❌اظهارات تازه علیاف درباره ایران و ارمنستان در بازدید از «هادروت»
⛔الهام علیاف رئیسجمهور جمهوری آذربایجان در بازدید از شهر «هادروت» منطقه قرهباغ ادعا کرد که تا قبل از قرن نوزده در این شهر هیچ ارمنی حضور نداشت.
العالم - آسیا
🔷️رئیسجمهور جمهوری آذربایجان به مناسبت اولین سالگرد آزادسازی هادروت در منطقه قره باغ روز یکشنبه (امروز) از این شهر دیدن کرد.
🚫خبرگزاری رسمی «آذرتاج» جمهوری آذربایجان گزارشی درباره حضور الهام علی اف در شهر هادروت و صحبتهای او در بازدید از این منطقه از شهرستان «خوجاوند» منتشر کرد.
🛑علی اف رئیسجمهور جمهوری آذربایجان به مناسبت اولین سالگرد آزادسازی هادروت در نتیجه جنگ سال گذشته با ارمنستان اعلام کرد، دولت برای بازسازی هادروت برنامه دارد.
❌رئیسجمهور جمهوری آذربایجان در ابتدای سخنانش گفت: «دوستان عزیز! امروز اولین سالگرد آزادسازی هادروت است. من از صمیم قلب به شما و همه مردم (جمهوری) آذربایجان این مناسبت را تبریک میگویم».
🔻الهام علی اف ادامه داد: «بعد از یک وقفه طولانی، ما به هادروت خوجاوند برگشتهایم. ما با جنگیدن، دادن خون و شهید دادن به هادروت برگشتهایم...ما متجاوزان را از سرزمین بومیمان راندیم..یک دوره جدید در هادروت و به طور کلی در قره باغ آغاز شده است».
⛔وی با تمجید از عملیات نظامی سال گذشته ارتش جمهوی آذربایجان در هادروت گفت: «عملیات هادرت یکی از مهمترین عملیاتهای جنگ دوم قره باغ است. این عملیات هم از نظر نظامی و هم از نظر استراتژیک اهمیت زیادی داشت. اتمام موفقیت آمیز این عملیات به ما این فرصت را داد تا به هدف خود در آزادسازی قره باغ برسیم».
❗علیاف در ادامه سخنان خود به تندی علیه مواضع مقامهای مختلف ارمنستان و ارمنستانیهای حاضر در مناطق مختلف جهان پرداخت و گفت که آنها حین «اشغال قرهباغ، در جریان جنگ (44 روزه سال گذشته) و دوره پس از جنگ» مکرر مشغول دروغگویی بودهاند.
♨️وی گفت: «ارمنستانیهای جهان به سادگی این تصور غلط را در کشورهایی که زندگی میکنند ایجاد کردهاند و گفتند که مردم ارمنستانی قرنها در این سرزمین زندگی کردهاند».
🔻الهام علیاف افزود: «ارمنستانیها در قرن 19 از ایران به هادروت (انتقال و) اسکان داده شدند. همه این را میدانند. قبلاً هیچ ارمنی در اینجا نبود. آنها تاریخ را جعل کردهاند و هنوز واقعیتهای کنونی را جعل میکنند».
🛑وی در ادامه از برنامههای دولتش برای بازسازی هادروت و دیگر مناطق قره باغ کوهستانی خبر داد و اعلام کرد که «امروز مرمت هادروت آغاز شده است. زیربنای بزرگراه گذاشته شده است. بزرگراههای چهار خطه هادروت-جبرئیل و هادروت-فضولی ساخته میشود... و ساخت مسجد در هادروت آغاز شده است».
🚫رئیسجمهور جمهوری آذربایجان افزود: «من پایه و اساس مسجد را نیز گذاشتهام و فکر میکنم این یک رویداد تاریخی است. زیرا در زمان شوروی بیشتر مردم ساکن هادروت ارمنستانی بودند. آنها البته اجازه ساخت مسجد در اینجا را نمیدادند. همه ما میدانیم که ساختن مسجد در دوران (اتحاد جماهیر) شوروی در کل و در دوران بیخدایی، غیرممکن بود».
🔶️اظهارات علیاف در شرایطی مطرح شده که به رغم آتشبس بین ارمنستان و جمهوری آذربایجان بعد از جنگ سال گذشته بر سر قرهباغ با میانجیگری روسیه، تنشها در قفقاز جنوبی همچنان خبرساز است.
🔺️طبق توافق آتشبس ارمنستان و جمهوری آذربایجان، قرار شد ارمنستان اراضی اشغالی جمهوری آذربایجان در «آغدام»، «کلبجر» و «لاچین» را تخلیه کند و همچنین توافق شد که ارتباط بین نخجوان با سایر بخشهای جمهوری آذربایجان تسهیل شود. در مقابل جمهوری آذربایجان نیز متعهد شد ضمن توقف عملیاتهای نظامی، کریدور لاچین را (به عرض پنج کیلومتر) برای اتصال قرهباغ به خاک ارمنستان تضمین کند. بنابر این توافق، روسیه نیروهای حافظ صلح خود را در مناطق همجوار قرهباغ کوهستانی و مناطق مرزی جمهوری آذربایجان و ارمنستان مستقر کرده است.
@iran_onlin_ir
zarif.7.19.mp3
12.88M
اشک های این مرد و 750 سکه طلا ، آنچه این روزها مردم یاد ظریف می آورند ...
صحبت های جنجال برانگیز ظریف درباره متن برجام که تایید حرف های منتقدین بوده ، دو عکس از تاریخ اخیر ایران را برجسته کرده است. اشک های یک نماینده مجلس و هفتصد و پنجاه سکه طلا ...
👇 آدرس ما در پیام رسان های مختلف . لطفا با دنبال کردن صفحات و معرفی ما ، به دیده شدن ما کمک کرده و ما را در مسیری که انتخاب کرده ایم یاری کنید.
👇گفت و گو با تحلیلگر / اینستا:
https://www.instagram.com/mr_tahlilgar3
👇 کانال ما در تلگرام:
https://t.me/mrtahlilgar
👇کانال ما در یوتیوب:
https://www.youtube.com/c/mrtahlilgar1
👇در توئیتر:
https://twitter.com/mr_tahlilgar_
👇در ایتا :
https://eitaa.com/mrtahlilgar1
👇در آپارات:
https://www.aparat.com/mrtahlilgar
39.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اشک های این مرد و 750 سکه طلا ، آنچه این روزها مردم یاد ظریف می آورند ...
صحبت های جنجال برانگیز ظریف درباره متن برجام که تایید حرف های منتقدین بوده ، دو عکس از تاریخ اخیر ایران را برجسته کرده است. اشک های یک نماینده مجلس و هفتصد و پنجاه سکه طلا ...
👇 آدرس ما در پیام رسان های مختلف . لطفا با دنبال کردن صفحات و معرفی ما ، به دیده شدن ما کمک کرده و ما را در مسیری که انتخاب کرده ایم یاری کنید.
👇گفت و گو با تحلیلگر / اینستا:
https://www.instagram.com/mr_tahlilgar3
👇 کانال ما در تلگرام:
https://t.me/mrtahlilgar
👇کانال ما در یوتیوب:
https://www.youtube.com/c/mrtahlilgar1
👇در توئیتر:
https://twitter.com/mr_tahlilgar_
👇در ایتا :
https://eitaa.com/mrtahlilgar1
👇در آپارات:
https://www.aparat.com/mrtahlilgar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴مجری و تحلیلگر شبکه راشاتودی در واکنش به تنش میان ایران و آذربایجان، برخی اقدامات آذربایجان را عامل به وجود آمدن این تنش ذکر کرد و از وجود پایگاه هوایی اسرائیل داخل خاک آذربایجان پرده برداشت.
@iran_onlin_ir
🔷️اعتراف ماکرون؛ مداخله نظامی فرانسه در لیبی در سال 2011 اشتباه بود
رئیس جمهور فرانسه اعتراف کرد که مداخله نظامی این کشور در لیبی در سال 2011 اشتباه بود.
💢 رئیس جمهور فرانسه اعتراف کرد که مداخله نظامی این کشور در لیبی در سال 2011 «اشتباه» بوده است.
🚫به نوشته وبگاه «لیبیا ریویو» «امانوئل ماکرون»، رئیس جمهور فرانسه همچنین گفت که فرانسه در روابط خود با منطقه ساحل از جمله مداخله نظامی در لیبی که منجر به سرنگونی «معمر قذافی» رهبر سابق لیبی شد ، اشتباه کرد.
⛔اعتراف رئیس جمهور فرانسه در جریان شرکت در آخرین روز اجلاس فرانسه و آفریقا در «مون پلیه» انجام شد. وی با گروهی از جوانان قاره آفریقا دیدار و در مورد مسائل مختلف از جمله دموکراسی در کشورهای خود صحبت کرد.
امانوئل ماکرون در واکنش به انتقاد یکی از شرکت کنندگان در گفتوگو گفت: «ما به حاکمیت هیچ قومیتی احترام نگذاشته ایم.»
❗یک فعال جوان از کشور مالی گفت: «میخواهم به رئیس جمهور فرانسه یادآوری کنم که آنچه در ساحل اتفاق می افتد تنها نتیجه آنچه در لیبی انجام شده است.»
🚫ماکرون در مورد منطقه ساحل و سئوالات درباره مسئولیت فرانسه در وخامت اوضاع امنیتی در منطقه گفت: «ما در مالی تنها به خاطر منافع خود در سال 2013 دخالت نکردیم. با این حال، من کاملاً با شما در مورد پرونده لیبی موافقم. فرانسه بدون در نظر گرفتن نظر مردم لیبی مداخله کرد.»
🛑ماکرون مدعی شد که حضور نظامی فرانسه در ساحل به درخواست کشورهای مربوط به جامعه اقتصادی کشورهای غرب آفریقا (ECOWAS) بوده است و فرانسه قصد ماندن نامحدود در آنجا را ندارد.
❌شایان ذکر است که لیبی از زمان برکناری معمر قذافی، دچار هرج و مرج و خشونت بین جناحهای متخاصم شد.
🚫«چوگوئل مایگا» نخستوزیر مالی نیز در روزهای گذشته با اشاره به اینکه فرانسه گروههای تروریستی در این کشور را آموزش میدهد، گفت که این گروهها از لیبی وارد مالی شدهاند. مایگا گفت که کشورش زمانی که با طرف فرانسوی برای مبارزه با تروریسم در خاک مالی توافق کرد از پاریس فقط برای دریافت اطلاعات و پشتیبانی هوایی درخواست کرد و سخن ما درباره استقرار نظامیان در خاک مالی نبود.
🛑وی افزود که فرانسه در شهرهای کونا، گائو و تیمبوکتو به این توافقنامه پایبند بود اما آنها مانع ورود نیروهای ارتش مالی به شهر کیدال شدند و آن را به گروهی واگذار کردند که از نمایندگان گروه «انصار الدین» مرتبط با گروه القاعده بود.
🔷️نخستوزیر مالی تصریح کرد که دولت مالی وارد کیدال نشد و این شهر تحت سیطره فرانسه است و گروههای مسلحی که افسران فرانسوی آنها را آموزش دادهاند، در آنجا حضور دارند.
⛔مالی هفته گذشته نیز در واکنش به اظهارات «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه علیه این کشور، سفیر فرانسه در باماکو را احضار کرد. پیشتر سخنرانی نخستوزیر مالی در سازمان ملل در خصوص خروج فرانسه از مالی را یک رسوایی توصیف کرده و گفته بود که اگر فرانسه در ساحل آفریقا نبود، دولت مالی نیز باقی نمیماند و تروریستها بر باماکو و کل کشور مالی سیطره مییافتند.
@iran_onlin_ir
هدایت شده از آقای تحلیلگر 🇮🇷✌️
همزمان با پیشبرد پروژه تحریم ورزش ایران، باید با اهداف مختلف (تلاش برای جذب ورزشکاران و یا همراه کردن آنها و...) در بدنه ورزش ایران نفوذ کرد.
حضور مریم فقیه ایمانی که (از فردای دیدارش با مقامات اسرائیل) تولیدات محتوایی اش در فضای مجازی وقفِ اسرائیل شده را در همین راستا ببینید.
#آقای_تحلیلگر
@mrtahlilgar1
🛑مرکل: هفتههای آینده برای توافق هستهای ایران تعیین کننده است
♨️صدر اعظم آلمان بر این باور است که هفتههای پیش رو برای آینده توافق هستهای ایران تعیین کننده خواهد بود.
العالم - اروپا
❗آنگلا مرکل صدر اعظم آلمان روز یکشنبه در جریان سفر به سرزمینهای اشغالی فلسطین،گفت: هفتههای پیش رو برای آینده توافق هستهای با ایران تعیین کننده خواهد بود.
⛔وی همچنین مدعی شد: هر روزی که بدون پاسخ ایران به اقدامات ایران میگذرد، منجر به غنی سازی بیشتر اورانیوم توسط ایران خواهد شد.
🚫صدر اعظم آلمان اظهار داشت: ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه و شی جین پینگ رئیس جمهور چین نیز برای کمک به بازگرداندن ایران به میز مذاکره، مسئولیت دارند.
💢وی در کنفرانس خبری مشترک با نفتالی بنت نخست وزیر رژیم صهیونیستی گفت: روسیه و چین نیز در این خصوص مسئولیت دارند، چرا که اگر برجام دیگر اجرا نشود، اوضاع دشوار خواهد شد، بنابر این هفتههای آینده برای این توافق تعیین کننده است.
@iran_onlin_ir