eitaa logo
کانال باشگاه هواداران نان کامل
2.6هزار دنبال‌کننده
2.8هزار عکس
3.4هزار ویدیو
96 فایل
اهداف این کانال: ۱. احیا نان سبوس دار باارد کامل ( ۴٪) ولغو غنی سازی آرد ۲. رفع معایب نانهای سنتی وحذف ضایعات نان ۳. نقد تصمیمات اشتباه دولت درحوزه نان ۴.سالم سازی.کامل سازی وغنی سازی طبیعی نان ۵.تریبت متخصص وکارشناس درزمینه نان
مشاهده در ایتا
دانلود
9.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺صادق خلیلیان: بعد از آزادسازی قسمت نان، مابه‌تفاوتش به مردم داده شد و مصرف نان یک مقداری متعادل شد. نسخۀ کامل برنامۀ شیوه با موضوع «حکمرانی و مسئلۀ خودکفایی» https://tv4.ir/episodeinfo/444126 https://telewebion.com/live/tv4?e=0x10a0f0aa صوت برنامۀ «حکمرانی و مسئلۀ خودکفایی» : https://eitaa.com/shiveh_tv4/435 @Shiveh_tv4
11.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رویدادهای دیماه درحوزه نان از زبان استاد محمد رضا خواجه 1- برگزاری همایش ملی نان کامل توسط دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شیراز 2- برگزاری نمایشگاه نان شیرینی شکلات در اصفهان 3- برگزاری نشست نان کامل در اراک با حضور مدیران ارشد کشوری از علاقه مندان نانهای سرزمینی ودوستداران نان کامل دعوت می کنیم در همایش شیراز شرکت کرده ودانش خود درمینه تغذیه سالم را بالا ببرند. برهمه اعضا کارگروه ارد ونان کشور که برای نان تصمیم می گیرندوبرای ان نسخه می نویسند مثل تیم نانینو واجب است که دراین جلسات علمی شرکت نمایند. شاید کمتر به نان کشور اسیب بزنند وتصمیمات مخربی اتخاذ نکنند.
12.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
معرفی یک تولید کننده محصولات غذایی سالم از بوشهر به نام خانم رضا زاده .
25.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قابل توجه کلیه کارخانجات ارد که جوانه خودرا جدا می کنند اشنایی بااین مرکز نگهداری وبسته بندی جوانه به نفع شماست .
14.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مصاحبه با اقای جلالت پدر علم زیتون شناسی در ایران وادعای عجیبی که در درمان بیماریها دارند به کمک روغن زیتون .شماهم گوش کنید
18.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خانم فصیحی تولید کننده محصولات بدون گلوتن در اصفهان شما هم باایشان اشنا شوید.
34.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نشست متخصصان طب سنتی کشور در تهران جمعه 7 دیماه 1403 وبررسی راههای احیا وگشترش نان کامل در کشور و شناسایی موانع اجرائی این پروژه ملی .
57.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش پخت نان جو خالص وجو دوسر در باشگاه هواداران نان کامل تحت نظارت استاد : از سال 1375 دراین مرکز نان جو پخت میشود وتوانسته ایم نهایت تلاش خودرا جهت تنوع بخشی به نان کشور بکارگیریم وتوصیه های رهبری را در فرمان 9 ماده ای محقق سازیم هرچند با دوست نادان ودشمن دانا در اطاقهای اداری استان نیز مواجه بوده ایم وهرنوع سنگ اندازی ومانع تراشی را پشت سرگذاشته ایم .اینها کف روی اب هستند واب دریا با خوردن سگ نجس نمی شود. این افراد مخرب وسمی در هر شهری وهراداره ای هستند درست مثل سن وملخ که به گندم حمله می کنند اینها هم برای کارافرینان مراحمت ایجاد می کنندتا دلسرد شوند خودشان از جیب نانوا حقوق می گیرند ولی باوقاحت به نانوایان کشور نوهین می کنند. . ولی همه این افراد نحس ونجس رفتنی اند وماییم که مانا وماندگاریم. نانوایی علم دانستن وهنر توانستن است غیر از هنر که تاج سر آفرینش است دوران هیچ سلطنتی جاودانه نیست.
34.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یک فیلم تحلیلی از علل سقوط نان درایران وراههای عبور از بحران نان .دراین فیلم متوجه می شوید که بزرگ ترین سد رشد نان ونانوا در کشور چیست؟ وکیست واموزش چقدردرارتقا کیفیت نان موثر است.ووظیفه اقای همتی وزیر جدید چیست؟ وچگونه اوضاع نابسامان نان را سامان بخشد واز شر دوست نادان (اعضا تیم نانینو) رهائی یابد. هرکسی باشیم وهردرجه ای داشته باشیم نیازمند اموزش های جدید در رشته خود هستیم والا می شویم جلا ل سخنگوی سامانه نانینو وبه جمال نان ملی اسیب می زنیم. #iranbread.blogfa.com
28.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قابل توجه کارخانجات ارد کشور وهمه کسانی که تمایل دارند در ازمایشگاه یا دانشگاه خود ارد تولید ی را تست وواکنش خمیر را مطالعه ومشاهده نمایند. این فیلم عالی را ببینید و بایاد گیری ان یک مدل نانوایی سیار شبیه سازی شده درکارخانه خود نصب وباکمترین هزینه کشش پذیری خمیر های مختلف را لمس کنند. 90درصد نانهای ما سنتی است و نانوایان به محض بروز تغییر در کیفیت ارد به شما واکنش نشان می دهند .قبل از این که واکنش منفی انهارا بشنوید خودتان در ازمایشگاه با تست 2 کیلو ارد واکنش خمیر را مشاهده ومعایب ارد را عیب یابی کرده وبرطرف سازید . حس لمس خمیر بادست بهتر از سنجش گلوتن وایندکس در ازمایشگاه جواب می دهد وشما می توانید احساس نانوا را درک کنید و در حد امکان برطرف سازید . وصدالبته 50% کیفیت نان مربوط به نوع گندم 30% نانوا 20% تجهیزات نانوایی است .وقرار است ۴ سال دیگر یعنی سال 1407 گندمهای کشور استاندارد شود پس وقتی نان دچار افت می شود نه نانوا مقصر است نه اسیابان ! گندم مقصر است .بااین وجود مطالب ومحتوای کلاسهای اموزشی ما کمک شایانی به مسول فنی کارخانه شما خواهد کرد مارا درتلگرام ویا ایتا دنبال کنید .نانوایی علم دانستن وهنر توانستن است ومادرکنار هم به رشد وبلوغ حرفه ای می رسیم. امتیاز این تنورهای کوچک این است که گازسوز است وبایک کپسول هم کارمیکند کم حجم و کوچک است .ایمنی ان بالاست وموهای دست وصورت شمارا نمی سوزاند . یادگیری ان بسیار ساده است .وقابل حمل با ماشین نیز هست . به کمپین ما بپیوندید وبه تسلط حرفه ای برسید. @iranbread