آرمانی منافقین و ضدانقلاب است: خشونت و کشتار!
@iran_onlin_ir
❗تحولی در راه است / بخش اول
⭕«عباس سلیمی نمین»، مدیر دفتر مطالعات و تدوین تاریخ ایران در واکنش به انتخاب حجتالاسلام سید ابراهیم رئیسی به عنوان رئیس جمهور منتخب، طی یادداشتی نوشت:
🔴متن این یادداشت را در ادامه میخوانید:
♦️انتخابات 1400 در سختترین شرایط ممکن به لحاظ تحریمهای فلجکننده و بیسابقه تاریخی، رکود ناشی از جولان 16 ماهه کرونا، کمتحرکی کم سابقه رئیس دولت یازدهم و دوازدهم بهویژه بعد از ظهور این ویروس منحوس، غلبه یأس مطلق سیاسی بر پایگاه اجتماعی طیف اصلاحطلبان، برخی کمتدبیریهای استنباطی دستگاههای نظارتی، اظهارات غیر مسئولانه سیاستمدارانی بیسیاست، بمباران خارج از تصور افکار عمومی ملت ایران توسط رسانههای مجازی و غیرمجازی وابسته به لندن، واشنگتن، تلآویو، ریاض و عواملشان در کمپ آلبانی، شبکه ساواکیها و بازماندگان پهلوی و... برای دور کردن مردم از شاخص متمدنانهای به نام «صندون رأی»، در نهایت در کمال آرامش و امنیت برگزار شد.
❗در این زمینه چند نکته ارزش تأمل خواهد داشت:
🔺️1ـ مواجهه مترقیانه و فرهنگمدارانه شاخصان طیفهای مختلف با انتخاب مردم نوعی آمادگی برای بر طرف ساختن نقارها را به نمایش میگذارد. فقدان ارتباطات منطقی بین طیفهای سیاسی به رسمیت شناخته شده توسط نظام تاکنون تبعات مخرب بسیاری برای مردم داشته است. آزمون اخیر صفبندی روشنی بین پایبندان به منافع ملی که ملت را به صندوقهای رأی فرا خواندند و دشمنان استقلال و عزت این مرز و بوم که ملت را به قهر با صندوق رأی سوق میدادند بود. گشایش باب ارتباط مستمر بین دسته اول از یک سو میتواند التهابها و نگرانیهای فزاینده مردم در آستانه انتخابات را برطرف سازد و از دیگر سو از اتلاف انرژی نیروهای پایبند به مصالح ملی در سطح کلان جلوگیری کند و توانمندیها را در مسیر حل مشکلات فعال سازد.
🔺️2ـ طیف اصلاحطلب دارای دنبالهای است که متأسفانه پایی در خارج از مرزهای منافع ملی دارد. طیف اصولگرا نیز دارای دنبالهای است که برخوردی تکفیرگرایانه با آن چه به مذاق سیاسیاش سازگار نیست دارد. در این آزمون ثابت شدکه میتوان به مهار این دنبالههای نه چندان شایسته توسط خود این دو طیف امیدوار بود. شاخصان اصلاحطلب به تحریم نیروهای افراطی خود وقعی ننهادند، اصولگرایان نیز به فهرست نیروهای تکفیرگرایان برای شورای شهر تهران پشت کردند و حتی به صورت فاحشی به نامزد آنها برای مجلس شواری اسلامی؛ این رویکردی بسیار امیدوار کننده است که میتواند تقویت شود.
🔺️3ـ رفتار آقای قالیباف را میتوان به عنوان نمونه شایستهای در عرصه سیاستورزی شناخت. وی در چارچوب کار جمعی کمترین تردیدی برای پذیرش عقل جمعی از خود نشان نداد و با آنکه در دو سال گذشته آماج حملات آن دو دنباله اصلاحطلبان و اصولگرایان مورد اشاره بود، رأی دهندگان به فهرست امضا شده او برای شورای شهر رأی دادند و وی را شایسته مرجعیت اجتماعی و سیاسی دانستند.
🔺️4ـ آقای احمدینژاد به عنوان فردی واله و شیدای قدرت شناخته شد؛ زیرا در این راه از هیچ عمل غیر اخلاقی و ساختارشکنانهای دریغ نورزید، که آخرین آن طرح تهمت سنگین تلاش برای پناهنده شدن آقای خجسته به اسرائیل بود. وی با وجود حضورش در جایگاه ریاست جمهوری در دو دوره، قبل از ترک پاستور تمام زمینهها را برای ماندن در قدرت به زعم خویش فراهم ساخته بود، اما با هوشمندی نظام در مراقبت از «جمهوریت» در نیل به این آرزو ناکام ماند و اکنون با تأسف و تأثر در حالی به تاریخ میپیوندد که اعتباری برای خود باقی نگذاشته است.
@iran_onlin_ir
tahlilgar.mp3
15.4M
فقط اصلاح طلب ها ببینند / چند نکته مهم در خصوص خطر افسردگی سیاسی ...
جریان اصلاحات کجای کار قرار دارد ؟ چه طور باید آسیب شناسی کرد ؟ / آیا این جریان می تواند در خدمت ایران باشد ؟ / چه طور باید آسیب شناسی کرد / این جریان کجای ماجرا قرار دارد
#آقای_تحلیلگر
@mrtahlilgar1
55.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فقط اصلاح طلب ها ببینند / چند نکته مهم در خصوص خطر افسردگی سیاسی ...
جریان اصلاحات کجای کار قرار دارد ؟ چه طور باید آسیب شناسی کرد ؟ / آیا این جریان می تواند در خدمت ایران باشد ؟ / چه طور باید آسیب شناسی کرد / این جریان کجای ماجرا قرار دارد
#آقای_تحلیلگر
@mrtahlilgar1
یک نکته قابل تامل و عجیب در خصوص حمله به رای دهنده ها .../ بی غیرت ها
تقریبا همه کسانی که شاهد حمله به شهروندان ایران (که جرمشان رای دادن بوده) بوده اند ، می گویند : افراد در مقابل سفارت خانه ها ، انگار یک دستور العمل مشخص داشتند : عمدتا به زنان حمله کرده و آنان را مورد هدف قرار میدادند. یک سوال ؟ سلبریتی های ایران در گرماگرم حمله داعشی های فارسی زبان به زنان ایرانی کجای داستان هستند ؟
@iran_onlin_ir
❌هشدار حماس به اسرائیل درباره تعلل در پایان دادن به محاصره غزه
♨️به گزارش فلسطین الیوم، جنبش مقاومت اسلامی حماس پس از نشست گروههای فلسطینی که با حضور یحیی السنوار رئیس دفتر این جنبش در نوار غزه برگزار شد به رژیم صهیونیستی و همپیمانانش درباره تعلل در پایان دادن به محاصره غزه، عدم پایبندی به اقدامات لازم برای شکستن محاصره غزه و یا ایجاد مانع در مسیر بازسازی غزه هشدار داد.
💢حماس در بیانیهای ضمن قدردانی از شهروندان فلسطینی در قدس اشغالی و محلات آن به ویژه محله الشیخ جراح تاکید کرد: ملت عظیم و رزمندگان شجاع فلسطینی هرگز ساکت نخواهند نشست و ما برای همه گزینهها آماده هستیم. ما هرگز نخواهیم پذیرفت که ملتمان تحت فشار باشند یا برخی از پروندهها به برخی دیگر گره زده شود.
🛑جنبش حماس افزود: برای مقابله با اشغالگران و دفاع از قدس در یک صف قرار خواهیم گرفت.
⭕️حماس همچنین از عدم درج نام رژیم صهیونیستی در فهرست ننگ انتقاد کرد.
♦️پیش از این گروههای مقاومت فلسطین در نوار غزه در بیانیه ای تاکید کردند که در قبال وقت کشی رژیم صهیونیستی در بازسازی نوار غزه، اقدامات تحریک آمیز این رژیم در قدس اشغالی ساکت نخواهد نشست. گروههای مقاومت در این بیانیه از میانجیگران خواستند که به رژیم صهیونیستی برای سرعت بخشیدن به رفع محاصره نواره غزه و مختومه کردن پرونده بازسازی غزه فشار بیاورند.
@iran_onlin_ir
مردم افغانستان مراقب طراحی آمریکایی ها باشند
درباره اوضاع افغانستان بعداً سخن خواهم گفت .
فعلا علیالحساب بدانید قصه طالبان کاملا متفاوت از القاعده و داعش است.
یکی دانستن آنها یا ناشی از جهل است یا مرض!
بسیاری از اخباری که پیرامون طالبان میشنوید از فیلتر آمریکایی_اسرائیلی میگذرد
با یک طراحی آمریکایی برای جنگ قومیتی مواجهیم.
@iran_onlin_ir
♨️پیشبینی اصلاحطلبان: ناسا منحل میشود
🛑روزنامه آرمان ملی در گزارشی با عنوان ناسا در مسیر شعسا نوشت:شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان که کنار رفت بسیاری گفتند نهاد اجماعساز جدیدی میتواند برای اصلاحطلبان خوشیمن باشد و موفقیتهای پیشین را تکرار کند اما پس از گذشت چندی دیدیم ناسا نیز مانند شعسا گرفتار اختلافات درونی و نظرات متفاوت و متناقض شد. چنانکه به باور برخی حتی در مورد حمایت از یک کاندیدا نتوانستند به یک نتیجه کلی برسند. هر چند نتیجه انتخابات نشان میدهد اگر جبهه اصلاحات ایران بهطور تشکیلاتی از همتی حمایت میکرد هم تاثیری در اصل موضوع نداشت؛ چرا که شکاف میان مردم و اصلاحطلبان با حمایت و دعوت تشکیلاتی اصلاحطلبان پر نمیشود. به هر حل ناسا ماموریتی انتخاباتی داشته و حال انتخابات به پایان رسیده است. باید دید بهزاد نبوی و یارانش باز هم به حیات شعسا ادامه میدهند و در جریان اصلاحطلبی به کنشگری در قالب جبهه اصلاحات ایران خواهند پرداخت یا ناسا نیز مانند شعسا به برگی از کتاب خاطرات اصلاحطلبان در سپهر سیاسی ایران تبدیل خواهد شد.
⭕️این روزنامه در ادامه می نویسد:ماههــا پیــش از بــرگــزاری انتخــابـــات ریاستجمهوری سیزدهم در 28 خرداد 1400 بسیاری از تحلیلگران و جامعهشناسان با مورد توجه قرار دادن مطالبات جامعه و نارضایتیهای موجود و انباشته شده طی سالیان نسبت به کاهش مشارکت جدی و معنادار جامعه در انتخاباتهای پیشرو هشدار دادند و از لزوم توجه به این مساله از جانب دولت و همچنین جریانهای سیاسی سخن گفتند. اما نه دولت به این مساله وقعی نهاد و نه اصلاحطلبان متوجه شکاف و گسست خود با جامعه شدند. حتی آنها در توجیه این امر، کاهش جدی مشارکت مردم در انتخابات مجلس یازدهم در اسفند 98 را نارضایتی مردم از مسائل اقتصادی و همچنین ردصلاحیتهای خودشان عنوان کردهاند. گویی اینکه اگر کاندیداهای آنها تایید میشدند مردم به آنها رای میدانند
❗️ارمان ملی در نهایت خاطر نشان می شود:بسیاری از کارشناسان و تحلیلگران موضوع را مطرح کردند که اگر ناسا هم پای کار میآمد بازهم توفیقی حاصل نمیشد. چون اصلاحطلبان همانطور که نتوانستند به درک وضع اقتصادی، معیشتی و اجتماعی مردم بپردازند و برای حل آن نامهریزی کنند قدرمسلم اگر نامزدهایشان نیز تایید میشدند در انتخابات 1400 بهطور اولی نمیتوانستند مردم را پای صندوق رای دعوت کنند. حال اینکه حمایت نهاد اجماعساز اصلاحطلبان چقدر میتوانست تاثیرگذار باشد نتیجه پایانی نشان داد در صورت حمایت ناسا نیز چندان تغییری در اصل موضوع به وجود نمیآمد. حال باید دید نهاد اجماعساز اصلاحطلبان، که برای انتخابات تشکیل شده بود، ادامه کار خواهد داد یا اینکه روند شورای عالی سیاستگذاری را پیش خواهد گرفت.
@iran_onlin_ir