eitaa logo
کانال باشگاه هواداران نان کامل
2.6هزار دنبال‌کننده
2.8هزار عکس
3.4هزار ویدیو
96 فایل
اهداف این کانال: ۱. احیا نان سبوس دار باارد کامل ( ۴٪) ولغو غنی سازی آرد ۲. رفع معایب نانهای سنتی وحذف ضایعات نان ۳. نقد تصمیمات اشتباه دولت درحوزه نان ۴.سالم سازی.کامل سازی وغنی سازی طبیعی نان ۵.تریبت متخصص وکارشناس درزمینه نان
مشاهده در ایتا
دانلود
57.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش پخت نان جو خالص وجو دوسر در باشگاه هواداران نان کامل تحت نظارت استاد : از سال 1375 دراین مرکز نان جو پخت میشود وتوانسته ایم نهایت تلاش خودرا جهت تنوع بخشی به نان کشور بکارگیریم وتوصیه های رهبری را در فرمان 9 ماده ای محقق سازیم هرچند با دوست نادان ودشمن دانا در اطاقهای اداری استان نیز مواجه بوده ایم وهرنوع سنگ اندازی ومانع تراشی را پشت سرگذاشته ایم .اینها کف روی اب هستند واب دریا با خوردن سگ نجس نمی شود. این افراد مخرب وسمی در هر شهری وهراداره ای هستند درست مثل سن وملخ که به گندم حمله می کنند اینها هم برای کارافرینان مراحمت ایجاد می کنندتا دلسرد شوند خودشان از جیب نانوا حقوق می گیرند ولی باوقاحت به نانوایان کشور نوهین می کنند. . ولی همه این افراد نحس ونجس رفتنی اند وماییم که مانا وماندگاریم. نانوایی علم دانستن وهنر توانستن است غیر از هنر که تاج سر آفرینش است دوران هیچ سلطنتی جاودانه نیست.
34.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یک فیلم تحلیلی از علل سقوط نان درایران وراههای عبور از بحران نان .دراین فیلم متوجه می شوید که بزرگ ترین سد رشد نان ونانوا در کشور چیست؟ وکیست واموزش چقدردرارتقا کیفیت نان موثر است.ووظیفه اقای همتی وزیر جدید چیست؟ وچگونه اوضاع نابسامان نان را سامان بخشد واز شر دوست نادان (اعضا تیم نانینو) رهائی یابد. هرکسی باشیم وهردرجه ای داشته باشیم نیازمند اموزش های جدید در رشته خود هستیم والا می شویم جلا ل سخنگوی سامانه نانینو وبه جمال نان ملی اسیب می زنیم. #iranbread.blogfa.com
28.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قابل توجه کارخانجات ارد کشور وهمه کسانی که تمایل دارند در ازمایشگاه یا دانشگاه خود ارد تولید ی را تست وواکنش خمیر را مطالعه ومشاهده نمایند. این فیلم عالی را ببینید و بایاد گیری ان یک مدل نانوایی سیار شبیه سازی شده درکارخانه خود نصب وباکمترین هزینه کشش پذیری خمیر های مختلف را لمس کنند. 90درصد نانهای ما سنتی است و نانوایان به محض بروز تغییر در کیفیت ارد به شما واکنش نشان می دهند .قبل از این که واکنش منفی انهارا بشنوید خودتان در ازمایشگاه با تست 2 کیلو ارد واکنش خمیر را مشاهده ومعایب ارد را عیب یابی کرده وبرطرف سازید . حس لمس خمیر بادست بهتر از سنجش گلوتن وایندکس در ازمایشگاه جواب می دهد وشما می توانید احساس نانوا را درک کنید و در حد امکان برطرف سازید . وصدالبته 50% کیفیت نان مربوط به نوع گندم 30% نانوا 20% تجهیزات نانوایی است .وقرار است ۴ سال دیگر یعنی سال 1407 گندمهای کشور استاندارد شود پس وقتی نان دچار افت می شود نه نانوا مقصر است نه اسیابان ! گندم مقصر است .بااین وجود مطالب ومحتوای کلاسهای اموزشی ما کمک شایانی به مسول فنی کارخانه شما خواهد کرد مارا درتلگرام ویا ایتا دنبال کنید .نانوایی علم دانستن وهنر توانستن است ومادرکنار هم به رشد وبلوغ حرفه ای می رسیم. امتیاز این تنورهای کوچک این است که گازسوز است وبایک کپسول هم کارمیکند کم حجم و کوچک است .ایمنی ان بالاست وموهای دست وصورت شمارا نمی سوزاند . یادگیری ان بسیار ساده است .وقابل حمل با ماشین نیز هست . به کمپین ما بپیوندید وبه تسلط حرفه ای برسید. @iranbread
جلسه با دکترصادقیان در وزارت بهداشت .موضوع : نمک نان
جلسه بااقای دکتر سعید راد در سازمان غله کشور .موضوع دغدغه های نانوایان باحضور اقای نقشینه نماینده اتحادیه اصفهان مجیدسعیدی نماینده اطاق ایران فرشادشیری ازخرم اباد عارف بهمنی اردکامل اشتیان استادمحمدرضا خواجه
معرفی یک نانوای نمونه کشور در شهر بسطام از توابع شاهرود . همانجا که ابولحسن خرقانی عارف معروف مدفون است ومقبره اش محل تهذیب نفس و کسب فضائل اخلاقی است . درود برنانوایان سمنان-شاهرود وشهر بسطام خصوصا اقای دباغ وبرادرش وخانواده نازنینش
خستگیهایم بادیدن جنگل ودریا ومنظره زیبا برطرف نمی شود روح خسته ام با التیام زخم نان درمان می شود . با حذف نانینو وافراد پستی که پستهای نان را اشغال کرده اند. وبجای پرستاری از نان پلیس بازی می کنند.
در تصویر چهره های شاخص نان کشور در گلپایگان را مشاهده می کنید.اقای مهدی عظیمی گلپا - مجید فصاحت مسعود قربانی مجید سعیدی نماینده اطاق ایران
38.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیلم امروز از برگزاری همایش نان کامل درشیراز باحضورپرشکوه مسولان کشوری فیلم سخنرانیهای علمی بعد ا پخش خواهد شد
عکس یادگار ی از خواص تغذیه کشور درحوزه ارد ونان
17.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیلمی از برگزاری همایش نان کامل شیراز ۱۲ دیماه ۱۴۰۳ با حضور کارشناسان صنعت ارد ونان کشور دراین فیلم دکتر مرتضوی دبیر انجمن کارخانجات ارد ایران را مشاهده میکنید
خانم فریدی متخصص پخت نان کامل تیری .خانم حمداوی بلاگر محیط زیست .خانم کاظمی متخصص نان باخمیرترش در همایش شیراز دیماه ۱۴۰۳